Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
leviske
üzenetére
Szakmai oldalról is ki lett tárgyalva, és ugyanez a következtetés. Ezen a frekin, ekkora tartományban nem lehet normális kereskedelmi szolgáltatást nyújtani. Ez fizika, nem pedig vágyálmok kérdése. Vagy plusz freki kell, vagy el kell engedniük a 2G-t, vagy el kell adniuk az egészet valakinek.
-
DonMaster
addikt
-
pinnacle
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Lehet, hogy a Googlenek jelezni kellene a problémát. Nekem olyan gondom volt, régebben, hogy a Googletől nem kaptam meg a kétlépcsős azonosító hívást. Telekomnál azt mondták, azért, mert telefonszám kijelzés nélküli hívást nem továbbítanak. Megírtam a Googlenek, egy idő után már telefonszámmal jött az azonosítás.
-
p2pp
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Sztem az a 900 lenne a legjobb minden szempontból!
De ezt mondtuk most is a 700 és 2100 miatt.
Ha sikerülne, adja az ég 900-hoz jutni.
Az mindenre jó lenne.
Addig meg mehet a mostani építkezés.
De ezzel a Mai M. O-i NMHH-val, hát nem tudom.
A 900 mindenre megoldás lenne.
Kérdés mi a terv most?
Innen szép nyerni. Így legyen!
Hajrá Digi! -
orsib78
tag
válasz
leviske
üzenetére
De nem fogjak, mert inkompetensek. Amig megkapjak a lovet azert, hogy beulnek a parlamentbe es ehhez semmi mast nem kell tenniuk, mint hogy eljatszak az udvari ellenzeket, nem tortenik itt semmi kerem. Eloszor ellenzeket kell valatani aztan a NER-t.
Na de itt befejezem az offtopicot, vegul is ez a Digi foruma. Bar mondjuk lehet, hogy ez a kis kitero segit egy-ket embernek kontextusba helyezni a kozelmult torteneseit. -
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
"kinek az igénye az országos lefedettség"
Erre a butaságra inkább nem is reagálok...
Amúgy még Budapest sincs teljesen lefedve, kültéren sem."mennyiért vásárolná fel bármelyik nagy a meglévő hálózatot?"
Muti, hol írtam én ilyet!?
Ha nem megy az értő olvasás az meg nem az én hibám.. -
Renwick
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Ha jól rémlik, a 900 és az 1800 egyszerre jár le, talán 2022-ben, de valószínűleg már 2021-ben lesz majd kiírás. Nyilván majd ezért is megkapom a magamét, de ahogy írtam korábban is, szerintem 900-on nem sok esélye van a DIGI-nek, mert a másik három kb. mindent meg fog adni ezért a spektrumért. Esetleg szerezhet még 1800-at, de azzal csak a problémák egy része oldódik meg.
-
RWhite
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
(Közben szerkesztettem és - a további - 1800-as frekvenciák lehetőségét is feldobtam)
A 800 Mhz-et tudtommal (de egy 5 éve született cikk szerint is) kiürítette az AH és a Vodafone (?) használja is.Ez meg egy 2 évvel ezelőtti cikk, ahol szó van a 700-as és 800-as frekvenciák megpályáztatásáról is.
-
-
válasz
leviske
üzenetére
Ha visszaolvasol, többen is írták, hogy a bejelentésük után felkereste őket a DIGI telefonon a felmerült problémák kapcsán. Ezáltal több probléma is sikeresen elhárításra került már, pl. lehet telefonálni és bejövő hívást fogadni. De még azért van baj bőven, szóval érdemes jelezni, igen.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest