- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Rigormortiis #18464 üzenetére
Kezdetnek fire legyél, nm act 4ig player 8ban is olvaszt mindent, csak egy leaf kell neki es kesz is. Blizz akkor jó ha van eleg pontod, szal nm act 4 ben atvaltasz blizzre es onnantol jo
-
shotika
őstag
válasz
Rigormortiis #18455 üzenetére
Normal Durielnél, ha szar geared van, akkor időbe telik. Én mindig nyitok egy portal gyorsba ahogy bemegyek hozzá, és addig teleportolgatok, és lövöldözök, amíg vagy ő, vagy a csicskám meg nem hal. A csicska még szar gearben is kibír tőle 3-4 pofont, addig lehet lőni őt. És igen: static field-el az elején leszedni negyedig a hp-ját. Nem tudja magát healelni, szóval egyszer megfekszik.
Nem mondom hogy egyszerű, de azért nem vészes. -
Hokunda
senior tag
válasz
Rigormortiis #18459 üzenetére
Nehézségi szintenként egyszer -azaz 3 összesen - valamint essenceből is lehet tokent , úgy meg végtelen, bár lvl22-őn az még bajos lesz.
-
Kiss_R
tag
válasz
Rigormortiis #18459 üzenetére
Nehézségi szintenként van 1 ingyenes respec (a Den of Evil küldi teljesítéséért), de hellen lehet az act bossokból materialokat farmolni, amikből respec tokent csinálhatsz.
-
Kiss_R
tag
válasz
Rigormortiis #18457 üzenetére
Én FO+hydrával kényelmesen elvoltam sunder és infinity nélkül hellen is (ami fire és cold immun volt, azt static fieldeztem, hogy a csicska hamarabb lecsapja - neki is csak egy Obedience fegyója van). Szerettem volna pure blizzardot, de mire lett sunderem is hozzá, félretettem a játékot (1,5 éve
).
Ameddig szintezel, addig amúgy sem érdemes endgame buildeket követni, mert azok nagyon gear igényesek. Menj rá szerintem a dual dmg type-ra (blizz mellé valamelyik fire skill, vagy akár lightning/nova), aztán mikor már elég nagy szintű vagy, és van pár hasznos holmid, lehet respecelni. -
Kiss_R
tag
válasz
Rigormortiis #18455 üzenetére
Static field segíthet ezen, meg a csicskának jobb gear. Amúgy a pure blizz később még nagyobb szenvedés lesz (mint bármely single dmg type build), amíg nincs infinity a csicskádnál, vagy sunder charm nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest