Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rioter

    csendes tag

    válasz Flashget #29777 üzenetére

    Elnézést, elég rosszul fogalmaztam. DVB-C-re akarnék előfizetni, és a digi oldalán van olyan csomag, hogy közszolgálati, digi és digi+, ezekből választanám a középső csomagot, de a kiegészítő csatornák nem érdekelnek, így kapok 52 kódolatlan csatornát.
    Jelenleg a családban van 2 tv, mindkettő tft, és ebből az egyik felel meg a digi oldalának keresője szerint a CI+ kompatibilitásnak, bár, ahogy írod, ez lényegtelen is, mivel kódolt csatorna nem kell, valamint ezen kívül szeretnék egy felvevőt is, mivel egyrészt hajnalban nem kelek fel megnézni műsorokat, másrészt egyes műsorokat számítógépen learchiválok, ezért szerettem volna az Alma-t, bár ahogy írod, hogy analógban is jön az adás, akár megmaradhatok a jelenlegi dvd felvevőmnél is :)
    Ahhoz, hogy a régebbi, hd ready tft tv-n is dvb-c minőségben tudjuk nézni a műsort (kódolatlant), kellhet stb, vagy a szabványt már mindegyik tft ki tudja kódolni?
    A 3. pontban megint rosszul foglamaztam, a smart cam modulra gondoltam, amit úgy tudom, hogy a tv foglalatába kell dugni, és abba kell (ha akarjuk használni) a kódkártyát. Úgy gondoltam, ahhoz, hogy a tv a kódolatlan digitális adásokat fogja, ez a modul kell, bár sokkal jobb, ha csak bedugom az antenna csatlakozót, és már ott a digitális jel....
    ...bár mivel a falakban csak 1x-esen árnyékolt koax kábelek vannak, jó eséllyel kiszámláznak egy komoly összeget a szerelők a cserére, mivel már a mostani analóg szolgáltatónál is vannak nagyon tré képminőségű csatornák emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák