- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18419 üzenetére
Smiter nagyon olcsó, nem igényel semmi drága cuccot. Ha felszintezted a palát, fillérekből megvan egy használható gear. De überezni vihetsz assát is, csak át kell szerelni kickerre (kicksin is olcsó, itemek java meg kompatibilis a smiterrel). Überezéshez általában legyen sok cb és resist, meg life leech.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18417 üzenetére
Ha nem singleben játszol, és van némi tőkéd, akkor vehetsz tokeneket is, azokkal is lehet respecelni. Amúgy a foher pala inkább specifikus helyek farmolására jó, nem annyira univerzális. Mindenhová a hammer való, de ahhoz a rendes gear drágább (kell neki Enigma, Hoto), ha casterben gondolkodsz.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18415 üzenetére
Én zealerrel simán végigmentem Hell bocikig. CB kell csak meg life leech, a Phys immunokat meg vagy kikerülöd, vagy valami AD-os eszközzel, sunderrel töröd az immunt. Nem kell hozzá semmi extra item a normal contenthez, és nem is szenvedős.
(nem is értem, hogy a pala leveling csak hammerrel mehet)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
kökény #18254 üzenetére
Uhhh a mara!!!! gz!!!
Nah, akkor egy 48-50 perces Forgotten TZ...
Milyen jó, hogy látszanak a számok a filter miatt! (Én nem wok olyan pro, hogy a rovásból ismerjem őket, meg el is kényeztetett már a filter.)
Azért néha felnéztem a jobb sarokba, hogy biztos HELLEN vagyok????
Naj bot, 4OS eth tresher meg a combatos GC... Komolyabb lootok a rúnáknál, de azért jó tudni, hogy a rúnákért (meg kulcsért) megyünk oda... Ohh wait!Szánalom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest