-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
djsilas
tag
válasz
DonMaster #61691 üzenetére
Én azóta számítom őket általánosnak, mióta rengeteg workstationt szerelnek Xeonnal és ha ezek elsődleges célja nem is az otthoni felhasználó, bizony egyre nagyobb számban szivárognak be ilyen gépek otthonra a "másodlagos" (használt) piacról. Például az egyik asztali gépem nekem is egy Xeon itthon. Pár évvel ezelőtt tuti nem vettem volna ilyet itthonra, de manapság már elmennek egy 400W-os tápról is.
-
djsilas
tag
-
xeon forever
addikt
válasz
DonMaster #61675 üzenetére
Nálam megy régi 775-os Xeonnal is. Sokan elfelejtik, hogy jól kell beállítani a gépet ahhoz hogy maxon Menjen.
Nálam ez van: Gigabyte p45-ös lap/xeon e5430/8giga ddr2/ integrált realtek Gigabit hálón ezres net.Recommends: Unlocked Administrator, más fiókkal nem megy; Windows update service off;BITS Service off.
Ez windows7Ux64 -
IamSociopath
aktív tag
válasz
DonMaster #61646 üzenetére
Az i5-3570K lazán kihajtja, intel nic-el akár közvetlenül ppoevel is. Nem annyira szar processzor az már. Itt inkább az a lényeg, hogy az emberek 99%-a addig nem rak dedikált hálókártyát a gépébe amíg az alaplapi el nem romlik.
Nekem Ryzen 1500x-el realtek chip-el képtelenség kihajtani pl... vagy 10% al szarabb mint az Intel CT-vel. És ott aztán nem a processzor a szűk keresztmetszet. -
djsilas
tag
válasz
DonMaster #61638 üzenetére
Ohh, ember...
Azért írogatok ide, hogy mindenkit megvezessek, nem tűnt még fel!?Igen, routert használok. De router nélkül is viszi a Gigabitet, kipróbáltam még régebben, de nem fogok most mindent szétszedni meg átállítgatni, hogy neked bizonyítsak. Vagy elhiszed, vagy nem...
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
DonMaster #61391 üzenetére
1. Szerintem nem írtam sehol, hogy 2x nagyobb.
(Nem feltétlen a mi eszközeink a mérvadóak a témában. Illetve milyen router ugye, így a 1.5x is csak egy példa, talán rossz példa. De itt szintén nem ez a lényeg.)2. És így jön a koaxon a tv adás?
(Törött bejövő esetén dugdoshatod a bejövő optikát bárhova. Ha azon nem jön a jel akkor nem lesz se TV se net.)5. Ötös pont másról szólt szerintem.
6. Az volt a kérdés, hogy mi akadálya van annak, hogy egy olyan eszközt ami egy darabból áll amit ők is használtak (mert elmondásuk szerint használtak olyat is) VAGY egy általuk kezelhető regisztrálható eszközt veszek az 1GE/1FE protos helyett akkor azt regisztrálják?
Valószínűleg most sikerült rá válaszolnod. Köszönöm.Úgy általában érzem továbbra is, hogy vagy nem olvasod el vagy nem érdekel vagy nem érted amit írok.
A többit meg már leírtam korábban, a témát lezártnak tekinteném. -
DonMaster
addikt
válasz
DonMaster #61391 üzenetére
[link]
22x16cm a 47h végű ont amit anno használt a Digi ami nekem is volt aminek jobban örültem volna, bár a 4/1-es csomagról az 1000/200-ra lépésnél a sebesség döntőbb volt mint az eszköz mivolta, mondjuk nekem szobában van.
a mostani 2 eszköz egymás mellé 24cm és 12,5cm -es a régi 22cm*16cm volt részemről a mostani 2 eszköz kisebb és ha egymásra teszem akkor 14,5cm széles*12,5cm magassága max 8cm(ezt nem mértem)
Én vagyok a hülye vagy tényleg csak én nem értem, hogy mekkora hely kell ehhez, valaki pls világosítson fel a helyigénye ügyben köszönöm előre.
bocsi elfogyott a szerkesztési idő -
Rickeffe
aktív tag
válasz
DonMaster #61381 üzenetére
1. Te írtad, hogy nem ilyen egyszerű. De ezek szerint nem lenne bonyolult, csak így döntöttek. A két dolog nem ugyanaz.
2. Az, hogy neked valamire nincs igényed az a te dolgod. 3 eszköz 1 helyett. Téged nem zavar mást igen.
3. Nem feltétlen a fogyasztás zavarja az embert, hanem pl. a helyszükséglet. Vagy az, hogy most ha elszáll a "fő" eszköz akkor ha jól sejtem egyik szolgáltatásuk sem elérhető.
4. Nem feltétlen kell értened, más meg téged nem ért.Ez ilyen, ezt adták, ez van. Tény, hogy csinálhatnák máshogy is, de így csinálják.
-
MadMancs
veterán
válasz
DonMaster #61215 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. C2D E4400, hdd és 8Gb Ram társaságában 650-700 körül megvolt, PPPOE-t egy D-Link DIR636L intézte. Jelenleg Lap maradt integrált Intel kártyával, csak CPU Xeon X3330 (10 ÉVES!) lett, és HDD SSD re cserélve, RAM maradt 8Gb, PPPOE már egy TP-Link Archer C1200 feladata, így 900-920 a plafon.
-
nfsu17
veterán
-
g0dl
addikt
válasz
Passmark Intel Pentium 2020M @ 2.40GHz 2285 pont
Passmark Intel Celeron N3150 @ 1.60GHz 1657 pontNekem ez utóbbival megy a lanon az 1Gbps, miközben fut rajta egy csomó szolgáltatás + kodi. ( digivel azért nincs mérésem, mert az nálam most csak 500/200, de azt is persze simán "kihajcsa").
Ha a pppoe is rá van bízva, az lehet más eset, de ugye nem arról van szó.
-
nfsu17
veterán
válasz
én nem értek az "i"-khez, de nem hinném, hogy nekem erősebb gépem lenne egy 9 éves! fejlesztésű procival.
ssd nincs.
hdd: green vinyó.
de ez mindegy is, mert RAM-ba tölt a speedtest.
a RAM-om sem túl gyors.
DDR3 4GB
alaplapi LAN, nem szerveres, nem extra.természetesen "éles" helyzetben nem tud ennyivel tölteni, sem netről, sem torrentről, sehonnan.
az 50-60MB/s már jó eredmény.de nem értem, hogy speedtest alatt hogy nem jönnek össze a mérések, mikor amúgy nem hálózati (digis) általában a gond.
továbbra is.
Firefox alól érdemes mérni, a html5 verzióval, dunaújvároson.
avast, nod, kaspersky mindig off a mérés idejére.
torrent is.
3-4x is érdemes mérni, nem tudom miért, de sokszor mindig a végére gyorsul be...kivéve ha már elsőre.most csak ennyire futotta, itt is egyre többen fizetnek elő
-
-
D@niel
addikt
válasz
DonMaster #61009 üzenetére
ezaz, hogy előzőleg írtam a laptop típusát (acer f5-573g-56w9), ezt nem vetted észre, nem kell lehurrogni mert azt hittem nem lesz fennakadás, azon vagyok, hogy megkérdezzelek titeket, leírjak mindent amit tudok és jó döntést hozzak, a saját lehetőségeim-igényeim függvényében
azaz nem fogok rosszul aludni, ha nem jön 50-el a letöltés, csak örülnék, hogy ha már fejlesztés volt, érezhető is legyen a dolog@sugarforce: egy vékony fal van a router és a gép között ahol a legtöbbet használom, max térerő van, ill. 10 wifi-jelet látok egyszerre
mondom nem gond, ha nem lesz meg az az eredmény amit én szerettem volna, 15 a plafon, ezt rászánom és nekem elég lesz
-
sugarforce
addikt
válasz
DonMaster #60997 üzenetére
A laptop mozgatasa elethelyzettol, szokastol is fugg. En sokat hurcibalom osszevissza a laptopot mukodes kozben, nem 2 meteres korzetben. Persze nem toltogetek le kozben, arra ott a nas, viszont pont a sebesseg miatt csereltem le ac-s kartyara a benne levo n-eset, igy mar kello sebessegem van barmilyen esetre, meg ha kozvetlen a laptopra kene letoltenem valami olyat, ami nem varhat, vagy epp a 29.edjere nezem a speedtestet(najo azt nem szoktam
). Egyebkent ha valakinek ilyen fontos a sebesseg, akkor kabelezzen, egyetertek. Vagy legalabb egy ac-s kartyat routerrel.
-
D@niel
addikt
válasz
DonMaster #61000 üzenetére
tp link tl-wr841n ez van
nem kapcsolom vissza, át gondoltam, útban lenne, és nem tudnám szépen megoldani
itt hagytak nekem tegnap fali ragasztót, azt már az új routerre fogom felhasználni, ami a d-link lesz amit korábban linkeltem, a digis ügyintéző is azt használja, 4-500 mega ha jön wifin az nekem eléga többi eszköz, telefon, másik, régebbi laptop akkor 100 megát tud beengedni?
-
djsilas
tag
válasz
DonMaster #60934 üzenetére
Az összes szolgáltató csakis a saját hálózatán belül tudja garantálni a sebességet, max. a BIX-ig, tehát pont felesleges Steammel, torrentel, meg egyebekkel jönnöd! Tehát ilyen alapon Digi Dunaújváros, esetleg Nagyvárad, a többit hiába is nézegeted...
Ha pl. a torrent gépeden külső, USB(2)-s vinyó van, akkor már ott elbukik a dolog, pont nem a Digit kellene hibáztatni... -
hackeeeee
Jómunkásember
-
BullZeye
veterán
-
D@niel
addikt
válasz
DonMaster #60863 üzenetére
ahogy írtam korábban, 100-as nettel eddig azt az eredményt kaptam wifin amit ilyenkor várni lehet, kiegészítésképpen: letöltés legtöbb esetben 10 mega volt
most 40-es sebességet mérek (letöltés 4-5 között), azután, hogy elvileg 3x gyorsabb a net (router 300-as)
ebből kifolyólag inkább a központnak lehet igaza, hogy várjak egy napot, mérjek rá újból, hiszen még nem váltott át a szolgáltatás
ahogy mondta is, hogy még a 100-asat látja a gépben
érdekes lenne - és persze kellemetlen - hogy ugyanazon körülmények között (vagyis szintén 300-as routerrel), sőt, jobb kábellel (hiszen ez már optikai) fele olyan sebesség jön kiszerintem a laptop + tv wifis szempont alapján összehasonlítani nem ugyanaz, de ne menjünk tovább ezen a vonalon
-
D@niel
addikt
válasz
DonMaster #60854 üzenetére
beszéltem a helpdesk-el, azt mondta várjak 24 órát, és mérjem le kábelen a sebességet
holnap megnézem még egyszer wifin - kábel nekem 8 mennyit hoz ki - minimum a 100-as eredményét kellene tapasztalnom, mert ha így marad, visszalépés
bár nem hiszem, hogy marad ez a 40-es tempó -
Csaba No. 1
tag
-
D@niel
addikt
válasz
DonMaster #60851 üzenetére
wifin mértem, mivel azon fogom használni
a letöltés az előző, szintén 300-as wifi routerrel és 100-as nettel 10 megával jött a letöltés, speedtesten is 70-90 környékén mértem minden alkalommalmost akkor remélem nem az van, hogy az én szemszögömből visszalépés az ezres net?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DonMaster #60846 üzenetére
Gigabites WAN a LAN1-en keresztul, a DSL része 100Mbites.
Amugy ez kb az mint a Xiaomi csak 2-vel több a portja es tud DSL-t, gyengébb procival és custom firmware nelkul.
Mondjuk erdeks hogy most ez AC1750 vagy a szokasos 833+450 van kerekitve AC1300-ra. De a lenyegen nem valtoztat, inkabb 10ért a Xiaomi mint 50ért ez ugy, hogy nem kell DSL.
-
Csaba No. 1
tag
válasz
DonMaster #60839 üzenetére
De, éppen hogy a Huawei a szimpi, ami csak ONT. Ez volna a logikus. A routert sok helyen meg lehetne spórolni. Ha 2,4 ha 5 GHz. Mindegy. Sokan csak LAN-on használják a netet.
Megrendelés kérdése, milyen minőségűt gyártatsz le.
Nem a kínai termékkel van a baj, mint írtam, hanem a megoldással. A tokiói Sony gigaszalon is tele van Kínában gyártott termékekkel. -
cooi11
senior tag
válasz
DonMaster #60692 üzenetére
Szia!
A hálózat beállítás nálam ott merül ki hogy a routerbe be írom a
nevem és a jelszavam.
Amit "olvasok" itt és csapongok a neten azokat probálom összerekni
"több" kevesebb sikerrel.
A válaszodból rájöttem hogy meg kellet fejteni a gondolataimat, igen
a TCP/IP beállításról és a port nyitásról kérdeztem külön külön.
Köszönöm a választ. -
pinnacle
nagyúr
válasz
DonMaster #60683 üzenetére
Indexen mostanában a Cloudflare-t ajánlották.
-
TBMC
addikt
válasz
DonMaster #60660 üzenetére
a reitter ferenc utca merőleges rá, ott van.
viszont a keszkenő utcát fel sem dobja az adatbázis.___
általában mennyi időt vesz igénybe a folyamat? (miután megvan a kképviselős aláírás is, s leadtam ügyfszolg.-on)
- csak azért érdeklődök, hogy aláírjak e 1évet a T-nél(net) és 1et a UPCnél (tv), míg nem lesz digi.. -
TeeJay
félisten
válasz
DonMaster #60449 üzenetére
amíg nem lesz olcsó a 10GPON meg a 10gbit LAN addig marad az 1gbit internet...
10GPON-hoz 10gbit LAN-os ONT kell és mindkettő drága
meg ha jól láttam egy OLT kártyán GPON-ból 16port fér el 10GPON-ból meg csak 8darab
miközben ugyanúgy 32felé osztják azt is tehát alapból 2x többe kerül 1user mint GPON-onmeg amúgy is ha éjjel nappal megy 900+ megabittel az kinek nem elég?
havi 300TB lefelé durva lenne ha kevés lenne már -
-
rozsomak
tag
válasz
DonMaster #60409 üzenetére
Már a terület átvételekkor úgy indultak, hogy átépítik optikára. 4-5 évvel ezelőtt.
Azóta egy kapavágás nem volt a témában, a hosszú évek alatt. Pedig én társasházban lakom, 60-70lakással.
Ezért is tartom pofátlan kamunak azt a digis megnyilatkozást. És elég csak ránézni a cikkben mellékelt digis docsis település listára. Már 4éve is ugyanez volt kint és a lista nem hogy szűkült, hanem bővült, legutóbb az oroszlányi résszel.
Nálam lett UPC és a nettel átmentem. A TV megmaradt a DIGItől.
4300 volt a 80/8as net (papíron persze.. de igazából hajnal 1-5 között volt jó, egyébként kuka), a UPCnél pedig 3500ért adtak 240/20at és az mindig jó.
Szóval jó rég óta "folyamatosan zajlik a vonalak átépítése".. -
MDanny
senior tag
válasz
DonMaster #60396 üzenetére
A saját szememmel láttam múlt szerdai zuglói bekötésnél, szintén ez az ONT. Tudom, hogy letölti, de akkor is szerepelni szokott a papíron ezen fontos paraméter, legalábbis eddig mindenhol megtaláltam, ahol szükségem volt rá. Innentől ott is elkérem a papírt és megnézem, ahol nem érdekel.
Nem tudom miért van ez, hogy egyik bekötésnél rajta van a papíron, másiknál nem...
-
-
válasz
DonMaster #60375 üzenetére
Nos tapasztalatok...
1, nem elég sűrűn tették fel a bekötési dobozokat: két "oszloppal" odébbről kellett behúzni a kábelt, ami ráadásul három fa koronáján keresztül kellett hogy menjen. Mivel mi vagyunk a leghátsó lakók, ráadásul a tetőtéri behúzás kilőve a korábban említett dolog miatt, majdnem kevés lett a dobon lévő 110m optika.
2, a munkalapon nincs rajta a PPPOE-s jelszavunk...
3, Kispest Huawei-es terület, viszont ezt a két wifi antennás, 1db 1Gb és 1db fast ethernet-es LAN-os ONT-t kaptuk, amin nincs a TV sem. Szóval nem az lett, amit szerettem volna (tudom-tudom, nem kívánság műsor).Azt gondolom, hogy mivel nem akarom "buzerálni" a cuccokat már az első nap, ráadásul a felállítási helyén a 3 konnektor sem lett elég (1-1 a Digi-s eszközök, 1 meg a csöngőnek lett felhasználva), ezért a TP-Link 1043-at átviszem magamhoz, és rátolom az ONT Gb-jére, aztán összekötöm a két gépemet a 1043 switchén keresztül.
A sebességről nem tudok egyelőre nyilatkozni, mert még nem volt aktív a net elérés, amikor eljöttem. (Melózni is kell.
)
szerk:
4, nem kellett fizetnünk a szerelési anyagokért!!! Korábban említette egy kolléga, hogy kifizetették vele az anyagokat. -
-
shtirley
tag
válasz
DonMaster #60190 üzenetére
Szerintem meg igen. A magyar piac eléggé árérzékeny. Egy nyugger házaspárnál, ahol amúgy is csak egy tévé van, meg mindegy a netsebesség mert a szkájp az unokákkal mindkettőn megy, ott az ár marad az utolsó döntő tényező.
Persze ha minden tényezőt figyelembe veszek, számomra nincs jobb ajánlat mint a Digié, de szerintem van kereslet a Flipre is. -
-
-
DonMaster
addikt
válasz
DonMaster #59149 üzenetére
az hogy téged nem érdekel hogy fttb vagy ftth-n szolgáltat rendben, csak mind kettön más az ár,
még fttb-n van 3 csomag 3különbözö árral
addig ftth-n 1 csomag van 1 árral ami pont annyi mint fttb-n a legkisebb csomag ára.
ird be a cimedet a digi oldalán és ahhoz mérten választ a csomagodat meg, persze a lehetőség adott hogy felmond, és mej az upc-hez havi +2e ft-ért
bár a logikát nem rétem még ha dacbol vagy bármilyen elvböl akkor sem hogy havi +300ft helyet inkább havi +2e ft-ot fizetsz ki , probálom logikusan gondolkodni de nem megy.Intruder2k5
jogos, azt elírtam bár az már részlet kérdése a többi attól még fix.Nem akartam eddig sem hergelni, de a 100/50-es csomag megszűnt csak 100/100-van ami többe kerül, még ha fejre is állnak egyesek.át is írhatod nehogy valaki félreértse. én már nem tudom szerkeszteni.
-
-
Xtomi
tag
válasz
DonMaster #59107 üzenetére
Nem jól fogalmaztam, de pontosítok.
Az internet ÁFA csökkenése után 4260 Ft-ra csökkent a számlám, de hamarosan lejár a hűségidőm, emiatt érdeklődtem a DIGI-nél ha újra hűségszerződést kötök akkor marad-e ez az összeg. Telefonon azt momndták hogy igen és be is mentem hosszabbítani és ott is azt mondták szóban hogy marad a 4260. El sem olvasva aláírtam a papírokat. Pár nap múlva otthon csak átfutottam az új szerződést és ott 4560 Ft-ra jött ki (elég zavarosan számolják a díjakat), tehát jól átvertek úgy éreztem, emiatt felmondtam évfordulóra a szerződést mégis.Szóval mégis csak át akartak baszni.
Azért megkérdezném milyen kostrukcióban 1600 Ft a gigabites net???? -
Brandynew
őstag
válasz
DonMaster #59102 üzenetére
Van 38 ezer seederes torrent is, 150 valós (nem partial) letöltővel. Az megfelel?
A legtöbbször még 10-15 seeder is elég, hogy kihasználd a Gigabites letöltési sebességedet, nemhogy 38 ezer.
Továbbra is a torrent SSD-re töltését tartom a legjobb sebességmérő módszernek.
-
Upside
újonc
válasz
DonMaster #59018 üzenetére
Nem az én routerem se a zte se a tplink. Az én routeremet ilyenkor nem használom. Se digi tv se telefon, csak netünk van. Egy utp jön be a lakásba. Ezt a kábelt radugom a laptopra.Akkor van az hogy simán elérek egy tplink routert (amibe betudok lépni mert az alapértelmezett a jelszó) és látszik a wan beállításoknál hogy dinamikusra van állítva ès így csatlakozik a zte routerhez. Fogalmam sincs hol van ez a két router és hogy miért érem el őket.
-
slug
senior tag
válasz
DonMaster #58511 üzenetére
lehet a szolgaltatod orulne, ha hasznalnad az ipv6-ot es nem ilyen felfogassal hozzaallni... ahogy leirtam, a content cachek beszelnek ipv6-ot
jo lenne latni egy ipv6 only connectiont es ugy futtatni egy ipv6-test.com -os tesztet, v6os szerverek fele tracert, nezni packetlosst, az is lehet hogy a router nem szereti a dual stacket es emiatt gyengebb teljesitmenyt produkal, dual stacknel van fallback ipv4re, amennyiben failel az oldal vagy packetloss van.
nem a sebesseg gondra irom ezt:
amugy sok oprendszer ipv6-al kezdik a kommunikaciot, ha az adott hostnak van v4/v6 cime akkor eloszor v6al probalkozik ha az fail, akkor atall v4-re, itt tapasztalhato a lassulas, mivel probal kapcsolatot letesiteni es var a timeoutra, ez akar tobb masodperc is lehet egy oldalbehivasanal.
-
Geth
veterán
válasz
DonMaster #58511 üzenetére
Az előzményre írtam. Erre:
jelenleg ipv4-el minden weboldal stb ami neten van elérhetö
Ezt:
Van olyan oldal, ami csak IPv6-on figyel.Problem?
Amúgy a speedtestes dolgok hidegen hagynak, amit írtam, hogy feleolyan gyors volt IPv4-el, az nem speedtest volt.
Most hogy mi volt rosszul beállítva útközben, vagy a túloldalon, nem tudom. Mivel az én oldalam rendben volt, tenni meg nemt tudok ellene, annyira nem dob fel, hogy a speedtest egálra hozzaPontosan mi a problémád? Nem tudtam többet kihámozni.
-
-
válasz
DonMaster #58357 üzenetére
Az a problémám, hogy minek két szolgáltatói eszköz?
Bejön az optika, bemegy egy kisebb dobozba (fwr-8610rw), onnan átmegy a huawei routerbe (szintén optikán) és csak e mögé lehet bekötni a saját routert.Nekem egy ZTE ONT-m van. 1 szolgáltatói eszköz és mögötte a saját routerem. Ezzel a megoldással nincs is semmi problémám (nem sírok...).
Nem láttam csak fényképeket a bekötésről, ezért kérdeztem itt, mert számomra ismeretlen volt ez a megoldás.
-
Shummo
senior tag
válasz
DonMaster #58348 üzenetére
Tudom, hogy már kérdeztem és válaszoltál is, köszönöm, De sajnos nem lettem közelebb a megoldáshoz. De Ha jól értem akkor ha visszaállíttatom a ONT-ot router módba bridgeről, és még akkor is szar a net, akkor nem nálam van a hiba, hanem vagy az ONt vagy még az előtt valahol a diginel? (mert ugye akkor az ONT ppopezik)
Próbáltam már szerezni kölcsönkérni másik gigás routert/gépet de nem tudtam, szóval csak ez a megoldás van jelenleg hogy magamnak jövök rá
Köszönöm a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest