- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
nggabi #114014 üzenetére
Helló, hogy a kérdésedre válaszoljak:
"Hármat fizetsz (régi árakon számolva, ha a harmadik a Telefon a maga 250-es díjával) egyet vihetsz!"
Ez a felára, hogy "korszerűsítették a csomagodat", és már nincs a nevében, hogy 2019...
Amúgy a telefont nekem is felvitték 280-ra, de neve maradt DIGITel 250! -
Yodamest
veterán
válasz
nggabi #109692 üzenetére
Okés, akkor ez jó. Mióta ezt a NAT-ot megszüntették nálam, igazából csak 1 alkalommal jelentkezett a hiba, lehet csak valami túlterhelés van a hálózatukban.... azért látom a digi hibajelzős oldalon, tegnap meccs közben szép nagy tüske volt, szóval valami baxódás biztos van náluk.
-
válasz
nggabi #109209 üzenetére
Dünnyögtem, kikértem hogy milyen feltételekkel tudok lelépni, kiderült hogy ki kell fizetnem januártól 1710 Ft / hó kedvezményt és mehetek Isten hírével.
#109210 Intruder2k5
Megreklamáltam telefonon, közölte az ügyintéző hogy ez teljesen jogszerű, mert novemberben küldtek erről tájékoztatást. Próbálok lelépni az irodából, bemegyek a helyi digi ügyfélszolgálatra, hátha fel tudnak homályosítani mik a lehetőségeim.
Az biztos hogy úgy jövök el, hogy ezen az áron vagy csökkentenek, vagy elkezdem a szolgáltatásokat felmondani. -
Dragon3000
nagyúr
-
joci86
senior tag
válasz
nggabi #105601 üzenetére
Köszönöm szépen!
Valóban, a mobil és laptop is normál budget eszközök :)@Dr.NX
Neked is köszönöm a választ!Ezek szerint annyit nyertem a gigabites routerrel, hogy több eszköz tudja majd egyszerre kihasználni a nagyobb sávszélességet. Ha jól értem a router 4 antennája alapján 4 eszköz tudna le / feltölteni ezen az elméleti maxon.
-
g0dl
addikt
válasz
nggabi #105590 üzenetére
Wikipedia
Communications (data transfer overhead)
Reliably sending a payload of data over a communications network requires sending more than just payload itself. It also involves sending various control and signalling data (TCP) required to reach the destination. This creates a so-called protocol overhead as the additional data does not contribute to the intrinsic meaning of the message. -
sfefe
addikt
válasz
nggabi #105423 üzenetére
Mondjuk nálunk nem emlékszem milyen net jön tkomnál..
Diginél tv- vel Nekem semmi bajom.
Van egy régi " hagyományos" tv az egyik kis szobában ott nincs minden csatorna ( lenne ha kérnék boxot de ott annyira nem lényeg) de a nagy szobában az 55ös laposon minden van... És nem kell box sem hálisten... -
törölt tag
válasz
nggabi #105397 üzenetére
"A számla kiegyenlítése a következő fizetési módok valamelyikével történik: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, DIGI APP alkalmazásban, ügyfélkapun, OTP ATM automatán keresztül."
Én mindig az ügyfélkapun fizetem a számlát, ami esetemben a Simple-hez vezet, így ezen keresztül fizetek, és remélhetőleg ez a jövőben is elfogadott fizetési út lesz az ePack esetében is.
-
-
-
-
denes44
tag
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest