- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk azt néztem,hogy annyira nincs is elb*szva a skillezése a mágusomnak. Leszámitva,hogy van 14 skill a Manaregen
/a statpontok:Strength 48,Dex 25,Hp 10, Mana 241/ Mivel én csak a manara raktam ezért a manashieldem +7es+ van +1 skill botom,igy már 55%ot a manaból von le. Furcsa,hogy a frozen orb cak az alap jég lövésből kap bónuszt
-
Eh még 1 uccsó kérdés: Most kezdtem újra a karimat.Mind mondtam főleg multiban LANon fogok nyomulni 1 paladin,1 nekro,és 1 barbár társaságában. Maradjak Ice,vagy jobban járok a lightinggal?
-
Skacok,de hogy kell kirakni az ''Insight''-ot? Kerestem a Neten Runeword-öt,de abban sem találtam meg.Help pls...Valami jó kis manareges Rúnás képlet kéne,lehetőleg kevésbé ritka rúnákból.Előre is nagyon köszi
-
Uf,skacok asszem kicsit láma vagyok ehhez
.Integrát még értettem,de mi az a hF kari?
Akkor szerintetek nem érdemes skillt rakni az Energy shieldre,és a Mana regenerationre? Inkább próbáljak majd meg Lan party alatt runákat találni?
tudtok 1 olyan helyet ahol le van irva ,hogy hogy lehet a tehenes helyre eljztni? Meg az über bossokhoz? Vagy meg tudjátok nekem mondani?
[Szerkesztve] -
Visszaolvasgattam 1 kicsit,és valamit nem értek,vagy csak félreolvastam: az energy shieldet,és a mana regenerációt senki nem fejleszti? Vagy maxs csak 1 skill ponttal? Miért? Nekem 14 skillpont volt rajta,és elég jól nyomult,mert nehgezen fogyott ki a manából a srác.
/Mindenki HPre gyúr a varázslónál? Nekem a HPm az alap volt,ésn manára meg erőre raktam valamennyit,semmi másra./
[Szerkesztve] -
válasz
Integra #1076 üzenetére
Bocsi,ez nagyon láma lesz,de mi az a runeozás?
/A tűz a legersebb,aztán a villám,aztán az Ice mage?/
Kezdek elbizonytalanodni,hogy maradjak e ice mage,vagy váltsak.
/Amúgy 1 paladin,1 barbár,és a Nekro társaságában szoiktam nyomulni/
Azokat ez emlegetett kulcsokat mikor kapom meg,amivel az überbossokhoz mehgetek? /Uh,és a Tehenekhez hogy juthatok be? Bocsi a sok kérdésért csak már régen játszottam,és sokat felejtettem/
[Szerkesztve] -
válasz
Integra #1068 üzenetére
Én találtam lan partyn olyan botot,ami adott +1 skillt mindenemhez /1 kezes/ meg pár mannás gyűrűt /+40 mana kb mind1ik/.Erőre én nem raktam sokat,mert azokat a demon-os cuccokat használom,igy nem kell sok.Energy shieldet te nem használsz?
Szerk:A Cold Mastery-t érdemes fejleszteni?
[Szerkesztve] -
-
Sziasztok!
Én is leporoltam a dió2met+ /+kieg/,és lenne pár kérdésem: Jelenleg 1 40es szintű megaem van /csak Energy Shield,Mana Regeneration,Frozen Orb,meg Ice Mastery,vagy mi a neve,amit fejlesztek/.Mivel nem kezdtem új karakert,hanem a régit akarom folytatni /1.07essel kezdem egészen 40. szintitg/,ezért felmerült pár kérdés: 1.Mekkora hátrányom van azokhoz képest,akik lvl1ről kezdték el az új patchel?
2.Melyikkel járok a jobban,hogyha az Ice Masteryt vagy a Frozen Orbot fejlesztem? /A skillek kb úgy vannak elosztva,hogy 15 a regenerációra,kb 11 a Frozen Orbbra,kb 7 a Mastery,és kb 8 a shield. Hogyan tovább?
UI.: Csak multiban jön elő az a 3 bossos kulcsos dolog? /milyen szinten? Jlenleg Nightmareen nyomom/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hegesztés topic
- Milyen házat vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged