-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
lakisoft #29017 üzenetére
Ubiquiti edgerouter lite? KATT (hasonló mint a mikrotik, ezen is linux megy saját disztribbel) Mellé egy kis gigás switch, meg egy olcsó wifis access point (később ha akarsz tudsz feljebb lépni mikor az eszközeid is ac-sek lesznek). Nekem hibátlan. Hozza a gigabitet is pppoe-n. Egyetlen hátránya hogy nincs rajta usb.
Smallnetbuilderen tesztelték, de ott még 1000 éves firmware futott. Azóta sokkal jobb lett, és rengeteg limitáció eltűnt.
-
poli27
veterán
válasz
lakisoft #28999 üzenetére
a Lynksys megfekszik kb 130 mega körül ennyi volt legutóbbi bekötésnél vele a mérés
Sztem jó lett a 1043 v2 árban és wifiben is sokkal jobb mint a v1 volt, ugye az dobálta a klienseket sokszor..
(#29008) zoltan6 sztem neked nem volt a mostani Tipliből még, de le gagyizod tapasztalat nélkül.... komoly álláspont!!
-
worxland
addikt
válasz
lakisoft #29004 üzenetére
Korrekten, csak a #28993-ban teljesen mást írtál. A WRT320N szerintem erős visszalépés, mellesleg ahogy más is írta, igen régi darab, a SmallNetBuilder mérései alapján WAN-LAN-ban pont annyit tud csak, mint a V1-es WR1043ND.
WRT320N teszt -
worxland
addikt
válasz
lakisoft #28993 üzenetére
Sok sikert hozzá.
A WRT320N (abban az egy-két hónapban, amíg nálam volt) sehol nem volt stabilitásban az utána beszerzett WR1043ND-hez képest, és a wifi-t is állandóan dobálta.
"Volt már és a wifi része nagyon instabil 4-5 eszköznél." - nálam a négy telefon és a két tablet nem panaszkodik. -
llacee
őstag
válasz
lakisoft #28993 üzenetére
A wrt 320N nagyon régi, 100mbps is jó, ha kijön belőle pppoe-n.Static/dhcp-n valamivel több, van nekem is ilyenem.Most TP-link van, ők elég korrektül leírják milyen kapcsolatnál melyik eszköz mire képes egy táblázatban.
Gigás nethez már a 1043 v2 is elég többletköltség a wifi sebesség, ha nagyobb igényeid vannak 5ghz-en
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged