- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
DIGI ugye ilyen bekötéssel adja át a LAN kábelt a lakáson belül?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz gurabli #22977 üzenetére
gyári FW-el ment DD-WRT-vel meg nem?
és a kábel volt a hibás?
mi a fuck akkor ez? tán DD-WRT-vel nem tud csatlakozni a switch felé a WAN port helytelen konfigja miatt vagy mi? ezt nem értem de kajak én is meg fogom nézni a bejövő kábelen a színkiosztást meg a csatlakozást mert nekem gyári FW-el ment a router DD-WRT-vel meg nem igaz én kábelt nem néztemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
HZoli87
veterán
Lehetséges hogy megtörtént nálunk is a switch csere. Elment az internet körülbelül 5 percre, már lélekben felkészültem egy több órás kimaradásra. Kimegyek a lakásból és látom hogy a ház előtt áll a digis autó. Elnézek a folyosó végére, látom hogy a kinti szekrényben matatott a szerelő (25 lakásos épület), mire megkerestem a kulcsot és kimentem, már az autóban ült. Ennyi idő alatt kitudják cseréni? De az is lehetséges hogy teljesen mást csinált.
-
Kecskoss
csendes tag
Nyíregyháza, Diginet 500
-
Brian_GT
őstag
Az a része, hogy telefont megeresszenek...hát pont most az én témám kapcsán írtam, hogy kértem felmérést a net ügyében mit lehet kötni....gigára kértem, mert ha az ok akkor minden... és lejárt a 15 nap...bementem... okoska csajszi akihez állandóan sikerül kerülnöm, mondja hát igen már szólnunk kellett volna...és semmi? Mondom semmi. Telefonál, hallom aha-aha és akkor nem és ilyenkor nem szólunk nem. Puff neki. Kapott a csaj a felmérésem lapjára egy felkiáltójelet a gépen...ez jelentette azt nem lehet kötni. Kész, ennyi volt a Digi féle tájékoztatás, olyan szinten, hogy a saját dolgozó sem tudja mit jelent. Én mindig mondtam, ha nem adna ilyen netet ilyen áron a digi, én olyan széles ívben kerülném el őket. Szolgáltatás minősége net esetén csillagos 5ös...ügyfélszolgálat és ügyintézés szerintem 1est sem érdemel.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
gxyb
aktív tag
válasz DonMaster #22986 üzenetére
Biztos a Diginél dolgozol
Van pár dolog amit én sem értek, mégis úgy van ahogy.
Ezek közé tartozik az is, hogy miért nehéz megereszteni legalább egy telefont a Diginek, hogy legalább tájékoztatnák az embert mi a probléma vagy mikorra várható a megoldás.
Ha nem jelentem be gondolom nem történik semmi csak fizetem a csekkeket szóval a hangsúly itt nem a 100Ft-os kötbéren van, de gondolom el se olvastad az előzményeket csak egyből írtál, hogy én miért akarok kötbért kérni. -
DonMaster
addikt
komoylan 100ft kötbér vagy 2ezer ft-ért képes vagy csak azért is dacbol elvágni arra a 1-2ezer foritn ra 2-3ezret? meg éri? utazni telfonálni papirozni veszekedni, csak az idö megyvele ami pénz ha szabit vezsleki azt emg jobal is lehetne töltnei mitn 1-2zer forint ért a szolgáltatonak ugrálni, nem értem egyeseket , lelehet mondai és eleht venni t-home vagy upc-t vagy mobilos csomagot .
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
gxyb
aktív tag
válasz Gejza1981 #22984 üzenetére
Speedtest itt is volt. Látta hogy nincs meg a sebesség, telefonált egyet aztán mondta hogy nem tudja mi van, várjunk vele majd intézi. Azóta semmi. Meguntam aztán bejelentettem hibára. Majd elvileg 72 órán belül hívnak a szerelők. Ha nem sikerül megoldaniuk lemondom ha tudom mivel október 1-ig van hűségem. Elvileg ugye nem tudják teljesíteni a minimumot így gondolom kötbért kérhetek.
-
gurabli
őstag
Hát, dehogynem Megrángatták
3-4 éve tértem át a digire, akkor szerelték. Addig nem is volt piszkálva a csatlakozó, most ahogy megfogtam, gond lett vele. Nem nálam sérült meg, szekrény mögött volt, soha semmi nem lapította szét vagy ilyesmi"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Brian_GT
őstag
válasz Flashget #22963 üzenetére
Elhiszem persze, csak alapból bérlő vagyok...tulajdonos nevén van a cucc, így erre már alapból nem tud menni okos csomag, mert így is piszok körülményes az ügyintézés...kifogok mindig egy hozzáértő ügyfélszolist ha érted mire gondolok + tv-re nekem ahonnan jövök még hűségem van másra, meg azt nem is cserélném le, azzal elégedett vagyok. Net viszont szeretem a Diginél, de mint olvashattad ide csak 100-ig szeretem egyenlőre Sajnos
Ferob: Engem is érdekelne merrefelé laksz ha nem titok, szép eredmény.
-
gurabli
őstag
Tegnap megküzdöttem a DD-WRT és Digilan beállítással, de a nyomorult kábel volt a hibás, amit a Digi szerelt, kicseréltem rendesen megcsináltam és már működött is (akkor jöhetett elő a baj, amikor a régi routert kiszereltem).
A lényeg, röviden összefoglalva: TP-Link WR1043ND + DD-WRT build 24461 (legújabb) + DIGINet 100 = tökéletesen működik minden (eddig)! A router nagyon gyors, ehhez a nethez maximálisan megfelelő. A wifi stabilnak tűnik, de erről majd később, jóval több idő kell. Gigabites háló egy gépet leszámítva hibátlanul megy. Ott viszont valami gond van, mert csak 100Mbs a csatlakozás. Remélem nem a vezeték, csak az RJ45 csatlakozót kell egy CAT6-ra lecserélni, mert a vezetéket nem tudom újrahúzni.
Most azt kell majd megtalálnom, hogy melyik csatornán legyen a wifi, mert 13-15 elérhető hálózat van a közelben (inSSIDer).
Most, hogy emelt a Digi a sebességen, a középső csomag nekem már "túl gyors", egyszerűen nem használom ki. Előtte ideális volt. Szerintetek, ha visszalépek a legkisebb, Diginet50 csomagba, akkor meglesz az a szint, mint volt előtte a közepes csomagnál?
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Lin3Lord
tag
válasz Márton #22972 üzenetére
A német az tág fogalom, elég sok útvonalon tudnak a csomagjaid kimenni Németországba (például a WinMTR eszközzel meg tudod nézni, hogy éppen milyen útvonalon érsz el egy gépet ott kinn). Lehet nem nálad, nem a szolgáltatónál, nem is az ip tranzitban a hiba, simán csak az ottani szolgáltató nincs az ereje teljében épp.
akkountvadasz
-
Márton
nagyúr
Most próbáltam Total commanderből több szálon a feltöltést,
akkor viszont összeadódik a sok 3mbit.
Tehát 10 szállal 30 mbit-nél vagyok. A sebességgel akkor nincs gond,
csak valaki az egy szálast feltöltést korlátozza. De ki? Ha digi szerint ők nem.
És hogy töltsek fel több szálon ha csak egy nagy videót tennék fel?Nem tud valaki egy német tesztszervert ahova lehetne tölteni?
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
őstag
válasz Márton #22969 üzenetére
Több mint valószínű, hogy nem ugyanazon az útvonalon valósul meg a kapcsolat az adott speedtest szerverrel és az adott ftp szerverrel. Így simán lehet, hogy az adott speedtest szerverhez vezető útvonalon nagyobb sávszélesség érhető el, mint az adott ftp szerverhez vezető útvonalon, hiába van mindkettő pl Frankfurtban.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Márton
nagyúr
Jó, de egy speedtest.net feltöltés Frankfurtba mégis 12 megával megy.
Csak az ftp-t korlátozzák? Annak mi értelme?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ACE-
addikt
Nálatok bejön a DIGI Online ÜFSZ-nál a szerződésadatok, számlák? nekem csak gondolkodik majd kidob egy errort.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Márton
nagyúr
Tudtok bármiféle korlátozásról ftp feltöltés esetén?
Németországban van egy szerver, amire csak 3 mbit-tel tudom tolni
az adatot, hiába 30 megás a feltöltésem. A rendszergazda szerint nincs beállítva
semmilyen korlátozás a loginomhoz. Más, hazai ftp-re megy a 30mbit, tehát
a gépemmel is minden rendben. Írtam a diginek, azt válaszolták nincs korlátozva.
"Rendszerünk szerint ilyen jellegű korlátozás nincs a Digi Kft részéről."De akkor hol akad el a jel?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ACE-
addikt
válasz DonDragonka #22964 üzenetére
A nálad lévő fehér dobozka helyére...
-
DonDragonka
őstag
válasz pegazus64 #22953 üzenetére
Routert?
Hova?Kérdezem máshogy:
Adott egy lakótömb. 10 emeletes. Házig optikai kábel, lépcsőházban rack szekrények(3-on, 6-on). Lakásba behúztak két kábelt. Egy a TV egy a Net. Az utóbbi bejön egy fehér dobozba onnan kettéágazik. Teló, NET. Utóbbi megy a saját routerembe.
Ebbe az infrastruktúrába hova raknak Ők még egy routert????[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Flashget
félisten
válasz Brian_GT #22957 üzenetére
Telefonom nem volt, meg nem is lesz rajta...eddig is megvoltam nélküle és ahogy olvastam csak a gond van vele, ha giga net mellé még az is van. Meg ha nincs is akkora gond, nekem nem kell teló...
Anno a Matáv 3500Ft-os havi díjas csomagját váltottuk le a Digi 0Ft-os havi díjas telefon csomagjára. Tökéletesen működik azótza is semmi gond vele. Nekik sem gond max. kivisznek ilyen területre egy routert.
Viszont okos csomagot nem tudsz kötni telefon nélkül, havi 140Ft-ot megér simán 2 éven át sok embernek, hogy összesen akár 50.000 Ft-ot is spóroljon 2 év alatt a listaárhoz képest.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Gigabites csomag hogy muzsikál másoknál?
Nálam augusztus 1-én kötötték be, routerrel és anélkül is ilyen:
A szerelő aki csinálta azt mondta, hogy intézi de ez már két hete volt azóta nem történt semmi.
Tegnap bejelentettem hibára a 1272-őn. -
Brian_GT
őstag
válasz szili.tamas1 #22960 üzenetére
Az is lehetett körülötte, de neki volt ez egy beidegződött mondata a játékújságírók felé, mikor kérdezték mikor lesz kész....hát mikor kész lesz
-
Brian_GT
őstag
válasz radi8tor #22958 üzenetére
Nah én is így tudtam az infót... emlékszem a nagy országásás projektre mikor mindenhol rakták a kábelt...mondom azt csak nem kell kiásni Csak mondom annyiszor mondják ők is kábelgond stb...há mondom milyen kábel ... hát remélem hamar útba esik nekik egy switch csere itt a IV. kerben... elhiszem nem kis meló ennyi házban kicserélni...de hát nem is 2 szerelő van. Csak én is tudom üzleti szempontból könnyebb azt mondani, nincs és kész Ezek is olyanok, mint régen Carmack volt a Doom készítője... az is mindig azt mondta: ,, When it's done"
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz radi8tor #22949 üzenetére
Köszi az infót...Persze, hát várok mást nem tudok.
Amúgy olvastam itt a félreértés végett én a kinti kábelre értettem amin a házig eljut a net...mert ott nem értettem, hogy elvileg itt le van ásva a nagy kábel, azt csak nem cserélik vagy vmi ...szóval gondolom a jelenleg nem kötés technikai oka a tízemeletes alagsorában lévő switch gyengesége...amit ahogy te is írod, remélhetőleg dec végéig itt is kicserélnek. Bízom benne
Telefonom nem volt, meg nem is lesz rajta...eddig is megvoltam nélküle és ahogy olvastam csak a gond van vele, ha giga net mellé még az is van. Meg ha nincs is akkora gond, nekem nem kell teló...akkor megint gondolom kábelvágás...szűrő berakása stb...csak szóljanak ha van net és ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Lin3Lord
tag
válasz TeeJay #22951 üzenetére
nalam is mukodott DD-vel. Szerintem inkabb ugy lenne helyes az allitasod, hogy "lehet valahol kompatibilitasi problema", de ez sem allja meg a helyet igazabol. Mivel a DD-WRT egy normalis openwrt, csak sok-sok hibaval van felturbozva, amitol elofordulhat, hogy nehany eszkozon esik-botlik. Szoval lehet tenyleg nem mukodott Nalad, de ettol meg nem ilyen nyers a szitu
akkountvadasz
-
betyarr
veterán
válasz szili.tamas1 #22954 üzenetére
dehogynem!
-
pegazus64
csendes tag
Nem cserélnek kábelt. Nálam ma kötötték az 1000-es netet és csak routert hoztak meg a digis szekrényben ügyködtek. Telefon is müködik
-
TeeJay
félisten
hidd el az összes DD-WRT verziót kipróbáltam 30-30-30 reset is volt de nem ment a csatlakozás
gyárival kapásból
valszeg nem mindenhol azonos a switch a DIGI hálózatán és valamelyik nem szereti a DD-WRT-t routereket
nálad lehet jó de másnál nem működne csak gyári FW-el
ennyiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
ACE-
addikt
válasz radi8tor #22949 üzenetére
Már miért ne cserélnének? 2 érpáron soha nem fog 200 átmenni, kábelt mindenképpen kell cserélni 100Mbit felett, ha van az illetőnek telefonja. Akinek meg nincs telefonja, feltehetően hűsége sincs, így meg tudja tenni, hogy visszavált 100/50-es csomagra, egy ezressel kevesebbet fizet, és ha kell neki a 200, vagy a nagyobb, akkor újra megrendeli azt. Pénzben beljebb van, és még a feltöltése is nagyobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz csernak75 #22947 üzenetére
Ahaa....így érthető ez a 100as leragadás....hmmm én azt hittem a 200 még nem egy akkora hűha... akkor is el kell csípnem egy szerelőt...hátha okosat tud mondani mikor fut be vmi értelmes cucc ide. Ilyenkor ezt hogy csinálják??? Gondolom cserélnek switchet az alagsorban, de a kábelt azt hogy cseréli? Ez nem optikán jön neki a föld alatt?? vagy hogy kell azt elképzelni? lehet a kábel okés csak a hálózati eszközök gyengék??
-
Brian_GT
őstag
válasz Kantorpe #22940 üzenetére
azz igen...hamar zártátok a témát akkor befonom a hajam ha ide is addigra ér el... 100ig tudja szóval reménykedek... mondjuk nem értek annyira a kábeltechnikai hátteréhez, de az még ok hogy jó cucc kell az 500 és 1000-eshez...nah de hogy a 200at sem biri...
-
FNZ
őstag
"mit írtam már" top netem van és hát ugye a mienek állítják át általában utoljára.
csináltam egy olyat, hogy a mivel regisztrálva vagyok a digi oldalán, ezért megrendeltem a 200/50-es netet (egyébként is erre kellene bővíteniük alapból) 2014.08.15-én a weboldalukon. gondoltam úgy sem lesz semmi belőle és egy próbát megér és majd szeptemberben legfeljebb személyesen visszamódosítom a csomagomat 100/50-re ha nem válaszolnak, de ma jött egy levél, hogy menjek be 48 munkaórán belül szerződést kötni.
gondolom az aláírástól 90 napjuk van emelni vagyis így is november végéig elhúzhatják[ Szerkesztve ]
-
Gejza1981
tag
válasz szili.tamas1 #22939 üzenetére
4 eszköz lóg rajta, csak nevet meg jelszót változtattam, tehát teljesen default minden beállítás, ahogy hozták
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
-
szili.tamas1
senior tag
Van itt olyan aki normalisan mukodesre tudta birni a wifit a zte routerben? Telefonrol wifiznek, a haztartasban levo mindharom eszkoz kepes ra csatlakozni, de nem kek a wifi ikonja az ertesitesi savban hanem szurke. Kapcsolat az van, de letolteni nem tudok semmit, a facebook sem mukodik, a bongeszes azonban megy hibatlanul. Gyakorlatilag vegigzongoraztam az osszes beallitast a routerben de nincs valtozas.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
nagyúr
válasz Gejza1981 #22937 üzenetére
Igazából a szerelőre vagyok nagyon berágva. Mert megértem, ha közbejön valami, de gondolom nem amputálták a kezét, hogy ne tudna felhívni, hogy nem jön. Elejétől kezdve hazudozik...
Nem tudom, hogy cinikusnak szántad-e a mondandód, de ha igen, akkor csak annyit reflektálnék rá, hogyha senki nem jelezi, hogy probléma van, akkor ők abban a tudatban dőlnek hátra a karosszékükben, hogy minden rendben...
Tudom, hogy nem fogom megváltani a világot, de legalább nézzenek a körmére az ilyen alkalmazottaiknak, vagy alvállalkozóiknak... -
nagyúr
Ide is berakom, de csak OFF-ba, hogy többen lássák... Véletlenül a kábelTV-s topikba írtam.
Sziasztok!
Szerintetek jött ma a DIGI-s szerelő???? (Nem switch cseréről van szó, hanem új bekötésről)
Csütörtökön nem jött, mert esik az eső. Rendben, elfogadom, ne másszon villanyoszlopra esőben (kertes házas övezet). Péntekre nem tudta bevállalni, mert beteg a kollégája (később véletlenül felhívott más helyett és mondta, hogy jön pénteken, de mikor rájött, hogy elb*szta gyorsan helyesbített hétfő 3 óra utánra... Pff... Legalább tudna rendesen hazudni...)
Este 7 óra van, sehol a szerelő. Múlt hétre szabadságot vettem ki, ma meg elkéredzkedtem korábban a munkahelyemről.
Most pedig leülök egy "szép, szívhez szóló" levelet írni a DIGI-nek. Tudom, alvállalkozó, de ezt akkor sem fogom annyiban hagyni... Ez f*szer be nem teszi a lábát az ingatlanomra az qrvaélet...[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
válasz szili.tamas1 #22932 üzenetére
Na látod, a speedtest kimaradt.
Erre gondolom nincs hatással a rajta lógó router meg a switch, végülis azok eddig is ottvoltak.
yo
-
kenny123
addikt
Hali!
Az elmúlt 4-5 napban nemigazán voltam gépközelben (meg volt egy reinstall is) de ahogy ma nézem, a torrent csak 1,5mbittel jön lefele, a szokásos 6,4mbit helyett.
Router restart ok, DIGI-n nem írnak semmilyen közleményt, esetleg más is tapasztalt hasonlót?Köszi.
yo
-
Brian_GT
őstag
válasz Gejza1981 #22926 üzenetére
Nem-nem, nem 12,5 nap már tegnapra kellett volna
Dragonka: Megróbálok kilesni egy szerelőt errefelé, azt rárontok, hátha tudja mi itt a helyzet...legalább hogy hírből hallott-e már a lépcsőházról stb.
Köszi mindenkinek a választ, akkor majd így random 2 hetente bejárok megkérdezni, mert arra amit mondtak, hogy kiértesítenek e-mailben én nem várok az tuti, mert azt köszönöm láttam most, hogy működik a gyakorlatban. A gigabit netre kért felmérés lejárt ma, bementem és mondtam se híre se hamva...nézi hogy hát pedig annak már kellett volna...felhív vkit...erre duma-duma majd visszakérdez...és akkor arra nem küldünk ki levelet...nem..aha ok. Hát megnézték és nem lehet még kötni, kérdem és ilyenkor üzenet...ilyenkor nem küldenek. Azért nah....
Hát remélem azért nem dec 31-én lesz gyors netem Várok...thx!
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
én még akkor beadtam az igényemet,amikor beharangozták,talán július elején,most kaptam időpontot aug.28.-ra.változó a dolog.van akinek 1hét alatt bekötötték.
-
DonDragonka
őstag
válasz Brian_GT #22925 üzenetére
Pénteken(08.22-én) voltam ÜSZI-ben szerződni. Ott a krapek rögtön azt mondta, hogy legkésőbb 09.22-ig bekötik, ez lehet, hogy előbb fog bekövetkezni, ha valaki korábban már járt szerződni ugyan abból a házból, mert a legkorábbi kivonulással az addig, az adott címre beérkezett igényeket egyben lezavarják...
És igen nálunk kötöttek már szerződést 15-én is ezt tudom a lakó srác havertől...
Feltételezve, hogy 15-én kora reggel kivonulnak, akkor az jár a legjobban aki 09.12-én szerződik, mert ő kevesebbet fog várni, és ennek az elméletnek minden variációja játszik...
Szóval aki megmondja neked, hogy mikor lesz szélvész delej a deróton az maximum a ház környékén szambázó, DiGi-s szaki lehet, de az sem készpénz mert, nekem pont ma mondta, hogy nálunk október végéig nem lesz debikaNET, hacsak nem változik a beosztásuk, mer az most igen random. Pár napot tud előre fixen a többi mind változik folyamatosan...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Lin3Lord
tag
válasz Brian_GT #22925 üzenetére
mikor megjelent a reklam nekem azt mondtak nem lehet, majd ertesitenek. ket het mulva erdeklodtem, akkor mar felvettek az igenyt. ket het mulva behivtak szerzodest kotni es nincs tobb dolgom, mint varni meg 5 (mostanra mar csak 3) hetet. (papiron, gyakorlatban kitudja).
szoval erdemes lehet 1-2 het mulva ujra rakerdezned, hogy mi a helyzet, de ez nem jelenti azt, hogy hamarabb jonne a csoda. ahogy en kiveszem itt a forumozok hozzaszolasaibol, hogy nagyjabol azt a tempot tartjak, amit ok elterveztek, az uj elofizetok es nagyobb csomag megrendelesek minimalisat lenditenek csak a folyamaton.akkountvadasz
-
Brian_GT
őstag
Aki volt úgy Budapesten, hogy nem volt köthető neki gyorsabb net, csak azt kapta, hogy kiépítés alatt, ő betudna számolni valamilyen tapasztalatról, hogy mennyit várt mire lett IS neki netszolgáltatás. Konkrétan nálam a IV. kerben a bazi nagy lakótelepen ahol centinként lenne 1 bérlő, van max 100-as net...én azért a 200-ban reménykedtem...de neeem az már űrtechnológia ezek szerint A szokásos választ kaptam a gyorsabb net kérdésében, csinálják és ELVILEG év végéig mindenhol lesz. Engem ez a MINDENHOL kissé szkeptikussá tesz.
Köszi a választ előre is!!!
-
gurabli
őstag
-
betyarr
veterán
sry az offért,de másnak nincsenek torrent kliens gondjai a gyors letöltés miatt?pl. ilyen,hogy "Windows ran out of memory.Unable to allocate [random érték] bytes"?
ha másnál is jelen van ez,akkor jöjjön már át a bittorrent topikba egy kis eszmecserére!thx! -
gurabli
őstag
Akkor lehet én is kipróbálom a legújabbat. Emígy a 21676-os buildet ajánlották.
Kap majd egy 30/30/30 resetet és meglátjuk, hogy mire jutok. Csak legyen PPPoE rendesen, mert egyszerűen nem értem miért nem működik most...Innen töltötted le a firmware-t? LINK
-
Vakegérke
félisten
válasz Vakegérke #21471 üzenetére
Ott tartottam, hogy "30 napon belül, blablabla."
Ma erőt vettem a lustaságomon, és méltóztattam befáradni az ügyfélszolgálatra. Bruttó 5 perc alatt túl voltam az egészen. Szeptember elsejétől 100/50-es sebességem lesz, TopNet, 200/50 nem érdekel. Gyorsabb lesz a sebesség a mostaninál, és még spórolok is havonta egy ezrest.
Apropóként elmondanám, hogy némelyek véleményét megcáfolva, az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedves volt, és még azt is ő hozta szóba, hogy már kiegyenlítettem a szeptemberi számlát, de a többletet természetesen jóváírják.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gurabli
őstag
Látom a legújabb elérhető dd-wrt-ét használod. Esetleg 1043nd v1-en?
Nincs vele semmi gond, wifi stabil, LAN sebesség megfelelő, stb?Gondolom semmi extra beállítás nem kell, csak PPPoE és user/pass és mehet.
-
szili.tamas1
senior tag
No. win 7 ujratelepites, eggyel kisebb verzioszamu catalyst driver es mukszik ott is. Franc se tudja mi okozhatta a bibit. Most stabilan megvan az 505-510 mbit lefele.
-
ACE-
addikt
válasz Flashget #22911 üzenetére
Nem, az zavar hogy minden egyes nap beírod ide hány nap van hátra, pedig tuti rohadtul senkit sem érdekel, és nem is jelent semmit. Én szóltam érte, hogy nem érdekel, ugyanúgy jogom van hozzá mint neked írogatni...
-
Flashget
félisten
válasz gurabli #22905 üzenetére
Én a vargalex féle fw-vel próbáltam anno és semmi gond nem volt vele csak az a telepíteni kell ilyen meg olyan csomagot vagyis linuxos történet nem az én asztalom...
V1-es esetében a 100-as nethez bőven jó a gyári fw egészen 120-ig.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
poirot
őstag
Na, most voltam a szerződést megkötni. 30 napon belül jönnek a szerelők. Digi telefon nincs, így elvileg nem sokat kell buherálniuk, gondolom én.
-
szili.tamas1
senior tag
Na meghoztak a zte-t. Eleg gyorsan ment minden. A sebesseg megfelelo de csak windows 8 alatt. 7en nem akar meg a 100 mbit sem meglenni lefele (felfele okes)
-
gurabli
őstag
válasz Lin3Lord #22907 üzenetére
Pedig a dd-wrt sokkal egyszerűbbnek tűnik, beállítani, stb.
Akkor meglátom, hogy mire jutok. Emígy szerintem a gyári firmware is elképzelhető, hogy megfelel, ha elég stabil és gyors, most első körben az lenne a lényeg, hogy működjön"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz TeeJay #22903 üzenetére
Hát, lehet, hogy az lesz. De elvileg a dd-wrt-nek is működnie kellene...
Akkor ez a teendő:
1) letölt a webrevert firmware, update firmware
2) tp-link oldaláról letölt a legújabb hivatalos firmware a v1.7-hez és upgrade
3) kész?Nem kell semmi mást csinálni?
Lehet, hogy kipróbálom majd az OpenWRT-t, mondjuk a vargalex-féle változatot. Azt használják legtöbben 1043ND-n.
Emígy a gyári firmware rendesen és stabilan működik?
-
olloczky
senior tag
Hello
Szombat del ota nincs net nalunk, felhivtam a digit ahol annyit tudtak mondani, hogy a tarsashazban elvileg minden okes, de 72 oran belul kuldenek vkit, hogy megnezze.. Ugye routerrel van szetosztva ket gep kozott kabellel a net es a wifit is hasznaljuk de most semmi nem mukodik. A fö net kabelt kihuztam a routerbol be a gepbe, uj kapcsolatot hoztam letre ahol eloszor is a 651es hibakodba futottam bele (ezt a poblemat jeleztem a digi fele is) majd kesobb a 797es hibat kaptam, mondvan, hogy a modem nem talalhato ÚGY hogy a kabel a gepbe van dugva.. Kiprobaltam a masik geppel is, ott se mukodott.. Valalinek valamilyen otlet?
U.i.: ja igen nyilvan aramtalanitottam a routert a legelejen
Üdv: olloczky
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
TeeJay
félisten
válasz gurabli #22900 üzenetére
vissza kell raknod a gyári FW-t addig nem fog menni
hidd el márciusban költöztem panelba, egy délutánt szoptam végig a WR841ND routeremmel de vagy 15 féle DD-WRT-t kipróbáltam és sosem tudott egyikkel se csatlakozni
amint ráraktam a gyári FW-t egyből ment mindig
valami van a DD-WRT kontra DIGI témával mert nem megy azzal a routerDD-WRT oldalon ott lesz a FW amivel vissza tudsz állni gyárira, aztán azt frissíted legújabb gyárira
és használod azzal, más megoldás nincs
tessék itt a webrevert 1043ND V1.x-re
http://www.dd-wrt.com/routerdb/de/download/TP-Link/TL-WR1043N(D)/1.x/tl-wr1043nd_v1-webrevert.rar/4196[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest