-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #102701 üzenetére
Lehet köpködni most ránk, igen én is sokat mondtam hogy bridge mód és saját router, de XGSPON-nál nem azt fogom mondani mert hülyeség lenne
Ezzel az a gondom, hogy egyelőre nem tudod, hogy a valóságban mit fog bírni, de te már eldöntötted, hogy jó lesz és nem kell majd saját router. Először próbáld ki és utána elfogadom, ha azt írod, hogy milyen jó. -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102663 üzenetére
Ez olcsó magyarázkodás. Ha az eszközért nem kérnek pénzt, akkor pont ugyanaz lesz a helyzet, mint eddig: szolgáltató tulajdona marad, tehát ha kapsz egy darab bridge 10G portot, akkor örülhetsz. Arról van itt szó, hogy most kiderült: az eddigi vegyél saját routert mantra most ráég itt egyes emberekre (például rád is), és most elkezdesz kiseggelni a korábbi álláspontodból, mert rájöttél, hogy a pillanatnyi érdekeid ezt kívánják. Ez a helyzet, be kell ismerni, hogy ez nem volt egy jó szöveg azt kész
"1.1 GHz quad-core ARM A53 processor, manufactured with a 14 nm process"
Teljesen lényegtelen, hogy hány magos benne a SoC, mert ezeket a sebességeket megközelíteni is csak masszív offload mellett lehet. Sokkal érdekesebb lenne tudni a SoC pontos típusát, mert abból kideríthető, hogy mennyire potens az offload engine benne.
IPQ8074-nél láttuk, hogy PPPoE + gigabit mellett 0-1% közötti terheléssel ment a rendszer, tehát ott el tudom hinni, hogy a 10G-t is ki tudná magából izzadni. MTK-nak is elég jó volt az offload engine-je, de az elég régi (2014-es dizájn) és újabb SoC-ot nem láttam belőle, csak ráncfelvarrást.
iMaverick:
Nem szeretem a következetlenséget és napraforgó üzemmódot
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #102665 üzenetére
Mint az ax-es ont, ettől függetlenül korlátos a beállítás és ugyanúgy meg lehet dögleszteni torrenttel, mint a többi gagyi szart. Majd ha lesz 10G net a diginél és ki lesz próbálva, akkor lehet erről is véleményt mondani, addig csak találgatsz, mert 100e egy 10G képes router.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102661 üzenetére
Nem a FW ilyen, el ne hidd már ezt. TR-069-cel így állítják be.
"Ha az XGSPON-t indítják ott remélem nem merik ezt meglépni mert akkor tömegesen fogunk írni lévén 10gbit LAN portos ONT-re nem akar senki emiatt 2,5 vagy 10gbit WAN-LAN portos routert venni hogy kábelen tudja használni ezt a sebességet."
Már bocs, de ha eddig bírtátok mindenkinek azt szajkózni, hogy ha több kell vegyen saját routert, akkor most nem kell majd levelet írni sem. Tudomásul kell venni, hogy ilyen egy "olcsó" szolgáltató, és szépen kipengetni a 100+ rugót egy 10G routerért
A jelszó: következetesség.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102650 üzenetére
Na az nagy poén lenne... Nokia, ZTE, Huawei, AVM és Genexis ONT-kel dolgoztam eddig, soha az életben ilyet nem láttam még. A licencelés inkább OLT oldalon jelemző, de ott is inkább az extra fícsörök, mint például az XGS-PON vagy a TWDM PON, vagy az aggregáció az amiért pénzt szoktak kérni. Nem lesz olcsóbb attól egy 20-30-40 eurós ONT mert letiltod benne a routingot
Arról már nem beszélve, hogy a legtöbb ONT-ben lévő SoC platform szinten működik: a gyártó max annyit csinál, hogy belerakja a saját logóját, azt kész, a valódi SW munkát a SoC gyártója teszi bele, az ONT gyártója már csak a kész SDK-t kapja meg.
Amivel spórolni tudna az az, hogy vesz sima egy portos ONT-t ami csak bridge-et tud, és akinek nem kell router (meg VoIP és/vagy catv) annak egy ilyet ad. De ez sem a routing hiánya miatt olcsóbb, hanem mert sokkal kevesebb komponens és port kell bele.
-
zelikocc
senior tag
válasz
TeeJay #102613 üzenetére
Én ehhez annyit hozzátennék, hogy nekem meg egy ügyfélszolgálatos kontaktom van, aki azt mondta, hogy megkellett tanulniuk az új csomagokat árazásokkal együtt, de egyelőre biztosan nem rendelhető sehol sem. Viszont minden egyes 10G-ről érdeklődő telefonhívást külön fel kell jegyezni nekik, hogy erről érdeklődtek.
Én ebből azt következtettem, hogy valószínűleg jegelték a dolgot, de ha nagyobb érdeklődés mutatkozik rá, akkor bevezetik.De gondolhatunk arra is, hogy most a háttérben a brand váltáson megy a munka és majd az új brand "nagy dobása" lesz az XGSPON alapú 10G-re is képes hálózat, ami szerintem marketingileg is jobban jönne ki.
Tehát lehet, hogy egy kicsit mindkettőben van ráció.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102491 üzenetére
Az antennák jól vannak beállítva, de ekkora távolságról simán növeli az egyik 5G-s rádió a másik 5G-s rádió termikus zaját, nem is kicsit. Hiába nincsenek azonos csatornán, valami kis digitális szűrés biztos van, de alapvetően a vevő szélessávú, így ha elég közel vannak egymáshoz abból gond lehet. A "háromsávú" routerek közül is nem véletlenül van sok esetben korlátozva a két 5G-s rádiós: például az egyik csak 5.8GHz alatt működik, a másik meg csak felette, és a bemenetek szűrtek (fizikailag).
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #102475 üzenetére
Az ilyenek eleve nem is váltanának, mivel eddig is elég volt a 40-50Mbps wifi, illetve a 100Mbps-es csatlakozókkal ellátott router. Szerinted az ilyen emberek akár csak +1000Ft-ot is fizetnének a szolgáltatásért? Amikor mindenhol nagy felháborodás volt a digi 200Ft-os emelésén, illetve itt is többen felszólaltak, hogy jaj fttb1000 2925Ft-ról ftth1000 3100Ft-ra emelkedett az internet ára.....
-
Bacusuz
őstag
válasz
TeeJay #102459 üzenetére
egyik szemem sír a másik nevet...
már előre látom, hogy kicsengetem a 20k-t, majd a drága hálózatfejlesztésekkel jönni fog talán a 2,5giga és majd az lesz a baj otthon, hogy a sok visszatöltés miatt sokkal jobban kerreg a nas a dolgozóban, majd én leszek felelősségre vonva miért is kellett ez az egész?
kell ez nekem? -
varso
tag
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102331 üzenetére
Annyi köze van hozzá, hogy L1 átalakítást végez. A teljes előre irányú kábeltv spektrum (105-860MHz) fel van modulálva 1580nm-es optikán, ezt kell visszaakaítani. A foylamat valóban egyszerű, de például ha a táp nagyon vacakol, ott már előfordulhat hogy ez is elszaródik. De itt valószínűleg már a bejövő jellel lehet valami. Nem zárható ki az ONT hiba ennyiből, de kevéssé valószínű.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
TeeJay #102267 üzenetére
tessék telekomos traceroute, BP XXI. ker. optikai háló
traceroute to bix.hu (193.41.47.210), 64 hops max, 52 byte packets
1 rt-ac66u_b1-4620 (192.168.0.1) 3.652 ms 1.607 ms 1.440 ms
2 sagemcom (192.168.1.1) 5.376 ms 2.556 ms 2.019 ms
3 lo1.meroasr0-pecs.net.telekom.hu (145.236.238.15) 5.075 ms 4.229 ms 5.393 ms
4 81.183.3.6 (81.183.3.6) 5.319 ms
81.183.3.38 (81.183.3.38) 5.947 ms
81.183.3.32 (81.183.3.32) 6.523 ms
5 81.183.3.69 (81.183.3.69) 5.541 ms
81.183.3.171 (81.183.3.171) 5.825 ms
81.183.3.147 (81.183.3.147) 5.541 ms
6 81.183.2.171 (81.183.2.171) 6.231 ms 5.818 ms 5.359 ms
7 iszt-vh-main.rackforest.net (185.43.204.133) 5.077 ms
hgbe-1-50.cr0.vh.bud.rackforest.net (185.43.204.64) 6.265 ms 5.728 ms
8 www.bix.hu (193.41.47.210) 6.254 ms
iszt-vh-main.rackforest.net (185.43.204.133) 171.394 ms 109.323 ms
-
Attesz
aktív tag
válasz
TeeJay #102267 üzenetére
Sziasztok!
Nekem ugyan az, mint TeeJay kollégánál, csak vállalhatatlan válaszidőkkel:
Tracing route to bix.hu [193.41.47.210]
over a maximum of 30 hops:
1 1 ms <1 ms 1 ms Asus [192.168.1.2]
2 5 ms 2 ms 5 ms 10.0.0.1
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 26 ms 72 ms 47 ms ae-2.xr01.budapest.digicable.hu [78.131.3.53]
6 296 ms 4 ms 3 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
7 659 ms 738 ms 4 ms www.bix.hu [193.41.47.210]
Trace complete. -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102267 üzenetére
Nade az, hogy az ICMP echo request-re nem válaszol, az egészen más, hogy a PPPoE egy alap kontroll protokol üzenetére nem válaszol. Lehet hogy távolról "ping"-nek tűnik mind a kettő, de semmi közük nincs egymáshoz. Ráadásul az LCP-t le sem tudod tiltani, mert nélküle nem épülne fel a PPPoE kapcsolat. Most a poén kedvéért megnéztem pár PPPoE szervert, de egy olyat sem találtam amiben le lehetne tiltani az LCP echo-ra való válaszolást. Ez nem úgy "ping", mint ahogy te gondolod, nem egy IP csomgról beszélünk, ez a PPPoE egy vezérlő protokollja (LCP, Link Control Protokol)
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #102263 üzenetére
" DIGI hálózaton sok helyen tiltva van az eszközben"
Erre van valami hiteles forrás, vagy urbán legenda?
A kérdést azért teszem fel, mert már nem előszörre jön elő ez a téma, de senki még nem tudott mutatni egy rendes PPP debug logot, amiben az látszik, hogy a router küldözgeti az LCP echo request üzeneteket, a túloldal (Digi) meg nem válaszol rájuk.
Az, hogy vannak szar routerek, amiben hibásan van implementálva ez a funckió, annál inkább el tudom képzelni, mint hogy a valamelyik Digi OLT válaszol ezekre a szabványos üzenetekre, néhány meg nem.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
TeeJay #102263 üzenetére
Köszi a homályoszlatást, akkor ki is kapcsolom. Van esetleg még ilyen funkció, amire egy átlag usernek (a routerre 1 db kábellel csatlakozik: a napelemrendszerem invertere és ezen kívül egyszerre kb 4-6 eszköz wifin, de nagy forgalom max 3on van egyszerre) nincs szüksége és amitől biztosabb a működés, vagy ennyi?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
TeeJay #102082 üzenetére
de igen. CarlitoxxPRO SFP GPON modul kell hozzá. Ez direkt ilyen célból készült. SN-t tudod módosítani rajta a szolgáltatói eszközével megegyezőre. Pl telekomnál 3 VLAN van amiben mennek a szolgáltatások, ezek közül a PPPoE és az IPTV megy vele, a voip nem. Hazánkban is vannak akik használják... Ha hibabejelentés van akkor vissza kell tenni a szolgáltató készülékét mert ellenkező esetben a menedzsment hálózaton nem fogják elérni azt nyilvánvalóan.
Másik megoldásként ott van még Az Ubiquiti uFiber Nano G, ugyanezen az elven működik csak kevésbé kompakt megoldás mint a Carlitoxx modulos. Van leírás is hozzá egyébként. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #102048 üzenetére
Ha az ont szart sem ér, úgy mint a jelenlegiek is a diginél, akkor kénytelen leszel egy normális routert beszerezni, ha ki is szeretnéd használni.
#102047 Borisz76
Lehet kapni, igaz 130e körül mozog, de ha elég az 5 portos, akkor az megvan 90e körül, illetve ha csak 2,5-es neten gondolkodsz, akkor az 5 portos 2,5-es megoldások 45e körül mozognak, külön lan kártya 10-15e, usb-s megoldás meg 17-18e körül kapható boltban. -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #101841 üzenetére
Hadd rántsam le a leplet: az összes combo port megoldás pontosan így működik. Semmi ZTE specifikus nincs ebben. A Huawei-nek meg a Nokiának is pontosan ugyanilyen combo port megoldásai vannak. A marketing rizsát én nem nyelem be: attól hogy a WDM splitter a modulon belül van, még van beiktatási vesztesége (mint minden splitternek), az hogy az a modulon belül vagy kívül van, az ODN szempontjából mindegy. Arról nem beszélve, hogy az összes publikusan fellelhető combo port specifikációja erre rá is mutat. Az hogy helytakarékos az egyértelmű, bár az RF overlay miatt amúgy is kell WDM duplexer a hálózatba.
De itt egy példa a gyártótól akit a Hua és a ZTE is előszeretettel használ:
Láthatod, hogy mindegyik combo modulnak gyengébb az érzékenysége XGS-en, mint simán. Nem halálos, de azért elég egyértelműen jelen van.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #101828 üzenetére
"Szóval ha én igénylek majd XGSPON-t akkor akik velem együtt vannak ugyanazon a szálon akkor ők mind kerülnek át a szál másik végén XGSPON portra miközben lehet évekig csak én fogok erre előfizetni ezen a 128-as osztáson?"
Pontosan. De ha azt hiszed évekig te leszel az egyetlen, akkor tévedsz. Előbb-utóbb a mezei (gigabites) usereket is XGS-re fogják rakni, és a GPON-t lekapcsolják majd.
"de drága móka lesz minden GPON kártya helyére új XGSPON kártyát betolni azért hogy pár tucat előfizető legyen kerületenként"
Akkor mégegyszer: ez egy hosszú távú fejlesztés, és nem kizárólag a 2.5 és 10gigás csomagot rendelőknek szól. És ahogy beszéltük is, nem hiszem hogy combo portokkal operálnak, ergó nem csak külön kártya van, hanem külön komplett OLT is. A legvalószínűbb tehát az, hogy azokon a területeken ahol elindulnak az új csomagok, ott már az összes végponton ott van az XGS jel, nem hiszem hogy szórakoznak azzal, hogy egyessével kötögetik őket, értelme se lenne...
-
denes44
tag
válasz
TeeJay #101778 üzenetére
Pont ez a lényege ennek az átállás dolognak, nem kell senkit áttegyenek XGSPON kártyára. Pontosan annyi új XGSPON kártyát kell beüzemeljenek pluszban amennyi ahoz szükséges, hogy ugyan akkora osztáson mint a GPON esetében el tudjanak vinni annyi előfizetőt amennyi szükséges lesz.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #101767 üzenetére
Ugyanazt az ODN-t fogja használni az XGS mint a sima GPON, így az osztási arányok maradnak. Arról nem beszélve, hogy attól, hogy az XGS tud elvi síkon 256 ONT-t kezelni, ehhez power budget még nem lesz a hálózatban. Ahogy qnadam is mondja: nem lesz semmi átépítve. A másik, hogy minden végponton ott lesz a 10giga, mivel egy passzív hálózatban nem tudod a szolgáltatást végpontonként adni vagy nem adni. Tehát az összes előfizetőnél ott lesz a GPON és az XGS-PON jel is az optika végén, aztán amilyen ONT-t kap, olyan lesz a szolgáltatás.
Ha jobban meggondolod, nem is lenne értelme ezt előfizetőnként szelektálni, hiszen a cél az, hogy előbb-utóbb mindenki XGS-PON-on legyen, és előbb-utóbb a régi OLT-ket lekapcsolják, vagy átcserélik a kártyákat tisztán XGS-re (már ha lehetésges), mivel a dual wavelength modulok nagyon drágák.
-
-
4Grider
félisten
válasz
TeeJay #101504 üzenetére
A Telco-k abszolút nem fizetik meg őket. Aki magánemberrel találkoztam a telephelyeink optikai bekötéseinél, mind szakadt autóval járt. Azok, akik tudnak kellő számú cégnél munkát szerezni, azok jobban élnek, viszont a sok melóhoz okosságok kellenek. Pl. folyamatosan le kell fizetni a megfelelő eszközöket (optikai kábeleket és a kiegészítőit) forgalmazó boltok alkalmazottait...
-
Dragon3000
nagyúr
-
-
-
Stanley-B.
őstag
válasz
TeeJay #101246 üzenetére
Az én eredeti állításom az volt, hogy lehetséges hűséget vállalni 2 évre jelenleg otthoni internetre. Ez pedig lehetséges. Nyilván kell hozzá venni egy készüléket is, de az nem kell, hogy részletre történő vásárlás legyen egyébként.
SImán vehetsz kp-ra egy telót és máris lehet 2 év hűséggel kötni otthoni internetet.
Az már más kérdés, hogy nem az év üzlete... -
LSL1337
őstag
-
válasz
TeeJay #101199 üzenetére
"A sima szerelők betanított munkások, külföldön már megy DIGI-nek Románoknál és Spanyoloknál is"
Hát igen, de ha elhisszük azt a teóriát, hogy se a szerelők, se az ügyfélszolgálatosok valójában nem tudnak előre semmit, akkor valójában mi se tudunk semmit. Az egyetlen információ amit a Digi elénk tárt, hogy decemberben Budapesten és Romániában Bukaresten elérhetővé válik a szolgáltatás. Ezzel szemben Budapesten nyoma sincs, és Bukarestnek is csak az 1-es szektorában lehet előrendelni, de ott sincs még senkinek se aktív 10 gbps vagy 2.5 gbps szolgáltatása. Mivel a csúszásról közleményt nem adtak ki, így mint mondtam: nem tudunk semmit, csak azt, hogy lesz majd ilyen szolgáltatás. Egyszer. Valamikor.
Csak aztán nehogy a Telekom hamarabb előálljon vele.
-
norba69
senior tag
válasz
TeeJay #101082 üzenetére
QNAP QSW-2104-2T két 10GbE és 4 2,5 GbE porttal jó lehet otthonra 70 E HUF körül, ha éppen kapni.
Az a TP-Link használható, ilyet nyúzok itthon, és a T-home 2000/1000-et simán továbbítja a seedgépre, belső hálón pedig már másoltam 9 Gb/s fölötti sebességel 120 GB-s állományt -
válasz
TeeJay #101045 üzenetére
"Szerintem simán tesztelik most hogy mekkora az érdeklődés, biztos nem csak én írtam az ügyfélszolgálatnak vagy hívtam fel őket mikor lehet XGSPON-ra kerülni, készül belőle statisztika és eldöntik hogy 100 user miatt most vagy fél év múlva is ráér beindítani"
És erre a leghatékonyabb módszer, hogy várják, hogy az ügyfelek napi szinten cseszegessék, terheljék az ügyfélszolgálatot mindenféle formában. Nyilván.
Ha igényfelmérés zajlana, akkor indítanának egy online kérdőívet, vagy valami, de nem ez...
Egész biztosan más akadályozza a bevezetést.
Egyébként az anyaországot (Románia) véleményem szerint nagyobb prioritással kezelik, márpedig ott is megtorpant az új csomagok bevezetése. Bukarest 1-es szektorára ígérték decemberre, de ugyanúgy nem lett belőle semmi, mint Budapesten.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #100980 üzenetére
Ha jól látom a probléma az, hogy brdige-ben szar a sebesség router módban meg nem.
Az előfizetett sebességet lefelé az OLT ütemezője "korlátozza", felfelé pedig a modemben lévő QoS profil. De ez nem "letöltődik" a modembe, hanem egész egyszerűen a modem ONT része szerves egységet képez az OLT-vel, ezt az OMCI nevű protokollon keresztül vezérli az OLT. Tehát az ONT alárendelt viszonyban van az OLT-hez képest.
Én elsőre arra tippelnék, hogy valamelyik kliens eszköz nem jól kezeli a PPPoE-t és ez adja a különbséget a router és bridge mód között. De ha már tényleg több különböző és kellően potens laptoppal/PC-vel ki lett próbálva, akkor van egy kis esély arra, hogy valóban az OLT profillal lesz a hiba. De ezt a mezei ÜFSZ nem fogja tudni kideríteni, csak a mérnök (akinek van közvetlen OLT hozzáférése és kézzel le tudja ellenőrizni az aktuális profilt).
MOD: ha jól látom a fenti hozzászólásban akkor ez megtörtént. Esetleg meg lehetne próbálni a kliens eszközök (ami PPPoE tárcsázna) kikapcsolni a flow control-t, számos esetben okozott már problémát.
MOndjuk, hogy a "szerelő laptopja sem kezeli jól a PPPoE kapcsolatot", az elég vicces...
-
Zolle74
újonc
válasz
TeeJay #100980 üzenetére
A szerelő most telefonon elmondta, hogy tegnap este továbbította az internet osztálynak akik azt a választ adták, hogy az én gépem és a szerelő gépe is rosszul kezeli a pppoe kapcsolatot, azért mérünk kevesebbet. Nem tudnak mit kezdeni ezzel, ha router módban megvan akkor ennyi... A szerelő annyit ígért, hogy kér egy szoftver frissítést a modemre a központból. Kértem a Fiberhome vagy ZTE modemet, de úgy csinált mint aki nem is ismeri ezeket, nem ígért semmit.
-
Zolle74
újonc
válasz
TeeJay #100977 üzenetére
Köszönöm Nektek a sok ötletet. Ezeket megpróbáltam már, kizártam a lehetőségeket. 5 géppel mértünk, 2 bőven felülmúlta a Digi szerelők technikáját. Speedtest alkalmazás, szelessav.net stb szerverek mind ugyanez sajnos. Az ügyfélszolgálatos azt mondja a modemre nem töltődik le semmiféle config, a szerelő szerint valami igen, amikor bejelentkezik a szűz modem. De nem tudja pontosan Ő sem... Ki tudhatja akkor? Hogy kaphatok új configot?
-
Zolle74
újonc
válasz
TeeJay #100973 üzenetére
Köszönöm szépen, megpróbálom a tanácsaidat. Nem volt még csak Huawei. Hozott még egy régebbi típust egy Huawei EchoLife HG8240 amit valahonnan leszereltek és nem megy csak Bridge módban, mert valamiért nem tud. Azt akarja még megpróbálni ha ez nem jött össze. Állítólag körzetekre vannak osztva, ez egy huawei-es körzet ami invitel volt, de ez már új Digi hálózat szerinte.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest