- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
adalbert1 #4300 üzenetére
Diablo II-ben te csak Diablo II accountot csináltál. A Battle.net account az a gyűjtője mindennek, oda természetesen újat kell regelned, új jelszóval, úgy egyebekkel
.
"Szerintem nincs összevonva a kettő, vagy a DIablo nincs megcsinálva még az újra."
Így van, nincs még felkészítve, talán majd az 1.13-as patch elhozza ezt is, a legutóbbi patch már 1 éves, akkor még nem volt szó ezekről az összevont accountokról
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
adalbert1 #4251 üzenetére
Igen, bneten is találkoztam vele, és roppant idegesítő, mikor classic cs run közepette úgy dönt, hogy nem ugrál tovább :-S.
(#4252) wikings2: Ha, rögtön az első napon akarsz cold sk-t, akkor szerintem pár száz. Ha vársz egy kicsit, akkor 80-120 fg-ért megkaphatod. Úgy 1 hónap után beáll 15-20 fg körülre.
Igencsak valószínű, hogy kevés klasszikus javítást fog tartalmazni az 1.13. Ahogy Bashiok is megírta, inkább az új content(ek)re mennek rá. De gondolom pár alapvető, ismert hibát javítanak, de abban egészen biztos vagyok, hogy nem mindent. Esetleg majd később adnak ki 1.13b verziót is belőle, abban jöhetnek rendes foltozások dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest