- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk azt néztem,hogy annyira nincs is elb*szva a skillezése a mágusomnak. Leszámitva,hogy van 14 skill a Manaregen
/a statpontok:Strength 48,Dex 25,Hp 10, Mana 241/ Mivel én csak a manara raktam ezért a manashieldem +7es+ van +1 skill botom,igy már 55%ot a manaból von le. Furcsa,hogy a frozen orb cak az alap jég lövésből kap bónuszt
-
mr.ki
aktív tag
Mert mindenki az Insight rúnaszót használja v. valami hasonló dolgot használ.(megvolt a rúnaszó volt is egy polearm-om, de találtam helyette egy nagyobbat sebző nem polearm-ot. Persze elfelejtettem megnézni, hogy még mibe jó a rúnaszó
és Murphy törvénye érvényesült. Lett is ám káromkodás)
-
Integra
titán
megkaptam
nekem lightningos sorcom van, kifejezetten erre az egy skillre gyúrtam, illetve ennek kiegészítő skilljeit fejlesztem, semmi mást.
illetve minden máson ami szükséges 1 pont van, így az energy shielden is
str 90
dex 25
life 200
mana 175 körül asszem
most 76lvl-nél vagyok, de hellben ez még édeskevés, mivel kb semmi plusz skilles cuccom nincsen, a resistjeimről nem is beszélve
damage most így csupaszon 5700 körül van
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest