-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
PS5-re keresek innen játékosokat.
Szintem: most töltöttem le
Egyelőre még ott tartok, hogy milyen kasztot indítsak. -
prokxy
veterán
válasz
proci985 #14519 üzenetére
Dio3 elején többet ültem az AH-ban, mint a játékban. Minden napra volt ébresztőm vmi jobb cuccra, nemtom hányszor jött vissza a játék ára anno. Mikor kivették, le is tettem a játékot egy időre, csak a régi haverok vonszoltak vissza, majd utána belelendültünk.
Kösz az infót Srácok, ha megveszem PS5-re vagy SX-re, megírom és keresek társakat. -
prokxy
veterán
válasz
proci985 #14509 üzenetére
Kösz szépen Srácok, akkor lehet elnapolom, nézek pár stream-et, hogy kell-e ez nekem.
Mert a Dio3-ban is a lvl1-70-ig volt 15 perc max, utána kezdődött a játék és a GR szinteket maxoltuk, köveket húztuk, stb. EU top 1000 mindig megvolt solo, 2P, 3P és 4P-ben is talán season 10-12-ig. Ez úgy ösztönzött a játékra, meglátjuk. -
prokxy
veterán
Sziasztok,
pár instrukcióra lenne szükségem a játékhoz.
Dio3-on nevelkedtem (2000+ óra), a D2 bétát toltam, tetszett, most akciós PS Store-ben, be is húznám PS5-re.
Gondolom elsőnek a sztorit érdemes végigtolni, ez kb mennyi idő? Anno a Dio2 totál kimaradt.Az endgame mit tartalmaz? Itt is vannak GR-ek meg hasonló kihívások?
Próbáltam a fórumot visszaolvasni, megmondom őszintén, sokszor a felét nem értettem mit beszéltek.
Ill. van itt, akivel lehet közösen játszani? Persze, ha a szintem megvan ami 80+ gondolom.szerk: szívesen fogadok tanácsokat, mit és hogy vagy mit ne csináljak az elején a gyors fejlődés érdekében.
-
prokxy
veterán
Kezdi mostanában vki a játékot vagy én leszek az egyetlen?
Nem szólóban gondoltam végigmenni, ma venném meg Xboxra. (nemHC)
Ill. kérdésem, hogy itt mi az endgame? Gondolok itt a Dio3 GR-ekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest