- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
-
válasz
Shummo #58516 üzenetére
Ha így sincs meg a 300, akkor a Digi-nek kell valamit csinálnia... (A honlapról: 300/50 Mbit/s garantált sebesség)
(#58517) verti1: az attól függ... Kényelmileg szerintem csak a Digi által hozott eszköz a legkényelmesebb. Ráadásul így ha nem hozza a sávszélességet, akkor nem tudnak a Te router-edre mutogatni.
Viszont ha bármit szeretnél a saját hálózatodon állítgatni (pl. egy hálózati szolgáltatás port-ját "beforgatni" a belső hálózatra /pl. torrent-nek aktív port-ot állítasz/, akkor muszáj a saját router-t használni.)
Ha sajátot akarsz, akkor kell a Helpdesk-re írni, hogy állítság bridge módba az ONT-ot.
Remélem ez így nem kínai?
Amúgy melyik környék? Jó lenne már, ha a Digi itt Kispest-en is elkezdene mocorogni. Ha már felpattintották a felső vezetékre az optikát.
-
DonMaster
addikt
válasz
Shummo #58344 üzenetére
ha a géped ppopezik ,ami kevés a gigáshoz, mármint a géped de ezt már leírtam 1x.Szoval kár is ugy probálkoznod, router kell ted fel a régi firm_et irj tp-link-nek vagy vidd gariba vagy vegyél ujjat, vagy kérj kölcsön olyan laptopot ami képes a gigabitre probáld ki ha akkro rosz akkro digit hivni, ha akkor jo akkor eszköz hiba.
-
DonMaster
addikt
válasz
Shummo #58253 üzenetére
nekem is wdr4300 van én még firm-et sem frissitettem rajta és jol ment anno az 1000-res csomag, leeht valami firm frissités ha frisistetted ha nem akkro ted emg hátha emg oldja ha nem akkro vissza az eredetire, majd hard reset megint, router mögött kell menjen az 1000 azon a gépen.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Shummo #54093 üzenetére
Ha közvetlen a gépet az ONT-re dugod bridge módnál, akkor a PPPoE a gép dolga.
Ami eszetlen CPU terhelést jelent gigabites netnél, és ha nincs komoly CPU-d akkor elég hamar falba ütközöl. Ezért kell a router HW NAT-tal.Amúgy az a proci egyértelműen jobb mint a laptop elvileg...
-
válasz
Shummo #54093 üzenetére
Bridge módban kvázi modemként működik az ONT, ott a teljes aktuálisan elérhető sávszél jön, az nem lehet szűk keresztmetszet. Ha ott csak 300 Mbps jönne át, akkor mit javítana ezen egy router, ami mögötte van?
Ha közvetlenül az ONT-re kötöd a gépet, akkor a gép fog NAT-olni és felépíteni a kapcsolatot, ha routert kötsz az ONT-re, akkor ugyanezt a router végzi el. A géped hálózati részét kéne megnézni, lehet vmi driver okozza ezt a lassulást. -
-
pbalintka
csendes tag
válasz
Shummo #44179 üzenetére
Szia!
Nálam ezt akkor csinálta a 4300 (OpenWRT-vel) amikor már nem bírta a terhelést. OpenWRT-ben nincs megoldva a HW NAT. Nem tudom, hogy DD-ben van-e?! Így max. 200Mbps volt a sebesség. Ha ezt elérte, simán újracsatlakozott. Rakd vissza a backdooros gyári fw-t, kapcsold be a HW NAT-ot és használd úgy pár napig.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged