- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
laci06 #116094 üzenetére
Ha optikai FTTH szolgáltatás mindkettő, akkornagy különbség nincs köztük. A DIGI-nél a TV egyelőre még koax és kódolatlan, de az IPv6 csak /64-es. A Telekom-nál saját box és /56 IPv6.
Ha a Telekom koax, akkor egyértelműen jó ötlet váltani, az optikai hálózat minden paraméterében jobb.
Illetve a Telekom-nál fennálló külföldi peering probléma sincs jelen a DIGI-nél, de azért remélhetőleg ez a T-nél sem lesz örökérvényű hiba, bár jelenleg ügyesen konzerválták...
Ha olyan szerencsés vagy, hogy mindkettő FTTH, akkor úgy is a saját tapasztalat fog dönteni. Amióta a külföld rossz a magentás szolgáltatónál, azóta a gigás csomag 1 Gbps-os feltöltése és a 2 Gbps nem feltétlen ütőkártya a DIGI-vel szemben, sokra nem megy vele az ember, ha instabil meg csomagvesztéses.
Illetve nálam egy szálon azért a DIGI nem olyan jó, mint a Telekom, de helyileg abszolút máshol vannak (DIGI Budapest XVII. kerülete, Telekom meg XIII.), de ezt már korábban beírtam ide és többnyire rendben van másoknál. A jelenség az amúgy, hogy iperf3-mal vagy kb. bármivel mérve, 1 szálú TCP kapcsolat feltöltési irányba nem lépi át a 80--100 Mbps-ot, legyen ez OVH (LIM, GRA, RBX, SBG), netcup (NBG, VIE), Hetzner (FSN, Hel, NBG), DigitalOcean (FRA, AMS), Oracle Cloud (AMS), Contabo (MCN, DUS, NBG), VPS4You (Deninet Budapest). Konstans fennáll a jelenség 24/7-ben, csúcsidőben és azon kívül, IPv4-en és IPv6-on is.
-
rocket
nagyúr
Igen 6400ft/ho lenne.
512kbit/s a garantalt letoltesi sebesseg a 4/1-es csomag eseteben.Hozzaszolasaim kozott megtalalsz mindent, jot es rosszat egyarant
(jol emlekszem akkor sebesseggel komolyabb gondok utoljara 2007 nyar vegetol voltak nehany honapon keresztul, ami altalaban azt jelentette, hogy csucsidoben inkabb a garantalthoz volt kozel az akkor meg 2/1-es legnagyobb csomag, es nem a maximumhoz.)
Szerintem nem kell felned, mivel nincs huseg, nincs felesleges kozkazat se, kiprobalod aztan ha nem jott be lemondod.
Routert sose hasznaltam, igy azt nem tudom mennyire toleraljak kabelnetnel. -
rocket
nagyúr
Szia!
Az altalad linkelt lap aljan vannak a kabelnetes 2/0.5 es 4/1-es csomagok.
Itt talalod a kabelnettel foglalkozo DIGI topikot, bar eleg kihalt.
Nekem a hosszu evek alatt amig hasznaltam nem sok gondom volt a kabelnetukkel.Jelenleg meg van sport1/2 a DIGI legnagyobb TV csomagjaban (2900ft/ho), de mivel a DIGI sajat sportcsatornat inditott raadasul kapasbol kettot, igy valoszinuleg hamarosan szamuznek sport csatornat(csatornakat), erre a legnagyobb eselye a Sportklub es a Sport2-nek van.
Itt talalod a csatorna kiosztasokat, Augusztus 10-tol lesz Investigation Discovery csatorna ha a meglevo Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Travel and Living, Discovery World, Animal Planet nem lenne eleg
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest