- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Kérdés! Most tervezek szolgáltatót váltani, mert a TV csere után bírnám, hogy nem külön STB-t használok, hanem a TV-ben lévő DVB-C vevőt a CI+ interfésszel együtt.
A kérdés, hogy a Digi-nél mennyire működik jól ez a dolog? Milyen minőségben jönnek a csatornák? Meg úgy általában mennyire megbízható a Digi mint szolgáltató?A másik kérdés, az a HD csatornák köre. A kiosztásban láttam a Digi+ csatornák között, hogy melyik adó jön HD minőségben, így ezen kérdésem az HBO-ra vonatkozik, hogy van-e HBO HD csatorna, illetve a MaxPak-hoz kapcsolódóan a DVB-C vevő, és a CI+ párossal, az HBO OnDemand elérhető-e.
Köszi előre is a válaszokat.
-
zsolt501
nagyúr
válasz DonDragonka #30397 üzenetére
Telefonos szolgáltatás hűség nélkül, ott fogod megtalálni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
Hétfőtől megújulnak az RTL csatornái
MTVA vs Retek Klub cseszteti egymást folyamatosan, természetesen a ma reggeli hírben is, hogy a RTL csoport költözik Romániából, Luxemburgba...és, hogy mennyi volt milliárdban a nyereségük 2012-ben és mennyi adót fizettek csak be és, hogy most volt a Luxemburgi balhé is a nagy cégekről.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz szpal17 #30394 üzenetére
Az más.
természetesen hibás kötés, rossz elosztó kihatással van a DTV vételére. Sokkal érzékenyebb mint az analóg vétel CRT tv-n.
Vannak egyszerű Hama elosztók meg vannak Hirschman de az F leágazós fajta a jobbik. Hogy azon belül melyik a legjobb fajta passz.
Realme GT Master Edition
-
szpal17
őstag
válasz Flashget #30393 üzenetére
Természetesen a DVB-t elírtam, mert ez volt az eszemben egy kis USB-s DVB-T tuner miatt.
Szóval mind a 3 készülék rendelkezik megfelelő tunerrel.Csak szombaton fogok visszajutni a helyszínre és tüzetesen átnézni minden osztást. Nekem az a gyanúm, hogy ami a falba megy ott kábel az esetleg meg van még osztva. (tehát a falban egy kábel van levezetve és az a végén el van osztva jobbra és balra (egyik a hálóba, a másik irányba pedig a nappaliba néz)
Ez okozhat esetleg ilyet? (van valami jobb minőségű osztó ami erre van kitalálva?) -
Mjani72
csendes tag
Valaki igényelte már a 21-es telszámot voip telefonáláshoz?
1272-n azt mondták csak személyesen lehet. Tényleg?!
Három betüs szolgáltató reklámozza erre látom a diginek is van. Bár ő nem reklámozza :-) -
Gyufaaa
veterán
Nem csak alacsony jelszint okozhat "kockásodást". Ezért mondom, hogy egy erősítő nem biztos, hogy segít a dolgon. Először minden esetben a fali aljzatot iktassa ki. Nem kell mindjárt erősítőhöz nyúlni...
Egy ONT kimenetén jóval magasabb jelszint jön ki, ahhoz, hogy ez 3 TV-nél a határon mozogjon. Akkor ott már optikai hiba is van (magas csillapítás). De ez kizárható, mert a harmadik TV ami egy teljesen más leágazáson van az hibátlanul működik. Egy esetlegesen rossz leágazó vagy kábelezés miatt pedig ismét felesleges erősítőhöz nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gyufaaa #30389 üzenetére
Ha nagy a csillapítása, miért ne segítene? Most kb határon van a vétel. Ha 8-10dB elveszik a konnektoron, egy 12dB-s erősítő ezt kompenzálni tudja. Persze a legtisztább ezt a fali konnektort kiiktatni, és egy kis csillapítású elosztóra cserélni.
Ha tényleg csak annyi baja van, hogy kevés a jel.szpal17
Digitális vételhez kábelen nem dvb-t, hanem dvb-c vevő szükséges.
A rakoncátlankodó vételi pontokon mekkora jelerősség/minőség? Próba képpen felcsereberélhetők a készülékek?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Lenne egy családi ház ahová a Digi a tegnapi nap folyamán kötötte be a digitális szolgáltatását, illetve internetét.
A probléma a következő:
A padlásra lett bekötve az egész, modemmel mindennel együtt. A padlásról szépen mennek le a koax kábelek falon belül a tévékhez. Mind a 3 tv rendelkezik dvb-t tunerrel. A 2 TV ami azonos fali kimenettel rendelkezik (egy falban két kiállás van, csak az egyik a nappaliba néz a másik a hálóba) ,azokon szétesnek a képek, gyenge jel stb.. A 3. TV egy teljesen más részén van az épületnek, ott hibátlan az adás. Lehet valami elosztó probléma?Azt mondta a szervizes ember, hogy innentől nem az Ő dolguk a dolog. Amennyiben akarjuk, akkor 20 ezer forintért betesz valamilyen hirschmann erősítőt.
Ha jel probléma lenne, akkor a 3. Tv-nek nem esne szét a képe?Köszi, ha valaki tud bármi segítséget a témában...
-
Flashget
félisten
válasz digikábeles #30386 üzenetére
nagy dolog..román digis vonal 0 Ft.
annyi.
Realme GT Master Edition
-
digikábeles
aktív tag
Jól látom, hogy Amerikába 15 ft.-os percdíjjal lehet telefonálni?
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Bogyi007 #30380 üzenetére
mit hümmögsz? ez már régi hír. ráadásul 10 GHz-es amit vettek és az mobilra karcsú hálózat.
az lesz az új hír, ha majd a vodefone-t felvásárolja amit másnap letagad valaki a vodától, harmadnap megint elismerik, hogy eladó és ez így fog menni éveken át.BoneDragon ezzel a véleménnyel te vagy az első akinek tetszik.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
arculat váltás a honlapon?
[link]Realme GT Master Edition
-
Kija
aktív tag
Győrben megint szinte az összes digitális kábel TV csatorna kockásodik. Az elmúlt hónapokban már sokadik alkalom. Leadom a hibabejelentőn, aztán másnapra megjavul...
A lépcsőházban több előfizetőnél is ugyan ez a helyzet.
Nem értem miért nem lehet egy hibát véglegesen megcsinálni! -
zsoltyy
tag
A XXI.kerületben nálam behalt a tv. Másnál jó?
-
Soma01
veterán
válasz MasterMark #30352 üzenetére
Így már rendben van.
Köszi neked is Watt25. -
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #30364 üzenetére
DIGIFILM POWEEER OHJESSZ
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #30363 üzenetére
Akkor telefonálok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MasterMark
titán
válasz Sirandrish #30362 üzenetére
Reggel kilenc már elmúlt.
Nekem a smartcam-on rögtön volt adás, a box-on napok múlva sem. Betelefonáltam, és már a hívás alatt bejött az adás.
Igazából gondolom akkor van az automatikus update, de ha rájuk szólsz, akkor rögtön is be tudják kapcsolni.
Switch Tax
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #30361 üzenetére
De azt mondták hogy csak akkor telefonáljak be ha 9ig nem lesz..
-
MasterMark
titán
-
Sirandrish
legenda
Még mindig Digi Film.
TV bekapcsolás után írja hogy ellenőrzés. Majd kiírja hogy üdvözöljük a Diginél. Ezután azt írja hogy nem található CI+ akármi, ellenőrizzem hogy jól van-e a helyén, majd bejön valami CI menü ahol csak annyit ír hogy a "Smartkártya sosem volt párosítva"...ez így normális?
Tudom hogy messze van még este 9, de már csak-csak eltelt 3-5 órácska.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah meg is vagyok. Nem vágom RCA-n miért nem működött de a jó öreg scart megoldotta a problémát
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #30357 üzenetére
Valszeg kép nélkül elnyomkodtam mert áramtalanítás utáni bekapcsnál azzal kezd hogy válasszak nyelvet.
-
MasterMark
titán
válasz Sirandrish #30356 üzenetére
Most én belekötnék, hogy de keressük meg a legjobb minőséget, de mindegy.
Szótárazz.
Switch Tax
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #30355 üzenetére
Azon már túl vagyok...találtam egy scart adaptert így már van kép. Be is jön egy menü ami ROMÁN
így meg nem tudok csinálni semmit mert egy szót sem értek
Hogy tudom magyarra állítani?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MasterMark
titán
válasz Sirandrish #30354 üzenetére
Akkor most milyen boxot hoztál el? Típus?
A régi linkelt tévéről van szó?
Switch Tax
-
Sirandrish
legenda
Eddig fasza minden. Digi Filmem még nincs(bár ez csak idő kérdése szerintem), de a set top boxot nem bírom összehozni a TV-vel.
HDMI csati a TVn ofc nincs, a RCA-val meg nem megy valamiért.
Bedugdosom a TV aljába, színt színbe, aztán hiába állítom át a TV-t scart1-2-re,VGA-ra, HDTV-re (mindre), meg mittomén hány lehetőség van még itt, nem látok semmit, csak hogy "sync nem érzékelhető". Mit rontok el?[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Soma01 #30350 üzenetére
Ja, igen a másik megközelítés ez: szépen bedugod a koax kábelt a tévébe, behangolod a digitális csatornákat és megnézed mit látsz. A kártyával a különbség csak annyi lesz, hogy a kódolt adókon is lesz kép és hang. Minden más ugyanúgy fog működni, mint kártya nélkül. (Tévétől függően egy picit lassabb lesz a kódolt csatornára kapcsolni, mint kódolatlanra.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
MasterMark
titán
-
Watt25
veterán
válasz Soma01 #30350 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani. Ha ennyire nehéz elképzelned, akkor talán úgy a legkönnyebb, ha úgy fogod fel mintha bele lenne építve a box a tévébe. Annak minden tulajdonságával együtt. EPG, feltvétel, TimeShift (már ha tudja ezeket a tévéd) stb. Tehát a kérdés csak az, hogy mit tud a tévéd. De pl. EPG-t minden tévé tud.
A kódolt adók nincsenek elkülönítve. Miért lennének? Amikor tévézel miért lenne fontos, hogy melyik kódolt?
Az sem számít, hogy HD, vagy SD. Egyébként most is van kódolt HD adás. (SuperOne HD.) Tehát a kérdés emiatt is okafogyott.
Milyen menüt szeretnél? Menüje a tévének van. Kapcsold be a tévéd és nézd meg. Bár van egyébként menüpontja a CI kártyának, de ott csak értelmezhetetlen technikai adatok vannak.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Erről a CI+ kártyáról írjon már valaki legyen szives nekem.
Amit tudok, hogy a tévémmel kompatibilis, meg hogy kódolt dók is foghatók vele (amire előfizetek). De pl ha majd lesz kódolt HD, arra is jó lesz? Menüje van? Külön műsorújság van? Az ezzel fogható csatornák külön listán vannak, vagy egybe a többivel és csak annyit veszek észre, hogy bejön a kódolt adó is? -
Sirandrish
legenda
nah bepattintottam a TV-be a kártyát...megkerestem a Digi filmet ami kiírta hogy ellenőriz valamit. Végig ment a csík 100%ig majd azt írja hogy "A Smartkártya sosem volt párosítva". Gondolom ez így oké csak várnom kell míg a központból hitelesítik igaz?
Mondta bent a csaj hogy ha este 9ig még nem lenne jó akkor hívjam a 1272-t de azért az még odébb van. Gondolom most várni kell nemde?
-
MasterMark
titán
válasz Sirandrish #30346 üzenetére
Nem tudom milyen HD box-od adnak, és mennyivel drágábban, de ha az SD-n nincs de a HD-n van komponens kimenet, akkor lehet, hogy az esetleg jobb lenne.
Switch Tax
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #30345 üzenetére
Ok és Köszi
-
MasterMark
titán
-
Sirandrish
legenda
Most fogok indulni az Üsziba...SD vagy HD box kell a fater TV-jéhez? A fentebb linkelt blueskyhoz.
Remélem válaszol valaki mielőtt odaérek, majd telórol nézem meg a választEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
zenészke
tag
Kispesten automatikus hangolás után Samsung tévémről eltűnt az M1, M2, Duna és a Duna World. Vajon mi lehet a gond???
-
adise
őstag
sport1 sport2 sportklub tényleg csak nálam rossz ?
-
Watt25
veterán
válasz Mari_ka #30296 üzenetére
Én hasonlóan jártam. Két eset lehetséges: Túl alacsony (ez a jellemzőbb), vagy túl magas (ez volt az én esetemben) a jelszint. Ha nincsen box-od, akkor analóg hibát kell bejelenteni (szemcsés a kép) és amikor kijön a szerelő, elmondani neki, hogy mi a helyzet.
-
herflis
újonc
Megrendeltem a digit, 30 napon belül kellett volna bekötniük. Ma van a 34. nap. Hm?
Állítólag nagyon el vannak havazva a szerelők -
veterán
-
Flashget
félisten
válasz Sirandrish #30328 üzenetére
Szerintem jobb filmek mint a HBO-n és több köztük a frissebb film, tehát 2013-as.
Realme GT Master Edition
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyufaaa #30329 üzenetére
& sityupityu Hát remélem is. Nah nem mintha az a 300ft akkora érvágás lenne, de így se nézzük a csatornák 95%át. Remélem nem fizetek még egy olyanért
-
veterán
Szerintem egyáltalán nem rossz. Sokszor van úgy, hogy csak véletlen odakacsolva olyan film megy ami érdekel. De az utóbbi időben már kimondottan előre meg szoktam nézni, hogy aznap este pont milyen filmeket adnak. Havi 300 semmi érte. Egyedül a minőség az ami hagy kívánnivalót maga után. Egy sima SD adóhoz viszonyítva is igen gyenge a képminőség.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Gyufaaa
veterán
Valóban az. A HD pedig valóban jó lenne. Igazából nem is értem, miért nincs a saját csatornájából.
-
Sirandrish
legenda
válasz sityupityu #30327 üzenetére
Olyan jó filmek mennek rajta? Én holnap intézem magamnak, de csak mert az asszony szerint jó...valóban az?
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz zsoltyy #30311 üzenetére
Éppen ezért időszerű lenne már a Digifilmet is HD-ban adni. Azért érdekes, hogy miközben a szolgáltatók a HD csatornák számát reklámozva adják el magukat a Digi csak a saját csatornáját nem adja HD-ban. Hogy ennek technikai vagy filmstúdiókkal történt szerződés az oka nem tudom.
Realme GT Master Edition
-
zsoltyy
tag
válasz Sirandrish #30316 üzenetére
Amennyire tudni lehet lesznek a DiGi-nél is. Bár náluk sosem biztos semmi, kérdezni őket ugye meg tök felesleges
-
unravel
őstag
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy digi kábel tv n digi+ csomagban van e valami uj csatorna hallotam rtl2 ről stb.. salgótarjánban legyetek szivesek segiteni mert amég nem tudok bisztosat nem esik jól ujra hangolni a samut..
köszönöm szépen a segitségetHTC desire 500
-
kovta23
tag
Sziasztok!
Tv okosítás témában itt kérdezhetek? Tudtok segíteni?
Milyen eszközt javasoltok?
Kb 10 éves samsung tv. Sajna hdmi csatlakozó sincs.
A lényeg az lenne, hogy küslő merevlemezről tudjak filmet nézni.
Net nem lényeg de nem gond ha van.
Előre is köszi. -
Sirandrish
legenda
válasz zsoltyy #30311 üzenetére
Nah pont ma mondta az asszony hogy de jó lenne ha a Film+ is HD lenne erre tessék
-
FNZ
őstag
hali!
budapesten nálatok van retek II, Sorozat+, Film+2, Muzsika TV, mert a tv-m csak retek klub hd-t találta meg?
-
zsoltyy
tag
válasz sityupityu #30303 üzenetére
" Jövő év elején elindul az "RTL 3 HD" vagyis az RTL II HD, Cool HD és a film+ HD nagyfelbontású csatornák "csomagja".
-
legenda
válasz Flashget #30309 üzenetére
A *-gal jelölt mezők megadása nem kötelező.
vannak egy(!) csillaggal jelölt mezők, azok megadása valóban nem kötelező, de az analóg és digitális opciónál nem egy, hanem két(!) csillag szerepel!
meg aztán a szerződés önmagában nem minden, az ászf (link) is külön kitér a szolgáltatás milyenségére és a kapcsolódó lehetőségekre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Flashget
félisten
Januárban kötöttük a 2 év hűséget és csak a DIGI+ van kipipálva (ez a fontosabb szerintem)az analóg és digitális kockákba nincs pipa.
Megjegyzés részben ott van, hogy ezen mezők bejelölése nem kötelező.
Digifilm és CI+CAM szerződésnél sincs pipálva egyik sem.Realme GT Master Edition
-
legenda
válasz kalmanchris #30305 üzenetére
szia,
megkapod akkor is, már ha az eszközöd lekezeli.
alapban analógra szerződsz, digitálisra csak akkor, ha digitális jel vételére alkalmas eszközt (set-top box és/vagy smart cam) igényelsz a szolgáltatótól, de ellenkező esetben is használhatod a digitális szolgáltatást is, csak panaszra nincs lehetőséged - illetve csak fizetős formában -, ha probléma van vele, hanem csak az analógra.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dh66e
veterán
válasz kalmanchris #30305 üzenetére
Ne aggódj megfelelő eszköz(arra alkalmas tv,set top box) megléte esetén ott lesz a kanócban a HD is.
-
kalmanchris
tag
Sziasztok!
Ha szerződésemen az analóg kocka van kipipálva digi csomagban, akkor nem is kapom majd a HD csatornákat? Sajna csak itthon vettem észre, az ügyintéző nem is kérdezte, hogy analógot vagy digitálisat szeretnék... -
Flashget
félisten
válasz sityupityu #30303 üzenetére
hogy legyen miért szidni a digit fb-on és az adminok a sablon válaszokat kopizzák.
Realme GT Master Edition
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest