- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17655 üzenetére
NL-en ha jól emlékszem a 3 sox 30 frw tiara vagy diadem 1 hr. Ebbe kell pakolni a jewelt. Így fog kinézni. A sox 20 frw picit olcsóbb. Úgy optimálisan egy 80-100 frw jó már neki. Meg illik is neki pumpálni ezt a részt. Aztán a jewelek meg ki mennyiért osztja. Amcsi szerveren olcsóbb, mint a "balkánon".
A charmok beszerzése is sok időbe telt. Partiban mindenképpen tedd rá a Laying of Hands kesztyűt. a +350% nem látszik a karakterlapon, de érezhető nyomulás közben.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17653 üzenetére
meg egy fasza dual ring, vagy dual gloves (ebben az esetben tolhatod 2 ravennel is, de szvsz jobb egy jó kis dual ring ami ad 6-6 leechet + resisteket pl.), még ami kelleni fog az pár 3 frw 11+ fire/light sc, ami rásegít a resistre, ws-t ha futni akarsz érdemes beszerezni egy wisp projector nevű gyűrűt és ráadni addig a Lord amut, partiban jól bírja a trónt, de a low hp miatt a soulsok ha keresztbe kapják hamar meghal
physic immunok ellen vagy betolsz neki egy phys sundert, vagy amit én csinálok, hogy dobálom őket Laceratorral
a switch az elején kicsit idegesítő lesz, de aztán hamar bele lehet jönni, úgysincs annyi physic immun, mint elemental
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17651 üzenetére
csicsó aurája nélkül 6,5k
Nagyon sokat számít az aura, meg a Faith lvl15 aura is. Ezek együttesen dobják meg. Nem a "2 all sk" és "+2 bow gloves". Ez megy a levesbe. Ha van egy jó Pride-os csicsó, akkor az extrém drága 120 ed 30 frw 45 ias circlet sem kell, mert van elég ed-d és a max jewel úgy meglöki a damot, hogy borul minden. Avagy olcsóbb max ias jeweleket venni, mint ed-seket. Ám a circ kell, mert azzal lesz meg az 7fpa, ami diamond bowal 65-70 ias (lvl 15 aurával 65). Ehhez elég egy 20 ias gloves 2x15 ias 15 max dam jewel + cats eye (igen, határozottan jobb, mint a Lord amu a Cats). Viszont NL-en ezek a jewelek rohadt drágák. Ladderen megveszed 1 hr-ért, addig NL-en a triplája meg még több. A 40 ed 15 ias jewelről meg ne is beszéljünk, mert az kb. 10 jah. Persze vehetsz 15 ias 14 max dam jewelt, ami olcsóbb és elegendő ez is.
A Matri bow nem jó. Coldnak elmegy. Physicnek fos. Shadow vagy Diamond kell. Lehetőleg 15 ed-s. Ist-ért be lehet szerezni. Nagyon sokan akarnak majd rábeszélni a túlhájpolt Grand Matronra. Hagyd őket.
Kelleni fog ez is. Sokkal jobb, mint a Nosferatus belt.
Utána jöhetnek a charmok. Nagyon drága egy 10 max 70+ar 30 lifeos is NL-en. Erre készülj. Nem kell úgy telepakolnod, mint én, de pár darab kell. egy 8 max 60 ar 25 life nyilván olcsóbb. A 7 frw 10 max 70+ ar is drága, de olcsóbb, mint a lifeos. Picikből a 3 max 20 ar 2 dex egy jó alternatíva az olcsóságra. A ultimate 3-20-20 (mi csak így hívjuk) ladderen 3000+ fg. NL-en a tökömtudja... sok.
És amit elfelejtettem. Mindent a dex-re. Str-re csak annyit, ami a cuccok elbírására kell. Ws-t nem fogja így túl jól bírni (amúgy is szarul teleportál az Ama, szal tökmindegy) de a chaso-t mint kés a vajon. Bocira meg number one.
-
Kiss_R
tag
válasz
SSJPeter #17646 üzenetére
Ranged fegyverrel a CB fele annyit sebez, mint melee fegyverrel. Az 50%-od annyit ér, mintha közelharcosnál lenne 25% CB. Elégséges, de a haladáshoz önmagában nem túl acélos, kell a raw dmg is, jókora ias-sel.
Faith elvileg még mindig BiS (esetleg egy Windforce, mert olcsóbb), sok dmg, és ott a fanaticism, ami nagyon megdobja a sebzést.
Coldra meg akkor inkább Ice runeword NW sapival, az ad sok +cold skill dmg-et és cold piercet.
Mistet A1 csicskának szokták ajánlani, nem saját használatra. -
_ocsisajt
őstag
válasz
SSJPeter #17582 üzenetére
Statisztikailag az érvelésed nem releváns. Abból az egyből dőreség lenne levonni messzemenő következtetéseket.
Nem hiszem, hogy kockáztatna bárki is hogy serverside memory read miatt banolják... Most az összes ilyen "hack" halott gyakorlatilag.Ki lehet fogni azért nem rosszakat is.
Tegnap vettem két unid torcsot (még 80 fg volt darabja HCL-en) Az egyik egy necro 12/20 (not bad) lett, a másik sajnos egy gyenge pala (11/12). -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17230 üzenetére
nem dehogy, ez egy végtelen olcsó és egyszerű karakter, de ahhoz hogy haladj meg gyorsan eljuss Überig kell egy kis segítség, mondjuk egy cold Sorcival már ütős párost alkotnak, te kiütöd a bossokat, ő meg takarít körülötted ilyen helyeken, mint Meph stb. és farmolja a kulcsokat, én classicon annyit übereztem, látni sem akarom őket, de a recept végtelenül egyszerű
Über Smiter:
Guillaumes Face
Lord Amu
Egy olcsó senkineksemkellmertcsakaperfsacredtargetnézzükvalamibeésnevetségesvagyhamásbantolod Kurast shield pl., amin van 35+ resist és ebbe 4 perf gyémánt
Black Flail (esetleg egy olcsó Heavens Light scepter)
Goblin vagy Gore
bármilyen jó light fire res gloves (vagy low draculs pgmekért)
tgods öv
raven meg bármilyen rare resistes gyűrű még, vagy 2x ravenpgmekből 1-2 Ist-ből megvan az egész, aztán lehet kalapálni kifele a torchokat (skillezést megtalálod a neten, nem bonyi)
-
malystryx
senior tag
válasz
SSJPeter #17218 üzenetére
Aham, gyanítottam hogy ott a 3 skill pont.
Ilyet keresek, de nem találok. Érdekes nézet amúgy, de kipróbáltam a bocis pályát MF nélkül, elég sok socket-es illetve fehér cuccot ad, kitartóan farmolom és talán egyszer meglesz.
Amúgy hell countess azóta is szutykokat ad, megelégeltük kollégával, ő vett pár rúnát, mondom nekem is vegyél, elég 1 enigma alap. Azóta öröm és boldogság, teljes fordulat a játékban, nem egy high rúna esett azóta, neki Ber 2 nap alatt, NL persze. Mint egy gát szakadt át. Nekem esett tegnap Sur, Fal és 3 Mal. Úgyhogy nemhogy elvette, inkább meghozta az örömömet, nem bírjuk abbahagyni.
Teljesen más világ, de érdekes hogy eddig ugyanúgy 86-os voltam semmi sem esett, most az Enigma-val potyog minden, holott a MF-nak köze sincs a rúnákhoz vagy fordítva.
-
malystryx
senior tag
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17212 üzenetére
Én rugdosós Assat tolok. De nem R Toll csicsóval lesz, hanem Enchant.
The Fire version of the Iron Wolf provides you with up to +452% Attack Rating by applying Enchant.
Kell egy Angelic Amu/Ring és egy Raven. Life/mana leech gloves. Mana leech Glooms Trap belt pl.. Sityak Guill. Cipő Goblin aztán Gore uppolva. Duress Dusk. Ar life resist lvl 25-30 small charmok. Egy Sanctuary pajzs Troll Nest-ben. Picsa low Assa torch meg Anni. Jól jönne egy Cold Bowa támogatás. Tescosnak tűnik mi? -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17206 üzenetére
Kérj meg valakit egy kis jutalékért cserébe. Az első szezonban HC-ztam és esett egy 4s 40 res körüli eth Vortex (Exile base). Több ezer fg-ért passzoltuk ott el. Abból tudtam elindulni d2r-ben. Sokak szerint a jsp jobb, mint a traderie. A kapott fg-ből el tudnál indítani most egy fasza kis ladder karit.
-
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17092 üzenetére
én nem használok sunder charmot, csak a helyet foglalja olyan charmoktól, ami ad +100 damot, a szellemeket körbefutom mire észbe kapnának, nem állok le nyilakat lőni rájuk, bocin meg egyszerűbb a lacerator switch, csak addig dobálom ameddig beadja az amplify-t, de van, hogy nagyon lövöldözni sem kell mert a csicsó meg valky elintézik
csinálni akarok egy videót erről a bowaról, majd
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17051 üzenetére
Rengeteg. Az elején sokat segített a kollégám, mert amúgy nem tudtam volna elindulni. Nincs jsp accom sem. Neki köszönhettem, hogy sikerült beszerezni néhány baset, amit publicban lehetetlen. Szerethető karakter nagyon. Törékeny ugyan, de pont emiatt nem unatkozol vele. Amolyan 1/2 HC karakter.
Farmolni is nagyon jól lehet vele bocin és chaosban. Drága. Még úgy is, hogy nem 120 / 45 circet használok hanem ias maxosat. De véleményem szerint a nagyon de nagyon drága 120 / 45 fejes ide felesleges:
... with a might/pride merc and hopefully LoH gloves you may very well have more than enough ED% to off set the loss of not using 120% ed on the helmet. I went ahead and mad e aquick hero edit bowa to check with pride, might and a full inv of 3 max scs
120 ed helmet will get you 4170~ average damage
a 45 maxer helmet will get 4177 average~
So the 45 maxer actually slightly edges out the 120 ED hat for a pvm setup, but just barely. Without a merc giving you so much ed% the 120% ed hat is better.
Nagyon nagy szerencsém volt, hogy a Pride az 20-as lett elsőre. És ami igaz a 120 / 45 circre, az igaz még a drága grand matronra (gmb) is. A diamond / shadow sokkal jobb alternatíva, mert könnyebb, olcsóbb köré építeni és az avg damage kb. ugyanannyi lesz, mint az "overhyped" gmb-vel. PvP-sek nem is használnak gmb-t.
A charmokhoz a tippem, hogy a max ar life az egy rohadt drága dolog még mindig. Ám szvsz az nem fog megmenteni egy nagyobb pofontól, hogy 700 helyett mondjuk 800 vagy 900 hp-val futsz. Egy traviban vagy soulsouktól hemzsegő ws-ben nem ment meg. A wisp projector és a tgod öv igen. A 3 frw 3 max 20 ar és 3 max 20 ar 2 dex olcsóbb charmok. A 7 frw 10 max 70+ ar gc is. Én inkább ilyeneket vettem és nem 3 30 20 sc-t 3k fg-ért.
-
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17024 üzenetére
Én régen Shakoba raktam, hogy tudjak más gyűrűt használni a raven helyett. De amúgy jah. Én azt mondom, hogy az egész játéknak egy Act 6 tenne igazán jót. Mert az új rúnaszavak meg charmok nélkül is köszönöm jól elvagyok. És ha Hc-ban eljutsz A6-ig lenne egy újraélesztős quest.
De csak egyszer. Mint a restat Akaránál. Na, reggeliznem kéne.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17022 üzenetére
Van a Mist meg a Plague. Nem valami népszerűek, bár a bow mondjuk nem rossz, csak rohadt kevés a cold bowa (azok is Mavina szettben köszönik szépen jól elvannak) és vagy Ice bowt használnak, ami jobb. Ahogy a Pride is jobb az A2 mercnek. Szal nem sokat javult a Cham helyzete. 2/17 plague sem túl vészes és inkább megveszik attól a hülyétől, aki beleölt vagy 20 Cham-ot mire kirakta.
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16986 üzenetére
"Én nem vagyok ilyen szerencsés"
Ez nem "csak" szerencse. Az első szezon előtt, és az elsőben rengeteg időt belevertem a játékba. Ahhoz képest még kevés is... Persze itt nem látszanak azok, amiket felhasználtam.
Sokkal büszkébb vagyok az első nekrómra, máig az a legerősebb karakterem. Beast rúnaszóval lényegében a Hellt is végigkaszálom minden gond nélkül. (marha sok időt és energiát beleöltem abba, egy sorcit negyed ennyi idő alatt fel tudok húzni...)
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16982 üzenetére
Pedig érdemes megnézni szinte mindent, mert néha brutál jó statokat tud rávágni a játék
#16981SSJPeter: "3 Ber, 1 Sur, 1 Ohm, 1 Gul -ért ment el a kasza,"
Az elég szép deal. Nekem Ber rúnából a 3 szezon alatt esett eddig összesen 2, azok is a legelsőben. Sur meg csak egy.
Nekem most így néz ki az NL stashem rúna ügyileg, ezek mindegyike drop:
(már csak a Zod rúna maradt az egyetlen, ami nem esett, de nem hiszem, hogy a D4 megjelenésig pottyanna, annyira mocsok ritka. Én azt se értem, hogy az új rúnaszavakba miért pont a Chamet rakták bele, az is kb a legritkább rúnák egyike...)
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16982 üzenetére
igen, ez már jobb, mint az Eschuta ha 2 likas fire facettel, de nyilván ha nem sikerül szerezni marad az Eschuta meg a Viper, a 3 fire / 3 mastery / 3 enchant / 2 os lenne a tuti de egy vagyon, mindegyiket felveszem NL-ben, szinte csak a kék tárgyakra megyek, rare is van jó amúgy
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16976 üzenetére
viszont ha valaki NL-ben akar felépíteni egy karit huhh, hát good luck, minden fasza cuccom ladderből jött, úgy, hogy ott sem toltam több, mint 80 mf-el, de olyan dolgok estek, hogy nem igaz
a 217mf/8k elég jó szerintem
nemrég futottam pár kört p8-ban bowaval, hát jobb, mint a Smiter player 8-ban, de jól kicsutkázva is ha egyedül marad szegény akkor szenved, ultradrága 14 max 76 ar charmokkal tudnám még feljebb tolni a damot, de nincs értelme
köv szezonban csinálok egy izmos Enchantresst
a Enchant Ormus és Enchant orb beszerzése lesz érdékes, mert ezeket senki nem gyűjti be, aki meg tudja mire való horror áron adja
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16962 üzenetére
szívesen, ezekről beszéltem amúgy, erre ha még tett volna 20 ias-t el is tudnám adni, így sajnos kuka, de szemléltetni jó, a KNOCKBACK nagyon hasznos ám, nemcsak bowanak, hanem néhány PvP karinak is, annyi, hogy PvP alatt nem működik a life/mana leech, ott a lényeg, hogy a 20 ias mellett legyen 15 str és 15 dex rajta, meg resist ofc, de kurva nagy mák kell hozzá, hogy minden jó legyen
mostanában knockback nélkül futottam, de rájöttem, hogy hülyeség
kell.
-
malystryx
senior tag
válasz
SSJPeter #16956 üzenetére
Igen, úgy ahogy írod, nem esett nekünk még semmi, pedig ugye a kulcsot is innen kell farmolni az uberekhez, minden run elejét ezzel kezdjük, majd megyünk a lábért a bocishoz. Azt is tudom hogy a hell countess Ist-ig dobhat bármit.
Pedig pillanatok alatt lenyilazom, mert gyanítom itt is számít ahogy a többi részben is, a loot minősége ha gyorsan ölsz.
Shotika tényleg jól írja, Clone Diablo, 2x találkoztam vele, szürke dög, és healeli magát,(a prevent monster heal kelleni fog ellene) ha beírod játék közben hogy /uberdiablo, kiírja az 5 üzenet közül hogy épp melyik státuszban van, és bármelyik szuper unicum monsta helyére spawnol.
Terror gazes upon Sanctuary.
Terror approaches Sanctuary.
Terror begins to form within Sanctuary.
Terror spreads across Sanctuary.
Terror is about to be unleashed upon Sanctuary.When Diablo spawns in your game, the message "Diablo has invaded Sanctuary" appears.
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16938 üzenetére
Én azért szeretem jobban a Titant, mert gyorsabban fut vele a karakter, de a Thundert én is erősebbnek tartom.
#16918SSJPeter:
Bossra nekem a WW barb a kedvencem, de a Javazon is erős. Viszont előző szezonban nekem a javám elvérzett a Diablo clone-nál, míg a ww barb nagyjából 2mp alatt rakta inasba.
Mostani szezon ilyen tekintetben nagy szopó. Se Grifet nem tudtam még kirakni barbnak, és Titan/Thunder se esett amának... -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16938 üzenetére
Überhez nem kell drága kari. Egy Treachery a Smiternek meg egy olcsó 40+ res Kurast 4 gyémánttal és draculs. Vagy még az sem, mert ott a life tap wand. Viszont előző szezonban kész ráfizetés volt a Faith beszerzése. Nem mindegy ugyanis, hogy 12 vagy 15 az az aura a bown az IAS miatt pl. Aztán jön csak a befektetés része, hogy beleölsz egy Jah-t és fabatkát sem kapsz a 12-esért. El is döntöttem, hogy többet én ezt nem rakom ki. Ahogy a CTA-t sem. A Phoenix az úgy lett, hogy áthoztam egy rakat cuccot NL-be amiket eladogattam és kiraktam belőle ezt ott fent. Ez teljesen mindegy volt már, nem volt cél csak úgy jött ha már pottyant hozzá egy superior Vortex. Rengeteg cuccot nem éri meg kirakni.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16936 üzenetére
Ne ID-zétek. Adjátok el unidként a torchot. A Phoenix rw-t nem érdemes kirakni. Legjobb venni. Egyébként Monarch kell neked. És a legjobb ha 15 ED-s, mert ha egyszer el akarod majd adni NL_ben pl., akkor itt körberöhögnek ha a cuccod nem ED-s. Kis túlzással de tényleg így van. Egy +10 ED is ha van a pajzson már jó. Egyébként 47% lesz a block. Kapsz egy rakat damot, viszont bukod a Stormshield hasznos bónuszait. Palánál a +dex mellett ott a Holy Shield is, amivel feltoljuk a blockot max 75-re. A Vortex Smiter kezébe való, mert nagyon gyorsan csapkod és mindig talál. Felesleges vele parázni a dex/str-en meg a min/max dmg-n. Hammernek nem a legjobb választás. Neki a block kell és Sacred Targe. Amánál viszont csak a Monarch jöhet szóba. Szoktam látni amúgy Phoenix-es jávákat.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16934 üzenetére
Ezek a Pali shieldek így néznek ki pl. gyorsan kerestem egyet. PvP only item. Nekem Phoenix van:
Hozzá meg egy jó kis Smiter gloves (kellene olyan ami 10% CB + 10+ dex):
Mivel beadta a 15-ös aurát megálltam, de kb. 4 Jah ment el rá. Guillba 35 ED 15 IAS jewel van. Bagóért vettem első szezonban. 700% felett van az ED. 56% a CB. De PvP-ben nem legit a Forti/Grief/Phoenix hármas, erre ott van amit linkeltem. A jewelek is nagyon drágák bele. A sárgák, amik fhr ed str dex-et adnak.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16918 üzenetére
Bowaval szeretem hell Diat előbb Laceratorral megküldeni, aztán ha nem is 3-4 guided, de 5-6 és fexik. PvP-síteni akarom majd idővel, úgyhogy a nagy melóban és tanulásban néha behalok. Überhez nem való. Van egy jáva a csapatban, akikkel baalozok. Ezzel tolja. 22,5k fg-ért vette ha jól rémlik.
Nekem csak LLD PvP Palám van “under construction” alatt. Egy Pala vs Pala vagy Pala vs Barbiban benne vagyok. De ahhoz haza kell érnem.
Az LLD nagyon mókás. Nem drága. Kellene egy holy shield / conci divine scepter. Meg pár charm ofc. Nem akarok pontot tenni a HS-re, elég amit a scepter ad.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16916 üzenetére
Igen. Két külön kávéház. Meg a Smiternél nincs AR. Gyors, minden ütés talál, és ezért használok vele nyugodtan Vortexet, aminek elég nagy a min/max szórása. Csak itt a karakterlap nem mutatja a tényleges damot. Ki kell számolni. De player 8-ban max azzal tudok emberkedni, hogy nyugodtan beleállok a pofonokba, ameddig a Nova és Light sorc fél sec alatt letakarítja a terepet. De cserébe a Nova vitáján semmi nincs. Bőven ezer alatt fut. Kicsit nem figyel és nyekk. De cserébe brutál.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16911 üzenetére
Bowaval nem az elméleti maximumra mentem, hanem a konzisztens sebzésre. Ezért nem is használok Windforce bowt, mert nagy a min/max szórása. Az average dmg meg kb. ugyanaz dia bowal, mint grand matronnal. Szal nem csak az egekbe tolt max számít. Smiternél ki kellene számolnom csak lusta vagyok. De elég brutál pofonokat oszt a Forti/Phoenix kettőssel + ott a 399-es Grief. Nem használok draculst sem.
-
sto1911
veterán
válasz
SSJPeter #16775 üzenetére
[link] hogyan működik a mediátor szolgáltatás.
A lényeg, hogy eladó és a vevő megegyezik a topikban, hívnak egy mediátort, ő megkapja a tárgyat és a goldot és ha minden rendben, akkor mindenkinek tovább küldi ami jár.
A tárgyat értelemszerűen a játék trade ablakban kell odaadni, a goldot meg a fórumon a user nevére majd a goldra kattintva tudsz.
Eladó a cuccaid, lesz fog, abból meg veszel másik tárgyat. De lehet venni valódi pénzért fg-t közvetlenül az oldalról.
A traderie csak a játékon belüli trade ablakon keresztül működik, aztán játékon kívül vissza tudtok jelezni. Csak vigyázni kell nehogy utolsó pillanatban kicserélje az árut.
-
Kiss_R
tag
válasz
SSJPeter #16775 üzenetére
Andyből az ethereal ér sokat.
DF jóval drágább, főleg egy high roll, amit te keresel. Már egy 25-ös is inkább Vex-Ohm szint, a 29-es meg simán high rune szint, perfect meg ahogy írtad, sok high rune.
Sajnos itemet itemre nemigen lehet cserélni (főleg, ha nem egy kategória a kettő), ingame a rúnák a basic fizető eszközök (kisebb értékű cuccoknál még fizetőeszköz a key, organ, token, bulk PG, crafthoz való rúna).
Traderie csak egy piactér, ott megkötitek az üzletet, aztán ingame megtörténik a csere, jellemzően itt is item rúnáért. -
sto1911
veterán
válasz
SSJPeter #16771 üzenetére
Ethereal? ED mennyi rajta?
Ilyeneket találtam d2jsp-n:Andariel visage 9ll 129ed 29str (ral) -25fg
150ed/30str/9ll eth andariel, 1 off from perfect, 580def, bin 2k fg
Perfect Andariel's Visage 1000fg
andariel's visage/10/33/104ed/316def=400
eth andariel's visage/10ll/30str/114ed/496def=1k
eth andariel's visage/10ll/29str/150ed/580def=800
eth andariel's visage/10ll/28str/107ed/480def=500
eth andariel's visage/10ll/27str/117ed/503def=400Szóval van szórás, ezek mind elérhetőek, szóval lehet fölé lőttek vagy csak egyszerűen már mindenkinek van már, passzolom.
Azon a fórumon van price check is, esetleg érdemes lehet berakni oda. -
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16760 üzenetére
Ehh Cold Sorci nekem is szopó volt Hell Act5-ben. Azt indítottam először, lényegében egészen az 3 barbárig átteléztem az egész Act-ot, fullon volt minden hely Cold Immunnal - főleg Frozen River... fél mp-ekre ugrottam be ott Anyához ráklikkelgetni...)
Nihlatekes küldit meg se csináltam azóta se, mert nem esett egy nyomorult Coldos Sunder Charm...
Utána viszont úgy ment előre a karakter, mint kés a vajon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest