- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
cof
veterán
válasz
jack982 #108831 üzenetére
Még nem is tudod mennyi lesz. Ha csak matekozunk akkor el kellene osztani néggyel a 6750-et mivel ez 4x lassabb lesz az ezresnél. Olyan 3500 Ft-ot maximum fizetek érte, ha drágább lesz, akkor kenjék a hajukra mint a TV-t. Hűség alatt meg nemigazán lehet ugrálni, azért hűség mert vállaltál egy csomagot adott időre. Felfele még szokott lenni rá példa, de akkor újraindul az 1 év.
-
Geth
veterán
válasz
jack982 #106985 üzenetére
Ez elég kemény, szerencsére itt nem csinálják, ezek szerint nem mindenkit boldogítanak ezzel.
De jó, hogy kiszűrtél (pl. saját router kihagyása) már minden mást, mint hibaforrás. Ugye ez azért volt fontos, mert ellenkező esetben egy esetleges szolgáltatóváltás után kiderülne, hogy a másik is rafkózik pont veled (ami szívás). -
válasz
jack982 #106660 üzenetére
az ászf-et idézném:
A Szolgáltató biztosítja az Előfizető részére a Szolgáltatás évi átlagos 98%-os rendelkezésre állását az Egyedi Előfizetői Szerződés fennállta alatt, Előfizetőnként számítva.
98% rendelkezésreállás szerint több mint 7 egész napnyi kiesés is beleférne. ha ekkora mission critical dolgot csinálsz, ami mellett nem fér bele egy lakossági szolgáltatás pár órányi kiesése az éjszaka közepén, akkor férjen bele egy tartalék telekom sim, amin 990 forintért lehet egynapi korlátlan netet aktiválni.
bármikor csinálnak "ezek a nyomik" karbantartást, úgyis lesz valaki, akinek nem olyankor lenne jó.
-
garga01
őstag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
jack982 #106653 üzenetére
Megnyugodhatsz, hétvégén is van karbantartás.
#106657 jack982
Ahogy Lackooo84 is írta neked az 01:00-05:30 közötti intervallum kritikus időpont? Akkor két előfizetés kell, amúgy ilyenkor használják a legkevesebben a netet.
Amúgy érdekes, hogy az oldalukon országosra csak a kábeltv/iptv-t írják, a netre/telefonra meg csak bizonyos területeket. -
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
jack982 #106653 üzenetére
?? Hétvégén többen vannak otthon, nem lenne igazán logikus. Szerintem a hétköznap éjszaka a legjobb intervallum, amikor ilyesmit csinálhatnak. Amúgy nagyon tolják a kampányt, már vagy a harmadik emailt kapom tőlük ezügyben. Talán egy esély, hogy rendbevágják a kábeltévé szolgáltatást, de hát inkább nem számítok semmire, max kellmeset csalódok....
-
-
Timoboy
tag
válasz
jack982 #103286 üzenetére
Nézd, innen-onnan 11-12 éve vagyok Digis... panaszom szinte egyszer sem volt, TV, és internet előfizetésem van. A gond akkor kezdődött, mikor FTTH netet bekötötték.
Ott lett gyanús, mikor játszottam (COD WZ) és folyamatosan kidobált, megszakadt a kapcsolat. Addig ez nem történt meg.
Igaz, én "nyomoztam" sokáig a probléma okát, de mikor már jeleztem feléjük, nagyjából 2 hét alatt, és viszonylag gördülékenyen jöttek, és cseréltek.Az, hogy ez a cucc kerül szinte minden háztartásba, az valószínű azért van, mert ez az olcsó, ebből van sok. Ha valaki jelzi feléjük a hibát, akkor esetleg kicserélik vagy ugyan arra, vagy jelen esetben egy másik gyártó cuccára (ha van nekik készleten).
-
4Grider
félisten
-
dareee
tag
válasz
jack982 #103138 üzenetére
igen, ilyen opcióim vannak...de bosszantó hogy az utcában van 16 db digis bekötési pont, akik 6 ezret fizetnek a giga bites netért + full tv szolgáltatás, én meg 8 ezerért kapok 150/50-es 500 gb korlátos netet...
vagy mehetek az invitelhez adsl net (30mbit/6mbit) + 120 adó 6 ezer...
én hülye beleéltem magam... -
TeeJay
félisten
válasz
jack982 #100958 üzenetére
Nem szeretem azokat mert cérnavékony ér van benne amiatt hogy könnyen hajtogatható legyen meg nem is biztos hogy trishield.
Inkább veszek 2-3-x méter minőségi trishield koax kábelt és csavarok rá F csatlakozót
Van a krimpelős meg préselős csatlakozó is, az egy fokkal biztos jobb de nekem még kézzel csavaróssal sem volt sehol baj ha figyelsz hogy az árnyékolás jó legyen -
mpo
veterán
válasz
jack982 #93886 üzenetére
Amikor a fiatal üzletkötő hölgy (hivatalosan tanácsadó) eljött szerződést kötni, azt mondta 10 perc alatt végeznek (FTTB-ről FTTH).
Elmondtam a két szerelőnek, azt mondták, a hölgy még soha nem volt helyszínen szerelést nézni, hülyeségeket beszél.
Ketten 45 perc alatt végeztek, amiben a 3 szolgáltatás ellenőrzése is benne volt. -
Brandynew
őstag
válasz
jack982 #57897 üzenetére
Vagyis azt szeretnéd, hogy a Digi többé ne fejlesszen hálózatot? Tehát amikor már repülő autók lesznek és 1000000 Gigabites otthoni net, a Digi akkor is hagyja meg a jó öreg UTP kábeleket meg switcheket a lépcsőházakban?
Tudom én, hogy vannak emberek, akik a mai napig siratják a floppy lemezeket is, de bakker, így soha nem lépnénk egyről a kettőre. Párhuzamosan, egy épületen belül meg nyilvánvalóan nem lehet FTTB és FTTH hálózatot is fenntartani, az dupla összeg lenne.
És amúgy mi a baj a teljesen optikai hálózattal? Sokkal megbízhatóbb, alacsonyabb jitter/ping, nagyobb sebesség... neked amúgy gőzmeghajtású mosógéped van még otthon?
-
TeeJay
félisten
válasz
jack982 #57897 üzenetére
tipikus hungarisztán
100megabit fillérekért évek óta, aztán kedves szolgáltató fejleszt és ezentúl 1000megabit lesz ugyanúgy fillérekért sokkal jobb hálózaton, de sír az előfizető hogy reméli neki nem lesz mert neki nincs rá szüksége
szolgáltató mit mondd? akkor nincs mit tenni le kell mondani és menni máshoz 2-3x áron lassab netre
mert az sokkal jobb leszemberek százezrei mit nem adnának egy FTTH otthoni netért 2ezerért 1000megabitnek
más meg nem akar hallani se róla pedig ingyen megkapja, az összes kellemetlensége annyi lesz
hogy kapni fog 1 vagy 2 aktív eszközt amit berak a mostani bejárati ajtó fölé és bedugja a konnektorba
minden más változatlan lesz vagyis nem mert egy csúcsmodern hálózaton fogja ezentúl a TV-t telefont és 1gigás netet kapni
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged