Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
name
csendes tag
válasz
mucsgyver70 #42548 üzenetére
150mbit a 4g max sávszélessége. A kábeles 1000/1000 digivel se mértem ennyit.
-
4Grider
nagyúr
Egy Mate 10 pro Cat18-as, ami korának előremutató modemje volt. Képes összefogni a B20+B1+B3+B7 sávokat is, amivel simán kihozható a több száz Mbps. A gond csak annyi, hogy a voda marha kevés (néhány %) helyen tart 2-3 frekvenciasávnál többet bekapcsolva, hiszen minden egyes sáv használata plusz költség.
-
zelikocc
senior tag
A 4G és az LTE ugyanazt jelenti, csak más megnevezés. Mint a kocsi és az autó.
Simán tud 300 Mbit/s sebességet is ha több sávot össze tud fogni a készülék.Telekom 200 körül tud a falumban már évek óta: [kép] (azért ír ki Digit, mert román és itt roamingol)
A Vodafone pár hónapja rakott egy új bázisállomást, de nincs rajta CA csak B1 és B20 amiből a B1 éjszaka lekapcsolódik
így nappal 70-100 Mbit/s éjszaka pedig 20-40 Mbit/s a jellemző sebesség Digivel
-
Per Me
tag
Sziasztok, nálatok az ügyfélkapun látszik az adatforgalom? Ebben a hónapban nálam még nulla. Pedig biztos hogy volt forgalom.
Ügyfélszolgálaton az egyébként segítőkész kislány nem tudott mit mondani rá, csak hogy nem volt ilyen panasz. Mondtam, mostmár van. :) -
-
balu.sch
csendes újonc
Kerlek segítsetek,én tudok smst fogadni,de kuldeni senkinek semmit,biztos csak valami beállítás,de sajnos nem ertek hozza...a telefon huawei p40 lite. Köszönöm előre is.
-
pentiumboi
csendes tag
válasz
4Grider #42530 üzenetére
Igen, ahogy nézem külföldi oldalakon, más is panaszkodik ilyen miatt. Köszönöm a segítséged, ez telefon csere lesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz
pentiumboi #42529 üzenetére
Akkor ez telefon probléma lesz, javaslom a telefon hazai és nemzetközi topikjaiban keresgélést, hátha lesz megoldás.
-
4Grider
nagyúr
válasz
pentiumboi #42526 üzenetére
A digi online ügyfélszolgálati rendszerében bekapcsolt roamingnak nincs köze ehhez a roaminghoz.
A telefon rendesen el tudja menteni a beállítások menüjében engedélyezett adatroaming kapcsoló állását? (Újraindítás után is marad on-ban?) -
4Grider
nagyúr
válasz
pentiumboi #42521 üzenetére
Amúgy ezzel a készülékkel még soha nem adatroamingoltál külföldön?
-
pentiumboi
csendes tag
válasz
zelikocc #42438 üzenetére
Gyakorlatilag már mindent IS kipróbáltam a Xiaomi Redmi Note 5 Pro készülékemen, eredménytelenül. Eléggé elszomorít a helyzet, hogy kvázi egyik napról a másikra megszűnt a mobilinternetem. A telefonálás működik, az adatroaming nem.
Édesanyám iPhone Se (first gen) telefonján egyből ment minden, mókolás nélkül. Szerettem volna még használni ezt a telefonom, de mobilinternet nélkül, max. wifi közelben lesz értelme, illetve telefonálásra -in case of emergency
A teljesség igénye nélkül ezeken vagyok túl:
- a digi által javasoltakat (APN beállítás, újraindítás, új APN létrehozása stb.) megtettem
- átpakoltam másik simslotba, hátha alapon
- bekapcsoltam a volte vowifi kapcsolókat is
- és ezen is túl vagyok természetesen IN_VoLTE-Vodafone profillal -
riki
senior tag
Sziasztok .
A remény ,hogy tovább használhatom régi bevált Digi R2 telómat ,szerte szállt. Voda kártyával se VoLte, se 4g nem volt. Az eredeti készülékben Mi 9, ott mind két funkció tökéletesen működik. Ez lépésre kényszerített. Köszönöm mindenkinek az egyre bővülő listát ,ami sokat segített a választásban. Maradtam a családban rendszeresített márkánál. Ez lett a befutó :Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G. Mindenkinek köszönöm a segítséget ,szép napot.Alex: Nem biztatás , de a Mi9 a leányomnál is merül mint a Titanic.
-
Anász
tag
Sziasztok! Olyan lehetséges, hogy a júni 1-es összeolvadás óta nem megy a külföldre telefonálás 2 simkártyával sem?
A külföldre telefonálás pontosabban romániai Orange irányba menne, ami adminisztratív okok miatt nem sikerül. A váltás előtt működött hiba nélkül. -
advance2
csendes tag
válasz
dzf007 #42500 üzenetére
Nekünk semmi sem fog változni amíg a Digivel vagyunk szerződésben. Teljesen mindegy milyen hálózaton szolgáltat, a digis tarifák és szolgáltatások érvényesek. Valószínű év végén fel fognak ajánlani valami csomagot és megkérnek h szerződj a vodával. Az már egy új szerződés, új tarifával. Mivel van számhordozás így a számod is maradhat.
-
csaszi75
senior tag
válasz
alex devil #42507 üzenetére
Talán mert külföldre nem azért mentél, hogy használd kint a telefonod
Itthon meg hiába vagy most épp roamingban, akkor is használod szokásos módon. Ezáltal érthető a merülés + ahogy más is írja, itthon használod a VoLTE-t. Ami ugye azt jelenti, hogy két APN-ed is aktív.. INTERNET és IMS is.. Külföldön még nem ment egyik partnernél sem a VoLTE roaming.
A Mi9 kb 4 éves telefon. Az akku is egyre gyengébb 3-4 év használat után.
Tehát ezek mind magyarázat lehet a felvetésedre. -
4Grider
nagyúr
válasz
alex devil #42507 üzenetére
Ez azért érdekes, mert nincs már Digi RAN, tehát a mostani roaming az pontosan ugyanaz a roaming, mint amikor külföldön roamingolsz. Talán annyi különbség van, hogy megy rajta a VoLTE roaming (megfelelő készülék esetén).
-
4Grider
nagyúr
válasz
alex devil #42501 üzenetére
Én sem tartanék meg egy olyan telefont, amit ennyire merít a roaming használat...
-
KurtCobain
őstag
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest