- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
p2pp
őstag
Ezt ma olvastam: -
Bár az 5G-s szolgáltatáshoz szükséges frekvenciák árverését eredetileg szeptemberre írta ki az NMHH, az aukciót később törölték, és azóta sem írtak ki új időpontot, így jelenleg csak annyit lehet biztosan mondani, hogy a többi szolgáltató
legjobb esetben is valamikor jövőre kezdheti el kiépíteni a saját 5G-s hálózatát.Most akkor mi van???
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
snooze #20535 üzenetére
Tedd fel a Cellmapper-t, az elvileg megmondja, hogy mire kapcsolódik a telefonod.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Szerintetek üzemel a torony,ha beltéren semmi térerö,kint kb400m-re tisztán rálátni a toronyra egy pálcikás térerö,kiirja,hogy 4g,volte..
speedtest el sem indul..
ha müködik,akkor ez nagyon gyengusz.. -
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17 #20532 üzenetére
Igen, a lefedettségi térképet én is böngészgetem, és hát elég sok olyan torony van engedélyezési eljárás alatt, ahol már a térkép alapján van lefedettség. Elég érdekes.
-
bksgbr
tag
válasz
DevKiller #20529 üzenetére
Hűűű jót kérdezel. Nos én nem vagyok telekommunikációban jártas szakember, csak mint a téma iránt érdeklődő lelkes laikusként gyűjtöm össze az információkat az NMHH oldaláról.
Annyit azonban el tudok mondani tapasztalat alapján, hogy itt Egerben északról dél felé haladva tudok 4 Digi toronyról, pontosabban ebből egy torony, 3 pedig társasház tetején lévő antenna (sugárzó). Nos ezeket Google maps-en lemértem, és a következő távolságokra vannak egymástól légvonalban:
1-2 torony: 1,6 km
2-3 torony: 1,3 km
3-4 torony: 925 m
Látszik, hogy a 3 és 4 "torony" között a legkisebb a távolság, lévén hogy már közeledünk a belváros felé. Nyilván több antenna is van dél felé haladva, de én ennyiről tudom biztosan, hogy azok Digi antennák, a többi helyét sajnos nem tudom. -
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem ezeken a helyeken már van torony. Csak nézd meg. Mintha utólag kérnének engedélyt.
-
bksgbr
tag
válasz
bksgbr #20326 üzenetére
Eheti NMHH-s engedélyek. Ahol fel volt tüntetve, ott helyrajzi szám alapján megpróbáltam kikeresni, hogy az adott településen kb hol helyezkedhet el a torony és ezt fel is tüntettem zárójelben.
Értesítés használatba vételi engedély megadásáról:
- JászalsószentgyörgyÉrtesítés építési engedély megadásáról:
- Fonyód (külterület)
- MagyarcsanádÉrtesítés építési engedélyezési eljárás megindulásáról:
- Hajdúnánás (külterület)
- Nyírpazony (külterület)
- Mocsa (külterület)Hirdetmény Tatabánya VF Távközlési antennatartó acéltorony megerősítési kiviteli terv építési engedélyezési eljárás megindulásáról.
-
z67
őstag
válasz
Kronos3000 #20526 üzenetére
Ezzel egyet kell értenem.
-
dethroner
veterán
válasz
sfdrakex #20518 üzenetére
Nekem se kéne, de alap célokra tényleg jó lehet. Anyámnak 3 éve vettem egy Oukitel U7 plus-t, és ő tök jól elvan vele. Soha nem lassult, nem fagyott. Telefon, viber, messenger, net megy rajta, másra nem használja. Néha csinál 1 képet, de azt csak a telón nézi vissza, így nem veszi észre a minőségi problémákat. Szoftveres támogatásról azt se tudja mi fán terem.
A lényeg, hogy vannak ezeknek a telóknak is célközönsége amit meg is találnak, különben nem gyártanák. -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kronos3000 #20513 üzenetére
Oukitel, adhat telót 100 ért is, papíron nagyon jó speckókkal, akkor is egy hoki fos lesz. 2019ben ezt még mindig el kell magyarázni? Doogee, Oukitel és társaik kb zéró fejlődést mutatnak. Hullámzó minőség, fos szoftver.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kronos3000 #20511 üzenetére
És ez meglepő volt?
-
dethroner
veterán
válasz
Soma01 #20509 üzenetére
Igen. Volt, és a csajomnak most is elephone p8000 van, annyira durván nehéz, hogy néha inkább otthon hagyja, mert lehúzza a táska a vállát ha benne van, pedig az csak 203gramm. Na most ettől az R2 50%-al nehezebb
Redmi note 4-em 165gramm, ami csak 40gramm minusz az elephone ellen, mégis. A K2 meg csak 170gramm a hivatalos adatok szerint. Elvileg nincs ok arra hogy ennyire durván nehéz legyen az R2, aksi méret, külső méret, kijelző méret mind egyezik az y4800-al.
De aztán az is lehet hogy mindez csak a weboldalak hibás adataira épül, ki tudja -
n00n
őstag
Hazaértem Angliából, jöjjön egy kis infó a Roamingról. Annyira nem tartozik ide, de a pesti reptéren nem igazán van Digis lefedettség, ez meglepett. Visszatérve a Roaminghoz: mivel csak sima Roaming, nem Roaming +, ezért csak a webes felületen kellett bekapcsolni és egyből ment. O2 hálózathoz csatlakozott és végig teljesen jó volt. Bár csak telefonálásra használtam. Összehasonlításképpen a Telekom az EE-hez, de elég sűrűn leesett a hálózatról és olyankor 5 percig térerőm sem volt (nem csak én tapasztaltam ezt Telekommal)... Ezzel szemben a Digi végig full térerő. Napi 5-10 hívást kellett indítanom és minden király volt, hálózaton belül és kívül is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kronos3000 #20505 üzenetére
28 ezerért nyilván kb hulladék. Lehet szerencséd lesz és működik jól. Lehet nem lesz szerencséd és kuka. Az ilyen olcsó cuccoknál nagy a minőségi szórás. Kamerájuktól pedig főleg ne várj semmit.
-
Kronos3000
senior tag
Digi C2 = Oukitel C15 Pro
Megnéztem egy tesztet,egész használható,persze az árát figyelembe véve.A kamerája ügy tűnik csapnivaló sajnos. [Itt] a teszt féleség,remélem valaki vesz a Digitől,és itt is megtudjuk milyen a Digis változat. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kronos3000 #20502 üzenetére
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest