- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
llacee #32238 üzenetére
Lehet beállítási probléma, de lehet, hogy minden rendben, és csak a torrentezés sajátosságai jönnek elő. Nálam több olyan torrent is van seedben, ami kevésbé népszerű filmet tartalmaz (értsd: nem feltétlenül hollywood-i kasszasiker
). Gyakorlatilag én tartom életben ezeket a filmeket a trackeren, így mindig nagy sebességgel megy a seed.
-
Multibit
nagyúr
válasz
llacee #32229 üzenetére
Ott valami nagyon nem gömbölyű! Már egy jó ideje NAS-ról torrentezem, de még mikor 100-as up-om volt, teljesen ki tudtam használni Transmissionnal ezt a sebességet. Régebben használtam uTorrentet, akkor még 25 Mbps volt a feltöltési plafonom, annak kihasználása sem jelentett gondot. Valami beállítási probléma lehet nálad. Van lehetőséged másik gépen, esetleg más torrent klienssel próbálkozni?
Még az is lehet, hogy olyan torrentek vannak nálad seed-ben, amelyeket alacsonyabb letöltési sebességű peer-ek töltenek. -
knuckle
aktív tag
válasz
llacee #31649 üzenetére
hoppá, én is most nézem, nekem is 200 as netem van, és 5600-at fizetek most okoscsomagban, viszont ha felemelném 500-asra akkor 5460 lenne, na akkor viszont én felemelem a tétet
igaz bőven elég a 200-as net is, de ha majdnem ugyanannyiért van sokkal nagyobb net, akkor miért ne? -
Gejza1981
tag
válasz
llacee #31562 üzenetére
llacee:új előfizetésnél oké, hogy az új árakat kapod, itt most a régi előfizetésekkel van móka és kacagás...
----------------------
eisento: nem állítottam, hogy hazudsz, csak eddig az volt az info hogy nem lehet régiből->újba váltani
----------------------
mivel nincs tv-m vagy 3 éve, így csak 500+telefon van digitől, na most ha okos csomagban összekattintom, hogy digi+,500as net,200-as telefon akkor 5460ft/hó 2 évig?mivel jelenleg 6000 pénz a net meg a telefon, így 500-at spórolok és lesz fullos tv-s csomagom vagy ezt se lehet?
-
Renato1993
tag
válasz
llacee #30248 üzenetére
Csütörtökön jönnek, nekem is 15 napot mondtak, de ez a 22-23. nap lesz valahogy, de mindegy, jobb későn mint soha.
Múlthét hétfőn felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy másnap lejár a 15 nap, de még nem jelentkeztek, mondja az ügyintéző hogy látja ő is a szerződésben, és megsürgeti őket. Aztán múlthét csütörtökön hívott a szerelő hogy mikor lenne jó. -
-
VOid
tag
válasz
llacee #28826 üzenetére
Nincs gigabites opcióm ahogy az a fenti képből is látszik, ez az amit nem értek hogy miért? Ez akkor fordulhat elő ha a kábel nem gigabites,nem? De ezt is megnéztem és ahogy írtam elvileg az, legalábbis nekem a "verified for gigabit ethernet" azt jelenti. Digi részéről elvileg mindent megcsináltak a szerelők.
-
Flashget
félisten
válasz
llacee #27469 üzenetére
Nem a tovább gombot kell nézni, hanem ezt az oldalt és görgetni az "ÁLTALÁNOS AKCIÓS FELTÉTELEKHEZ" ahol ez az első pont:
1. Az akciós árak mindhárom szolgáltatás egyidejű igénybevétele esetén értendőek az alábbi feltételekkel:
-
Renato1993
tag
válasz
llacee #27466 üzenetére
Igen, de ha a TV, Net, telefon közül csak kettőt választasz ki, akkor nem enged tovább lépni a megrendeléshez, mert csak a három szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén él a 30% kedvezmény két év hűség mellett.
De a lényeg hogy ha berendeled a telefont is, akkor az +140 Ft, viszont az egész áránál jóval többet kapsz vissza annál a 140 Ft-nál. És ugyanazt az ONT-t kapod, akár kérsz telefont, akár nem, úgyhogy ez nem szempont. És ha szükség lenne rá, ingyen hívhatod az ügyfélszolgálatukat (Ha T-ről, vagy nem DIGI-ről hívod, nem tudom pénzbe kerül-e, de él bennem a gyanú hogy igen
)
Amúgy én is XVI. kerületi vagyok, egyelőre szintén a T-nél...
Viszont a HÉV vonalától északra már lehet előfizetni, és megy a szolgáltatás (ha esetleg még nem tudnád).
A mi oldalunk még várhat tavaszig mire itt is kész lesz. Legalábbis reméljük hogy annál tovább nem kell várni, korábban jöhetnek -
Flashget
félisten
válasz
llacee #27456 üzenetére
TV+Internet csomagnál (telefon nem kell),
Mindenki akinek lejár a hűségre kötött akciós ár, balhézik, hogy miért nem köthet Te pedig mint új ügyfél kapásból megkepnád csak a telefont is igényelni kell hozzá. 2 évre kötött akcióban kemény havi 140Ft-ot kellene kifizetned ezért (legfeljebb nem használod) cserébe net+kábeltv-t nagyon jó áron kapnád.
Csomagtól függően akár 50K spórólást is jelenthet 2 évre. persze ha ez nem pénz neked akkor ne kérd hűségre. -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest