-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Kinézetre valóban ez az. Az viszont tény, hogy eddig mobilon (Appe 11 Pro) és laptopon (MacBook Air 2017) az előző két modemmel (ZTE F668 és ZTE F618) 40/40Mbit körüli sebességet tudtam elérni. Ezzel a Huaweiel ez már 100/100. Tehát valamennyit előreléptünk, és én már a kicsinek is tudok örülni.
-
hobizoli
nagyúr
-
TeeJay
félisten
úgy látszik megint az egyben eszköz volt olcsóbb
vagy túl sok macera volt a két eszközös megoldással és nem ért meg 1USD spórolást
tök jó hogy minden hónapban más cuccal szerelnek
mondjuk Huawei jöhetne hozzám is mert abban jó SOC vanwifi része meg úgysem érdekel mivel bridge módra kérném
-
pinnacle
nagyúr
Jó, hogy fel lehet fúrni a falra.
DIGI-nél meddig vezetik be az optikát, csak a bejárati ajtóig vagy addig, ameddig szeretném? Szomszédnak Flipet a TV-ig, simán elvitték a sarkokban, valamire ragasztották, alig látszik. Ilyen G.657 A kábellel dolgoztak.
Ha valaki tudja, nézze meg, hogy mi van a DIGI-nél. Remélhetőleg ők is ilyen jól hajlíthatóval dolgoznak. -
so_ha
senior tag
"megdobott a Digi egy ilyen Huawei HG8143A5-el"
Tudnál erről az ONT készülékről egy-két fotót ide linkelni, vagy sajátot feltölteni?
A netem nem találtam infót róla, így lehet, hogy ezt csak a Diginek gyártják.
Én lelkes lennék, ha mostantól ilyen ONT készüléket adna a Digi, amiben "4 lan, telefon + koax és wifi" is van.
"Kispesten osztogatnak"
Ez családi házas övezet, vagy panel? -
CirrMee
addikt
100 -ashoz nem szokásuk adni, mert ott az UTP kábel 4 "kihasználatlan" szála. Nagyobb netnél sem biztos, mert sok helyen plusz kábel beszerelésével kezdenek (nálam pl akkor jött a 298, amikor én kérdeztem rá, hogy kaphatok e ilyet), amit majd neked kell finanszírozni. Aztán ha olyan mázlid lesz, mint nekem, akkor kapsz egy vásott 298 -ast, nekem pl 2 portja használhatatlan volt: 1 ugye alapból fenntartva a részükről, egy másik meg már akkor döglött volt, amikor kihozták hozzánk. Plusz a gyengusz wifi, VPN/DDNS/stb használhatatlan, szóval megéri.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged