- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz trec12 #29782 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem mondta meg rögtön milyen csomagok lesznek és mennyiért, hanem hogy semmivel több nem derült ki belőle mint amit eddig is tudni lehetett: a Digi nyert frekvenciát és szeretne belépni a mobilpiacra.
A nagy kérdés a hogyan lenne, ebben az irányban pedig semmi érdemleges nem derült ki. Már másik topikban is előjött, hogy 10 MHz-re nem lehet országos hálózatot építeni. Azaz persze fizikailag lehet, csak nem éppen lesz rentábilis, mert pár százezer előfizetőnél többet nem fog elbírni. A nagy kérdés pedig hogy ennyi előfizetővel hogyan fogja kitermelni egy ugyanannyiba kerülő infrastruktúra fenntartását, mint a másik 3 szolgáltatónál milliós előfizetői számmal. Ráadásul csak 1800-as frekvenciájuk van, amivel a rossz terjedés miatt vidéken lefedni megint csak nem lehet rendesen. -
trec12
addikt
Továbbra is pörög a téma....
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #29786 üzenetére
Ezen kívül más az előfizető szám, más az adórendszer ergo a gazdasági környezet, más a fizetőképes kereslet, más az átlagbér, más a frekvenciakészlet. Ebből következtethetünk arra, hogy a mobilban sem lesz itt romániai ár. Nem biztos, hogy idilli lesz a dolog először mindenkinek, mint mondották szép lassan fognak építkezni, az első számú célközönség szerintem először a kábeles területen elérhető saját előfizetők meg gondolom majd a műholdasok is. Valahogy ezt hallani ki a riportból....Addig csak találgatok/tunk bízzunk benne, hogy idővel tényleg megrázzák a piacot!
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz zichie #29774 üzenetére
Tegnap du. hibabejelentés után pár órával kijött egy szerelő és helyrehozta a hibát. Az ont-be dugott csatlakozóval is gond volt és az oszlopon lévő dobozkába is rosszul kötöttek valamit. A tegnapi szerelő már mért is az oszlopon és az ont-be menő optikai kábel végén valami kütyüvel.
A tegnapi szerelő csodálkozott is, hogy az előző szerelőcsapat nem mért semmit, mert szerinte ez alap dolog bekötésnél. Én nem nagyon értek hozzá, de nekem úgy tűnik elsőre a digi egy amatőr, hozzá nem értő csapatot küldött ki, másodikra viszont már egy szakembert. A lényeg, hogy újra van szolgáltatás és ma reggelre is megmaradt, nem úgy mint az előző "szerelésnél".[ Szerkesztve ]
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült elvesznem mint Ábel a rengetegben.. Próbálkozok jelet vételezni a kábeles, digitális tv-jelekről, egyenlőre kevés sikerrel. Terratec HTC Stick-en keresztül, a saját DVBViewer alkalmazásával megtalál minden csatornát, sajnos exportálni a listát nem tudja. A Terratec Home Cinema-n keresztül egy darab csatornát se tudok vele megtalálni, hiába próbálkozom. A tervezett működés az lenne, hogy innen (békéscsaba) a közeli rokonokhoz ip alapon át tudjam streamelni a digi sportot, mert náluk nem lehet bekötni társasház miatt még műholdat sem, és néznék. a feltöltésem 20 Mbit kb.
Akinek van esetleg tapasztalata, vagy tudna segíteni, nagyon hálás lennék érte!!
Köszönöm.
-
dh66e
veterán
válasz rioter #29790 üzenetére
1.Rendeld meg az általad kiválasztott csomagot.
2.Egyeztetsz a szerelővel egy időpontot- ekkor és ez nagyon fontos!-és jelzed neki hogy ki kell építeni a 2 db tévéig a kábelezést.Szerelő kijön és megcsinálja-kérdezz rá a biztonság kedvéért hogy kell e fizetned egyáltalán.Elvileg nem.
3.A dvb-c képes lcd tévéden behangolod a digitális adásokat és örülsz.
4.A nem dvb-c képes lcd tévédhez vásárolsz (akár használtan is) egy kábeles beltérit behangolod és élvezed.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Digis tv kábeles, digis net 500\100. Hogy tudom streamelni az adást, csatornát váltani,Tabletra,telefonra, akármire. Van egy erős pc 24\7 ben a digis neten.
Milyen lehetőségen vannak? -
rioter
csendes tag
válasz Flashget #29777 üzenetére
Elnézést, elég rosszul fogalmaztam. DVB-C-re akarnék előfizetni, és a digi oldalán van olyan csomag, hogy közszolgálati, digi és digi+, ezekből választanám a középső csomagot, de a kiegészítő csatornák nem érdekelnek, így kapok 52 kódolatlan csatornát.
Jelenleg a családban van 2 tv, mindkettő tft, és ebből az egyik felel meg a digi oldalának keresője szerint a CI+ kompatibilitásnak, bár, ahogy írod, ez lényegtelen is, mivel kódolt csatorna nem kell, valamint ezen kívül szeretnék egy felvevőt is, mivel egyrészt hajnalban nem kelek fel megnézni műsorokat, másrészt egyes műsorokat számítógépen learchiválok, ezért szerettem volna az Alma-t, bár ahogy írod, hogy analógban is jön az adás, akár megmaradhatok a jelenlegi dvd felvevőmnél is
Ahhoz, hogy a régebbi, hd ready tft tv-n is dvb-c minőségben tudjuk nézni a műsort (kódolatlant), kellhet stb, vagy a szabványt már mindegyik tft ki tudja kódolni?
A 3. pontban megint rosszul foglamaztam, a smart cam modulra gondoltam, amit úgy tudom, hogy a tv foglalatába kell dugni, és abba kell (ha akarjuk használni) a kódkártyát. Úgy gondoltam, ahhoz, hogy a tv a kódolatlan digitális adásokat fogja, ez a modul kell, bár sokkal jobb, ha csak bedugom az antenna csatlakozót, és már ott a digitális jel....
...bár mivel a falakban csak 1x-esen árnyékolt koax kábelek vannak, jó eséllyel kiszámláznak egy komoly összeget a szerelők a cserére, mivel már a mostani analóg szolgáltatónál is vannak nagyon tré képminőségű csatornák emiatt. -
leslieke
Jómunkásember
-
tahepa
senior tag
válasz trec12 #29784 üzenetére
Ott minden olcsóbb ha jól látom.
5 juróért ad például 500 perc belföldi mobil és vezetékes percet , korlátlan saját hálózati és mobil percet , 4 GB netet max 21 Mbps sebességgel stb...[link]...ez azért elég jó...még a duplája lóvét is kifizetném ha itthon ennyi lenne.....
-
trec12
addikt
válasz leslieke #29779 üzenetére
Nohát! Még a tarifákat sem közölte...viccet félretéve konkrétumot miért mondott volna? Ha minden igaz nem semmire készülnek, felbolygatják majd az állóvizet. Remélem. Erről előre elmondani konkrétumot tuti öngól....Ez is újdonság, hogy párszor megszólalnak a témában, sőt interjút ad maga az ügyvezető igazgató.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
br.rak
őstag
válasz leslieke #29779 üzenetére
Ahogy a digitől már megszoktuk. Csak az a biztos, ami már elmúlt. Egy reggel arra fogunk ébredni hogy 0 hírverés után kint lesznek a mobilos tarifák.
Ha megtörik itt is a kartellt akkor nem igazán fog zavarni a szokásos kommunikációs stratégiájuk, bár ha tippelni kellene akkor itt is a nagyvárosokban lesz szolgáltatást főként. Kíváncsi vagyok hogyan fogja érinteni a jelenleg csak átbrandelt (és olcsó) hipernetet.[ Szerkesztve ]
-
Ahab77
tag
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz rioter #29775 üzenetére
Először is tegyük tisztába a dolgokat. Mi az hogy digi csomag és kiegészítő csatornák? A Diginél nincs külön analóg meg digitális csomag minden előfizető megkapja egybe csak akinek régi CRT tv-je van DVB-C-s beltérit kell vennie vagy bérelnie, hogy lássa a digitális csatornákat.
Az Alma C2200 bármelyik kódolatlan csatornáról rögzít .ts formátumban így utána azzal a fájllal azt csinálsz amit akarsz.A szolgáltató CI+kódkártyát csak a filmcsatornákhoz ad CI+ kompatibilis tv-hez, beltérit ad CRT-hez
3. ez egy teljesen értelmetlen kérdés. Minek neked CI+ ha nem akarsz kódolt csatornát nézni?
És nem mi javaslunk kártyát, hanem a szolgáltató adja. Semmi más nem jó hozzá.4. C2200
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
rioter
csendes tag
Helló!
Lenne pár kérdésem!
1. Ahogy itt visszaolvastam, jól értelmezem, hogy, ha előfizetek a digi csomagra, de a kiegészítő csatornákra külön nem, egy megfelelő stb-vel (Alma C2200) az összes nálam fogható, előfizetett csatornát fel tudom venni külső hdd-re, és azt könnyedén átmásolni számítógépre?
2. Így, ha kieg. csomagom nincs, akkor is fog a szolgáltató adni kódkártyát az stb-be, vagy csak beköti az stb-n keresztül a tv-be és kész? Alapesetben azt olvastam, 3 kártyás eszközt lehet egy háztartásban használni, de így, kieg. csomag nélkül is él, hogy 3 eszközön lehet fogni a vételt, vagy akkor lehet több is?
3. Az egyik tv-m a digi oldalán szereplő, támogatott CI+ foglalatos. Ehhez milyen smart cam kártyát javasolnátok, csak, hogy ne kelljen bérelnem a szolgáltatótól (nem igényleg kieg. csomagot)?
4. Az Alma C2200 vagy C2220-as típust javasolnátok, ha az alap funkciókon kívül szeretnék a számítógépre archiválni műsorokat -
zichie
senior tag
válasz Flashget #29757 üzenetére
Tegnap jöttek a digis szerelők és újrakábelezték az optikát, helyrehozták a hibát. Tegnap volt is szolgáltatás, ma reggel óta újra nincs net, tv és telefon, de most nincs elszakadva az optikai kábel. Mit ronthattak el a szerelők? Szomszédban minden ok, ő is digis.
A hibabejelentővel szívtam, mert a voip szolgáltatómmal (freevoipdeal) nem lehet rövidített hívószámokat hívni, így a 1272-őt sem, mindenképen kell a nemzetközi előhívó, de szerencsére találtam egy hívható számot: +36 1 707 0707.
Hibabejelentés megvolt, de új hibajegy azonosítót kaptam, azaz újra ketyeg a 72 óra.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Az analóg elvileg rendben van... csak zajos, de az elvileg eddig is ilyen volt, szóval ezt nem jelenthetem.
Ha zajos, akkor pont nincs rendben. És pont ezt jelentsd be. (Nem számít, hogy mióta.) Ha azt megoldják, megoldódik a digitális probléma is. Így nem kell fizetned.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Male
nagyúr
válasz Flashget #29770 üzenetére
Persze, tudom, hogy olcsóbbak... és hát a kódolatlanság meg nagyon fontos volt ( DVB-C -s TV tunerrel nézem a gépen ), csak akkor sem logikus.... ha nálam megy szét valami, az oké, de ha náluk, akkor azt szerintem nekik kéne fizetni. (ez kicsit olyan, mintha az utcában csőtörés lenne, aztán a víz szolgáltató csak úgy javítaná meg, ha az utcában lakók kifizetik)
Az analóg elvileg rendben van... csak zajos, de az elvileg eddig is ilyen volt, szóval ezt nem jelenthetem.
A box csatijait tudod esetleg? Meg hogy ez hogyan megy (szerelővel, vagy a kezembe nyomják)?
-
Flashget
félisten
A netes hibabejelentőjükön azt írták vissza, hogy mivel nem kértem boxot tőlük, így csak 2500 Ft + az esetleges javítás díja áron csinálják meg. Ez most komoly? Nekem kell fizetni azért, mert az ő rendszerüknél valami tönkrement? (A lakásban nem történt semmi, de azért átnéztem a kábelt, csatlakozásokat, minden okénak tűnik.)
Igen komoly! ugyanis a digi nem kódolja kábeltv-n a digitális csatornákat (leszámítva a filmcsatornákat) mint a konkurensei (remélem ez a szokásuk így is marad). így aztán csak azoknak nem kell fizetni kiszállási díjat akik bérelnek stb-t a digitől, mert azért vállal felelősséget. azért ha jobban belegondolsz annyi tévén nézhetsz otthon digitális csatornát amennyi tv-d van vagy a jelerősség bírja 3-4 tv-n egy havi előfizetési díjért..máshol ahány tv annyi beltéri ezt szorozd fel 12-vel és magad is rájössz még mindig olcsóbb a kiszállási díjat fizetni.
analóg hibát jelents be a többit a szerelővel megbeszéled mivel azt is kapod a digitálisokkal együtt és arra ingyért mennek ki.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Male
nagyúr
A "HD KAON" boxok, amiket mostanában adnak, milyen csatlakozókkal rendelkeznek? ( gugliztam, de nagyon vegyes találatok vannak )
Ha meglévő előfizetés mellett msot egy boxot rendelek, azt szerelő kihozza, és beköti, vagy csak a kezembe adják, és oldjam meg?Társasházban lakom, és valami történhetett a múlt héten vagy a kinti dobozukkal, vagy a kábelükkel, mert a digitális adások 90%-a (gyak. a közszolgálatin kívül minden) megszűnt, nullás a jelszint. Ha közvetlenül a lakásba jövő kábelre kötöm (osztót és további kábeleket) kihagyva, úgy 70%-os jelszinttel azok is vannak ( persze így nézhetetlen, de bejön ). A netes hibabejelentőjükön azt írták vissza, hogy mivel nem kértem boxot tőlük, így csak 2500 Ft + az esetleges javítás díja áron csinálják meg. Ez most komoly? Nekem kell fizetni azért, mert az ő rendszerüknél valami tönkrement? (A lakásban nem történt semmi, de azért átnéztem a kábelt, csatlakozásokat, minden okénak tűnik.)
[ Szerkesztve ]
-
herflis
újonc
Üdvözlöm a fórum tagjait!
Most tervezem beköttetni a DIGI kábelt telefonnal és TV-vel, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem felétek.
Családi házba milyen vezetéken kötik be?
Ismerősömnél, aki panelban lakik, külön UTP-n jön be az 50 megás DIGI net és koaxon a TV.
Családi házba is két vezetéket kötnek vagy valamilyen eszköz ami szétválassza a jelet? -
Bogyi007
veterán
Ajánlom megtekintésre az M1 csatornán most zajló Virtuózok komolyzenei tehetségkutatót.
Ennek van értelme nem a celebképző X-faktor s társai féle szutykoknak....
Komolyan kikapcsolja az agyat s pihenteti a megfáradt elmét az ilyen műsor.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
válasz kovpeti #29762 üzenetére
Műholdas digi is más és a kábeles is.
Mivel megrendelsz egy szolgáltatást személyesen igazolod (személyi) hogy valóban Te rendelted mint ingatlantulaj. Ha nem te vagy az akkor csak ő rendelheti vagy írtok meghatalmazást. Mondanak x vállalási időt legyen ez 30 nap és azon belül megy ki a szerelő.Realme GT Master Edition
-
dorika87
őstag
válasz Flashget #29750 üzenetére
Valóban vigyázott... mivel ma délután fél 2-kor jött is a szerelő és megoldotta a problémát, csatlakozót kellett cserélni és így pluszban talált még 4-5 digitális csatornát, ami szintén a hibás csatlakozó miatt volt.
Úgyhogy most nincs semmi jelvesztés és szaggatás Szuper! -
kovpeti
csendes tag
Sziasztok,
Elolvastam az összefoglalót, és látom hogy új bekötésnél az ügyfélszolgálati ponton történő bejelentés a leggyorsabb mód, hogy minél hamarabb legyen szolgáltatás.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ez egy új kiépítésű terület, amit megszórólapozott az üzletkötőjük. Ilyen esetben is a leggyorsabb mód az ügyfélszolgálati pont, vagy ugyanolyan gyors az üzletkötőn keresztül is? -
zichie
senior tag
válasz marlboromen #29754 üzenetére
Én ma reggel az ügyfélszolgálat számát hívtam és azon belül a hibabejelentőt. Azonnal felvették és regisztrálták a hibát.
Amúgy Kispesten úgy tűnik éjjel faápolási (gallyazási) munkát végeztek és sikeresen elvágták az optikai kábelt ami a digi dobozából jön be a lakásba, így nincs net, telefon, kábeltévé.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz katt777 #29752 üzenetére
Persze, hogy nem volt releváns, mert ezt a kis apró mozzanatot (be van dugva a kábeltévé az antennába) elfelejtetted megemlíteni.
Valószínűleg a kábelszolgáltatód rárakott arra a frekvenciára egy csatornát/MUX-ot, ahol a C MUX van MindigTV-n.[ Szerkesztve ]
-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Nem tudtok véletlenül egy olyan hibabejelentő telefonszámot amit fel is vesznek? Az ügyfélszolgálat számán pár napja hallgatom a zenét.
-
katt777
félisten
válasz Watt25 #29725 üzenetére
Keresőben listáztam topicokat, mellékattintottam. Egyébként kösz a linkeket, de egyik sem releváns a problémával kapcsolatban, amit egyébként a kábeltv okozott. Ahogy kihúztam a szobaantennából, megjelent mind3 adó, bár azt nem tudom, mi változhatott a kábelben 1 héttel ezelőtt. Ezentúl majd kihúzkodom.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
Flashget
félisten
válasz dorika87 #29746 üzenetére
akartam írni az nem gond ha szombaton jár le, ugyanis hivatalos munkanap.
arra a digi már jó ideje vigyázz a sok kötbér után, hogy a bejelentéstől számított 72 órán belül a hibákat elhárítsa. ebben sokat fejlődtek pl. 10 évvel ezelőtti állapotukhoz képest.
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Watt25 #29742 üzenetére
A Minimax/C8 csatorna fix 16:9-el jön. (Nincs rajta kapcsolójel.) Így a 16:9-es tartalmaknál frankó a kép, de - Kép = Eredeti TV beállítással vagy Kép = 16:9-es beállítással - a 4:3-os tartalmakat széthúzza és csúnyán torzulnak a körök pl. a 6-os karika és a MInimax logo karikája. Pl. a most futó Miss Mallard nyomoz című rajzfilmnél látható a torzulás.
Sőt! Megnéztem. Analógon is 16:9-en jön.
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Tegnap délben jelentettem be hibát a digi kábeltv-re. Azt mondta a hölgy, hogy 72 órán belül jutni fogunk valamire, vagyis ha kell akkor ki is jönnek a lakásba és megnézik mi a gond.
Mik az általános tapasztalataitok hibaelhárítás terén Nektek? Ma járt le délben a 24 óra. Elvileg a 72 óra szombaton délben fog lejárni, de gondolom hétvégén nem dolgoznak, ezért legkésőbb hétfői nap számíthatok valamire.
Remélem lesznek olyan gyorsak, hogy már holnap sikerül megoldani a problémát. -
Watt25
veterán
FB-ra írtam:
Rövid, vagy hosszútávú tervek között szerepel-e az, hogy a Minimax csatornát végre helyes kapcsolójellel és nem állandó 16:9-cel továbbítjátok? Köszi!
Válasz:
A csatorna képarányának a megfelelő tv/beltéri beállításokkal jónak kell lennie. Ha hibát tapasztalsz kérjük jelezd kollégáinknak a 1272-es számonIsmét megkérdezem itt is: Van akinél jó a Minimax képaránya?
-
NoOne1976
őstag
Valakinek van információja az AMC csatornáról? Elvileg november 5-én indul. A nagy kérdés, hogy hol?
AMC -
dorika87
őstag
válasz CoolBoy323 #29738 üzenetére
Na, remek. hajrá
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #29736 üzenetére
Nálam délután 5 óta folyamatosan volt adás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
dorika87
őstag
válasz CoolBoy323 #29736 üzenetére
Túloldalon a X. kerület Gyakorló utcában van. Biztos sietni fognak. Kitartást.
-
CoolBoy323
nagyúr
XIV. ker Füredi utcán nincs tévé adás
betelefonálás megvolt... mi a tapasztalat, mikor fogják megcsinálni? azt mondták max 72 óra, de sietnek...
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #29734 üzenetére
Szájkaratét nem ismerem, szerintem ez a te sportod lehet.
Új HD KAON 300 Ft/hó
Ismétlem, nekem is ilyen van most még, de már a napokban viszem vissza. Kaon NA 1600HD.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #29720 üzenetére
Ahogy az utánad hozzászólók is jelzik, 300Ft a hd-s kaon box. És a kaon box is képes időzített felvételre. Onnan tudom hogy nekem is volt pár hónapig, most fogom visszaadni. Szóval, inkább tájékozódj, mielőtt hülyeséget terjesztetsz! Csak hogy a szavaiddal éljek.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dorika87
őstag
Ma bejelentetem hiábra a kép/hang szakadozást. Azt mondták, hogy 72 órán belül kijönnek és elhárítják a problémát, illetve ha nem a szolgáltató hibája okozza a gondot, akkor ki kell fizetnem a 2500ft-os kiszállást, vagyis hozzácsapják a számlához, ha pedig szolgáltató hiba, akkor megcsinálják természetesen.
Erre nagyon kiváncsi leszek, hogy ez digi probléma, vagy a tv tuneremmel van gond, mert elég furcsa, hogy analóg adásoknál minden rendben van, de amint digitális adást nézek főként HD-t akkor váratlanszerűen elkezd akadozni a kép és a hang is és elmegy a jel, de ez annyira randomszerű, hogy nem tudom mit gondoljak, hogy a jel nem elég erős néha, vagy a tuner hibás, mert ha máshova kapcsolok ismét jó lesz egy darabig, de ha hibás lenne a tunerem akkor szerintem egyáltalán nem működne. Viszont ha a digi oldalát nézzük akkor vagy bejön rendesen a jel, vagy nem... tehát tényleg nem tudom eldönteni mi a rossz.
Ezért vagy kifizetem a 2500ft-ot és ki kell hívnom a Lg szervízt és ők javítják garanciában, de gondoltam előbb megpróbálkozom a digivel, mert talán valószínűbb, hogy náluk van a hiba, aztán ha mégsem, akkor így jártam de valahogy akkor is el kell indulnom, és az első lépést legalább megtettem, 72 órán belül úgy is kiderül, hogy hol van a bibi.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz JohnnyWeiss #29721 üzenetére
Csak azért írtam, hogy dobj egy privit, ha megvan a box, mert ott megírtam volna, hogy mit kell tenned, ha akarsz Youtube csatornákat is nézni a box-szal, mivel a gyári szoftverben nincs ilyen lehetőség, én meg amiatt is vettem ezt a típust. De ha visszamondtad a rendelést, akkor tárgytalan lett a dolog.
-
katt777
félisten
Sziasztok! A következő a problémám:
Kb. 1 hete nem tudom fogni az RTL/TV2/Euronews adókat. Karbantartás nincs kiírva.
A digitális szobaantenna évek óta ugyanaz, de próbáltam másikkal is, pozíciót meg 360°-ban.
Olyan, mintha vmi akadályozná a vételt, de nem tudom, hogy mi. Pár hónapja az osztrák csatornák váltak elérhetetlenné egyik napról a másikra, és nem volt zavar, jelcsökkenés, egyszerűen eltűntek. Ezek most ugyanúgy, a királyi TV (és a propaganda) viszont kiválóan fogható.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Tacsika
aktív tag
Senki nem szól közbe hogy a HD box 500/hó?
-
Flashget
félisten
válasz dethroner #29715 üzenetére
Azért ne terjesszél hülyeséget.
Az Alma C2200 egy HD-s beltéri te meg 300-ért SD-ről írsz. A kettő köszönő viszonyba sincs egymással.Ráadásul a sok DVB-C stb-k között ez nem darabolja fel sok kis fájlra a felvételt és timeshift funkciója is van.
Diginél a HD beltéri 1000Ft/hó megvéve meg 32K és tudásban messze elmarad az almától..
Van DVB-C tuneres tv-m a pvr-t ha használom csak a tévén tudom visszanézni. Ezzel meg .ts felvételt lehet készíteni ami utána bármire használható.
Tényleg jó "nagy hülyeséget" csinál egy ilyen beltéri megvételével.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz JohnnyWeiss #29713 üzenetére
Mivel a CI+ kártya összevan párosítva a CAM modullal vagy beltérivel amit a szolgáltató ad ezért nem működik más készülékkel.
Realme GT Master Edition
-
zichie
senior tag
válasz JohnnyWeiss #29713 üzenetére
A "conax" kártyaolvasó azt jelenti, hogy conax kártyát kezel, a digi meg nagra kártyát használ. A kártyaolvasó a chip kártyát kezel, a készülék szoftverétől (firmware-étől) függ, hogy mely rendszert vagy rendszereket támogatja. Van olyan firmware, ami több rendszert támogat, még a nagra kártyát is tudná kezelni, azonban a digi kártyája párosítva van a digi moduljához vagy boxához, így hiába a kártyaolvasó, a kártyával nem fogja nyitni a kódolt adásokat. Magyarul hivatalosan nem tudsz rajta digikábeles kódolt adást nézni, csak a szabadon vehetőket.
-
dethroner
veterán
válasz JohnnyWeiss #29709 üzenetére
Hát bocs hogy leszólom a döntésed, de szerintem elég nagy marhaságot csináltál. Egyrészt vettél 14 ezerért egy olyan eszközt, amit nem tudsz fizetős műsorok nézésére használni, másrészt mi a bánatért kell megvenni valamit 14 ezerért, amit havi 300-ért bérelhetsz? A bérelt eszköznek számtalan előnye van, ha elromlik egyből ad a digi egy másikat ingyen (szóval örökös garancia), ha a vásárolt termék elromlik várhatsz heteket a javításra, esetleg a garanciáztatás is problémás lehet. Továbbá ha egy idő múlva új tévéd lesz amiben van c tuner, akkor mit csinálsz ezzel a box-al? Próbálod majd eladni apró pénzért, feltéve ha kell majd valakinek. És azt se felejtsük el, hogy a digi is fejleszti néha az eszköz parkját, ha a mostani kaon cuccok nem jönnek be, bármikor visszaadhatod és majd kérsz akkor másikat ha jobb típust adnak. Nagyon nem volt jó döntés részedről.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
asb88
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Samsung UE22D5003 tv-nél működne az előfizetés Smart CAM modullal? Anno UPC ment hasonló megoldással és ha nem muszáj nem szeretnék boxot. Előre is köszi! -
-
Flashget
félisten
-
KZP
őstag
válasz JohnnyWeiss #29707 üzenetére
Azaz!
Én is a 2200-t javaslom! Itt vettem.
Ha megvetted, dobj egy privit![ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz JohnnyWeiss #29705 üzenetére
Jobban jársz ha veszel, és nem bérelsz a digitől BOX-ot, pl ilyennel már elég jól jársz, és lehet olcsóbban is megkapod. [link]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok!
Szeretnék előfizetni a DIGI kábelnél egy akciós csomagra (TV+NET+Telefon).
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e a digitől megvásárolni a HD box-ot, vagy menjek be egy boltba és vegyek valami más típust? Tehát hasonló árban, vagy olcsóbban találok jobbat máshol?
Az a baj, hogy a plazma tv-m sajnos csak T-s tunerrel rendelkezik , úgyhogy szükség van egy HD beltéri egységre.köszi
-
Flashget
félisten
válasz pollack #29700 üzenetére
a régi USB 2 vagy 3?
ill. gyári adat szerint az írási sebesség mennyi van megadva?
(samsung tv a tesztnéli kiköpte az olyan USB2 pent ami gyári adat szerint az írási sebesség 10mb/s alatt volt hivatalosan is.
Nekem egy USB2-es 8GB-os Kingston DT400 van amit a TV,BD,MP lejátszók szeretik.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest