-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #94305 üzenetére
Milyen változás? Ha figyelmesen végig olvasod mit írt, akkor az ont-tól visszavezették a koaxot a lépcsőházban a villanyóráig, ahol rákötötték a régi kábelre, ami a lakásba be van kötve, mondjuk sok értelmét nem látom, mert ennyi erővel elvezethették volna odáig is, ahol a lakásba bemegy és ott össze lehetett volna kötni lakáson belül, lehet, így gyorsabban meg tudta oldani a szerelő. A fekete kábel, meg egyszerűen kültéri kábelt használtak, gondolom nem volt a szerelőnél a beltéri megoldás.
Nálam pl csak a lankábelt húzták ki és azzal húzták be az optikát, a koax kábellel nem is foglalkoztak, bár 4-5 éve lemondtam a tv-t, így átkötésnél se kértem.
-
MadMancs
veterán
válasz
pinnacle #94297 üzenetére
Kártérítés miatt nem hiszem.
Január óta használnak optikán is tv szűrőt.
Hozzám is azért kellett kijönni pár hete mikor net mellé rendeltem tv is hogy azt kivegye. Na míg az a szűrő bentvan addig se ONT se catv receiver nem képes tv adás vételére tekintve hogy hiányzik a hozzá szükséges 1550nm es hullám a kanócból.
Régi userekhez max azért kell kimenni hogy betegyék szűrőt akinek nincs tv.
Képen látható nekem valami FTTB/FTTH hybrid megoldásnak tűnik. Vagy user adott egy kis pénzt szerelőnek hogy FTTB ből húzzon már be egy koaxot ingyen tv re amíg működik a hálózat. -
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #94297 üzenetére
Mióta bejelentette a 4ig hogy megveszi a DIGI-t már semmi hír nincs erről hogy jogosulatlanul nézhették sokan a TV csatornákat... Az a hír kb. addig tartott.
Szerintem a szomszédod mondta nekik hogy a koax kábelhez nem akar nyúlni és visszakötötték neki az eredeti beállásra. Ennyi a sztori
Ha máshol megy be az optikai szál mint ahol régen bement a koax akkor valahogy a kettőt össze kell hozni és így sikerült.Az meg hogy fekete és vastag optikai szál ne foglalkozz vele, acél merevítő van benne azt légkábelezésnél használnak de maga az optikai szál része azonos mint a sima fehér kis rugalmas beltéri kábelnél. Talán még jobb is mert az acélszál miatt nem tudod annyira megtörni.
-
TeeJay
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #85129 üzenetére
Fél év után végre a XIII. kerület Kárpát utcában is meg tudják csinálni az átkötést.
Csak mondtam inkább később jöjjenek, mert a fiam most érettségizik, nehogy elkapja a vírust. Viszont olyan furcsán csinálták meg a villanyóránál. Fehér dobozból kijön egy rendkívül merev dupla fekete kábel (szerintem erre mondta nekem egy szerelő, hogy ezzel egy fát is ki lehet tépni), kábel csatornából viszont koax is megy mellette. (Most nézem, hogy nagyon igénytelen ez a bekötés, felmosásnál ott fogják majd lökdösni a kábelt). Ez valami új megoldás, valaki látott már ilyet? Flippet csak ilyen kis puha kábellel vitték be. Ez a fekete DIGI-s kábel milyen típus, biztos nem lehet úgy hajtogatni, mint a Telekomét. -
karfika
csendes tag
válasz
pinnacle #92764 üzenetére
Tudom hogy nem a digi hibája a router topikjában sem tudtak választ adni,mindent is álitottam már rajta többször factory reset is volt semmi,frissítés is érkezett telepít factory reset állítgatás semmi,sokaknál ugyanez a routert net kombó 700-900 mBps tud ,csak nálam valami nem stimmel .De mint írtam korábban nem baj hogy csak ennyi jön ki csak hát ha tudja miért nem tudja mégsem,és szeretem ha a jelentkező probléma megoldodig :-)
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #91765 üzenetére
Szerintem pont a szerelők terjesztik legjobban a vírust. Sokáig vannak egy légtérben az ügyféllel, naponta több helyre is mennek.
Az a sok idő sok helyen 10-20 perc, mert a többit lakáson kívül töltik. Na meg biztos nem a nagy üzletekben pl tesco, interspar és a többi, ahol napi 10-15-20-25e ember fordul meg, mindenbe beleszarva, nem húzza fel megfelelően a maszkot, az őrök többször is szólnak nekik, nem tartják be nem, hogy az 1m-t, de még a felet sem..... a sok idióta, akik beülnek az árkádokba, plázákba, mert egyeseknek ez az időtöltés..... -
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #90959 üzenetére
Még fttb esetében nekem is gyorsan intézkedtek, szombat 22 órakor telefonáltam be és vasárnap reggel 8kor már hívott a szerelő, hogy jöhet e, megnézte tönkre ment a port, amire csatlakoztam. Átkötött máshova utána mérés és a többi, amikor rendben volt a sebesség is, akkor elment. Régebben más szolgáltatónál ha hétvégén jeleztem a hibát, akkor legkorábban hétfőn jöttek csak ki.
-
woodworm
veterán
-
CirrMee
addikt
válasz
pinnacle #90490 üzenetére
Gyorsan ment az átépítés nálam is, csak itt egyedül dolgozott egy fiatalabb srác.
Elsőnek tisztáztunk pár dolgot, mit kérek (bridge, ha ő is el tudja intézni, bár a routerre pillantva magától is akarta javasolni, ONT hátra kerül a szobába), mit nem (kábelcsatornázást vállaltam helyette). Ahol kellett, segítettem neki a lépcsőházas résznél (UTP kábel visszabontása, majd gondosan elrakása), aztán az ONT indításánál megeresztette a telefont a bridge miatt. Megvárta, amíg a szolgáltatás elindult, indítottunk egy kapásból ezresre sikerült (900 feletti) mérést, aztán ment is tovább.
-
cof
veterán
válasz
pinnacle #90459 üzenetére
Mivel az ONT-ból indul a koax mindegy hova teszed bejárati ajtóhoz vagy a szobába. Nekem 2 osztó és 20 méter koax után is 100/100% a jelminőség/jelerősség a TV-n.
Optikánál kilométerekben mérjük a veszteséget, teljesen más világ mint a koax. Szóval ilyen szempontból nincs jelentősége hova kéred.
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz
pinnacle #89837 üzenetére
Köszönöm, így már érthető!
Illetve látom a képen nálad is van benne egy törés/hajlítás, nálam ennél nem lenne nagyobb a 90 fok a gégecsőben, szóval nem aggódom akkor. Csak így amit itt olvastam abból nagyon az jött le nekem hogy szinte hajlítani se szabad mert baja lesz, de akkor annyira mégse érzékeny téma ez. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #89751 üzenetére
Korábbi linkedből másoltam:
Elmondtam a szerelőnek, amit írtál, hogy Huawei ZTE fejegységgel nem működik, és fordítva. Azt mondta, hogy ez valóban igaz, de most már raktak olyan szoftvereket az eszközökre, hogy elméletileg már kellene különböző gyártmányoknak működniük egymással.De ügye láthattuk, hogy akkor nem ment, azóta eltelt 1 év, gondolom már megoldották, mert eléggé keverve kerülnek ki az emberekhez.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #89748 üzenetére
A visszakapta részen a szerelő állítása szerint szoftveresen megoldott lett a különböző márkák keverése, így eltudom azt is képzelni, hogy ő volt az egyik teszt náluk, hogy a valóságban is jó e ez a szoftveres megoldás. Mást nem tudok elképzelni egy hibátlan ont más márkára való cseréjére, ami utána csak hibát okozott.
-
hibavissza
veterán
válasz
pinnacle #89713 üzenetére
Nem a jóság a probléma. Egyszerűen, ha megoldható nem szeretnék olyan terméket venni amely gyártója közvetlenül segédkezett népirtásban. Másrészt jó lett volna, ha szolgáltatásként választhattam volna olyan eszközt amelynek az alap működésen túl korszerű szolgáltatáscsomagja van. Gigabites optikához 100-as routert akasztani....
-
turulbird
tag
válasz
pinnacle #89488 üzenetére
Oda kell rakatni, ahol a legésszerűbb, pc stb. és konnektor közelébe.
Te használod, te tudod, hogy neked mi a legjobb.
Meg kell még 1-2 métert ráhagyatni, hogy legyen mozgástér.A gigabitnek semmi előnye; két hét idegeskedés, büdös, letiltott gombos GPON, a felhasználó érdekét, kényelmét nagy ívben lx digis hozzááállás.
A wifitől forrósodik és büdösödik egyébként.
Meg át kell variálni mindent a lakásban a GPON miatt.
A filmek meg csak olyan gyorsan jönnek, ahogy a szerver bírja adni, ha csak 100-al, akkor nem fog gigabittel, nézheted Kodin például az előtöltés... várjon feliratot. Hiába van most 743/319 nálam.100/100 bőven elég.
Nincs mit.
Öreg hardver nem vén hardver.
-
cof
veterán
válasz
pinnacle #89466 üzenetére
Nem kell aggódni, jól hajlítható, nálam pl. ilyen, de oda is fogathatnám a kerethez pár centiméterre is a sarkoktól ha akarnám és akkor sem lenne semmi baja:
Én azért vallom, hogy ha falon kívül tudjuk csak megoldani akkor minél kevesebb legyen nálunk, mert a hibalehetőség is kevesebb. Értsd. mikrorepedés, fizikai sérülés pl. egy takarítás közben.
-
turulbird
tag
válasz
pinnacle #89457 üzenetére
Bejön az ajtónál felülről, utána balra, a szoba ajtóig, szobán belül le végig csatornában az ajtó mögött, át a küszöbnél az ablakig a fal mentén a padlószőnyeg széle mögött a másik sarokig szabadon, valahol itt lesz a helye.
Kb. 6 hajtás, sarkoknál ívesen, nem törve, csak félkör szerűen.
Elég strapabírónak tűnik a két szál meg a borítása, 3 mm lapos kábel.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
pinnacle #89305 üzenetére
Mikor észrevettem, hogy elérhető az FTTH a címemen, akkor írtam egy email-t a központi címükre, hogy örömmel látom, hogy nálam is elérhető és ha van kapacitás, akkor jöhetnek átkötni. Úgy emlékszem, hogy régebben szokott jönni válasz automatikus válasz email, ha valamit írtam arra a címre, de most nem jött semmi. El is engedtem a dolgot. Gondoltam, majd egyszer csak jönnek. Most jönnek, de ezrintem nem az emal-em miatt, hanem tervezetten. Sajnos én nem leszek itthon abban az időben, mikor jön a szerelő, de a páromnak úgy is hagyok egy kis cetlit, hogy NAT mögül ki és Bridge mód be.
Modnom neki, hogy kérdezze meg, hogy tényleg egyedül van-e az egész kerületre, hátha beszédes a szerelő.
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #88814 üzenetére
Hát igen pedig mondta akivel beszéltem hogy elég jó pénzt kapnak 1 átkötésre és adnak mellé szálhegesztőt meg mindent megtanítanak. Van egy tippem hogy nem csak a szerelők száma lassítja az átkötést hanem hogy nem tudnak 2 konténer ONT-t egyben rendelni és ha elfogy várni kell mikor érkezik a következő adag
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #88798 üzenetére
Egész 18. kerület be van már optikázva, egyre több helyen jártam szerelni valamit és mindenhol ott van a DIGI FTTH kötődoboz és már be is van kötve a szál csak a szerelőknek kellene a lakásokat bekötni. Gyanítom ha 100 szerelőjük lenne Budapesten akkor is naponta csak 500-600 címet tudnak bekötni jó esetben ha egyedül járnak. Ha ketten akkor ennek a fele így heti 1500-3000 cím. Szerintem nincs 100 szerelőjük sem erre az FTTH átkötésre és van kismillió előfizető csak Budapesten. Egy ideig lesz melójuk gazdagon
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
pinnacle #88082 üzenetére
Ma. Nagyot néztem, amikor kicsit több mint 2 órával a hibajelentés után jelentkezett a szerelő, hogy fél óra múlva itt tud lenni.
Én meg már a legrosszabbra készültem, hogy elbúcsúzhatok a következő napokban az online adásoktól és játékoktól.Annyit mondott még, hogy ilyen Fiberhome HG6455C cuccosokat korábban cseréltek azért is, mert a TV adást nem bírta egyes csatornáknál átvinni. Jelerősség volt, de szétesett a kép.
Most ZTE ZXHN F618 típust kaptam (2020 sept). Ezen csak 2 lan port van és nincs USB-je, mint a fiberhomenak. Mondjuk ez utóbbit tudtommal egyébként sem lehetett semmire használni. Meg úgyis saját routert használok a végpontjaim kiszolgálására, úgyhogy ebből a szempontból nekem mindegy.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #87917 üzenetére
Kipróbáltam, úgy néz ki a Cloudfare tényleg gyorsabb.
-
MasterMark
titán
válasz
pinnacle #87650 üzenetére
Nem mindenhol van radar, és nem mindenhol zavarná be.
Már az 52-es csatornától felfele is DFS van ami 5260 MHz-től indul. Itt van egy leírás ebben van szó a DFS-ről is: [pdf]
Ha manuálisan teszed a csatornát oda, akkor nem elváltani fog, hanem egyszerűen leállítja a wifi sugárzását.
Ha eddig nem volt ilyen gond, akkor nézd meg szerintem hogy mi változott a környezetben, máshova raktad-e, vagy van-e valami új eszköz.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #87654 üzenetére
TeeJay is sokszor írta, hogy elmászik nála, igaz ő közel van az egyik radarhoz, rajta kívül volt még más is, aki szintén közel volt a radarhoz, de ügye akiknek minden jó, azok közül meg sokan nem írnak fórumra vagy pedig a környékükön nincs radar. Én is mesze vagyok tőlük, így nálam sincs gond vele.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #87650 üzenetére
Ugyanazt tudom írni, 5600-tól már vannak meteorológiai radarok, ezeknek kellene tudni a csatorna széllességüket, azt se tudjuk, hogy adott routereknél mennyire van érzékenyre állítva az érzékelés, lehet, ha csak nagyon közeli a frekvencia már átvált a router, hogy ne okozzon gondot a radarnak.
Miért kellene sok panasz? Nagyon sok eszközben be se lehet állítani a 100-as csatornát, illetve nagyon sokan alapértelmezett beállítással használják a routert, így nem is lesz gondjuk a radar miatt. -
-
dchard
veterán
válasz
pinnacle #87623 üzenetére
Na akkor nézzünk valami hitelesebb forrást: [link]
"budapesti radarnál ~5625 MHz, vidéki radaroknál ~5610 MHz"
Ebben persze Ferihegy, az Időkép és esetleg egyéb nem ismert de radar üzemeltetési engedélyel rendelkező szereplők használata nincs is benne.
Mivel a 40-50 eurós wifi routerek nem spektrumanalizátorok, ezért a radar deteketálás lehet hibás is (fals deteketálás vert jelből például). Nálam 120-as csatornán például nincs radar detektálás, de egy fél hegy kitajarja dél-pestet, ahol a radarok vannak.
-
dchard
veterán
-
MasterMark
titán
válasz
pinnacle #87605 üzenetére
Ez így kevés info.
Ha ténylegesen a wifi megy el, akkor az az AP hibája, ahonnan a wifi jön. Ha úgy érted az internet megy el a wifin, de a wifi kapcsolat megmarad, akkor az valami más gond.
5 GHz-en, ha DFS csatornát használsz, akkor ha radart érzékel az AP akkor kötelező automatikusan lekapcsolnia vagy csatornát váltania..
-
MasterMark
titán
válasz
pinnacle #87422 üzenetére
Az IPv6 címet lassabban kapod meg, nem lesz ott azonnal, pár percet várni kell.
Mindegy hova állítod be a DNS-t, különböző dolgokat fog csinálni.
A WAN oldalra a router DNS szerver elérését adod meg. A routerekeben alapból szokott lenni egy egyszerű DNS szerver, ami gyakorlatilag csak egy DNS forwarder, azaz csak továbbítja a DNS kérést egy másik DNS szerverhez. Ott ezt a másik DNS szervert adod meg, ahová továbbítva lesznek a kérések amiket a router kap a kliensektől. Ugye alapból DHCP-n a router címét osztja ki, mint DNS szerver.
Ha a LAN oldalon a DHCP szerveren állítod be a DNS szervert, azzal kihagyod a routert ami csak továbbküldi a DNS kérést. Ilyenkor a kliensek közvetlen kapják meg a DNS szervert, és közvetlen azzal kommunikálnak.
---
A (szerintem) jó beállítás:
WAN oldalon megadod az elsődleges és másodlagosnak is a válaszott DNS szervereket. (Cloudflare vagy Google pl.)
LAN oldalon a router DHCP szerverén megadod elsődleges DNS szervernek a router címét, másodlagosnak pedig az egyik választott DNS szerver címét (Cloudflare vagy Google pl.). -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #86060 üzenetére
Megint voltam a váci úti ügyfélszolgálaton, azt mondták kevés a szerelő, a VI. kerületből szoktak kölcsönkérni, oda tudnának időpontot adni. Átmentem a Duna Plazaba, ott volt olyan rendes a hölgy, hogy felhívta a kerületi műszaki vezetőt. Kérdezték az előfizető nevét, azt, hogy miért olyan fontos az átkötés, mondtam az egész család Home Office-ban van, már örültem csak lesz valami, de semmi. Még azt sem tudták megígérni, hogy 1 hónapon belül meglesz. Az viszont hihetetlen, hogy a XIII. kerületben egy, azaz 1db szerelő van,
ezért csúsznak. Tényleg kerületenként vannak a szerelők.
Mondjuk elfogadom ez az olcsóság ára. Gondolom a DIGI-nél nincsenek jól fizetve a szerelők, ezért nincs elég, illetve nem is vesznek fel újakat, minek, amikor az ügyfél tud várni 2-3 hónapot is. Kíváncsi leszek mikor kötik majd át, most tartok a 38. napnál.
Van nálunk UPC, Telekom, Flip, de ez vagy drágább vagy lassabb. -
viktorhu
veterán
válasz
pinnacle #86055 üzenetére
1000-szer is telefonálhatsz, pont semmit nem ér. Meg kell találni, hogy melyik digi ügyfélszolgálathoz tartoztok, oda bemenni személyesen, és azonnal kapsz időpontot. De csak abban az egy irodában, a többiben beírnak még egy sort a crm-be, amit megint nem fog senki elolvasni.
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #86050 üzenetére
Nekem is így indult hogy felhívtak hogy jön az FTTH átkötés és 1hónapot vártam mire betelefonáltam én hogy már 1 hónapja várok mikor hívnak időpontra, aztán jeleztem jó lenne ha utána néznének... Másnap hívtak is és rá 2-3napra be is voltam kötve.
Szerintem te is szólj be hogy valami félre siklott és hogy várod mikor fognak átkötni, egyből hamarabb meglesz az egész dolog -
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #85785 üzenetére
Nálam több mint 1 hónap telt el egy hívási próbálkozásuk volt, nem tudtam felvenni, visszahívtam őket, de egy ügyintéző vette fel, aki nem tudott semmit, annyit közölt, hogy várjak a következő hívásra, eltelt még egy hónap és személyesen bementem, mert a módosítást se kaptam meg, akkor kértem időpontot is 2 hétre rá, amikor a szerelők ki is jöttek.
-
-
Xelo
addikt
válasz
pinnacle #85751 üzenetére
jobb ha a routerben állítod, mert akkor az összes rá csatlakozó eszköz azt fogja használni amit oda beírtál. a windowsos akkor hasznos, ha pl a router nem engedi állítani, vagy ha egy gépen valami oknál fogva más dns-kiszolgálót akarsz használni mint a többin kütyüdön (pl tesztelés céljából).
-
cof
veterán
válasz
pinnacle #85494 üzenetére
Mivel velem van megosztva a meghajtó amit én neveztem el, ez a nonprofit szervezet biztosan.
Megosztott meghajtó beállításai
A(z) bimgo INC szervezeten kívüliek is hozzáadhatók fájlokhoz
Nem jogosult a beállítás módosítására.Azok is hozzáadhatók fájlokhoz, akik nem tagjai a megosztott meghajtónak
Nem jogosult a beállítás módosítására.Az olvasók és hozzászólók letölthetik, kinyomtathatják és lemásolhatják a fájlokat
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #85410 üzenetére
Nem tudom, hogy átkötésre is vonatkozik, bekötés esetén szoktak mondani a 15 napot, de van, hogy sokkal több van, hogy szinte azonnal keresik az embert. De ezekben az esetekben nem tudom milyen kötbér járna, ha az nincs a szerződésben feltüntetve és még határidő sem szerepel benne, akkor szerintem semmi, elvégre amíg nincs bekötve vagy átkötve, addig azért a szolgáltatásért nem is fizetsz. Amikor van egy élő szolgáltatásod és ahoz szerződésed és a garantált sebességet sem tudják nyújtani vagy kimaradások vannak hosszútávon, akkor megjár, de ebben az esetben eleve a fizetett szolgáltatásod nem teljesítik.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pinnacle #85406 üzenetére
Szerintem semennyi, mert ilyenkor közlik, hogy majd hívnak a szerelők, ha nem egyeztettél egyből időpontot, ha nem, akkor akár 1-2 hónap is eltelhet mire hívnak, így jobb személyesen időpontot kérni. Na meg az új előfizetés csak bekötéstől számít, így addig a régi él, így erre se lehet szerintem hivatkozni.
-
scream
veterán
válasz
pinnacle #85088 üzenetére
Hát az nem semmi, mi okozott gondot ott nálatok? Meg hogyan zajlott, hogy 1.5 éve bementél, hogy szeretnél új szerződést kötni és utána mi volt?
Egyelőre most majd a helyszíni szemle eredményét várom (közvetlen szomszédos társasházakban FTTH elérhető).
Bár most így nem igazán tudom, hogy mikortól kellene a bérleti szerződést aláírni, hogy ne szivassam esetlegesen meg magam, hogy nem lesz hónapokig esetlegesen net.
-
scream
veterán
válasz
pinnacle #85085 üzenetére
Mármint, ez mit jelent? Hogy a dobozt bevitték, de utána még 1.5 év volt, mire be tudtad köttetni magadhoz?
Társasház vagy családi ház (erre külön rákérdezett a technikus, mert mondott valamit, hogy 4 lakásos társasházhoz kötelező a bedobozolásuk vagy valami ilyesmi)
Ez azért lényeges, mert ennek függvénye, hogy aláírjuk-e majd a bérleti szerződést (tehát akkor gondoltam, ha bent van a doboz) - mert úgy gondoltam, hogy ha bent van már a házban a dobozuk, akkor nem probléma beköttetni az új előfizetést a lakásba.
-
TeeJay
félisten
-
CirrMee
addikt
válasz
pinnacle #85049 üzenetére
Remélem a DIGI-től is olvassák ezt. Én biztos, ami biztos továbbítottam nekik.
Azt kellene tudni, hogy az ügyfelek mekkora része használ saját router. Ha csak pár % akkor lehet nem foglalkoznak vele.
Elég sokan csak a kapott ONT -t használják, mivel az is működik, saját eszközre meg nem hajlandóak beruházni. Gyaníthatóan ezt a réteget csak az érdekli, hogy működjön. A szolgáltató meg eleve túlteljesítette a szerződésben foglaltakat, mert csak az ethernet végpont kiépítését vállalja.
Gigabitre módosítani tényleg csak személyesen lehet? Ezt mondták a telefonos ügyfélszolgálaton. Bementem, ott meg azt, hogy lehet telefonon is, csak valószínüleg nem akartak foglalkozni velem. Állítólag a webes felületen is megcsinálhattam volna, de én nem találtam csomagmódosítási lehetőséget. XIII. kerületben nem tudtak időpontot adni, majd hívnak. Gondolom azért meglesz 15 napon belül.
Szerződésmódosításhoz papírmunka lesz, szóval nem sok értelme van online/telefonos tötymörgésnek, ha mindenképpen be kell majd menni utána. Kivéve ha éppen az adott címen jár egy üzletkötő, és ott kerül lepapírozásra a rendelés/FTTH átállás.
-
viktorhu
veterán
válasz
pinnacle #84801 üzenetére
Én a Fiberhome-ot kaptam, teljesen tökéletes (bridge módban használom), anyunál régen Telekomnál a Huawei volt, az is tökéletes volt (ott routerként ment). A ZTE is erős a hálózati eszközökben, szóval mindegy, melyik márkát kapod tényleg.
Nem olyan, mint a Telekom vagy a Voda/UPC, amelyik kísérleti eszközöket oszt lényegében, én a telekomos koaxon nagyon utáltam a sagemcomot, két különböző típus is volt belőle nekem. A Diginél mindegyik jó.
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest