-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #17283 üzenetére
Ezt kell figyelni, tegnap a két kisebb csomagban duplázták, sőt triplázták a feltöltési sebességet (és valószínű ezen csomagokból van több) és mi látszik? Semmi... Talán a kimenő ment fel kicsit jobban a múlt szombathoz képest, de minimálisan. Szóval teljesen úgy van ahogy mondtad.
[link] -
_BOZONT_
tag
válasz
TeeJay #17228 üzenetére
viszont igy belegondolva, hogy nalatok mar optikaicsatlakozos swtichek vannak ott nagy valoszinuseggel hosszu tavon is az lesz, neked van igazad. nalunk, es a kornyeken meg ilyen 1giga be 12port 100as switchek vannak, aknaban media converterrel(optika--utp) onnan jon utp 5vagy6 ikra.
ebbol indultam ki amikor inditottama theardot, de mint elozo hsz ben is irtam ha 2-4 sima gigas sfp portvan akkor rovid idore ki lehet gigara maxolni a netet. -
_BOZONT_
tag
válasz
TeeJay #17228 üzenetére
igen sima SFP nem tul draga aminek az elmeleti max 4,25gbits, de altalaban 1.25gbits es igen tudjak duplazni mert 2-4 SFP port van ilyen switcheken, SFP+ a 10gbits ami mar nem 2forintos eszkozokon van,
az a duplazas nem olyan egyszeru/olcso mulatsag, persze lehet elejen meg ezzel fognak mokolni es azert van a 300/50 minimumnak irva hogy ha overshellerik vonalat es midnenki egyszerre hasznalja. de hosszu tavon FTTH lesz sot meglesed aszf et ott mar benne is van (FTTH/ONT). -
_BOZONT_
tag
válasz
TeeJay #17226 üzenetére
A nem fogjak meglevoket "szetbarmolni" mert nem mindengi valt egybol vagy kesobbsem
B nem a 100as vagy gigas portal van a baj ezt nem erted meg, nem is a betappal ha veszel egy gigas router aminek oke hogy midnen portja giga de akkor maxim csak GIGA-t tudod leosztani, itt "gerinc" el van a problema aminek nem eleg giga hanem 10giga (SFP+ kell) es egy ilyen switch horror aron van FTTHhez kepest. xal nem egyszerubb a switch csereolcso 32portos gigas switchenk is az a baja minden portja giga 1 gigat meg nem tudod 5-10-30fele osztani hogy minden hol megylegyen a giga mert 1gigat osztod.
nem hagyott fel vele, csak max nalad nincs a 120mbits Optinetet FTTH ban huzza csak nem minden hova. mert nem a ftth a kotlseges hanem a gerinc (FTTB).
-
_BOZONT_
tag
válasz
TeeJay #17224 üzenetére
haha sokkal olcsobb, egy FTTH modem nagy tetelben (zte) 100$ sincs (voip/tv/net/wifi)
flexibilis "optikai kabel" (POF – Plastic Optical Fiber) 20-50ft/mFTTH baromi olcso mar. ha beraknak egy switchet aminel tegyuk fel van 1db optikai bemenete (SFP+) 10gb/s es 10-12port rj45 ggias port az 3-400k nal kezdodik
-
_BOZONT_
tag
válasz
TeeJay #17219 üzenetére
Mint ahoyg reszletesen irtam cat5e nel ha jol emlekszem 30m amit 1000Base-T eltudvinni, masik meg oket hogy te cat5en kapod a kraftot de nem fognak cat7 10gb-s kábelehket kihuzni (azaz ujra kabelezni mindent) hogy aztan 7-10 lako gigat kapjon. koltseg hatekonyabb FTTH.
De ha lemesz 5 vagy 6 emeletre altalaban oda rakjak a swtichet akkor latod, hogy abba bemegy 1db gigas utp es aztan hw(100as portokon)/sw kozpontban limitalva van. -
Drenadar
veterán
válasz
TeeJay #17215 üzenetére
én is gondoltam rá, de el van dugva a lakásban a router, oké laptoppal így is meg tudnám nézni. de lusta vagyok, és idióta jelszó van a DIGInél... szal NEM
jó így ahogy van... torrent tény hogy szokott menni 4MB/s felett is, természetesen ubuntu/linux isok...
most nekem nem ér meg ~50 ezret hogy kicsit többet mutasson a speedtest amit úgy sem használok ki
de mindenesetre tényleg fura... ha technikailag csak 10Megát bír el a wan port hogy képes a tomató ~40-et csinálni belőle?
és igen nem mai router, mindenesetre durva, hogy olcsóbban vettem mint a mostani akciós ára...
-
válasz
TeeJay #17167 üzenetére
Mindezzel amit ebben a hozzászólásodban írtál, egyetértek.
Csak legközelebb ne írj ilyen butaságot, hogy egy közönséges atheros SoC képes ~900 mbps-ot NAT-olni.
A TL-WR1043ND v2.x, a TL-WDR3600 és a TL-WDR4300, valamint az Archer C7 olyan switch-csel van szerelve, ami képes hardveresen NAT-olni, ezzel teljesen mentesítve a SoC-ot a NAT-olás terhe alól.
És most én befejeztem, mert ez itt off.
-
válasz
TeeJay #17151 üzenetére
Ja, azt hittem neked is v8.x verziód van. Ez esetben előző hozzászólásomból visszavonom a "sokkal" jelzőt.
"akinek meg már WR841ND V8.x vagy V8.x van az még jobban járt mert abban baromi combos a SOC
simán bírna akár gigabitet is ha nem 100-as WAN port lenne rajta"Gigabitet? What? Minden router, aminél feltüntetik, hogy akár 800 mbps-ot is képes NAT-olni, a hardveres NAT miatt tud annyit, nem a SoC miatt. A TL-WR841ND-ben lévő AR9341 535 MHz-+es SoC önmagában vajmi kevés a gigabit NAT-olásához. Tippre max. 200 mbps-ot tudna NAT-olni.
-
Flashget
félisten
-
válasz
TeeJay #17139 üzenetére
"nálam is károgott mindenki"
Én nem károgtam. Tisztában voltam vele eddig is, hogy a TL-WR841ND ~90 mbps-ot tud NAT-olni, és ennek megfelelően is ajánlottam felhasználóknak a "Milyen router-t?" topicban.
Én most csak arra céloztam, hogy a TL-WR1043ND v1 a gyakorlatban nagyjából 120 mbps-ot tud NAT-olni PPPoE-val. A 200 mbps egy légből kapott érték. Valóban összehozta valahogyan Vargalex fórumtárs UPC-vel, de hogy még csak véletlenül sem bírná stabilan ezt a sebességet, az garantált. Nem hogy PPPoE-val nem, UPC-vel se. -
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #17139 üzenetére
1043ND V1.x gyári FW-el 74megabitet amit megnéznék gyakorlatban persze
már megcáfoltam..kb. ennyire hihető a többi adat is pl. a 1043V2-nél lévő.
ha holnap is ez a sebesség lesz még akkor visszarakom a vargalex fw-t.
mert fb oldalon megy a panaszáradat, hogy több helyen lelohadt a tv és internet szolgáltatás. lehet nem tartós lesz az örömünk csak tesztelik a rendszert és már kiderült hol rossz. -
LSL1337
őstag
válasz
TeeJay #17102 üzenetére
idegesítő a hülyeséged ember...
megbeszéltük már, nem nő a terhelés, és nem minden agyhalott előfizető reggel 8tól éjfélig az ncore-t firissítgeti egy új retek film miatt, hogy aztán kiakassza a hálózatot... (másfél percre ha amxon jön, de szaros ncoren nem fognak neked annyival seedelni)
a te vas logikáddal egy havanna lépcsőház duplázza majd a teljes BIX forgalmat...
gondolkodhatnál mielőtt beszakértesz ide, köszi, nagyon HC felhasználó vagy... -
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #17096 üzenetére
űgy kalkulálj minden számot, hogy a minimálisat tudja hozni amit ÁSZF-ben is rögzítenek.
szép az 1giga de ha 300/50 a minimális akkor más jön ki eredményként.unravel igen..ez a legfőbb duma konkurenciától, hogy na most aztán biztosan bedől a digi...már 7 éve ezt szajkózzák.
-
Flashget
félisten
-
LSL1337
őstag
válasz
TeeJay #17035 üzenetére
Nem tudom, mert Digi, miért kell egyből panelra gondolni, a kettő nem kölcsönösen exklúzív.
Én is IX. kerületben lakom, nyitott ajtó, se kocsi se villamos zaj, 2 óránként 1-1 repülő, de egyáltalán nem zavar, kis város feeling. itt is vannak belső zöld udvarok, és a metró is közel van.Amúgy WAN to LAN témában, az a megoldás nem játszik hogy az asztali gépet switch-el kötöm DIGI-re, és a switchen lesz a router is.
Ilyenkor a router a DHCP rendszer, port forward milyen lenne?
Vagy egy átlag switch ugyan úgy 800-900-at forwardol?
Nem mintha kevés lenne/torrent leakasztaná.
3 éve 120MBit-en vagyok, és nem megy minden dolog 10MB fölé, pláne a külföldi oldalak nem fognak gigabitet kiakasztani.
tippek? -
válasz
TeeJay #17018 üzenetére
Persze, csak az a baj, hogy ez nálam is "jó lenne" kategória.
Meg hát ugyebár nekünk az lenne az érdekes, hogy PPPoE-val mennyit tudnak NAT-olni, mert az nem feltétlenül egyenlő a szimpla WAN to LAN throughput-tal. És azt nem tudom, hogy PPPoE-val hogy lehetne erről releváns tesztet készíteni. -
válasz
TeeJay #17002 üzenetére
Igen, TL-WDR3600, a TL-WDR4300 és az Asus RT-65U ajánlott a megfizethető árkategóriában a gigabites digi csomaghoz. A TL-WR1043ND v2-t egyelőre én nem szoktam ajánlani ehhez a csomaghoz, mindaddig, amíg a TP-Link nem javítja az FW hibát, ami okozza azt, hogy "csak" 800 mbps-t tud NAT-olni (már ha FW hiba okozza...).
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy FW okozza a jelenséget. Egy csomó csúcskategóriás router sem képes NAT-olni a 910 mbps-ot. Ott a TP-Link Archer C7, az Asus RT-AC66U, az RT-N56U, az RT-AC56U, sőt, az RT-AC68U is csak 800 mbps körüli sávszélességet képes NAT-olni. Ezért írtam, hogy alaposan nézzen utána mindenki, aki a tejes sávszélességet ki akarja majd használni.
-
Scrym
tag
válasz
TeeJay #16976 üzenetére
33/32 lakásosban is két helyen van szekrény (általában 3-8), de mondom itt Pécsen. És szvsz más városokban is. Gondolj csak bele mennyivel több kábel kell ha a fsz-ről vagy a 3.-ról kell felkábelezni a 9-10-ig, hiába létezik 32 portos switch. Persze lehet nálatok úgy van, de a pécsi panelok 70%-n biztos így van, mivel részem volt benne.
Úgyhogy itt azért kíváncsian várom, hogy lesz Gigabit 5.-től felfelé! -
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16917 üzenetére
Nehogy már a kábelezés olyan nagy meló legyen? Ha behúztak tartalék LAN kábeleket, akkor feltehetően lesz ott fölös is, abból meg lehet csinálni 4 telefont megfelelő átalakítóval, szóval csak a felhasználóig kell a telefonkábelt kihúzni a szinten lévő kábelből. Vagy ez nem ilyen egyszerű? "Móricka elképzeli" effektus
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16915 üzenetére
Feltételezem a switch-ek nagy része már egyébként is régi, és kell "minőségi" cserélni, nem csak a sebességnövelés miatt, 100-ast meg már nem nagyon kapni, valahol mondták is, hogy az utóbbi időben már gigásat raknak mindenhova, és a telefont is külön vezetik be, nem ugyanazon a szálon. Pedig még nincs ott sem Gigabit-es előfizető, nem is lehet. Akkor ott miért éri meg kicserélni?
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16871 üzenetére
Ilyen eseten nekem 100K-val szokott jönni a cucc egy jó ideig... 80Mbit ide vagy oda. Vagy mondjuk szimultán meg 1.5 Megával le is meg fel is, de 10MB-os sebességre nagyon lassan kúszik fel. Pedig 1000 peer van beállítva, és a vinyó sem leterhelt, egyszerűen a seed-ek sebessége ennyire elég. Egyedül az upload növelése hoz terhelést, az meg előreláthatólag csak 30Mbit-re lesz növelve Internet felé, viszont érdekesebb lesz, hogy ha DIGI-sről szedem, akkor viszont jönni fog 100Mbit-el, tehát a DIGI-sek iszonyat hamar le fogják tudni szedni a többiektől, ha már az egyikőjüknél lent van teljesen.
-
adakiller
senior tag
válasz
TeeJay #16871 üzenetére
nem szeretnék vitatkozni, és nem is kötekedésnek szánom, de sztem az ncore pont rossz példa, mert rég nincs arány-aránytartás-aránynövelés, másik meg megnéztem pár nagyobb filmet (gravitáció, szupercella, A hobbit: Smaug pusztasaga ), és minimum kb 3-4 óra (vagy még több) alatt teszik fel a teljes palettára az adott filmet.
Nekem pl 20/10-es csomagom van, ha kell vmi nagyobb méretű torrent, azt pl este géplekapcsoláskor(10 után) indítom a routerbe, mert az úgyis 0-24-be jár. nincs olyan film vagy bármi más, amit azonnal meg kell néznem, 1 napot minden várhat
.
véleményem szerint lesznek a mostaninál terheltebb időszakok, de hogy nem lesz emiatt a sávszélnövelés miatt drasztikus fennakadás az is biztos.
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16869 üzenetére
Ahogy már valaki mondta korábban, a csúcsidőszak sem úgy működik, hogy megvárja mindenki pl. a 17.00 órát, és egyszerre hirtelen nekiáll letölteni. Valaki 16-kor ér haza, valaki 16:10-kor, és így tovább, a sebesség szépen el fog oszlani a nagy számok törvénye alapján. Persze valamicskét emelkedni fog, de ha megnézed hogy a DIGI jelenlegi 40Gigás BIX sebessége csúcsidőben valamivel 10 Giga fölé megy, akkor lesz ott bőven még tartalék.
-
thxer
aktív tag
-
thxer
aktív tag
válasz
TeeJay #16848 üzenetére
Szerintem a csúcsidőszakban sem fog jelentősen nőni a terhelés, mert nagyobb lesz az eloszlás, vegyünk n előfizetőt jelenleg 80 Mbit-es nettel:
Elkezdenek YouTube-on videót nézni, számítsunk 150 megát egy FHD videoklippre, ebből megnéz 15-öt egy óra alatt (átlag 4 perces videók), akkor minden 4.percben letölti a 150 megát kb 15 másodperc alatt, így összesen 225 másodpercig használja a vonalat.
Így a szolgáltató oldaláról 80 megabitet 16 szolgáltató használhat egyszerre (Ha feltételezzük hogy a véletlenszerűségnek köszönhetően bármely két felhasználó nem egyszerre indítja a video letöltését, ha igen, arra van a tartalék)Ugyanez 1000Mbittel:
150 mega 1.2 másodperc alatt jön le, tehát 15x150 mega letöltéséhez 18 másodpercig használja csak a vonalat, tehát ugyanilyen YouTube-ozó emberkéből 1 Gbit-et 200 embernek lehet adni.És ez érvényes bármilyen más forgalomra is, mert az átlagfelhasználók nem fognak több adatot letölteni a nagyobb sebesség miatt. Akik meg folyamatosan kihajtanák a gigabitet, majd kapnak egy 301Mbites limitet, a garantált sebesség megvan, panasznak nincs helye.
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
TeeJay #16836 üzenetére
hidd el torrenten kívül másra nem tudod kihasználni
Ebben ne legyél biztos! Helyesebb, ha úgy fogalmazol, hogy a legtöbb felhasználó erre fogja használni. Én nem az 1Gbit letöltést fogom kihasználni, hanem a 100 Mbit feltöltést, ennek örülök jobban. A munkámból kifolyólag nagy mennyiségű adatot kell elküldenem különböző ügyfelek szervereire, tehát nekem emiatt lesz könnyebb az életem - egy hangyányival -
thxer
aktív tag
válasz
TeeJay #16833 üzenetére
Nem csak torrentben kell gondolkozni, attól hogy 1000/100-as a net, nem kell 0-24-ben csúcsra járatni, nem is bírná a hálózat, viszont amikor szükség van rá, hogy gyorsan 10 gigát felrakj dropbox-ra, akkor nem mindegy hogy 1 óra alatt sikerül, vagy 10 perc alatt.
Vagy például a szerver hajnal 1 és 3 között elkészíti a biztonsági mentést, és azt utána 80Mbit-el tudja áttölteni az itthoni NAS-ra vagy 1Gbit-el.
Egy átlagos ember ugyanazokat a weboldalakat fogja megnézni, ugyanazt a filmet tölti le mint a régi sebességen, csak kevesebbet kell várnia.
Olyan mint a HDD-SSD, gyorsabb az SSD, még sem azért van hogy folyamatosan 480MB/sec-el olvass róla, hanem hogyha ráklikkelsz a Photoshop ikonra, ne 1 percet kelljen várnod, hanem 5 másodpercet. -
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16741 üzenetére
Sejthető hogy már egy ideje Gigabit-es swich-et raknak mindenhová, és feltehetően csak a már nagyon régieket kell cserélni, amik lehet már érettek is voltak/lesznek a cserére... Elvileg ha gépbe dugom az UTP-t, és azt írja hogy Gigabit a link, akkor az már azt jelenti hogy Gigabit-es a swich, ami a másik oldalon van, nem? Otthon kipróbálom, és megnézem hogy CAT5 kábel van-e. Bár nálam megosztva van a telefon az UTP-vel, azt ki kell majd küszöbölni gondolom, ha nagyobb csomag lesz.
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16724 üzenetére
Gondolod ha eddig 20-40-80 Mbit-el nem torrenteztek, akkor majd most nekiállnak? Nem hiszem. A forgalom szinte ugyanaz lesz, csak gyorsabban lejön minden. Én arra számítok, hogy a Topnet-et ugyanezen áron berakják majd az egyik nagyobb csomagba, és nem a 100-asba, az már nekem bőven elég lesz, még a mostani 80 is elég. Nekem hűségidőm van de felfelé mindenáron, ha lehet sem fogok módosítani.
-
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16704 üzenetére
De a cache gyorsabban telik, mint ahogy ki tudja írni a vinyó, nem érted? Miközben a cache a vinyóra íródik, kéne tovább töltődnie adattal, addig nem áll meg a letöltés, mert akkor nem is lesz akkora sebessége. Persze ez megoldható úgy, hogy 16 Giga RAM-od van és RAMdisk-el a RAM-ba írod az összes adatot, és ha lejött, akkor "másolod" át vinyóra.
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #16700 üzenetére
A cache is véges, és az is betelik, akkor meg már hogy írja ki az adatot, ha gyorsabban telik a cache, mint ahogy a cache-ből a vinyóra tud írni? Gondolkodtál már ezen? De én egyébként amondó vagyok, akinek nem elég az a sebesség, amennyivel egy vinyó írni tud, az már régen rossz.
-
válasz
TeeJay #16694 üzenetére
Jogos!
Megkevertem kissé a dolgokat.
128 MB/s lenne az 1 Gb, azért az is érdekes lesz, amikor már a HDD szab határt a letöltésnek. A Black lehet, hogy bírná egy darabig még.
Azért SSD- re való letöltéssel én még várnék, legalább addig, amíg nem nyerek a lottón. Bár SSD+ tároló HDD az működne, kérdés, mennyire gyorsan használódna el az SSD? -
_Norbi_
aktív tag
válasz
TeeJay #16675 üzenetére
nem jó amit néztek nincs optikai modul fogadója
TP-LINK TL-SL3452 48PORT +2GIGA +2SFP SWITCH -
_Norbi_
aktív tag
válasz
TeeJay #16562 üzenetére
,,FTTB+LAN hamarabb épül ki mint az FTTH ráadásul olcsóbb ""
mivel én falun élek ahol még optika sincs így nehéz véleményt mondani ....
faluban hogyan építenéd ki lan hálózatot ?
nem azért de,házak kb 10m vannak egymástól nálam.
engemet mindig is érdekelt moholdozás,internet ,optika ezeket témákat feszegetem mindig,,hova kell neked gigabit otthonra?"
mivel adsl kapcsolatom van telecomtól oszlopról jön be sodrott réz érpár így nem tudok gigabites kapcsolatot létrehozni házon kívül...... modem igy is akad ,vagy nem találja a hálózatot , feltöltés meg gyenge torrenthez
ilyen a kapcsolatom most
ping zavar engemet hogy nagyon nagy optika, lan 0-10 szokott lennikülföldi server sebességek
itt szoktam nézegetni a képeket ki milyen hálózatot kreál magának
hard forum[ Módosította: radi8tor ]
-
_Norbi_
aktív tag
válasz
TeeJay #16534 üzenetére
,,évtizedekig kifizetődőbb lesz az FTTB+LAN hiszen azzal később is lehet gigabitig szolgáltatni"
gondolod ? kipróbálták nálad ? jó lesz neked 100megabit is
,de én mint telecomos adsl FTTN hálózattal csak a görcs van,modem szétszakad , hétvégén nincs net .. most meg mobil telefonok süketek ...ezért komoly pénzeket kérnek havonta ! -
Joke21
aktív tag
válasz
TeeJay #16522 üzenetére
Ez azért elég érdekes. Nekem másnapra megemelték, pedig be volt fizetve a következő havi. Nekem pont úgy lett volna a legjobb, esetleg annak az árán is hogy később emelik meg, hogy ne szerepeljen egy számlán a régi és az új ár. Azt mondták, ezt nem lehet így megcsinálni, ezért kaptam egy olyan számlát, amin a már befizetett plusz 1 hónapot levonták, majd már az új csomag árával kiszámlázták és az aktuális hónapban a maradék napokra lebontva a régi csomagot levonták majd az újat kiszámlázták. Mert hogy így lehet csak megoldani...
Neked az kellett volna mint nekem, nekem meg az mint neked, de mindkettőknek az mondták ezt így nem lehet. Digi ügyfélszolgálat...
-
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #16513 üzenetére
Azt írtam üfsz-en lett kérve az emelés és másnap meg is emelték.
Itt vagy a tulaj nem jelentett be semmit vagy csak a szokásos...intézni mindent személyesen kell diginél ha azt akarod gyorsabban menjenek a dolgok.
Tulaj adhat megbízatást (van erre formanyomtatvány digi oldalán) ki kell tölteni és te intézheted a dolgokat. mert így csak marad a várakozás. -
válasz
TeeJay #16518 üzenetére
a bekötés nálam is 2 hét volt, pedig a kábelezés már adott volt (panel), korábban volt is már itt digi szolgáltatás - amikor beköltöztünk, de aztán nekem akkor t-s kellett -, szóval csak a kábelt kellett egyik szolgáltatóról átdugni a másikra, de még a fenti intervallumra is azt mondom, hogy okés, azonos feltételek mellett a telekom esetén ez 32 nap volt...
nekem a sebesség emelésének szolgáltató általi lefutásával nincs saját tapasztalatom, de akiket hallottam eddig ezzel kapcsolatban nyilatkozni, azok 1 - 2 (munka)napot említettek.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest