- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
Bubaaa #93749 üzenetére
Elég érdekes saját router ledjei szerint van net kapcsolat. Felületre belépve azt írja nincs. Régi routerem fel se csatlakozik. Gondolom célszerű először vissza rakatni a modemet router üzemmódba biztos ami biztos kizárni nálam a hiba? Ne legyen esetleg fizetős a buli. Egyébként Királyerdő a terület. Szomszédot nem tudom megkérdezni sajnos.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Bubaaa #92310 üzenetére
Semmi érdekes nincs, ha a torrentnél mindenki passzív és Te is, akkor senkihez nem tudsz csatlakozni, ha mindenki aktív, akkor mindenkihez, illetve vegyesen vannak, akkor csak az aktívakhoz, de ha sok a passzív, akkor az aktívak kapcsolatai hamar megtelnek, így sok várakozás is lehet.
-
MasterMark
titán
válasz
Bubaaa #92298 üzenetére
4.3.1. Traffic That Must Not Be Dropped
Error messages that are essential to the establishment and
maintenance of communications:o Destination Unreachable (Type 1) - All codes
o Packet Too Big (Type 2)
o Time Exceeded (Type 3) - Code 0 only
o Parameter Problem (Type 4) - Codes 1 and 2 onlyConnectivity checking messages:
o Echo Request (Type 128)
o Echo Response (Type 129) -
Bubaaa
aktív tag
-
Croft-21
őstag
válasz
Bubaaa #91194 üzenetére
Érdekes, hogy ezen az oldalon az Ip címem és a futtatás/cmd/ipconfig parancsot beütve az IP címem nem egyezik. Ha jól tudom az utóbbinál az IPv4 Adress sorban van az én IP címem. Na már most ha ez így van, akkor nem tudom, hogy az általad linkelt oldalon miért ír egy teljesen különbözőt?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Bubaaa #90528 üzenetére
És egyszercsak odaértem a Forgalomkezelő QoS oldalra. Bekapcsoltam,teszt 290/290 Kikapcs 900/ 300 körüli értékek.
Nagyon sokszor ki lett tárgyalva, hogy a qos és a többi ilyen fos bekapcsolásával a hwnat lekapcsol és a soc izomból próbálja megoldani a dolgokat, amúgy is gigabites net mellett semmi értelme ennek a funkciónak. -
kontaku
tag
válasz
Bubaaa #90100 üzenetére
Ha a routered eddig is PPPoE csatlakozást használt, akkor a modem bridge módba rakása után is ugyan úgy fog csatlakozni. (Ha dinamikus IP-t kapott, akkor PPPoE-re kell állítani, felhasználó nevet, jelszót a Digi ad.) A tv csatorna kiosztás sem változik, ha minden igaz, a különbség, annyi, hogy az ONT-ból jön majd a koax.
-
4Grider
félisten
válasz
Bubaaa #90097 üzenetére
Ha ezt megkérdezed, akkor nincs szükséged a publikus ip címre.
Publikus ip címre pedig akkor van szükséged, ha a LAN-odon lévő valamelyik eszközödet az internet felől el akarod érni és az eszköznek nincs nat mögött is elérhető (jellemzően a gyártója által biztosított) elérési lehetősége. -
beach head
senior tag
válasz
Bubaaa #85313 üzenetére
Ja erőltetik, nálunk konkrétan át kellett váltani, mert optikaira cserélték a régit. Beigérték, hogy nem változik a havidíj ehhez képet 400ft plusz havonta.
Eddig semmi baja nem volt a hálozatnak százas nettel, azóta hogy bekötötték, a gigabitnek nyoma sincs, (persze bejelentettem és megválaszolták, hogy náluk nincs gond, de i7es proci kell, hogy meglegyen a gigabit, de kijön valaki mérni, és ha minden ok akkor 5000 ftot fizethetek.) Gyakorlatilag a lan kábelemmel amióta bejelentettem a hibát a tv boxom nem hajlandó működni, eddig gond nélkül ment, de a laptopomba bedugva meg megy a net. Én mostmár semmit sem értek. Átszereléskor még rámérni sem lehetett mert nem jött meg a gigabiter router. -
Horvi
őstag
válasz
Bubaaa #84484 üzenetére
Azért nem villog a hálókártyán a led meg a routeren a wan led mert nincs kapcsolat. Ha a routert bedugod a gépbe akkor ugye ott a kettő között létrejön a kapcsolat és azért villog a led.
Ha a routerbe bedugod a gépet és nem villog meg világít a led akkor már inkább aggódnék -
Nimda
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged