- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
CS erősebb, mint PS, főleg bossok ellen, mert ott a nagy test miatt mindegyik bolt betalál
igazából 18-as szint után még soha nem használtam PS-t, és előtte is csak erősebb ellenfelek ellen, mert akkor ugye még gond a kevés mana, meg inkább life potokat tartok, később meg esetleg 1 sor mana, vagy full rejuvok
valahúgy úgy érdemes, hogy normál ellenfelek ellen LS, nagyobbak ellen meg CS. ha meg kellő távolságban vagy tőlük, akkor fury
én nem szoktam 1-nél többet rakni PS-re, amíg nincs meg ez a három skill maxonövnek meg ha tudsz szerezni, akkor a razortail fury mellé elengedhetetlen
-
wikings2
őstag
A5 ön nekem a fury bolt szokott bejönni : mind itt neki Ez is normal de nem tudom a cuccait
-
Cyberbeni
addikt
csicskára rakj egy insightot(RalTirTalSol polearmban), manára nem kell pakolni. meg esetleg spirit(TalThulOrtAmn) kard(ha találsz monarchot, akkor majd pajzs is, de az csak a játék vége felé esik) ce-hez és amphoz - +skill itt nem számít annyit, mint fcr+mana, hogy folyamatosan tudd nyomni, szóval nem kell lecserélni wand-ra
summonhoz valami +3summoning skillses wand. (amíg nincs, addig jó a spirit)
sapkának meg shako vagy lore (OrtSol), páncél meg smoke (NefLum)
pajzs valami +summon és +ce/átok
bossok ellen esetleg crescent moon a csicskának (ShaelUmTir polearm), amíg le nem megy eléggé az élete
meg ha találsz +decrepify-os pajzsot/pálcát, akkor azt használhatod bossok ellen, és megspóroltál pár skillpontota nekrót meg nem arra találták ki, hogy ő harcoljon, a poison dagger is csak azért van, hogy a poison novának legyen még egy synergyje
-
mcsabee
senior tag
Nekem a blizz a kedvencem, nincs konkrét buildem, a lényeg az, hogy elüssön a többiekétől. Nightwing helyett circet használok, Death Fathom helyett rare orbot, dusk coh helyett valami nehéz armor cohot ^^.
Meg nagyon bejön a pb nec is, csak iszonyatosan gyenge a nagyobb hordák ellen, mert nincs CC skillje, AOE skillje sincs ugye, csak egyenként tud ölni, ami meg nagyon lassúúúúúúúúúúúú.
-
mcsabee
senior tag
Mage nem kell. Csak a sima járkálós csontik kellene, amplify damage és corpse explosion meg clay golem. Megcsinálod a sereget, nyomod mindenkire az ampot, amint elhullt az első rosszarc, tolod a CE-t az arcukba, aztán csak vigyorogsz, mert mindenki fekszik
. Nem tudok semmilyen buildet mondani, én személy szerint utálom a summon necet, de reset elején nem volt sok fg-m, így egy hetet várni kellett, míg meg tudtam csinálni a pb necet, kényszerűségből voltam summon ^^.
-
Cyberbeni
addikt
corpse explosion, aztán ha meghalt az első ellenfél, akkor amp a többiekre (ha még nem lenne rajtuk), és berobbantod
érettségire meg nem nagyon kell készülni, mert ha 12 év alatt tanultál, akkor felesleges, ha meg nem, akkor meg már úgyis mindegy
én meg shakot meg arachot szereztem ingyen, persze utobbinál még mindig jobb a sigon öv+kesztyű páros, meg csináltam blood csizmát meg nyakláncot, de sajnos fegyvert még nem tudtam újítani, persze hell andit ezekkel is megöltem, de mostmár elég lassan tudok csak ölni (meg phys immunt csicskára kell hagynom, lehet nem ártana berserkre is rakni)
spiriteket persze lecseréltem +3wc cskre, meg nyomtam 1-1 pontot tauntra és battle cryra, ami azért nagyban segít bossoknál, meg más erősebb szörnyeknél
találtam még ik sapit meg övet is, de a mostani felállás egyelőre hasznosabb, csak az a baj, hogy shakoval együtt is 65mf-em van, amivel azért nem olyan gyorsan potyognak a jó cuccokesetleg valakinek valami tipp, hogy mire rakjak, mijen cuccot próbáljak meg szerezni (9double swing, 20 frenzy, 20 sword mastery, többi nem fegyver mastery 1, 20 bo, 1 battle command, 1 battle cry, meg ami ezekhez a skillekhez kell, meg most van 1 szabad skillpontom)
resist valami ilyesmi hellen: 50 0 0 50
most épp hell countesstől rúnákat szerzek, meg sztorit csinálgatom. (még kéne egy lem treacherybe, meg esetleg még egy lawbringerbe vagy voice of reasonbe (inkább előbbi, mert akkor érinthetetlen leszek az undeadeknek)) -
mcsabee
senior tag
Teljesen jó a summon nec. Én resetkor necet kezdtem, és amíg nem volt eni, meg hoto, meg torch, meg skillerek, meg a többi okosság, addig summonnal toltam, baalon kívül vitt mindent hellen, Diablo-t is.
/e: és itt fos cuccokra kell gondolni, kb 2 hétig mentem ezzel a neccel, és nem vettem rá semmit, csak ami esett.
-
n_gy_k
aktív tag
Hogy hogy nem bannolják a D2NT-t? Legális vagy mi?
Közben megoldódott a problémám, már minden rendbe. Nekem is valami hasonlót sikerült kiszűrnöm az angol leírásból, azóta kicsit visszavettem.
Nem tudtam, hogy ilyen is van, én meg ugye mihamarabb egyről a kettőre akartam jutni.
-
for3l
senior tag
player 1-ben szerintem baal sem éri meg. nem hogy xp miatt, de drop miatt sem szvsz, mert túl sok időt igényel letelezni, megölni a wave-eket (főleg most 1.13-ban w2 miatt).
bár ez csak az én véleményem. esetleg az említettekhez még ice cellar-t tenném hozzá (viszonylag sok uniq kis helyen és tc85+ az egész). -
mcsabee
senior tag
"Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár."Eddig helyes, de nincs olyan, hogy 33%-os immunitás, azt ellenállásnak hívják ^^.
"Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?"
Ez is helyes nagyjából, de nincs végtelen immunitás, vannak szörnyek, amelyiknél törhető (azt hiszem 120%-ig), vannak, amelyiknél nem (ezeknek annyi % ellenállása van, amit sosem törsz meg). Pontosan nem tudom a receptet, de nem 100%-osan úgy működik, ahogy le van írva, tehát egy -40%-os infy nem 40%-ot vesz le, hanem asszem csak 13%-ot, de nem tudom pontosan, hogy számítódik.
MF-ből sok szintet nem tudsz összeszedni, ha botolsz, akkor az exp mindegy, mert van chicken, ha nem botolsz, akkor annyi mf runt úgysem tudsz letolni, hogy értelmes szinted legyen. A leírtakon kívül mehet travi, mephi, andariel természetesen, eld, shenk, pindle, ezek mind megérik az időt, főleg travi.
-
mcsabee
senior tag
Kulcsokat tolhatod, de azt hiszem Baal elott, ha Lister light immune, azt nem töri az infy sem. Amával az a baj, lassú teler, sok fcr kell a fast teléhez + ha raksz elhajlásokra, és tele közben meg akarnak ütni (betelézel egy nagyobb bandába), akkor nem tudsz továbbmenni, mert folyton hajolgatni fogsz ^^.
Ha mf-re kell, akkor light soso, de inkább hammer, ha másra, mondjuk funra, akkor jöhet az ama, vagy br-be fasza lgh-ra is. Jó kis cs, meg fury dam kell ^^.
-
mcsabee
senior tag
- Pontosan 125 FCR-re van szükséged egy hammernál.
- 86 FHR-nél van BP, amit érdemes lenne elérned.
- Insight CA + Forty + CoT teljesen jó, csak mindegyik legyen eth! Az én mercem is CoT-ban rohangál.
- Tehetsz bele PTopazt, de akkor figyelni kell arra, hogy a merc vigye be az utolsó ütést, mert csak akkor számít az ő MF-e is. Egyébiránt nem látom szükségességét annak, hogy a merc cuccait sockolni kellene./e: A mai nap folyamán még a BP-ket is elküldöm Viktor77-nek, hogy szerkessze be az első HSZ-be. Illetve, ha bármi ötletetek van, hogy mi kerüljön még bele, akkor hit me.
-
Bazzzs
senior tag
Mindenki 2011-re várja a megjelenést, de hivatalosan még nem lett időpont megadva. Azt hiszem annyit nyilatkoztak egyszer, hogy a WoW új kiegészítője és a Starcraft II megjelenése utána jön. Ezek viszont 2010-ben jelennek meg, ezért bízik mindenki a 2011-ben. Sajnos azonban egyelőre csak az biztos, hogy nem idén kapjuk kézhez.
-
mongoose123
aktív tag
én a helyedbe ha ilyen 90lvl körül járnék akkor biztos hogy nyomnék egy stat és skill resetet aztán statba így pakolnék :
80str (ha van torch és anni akkor nyilván kevesebb...)
100-130dexterity (függ a holy shield pontjaiból és allskilltől)
vitality: a maradék
energy : 0skill : hammer max, concentration max, vigor max, blessed aim max, aztán maradék holy shield, és ha az is maxolva lesz ami kb 94+ fölött lesz elérhető számodra utána defiance maradék.. én mindig így csináltam és teljesen bevált
-
mongoose123
aktív tag
jó esetben a 20 durbalityje kb max 8óra massive hatásoknak kitéve elromlik javítása 500.000gold fölé tehető. Max blockhoz pedig nyomsz egy i -t fogod az egeret odahúzod a defense feliratra és megnézed mennyi a chance to block. Ha holy shieldel együtt nincs meg a 75 akkor annyit rakj hogy meglegyen. De amúgy igen 120környéke elég ha olyan 94 vagy és már csak a holy shieldbe raksz akkor biztos hogy meglesz a max block.
A1 = dream , faith , bramble
A2 = mfre insight , fortitude , anderiel visage. vagy botd fortitude dream <<<--- ehhez kell pénz -
AtHoS
nagyúr
Hoto-nak bármilyen eth, non eth 4 sock flail megfelel. Eth annyiból jobb hogy kevesebb a dex igénye de igazábol nincs jelentősége torch+anni+egyebek miatt
AP az medium páncél és 103 az erő igénye. Mivel nem heavy így a futási sebesség is nagyobb benne:
"Armor can also affect your ability to run. Heavier armor depletes your stamina more quickly. This can be offset to some extent by increasing your character's vitality."Védelem tekintetében viszont eléggé a jobbak között vannak belőle egyes darabok. Mercnél persze mehet eth sacredbe a forti ha tud az ember olyat szerezni.
"Enigmára még gyűjtök, pedig az elég fontos lenne.... tényleg azt mire érdemes kirakni? Ugyanúgy a legnehezebb páncélba, amit elbírok. Az mi szokott lenni?)"
Ha belekalkulálod, hogy az eni ad majd 70+ erőt, akkor nagyon fogod sokallani ha a páncél miatt még arra is tettél volna. Sokkal jobban kijön, ha minimális mennyiséget tesz az ember erőre és amit az enivel megspórol mehet vitára. Tehát karakterbuildonként változóan a sűrűn használt eni alapok: dusk shroud, mage plate, light plate, breast plate. Ebből a dusk az ami a legnagyobb erő igényű a maga 77str-jével.
"hammernak nem lesz túl kevés a manája, ha A3as mercet választok?"
Én hammerrel merc nélkül nyomulok, így nem kell rá figyelni folyamatosan. Igaz eni nincs rajta. Viszont mana poti vehető az árusoknál bár azt sem kell túl sűrűn a redemption aura használatával folyamatosan tölthető. Igaz figyelni kell rá, hogy töltse is az ember. Manaburn-os csapatnál lehetnek pici nehézségek, de szerencsére mana poti folyamatosan töltöget, így picit szaladgálva abszolválható a probléma.
mongoose123
CV nem a legerősebb insight alap, mindössze valamivel könnyebben kialakítható belőle, mivel max 4 likas lehet.
CA ideálisabb, mivel nagyobb az ütési távolsága, éppencsak de nagyobb az átlagsebzése, a kisebb str és dex igénye miatt hamarabb a merc kezébe tehető anélkül, hogy a páncél+sapi-nál kompromisszumokra kényszerüljünk. insight, infy tekintetében sajnálatos, de CA 5 likas így problémásabb megfelelőt "találni" -
mongoose123
aktív tag
1. Hoto-nak természetesen flail felel meg. annak van több fajtája is (scourge stb..) de a legjobb a flail mert annak a legkisebb a követelménye.
2.Ha merc-nek tervezed akkor olyat kell keresni ami elite armor etheralt és 0 socket aztán azt belehet buggolni és ha szerencséd van 4sox (socket) lesz ami alapból 900-1100deff között fog mozogni miért jó ? mert így az 2000deffes etheralt fortitude helyett legalább 3000+ jön ki. Amúgy ha non etheraltat akarsz akkor a legjobb választás hozzá az archon plate mivel az archon platenak több durbalityje van mint a dusk shroudnak és 103str (strenght) kell hozzá. érdemes valami olyan archon plateba rakni ami vagy ed-t ad vagy pedig legalább 500deffel rendelkezik alapállapotban.
3. Enigma-t dusk-ba szerintem értelmetlen mivel nagyon kevés ed-je van. maximum olyanba éri meg ami 10 fölött ed-t ad és +15durbalityt. Amúgy ha nem akarsz sokat str re rakni akkor mage plate mivel annak 55str kell és 60durbality ami egyhamar nem megy tönkre. Viszont ami a különbség a mage plate és az archon plate között az a defense és ez meg is látszik. most két választás van mivel az arcon platenak 103 str kell így előnyösebb a mage plate mivel így meglehet spórolni 47str-t. Mage plate enigma-t inkább paladinra érdemes rakni hogy ha olyat tervezel aminek sok élete van. persze emelett dexterityre is kell rakni hogy meglegyen a maxblock.
4. Infinity-t én csak trap assassinra vagy pedig light sorc-ra raknék blizzardosra felesleges.
5. Hammer pala ha mf-re használod akkor előnyösebb az insight és 2 soj rá (stone of jordan) ahoz hogy az act3 merc erős legyen és olyan ami nem hal meg minden 5dik ütés után nagyon sok pénz kell.
Annak a buildje :
shieldnek phoenix ( vex vex lo jah )
fegyver (lawbringer, mert az undeadokat hátra löki a sanctuary aura miatt)
sapinak dream (Io Jah Pul)
armor pedig döntés szerint. én coh-t (chains of honor) raknék rá.Személy szerint nekem olyan mercem volt a hammer palámon ami bowos volt.. igen elsőre lehet hogy furcsa viszont szinte halhatatlan volt
Azért ezt is leírom de nem fejtem ki hogy miért..
Armor : Bramble
Weapon : Faith
helm : dream -
sirdond
őstag
szvsz hammer palának jobb egy act 3-as merc lawbringerrel, vagy azurewrathtal a kezében
blizz sosnak insightot szoktak a legtöbben, de ott is lehetnek más alternatívák
(de light sorcnak mindenképpen infinity)
egyébként általános irányelv,hogy egy meele mercnek weapon nagy dmg-el + lifeleech
armor sok def, resist, dam reduce,life
helm resist, lifeleech,life, dam redha most kezdted a játékot és olcsóbb alternatíva kell, akkor tal helm/vampire gaze
armornak meg stone/shaftstop/duriel -
mongoose123
aktív tag
Én mint 5éve játszó diablos elmondom mi a legjobb neki....
Armor - Fortitude ( el - sol - dol - Lo )
link : http://www.diabloii.co.uk/items/fortitude_610/
fegyver : Insight (legerősebb etheralt Colossus Vougle-ba (Ral - Tir - Tal - Sol)
link: http://www.diabloii.co.uk/items/insight_617/
sapi : Anderiel's visage ( life stolen miatt egy ral-t kell bele a fire resist csökkentésére)
link : http://www.diabloii.co.uk/items/andariels_visage_34/ -
sirdond
őstag
gondolom nem rollback volt, mert akkor a cuccaid meglennének
ha csak sima c/i volt, annak rengeteg oka lehet, akár a te internetkapcsolatod is. plusz gondolj arra, hogy a d2 lod majdnem 10 éves és közel 10 éves szervereken fut. akkoriban nem voltak felkészülve ilyen szintű kapcsolatokra
ehhez hozzá kell szokni és nincs mit tenni ellene, a blizzard pedig nem fog kártérítést adniamúgy 1.13 előtt még akkor is c/i-t kaptál ha több playernél frenzy babával elsült a torchon a firestorm, vagy baal throne-t necro tele summonolta, és még jó sok ilyen hasonló
-
for3l
senior tag
-
for3l
senior tag
hali!
szerintem először el kell dönteni, hogy miket akarsz runolni. mert pl ha nincs is benne light immun, akkor fölösleges itt ilyen combo sorcin gondolkozni, ennek ellenére én még mindig azt mondom, hogy ha már ilyenen töröd a fejed, akkor orb/firewall.
orb legyen kimaxolva (vagyis orb + ice bolt + cold mastery) aztán firewall aztán meg maradék mehet a fire mastery-re. hogy meg indokoljam: azért wall, mert ennek van a legnagyobb dmg-e (dmg/sec) és a meteorhoz képest gyorsabb is, ami szintén nem hátrány.
ha meg esetleg beneveznél egy infi-re, akkor light sorc egyértelmű.de igy van - ahogy mondták a többiek - hammer palaval jársz a legjobban, csak arra kell enigma, anélkül semmit nem ér (legalábbis szerintem).
ha esetleg érdekel, nekem van eladó full mf hammer palám (enivel, ctaval meg minden kisebb itemmel). viszont az fg-t vagy runát preferálom cserébe érte.szerk.: más téma. nem tudom szoktátok-e nézegetni a ladder listát (eu scl), de nevetséges: már kb ~350db lvl98-as kari van és az uccsó is (azaz az 1000.) lvl97-es
ez mind a kib*szott sok bot miatt van... eszméletlen, bő 2 hónappal reset után. emlékszem, volt olyan ladder, mikor a vége felé (tehát reset előtt nem sokkal) még 96-os is fent volt a listán 98-asból meg kax volt vagy 50db.
durván ekkora a különbség, csak hogy tudjátok ti is.
-
wikings2
őstag
A cold mastery tudtommal nem ad + ba dmg t a jeges vazsikra (asszem ellenfél resit vesz le de az mégse ugyan az
)
Amúgy érdemesebb szerintem a sok fajta soso helyett egy palát összezúzni ,mert hogy a light soso oda is verjen ahhoz nem csak 100fg kell az biztos
Hát ha meg ilyen runnolgatós szüsztéma van ahhoz már az assassin is jó szóval ott lényegtelen(természetesen soso/pala a legjobb csak poénkodtam ) x)
-
mcsabee
senior tag
Mercem 2k-t damol (noneth Crown of Thieves, Corpsemonium unique armor, nagy crap, és egy noneth CV Insight), én 3.7k-t blizzel, és mindenhova elég vagyok. Andy, Countess, Summoner, Mephi, Travi, Eld, Shenk, Pindle, Baal, ezeket mind tudom ölni.
Ami light-tal damol, és van mellette Infy merc, azokkal mind lehet BR-ezni, trap assa, java ama, light sorc. Nekem személy szerint cold-dal sem tűnik nehéznek.
Egyébként nem minél nagyobb annál jobb az MF. Ha mondjuk 300% az MF-ed, akkor magic item-re 300%-kal több esélyed van, rare-re 200%-kal, set-re 187%-kal, míg unique-ra 136%-kal. Azonban, ha 350% MF-ed van, akkor a számok így alakulnak: 350% magicre (itt ugye +50% jött rá), 221% rare-r (itt ugye már csak 21%), 205% set-re (+18% a 300%-hoz képest), míg unique-ra 145% (itt már csak9% a növekedés). Csak arra akarok kilyukadni, hogy a több MF százalékosan növeli a magic item esési lehetőséget is, nem csak a unique, meg rare cuccokét.
Mondjuk 1000% MF-nél, a 300%-hoz képest így alakulnak a számok:
+ 700% magic item drop
+ 175% rare item drop
+ 146% set item drop
+ 64% unique item dropEgy egyszerű példa, míg magic itemre 300%-on 300% esélyed van, unique-ra pedig 136%, addig 1000%-on 1000% van magicre, és csak 200% unique-ra, majdnem ötször több magic item fog hullani, mint unique, szemben a 300%-kal, ahol ugye ez picit több, mint a kétszerese.
És, ha esetleg nem lenne tiszta, az MF csak az adott típusú (magic, rare, set, unique) tárgy dobási esélyét növeli meg, mondjuk azzal, hogy neked van 1000% MF-ed, nem fog kiesni az első szörnyből 2 Tyrael. Ezáltal van egy pont, mikor már %-osan több magic item esik, mint unique, na ezt nem szabad átlépni
.
Remélem nagyjából világos volt ^^.
(#4956) Mantaniro:
Én igen, de nem lehet Battle.net-en tolni, ezáltal részemről kuka.
-
mephi666
nagyúr
szerintem pl. célozni jobb az orb-bal... 1.12 alatt simán szólóztam sorcival baal-t meg pit-et
nagyjából mindenhol életképes volt még tal setben is... orb+cl-re húztam és a gömb sebzése érdekesen alakul: akin áthalad, azt rendesen megtépi... (kicsinek tűnik a kiírt damja, de használat közben elég erős) static field+orb párossal meg a bossok is gyorsan elfogynak...
egyelőre az a problémám, hogy semmi normális cuccom nincs
hiányzik csomó resist, damred meg +skill (mf-ről nem is beszélve) neki kellene ülnöm mephit farmolgatni, hátha hullik valami értelmes végre... (pithez is még kevés vagyok)
-
mcsabee
senior tag
1. Duál sorcot semmiképp sem ajánlanék... Csinálj pure lightost, mercre egy infy, azt csók a családnak.
/e: Most látom, hogy már van infy-d, mibe raktad, hogy csak 1k-t sebez a merced?????????????
2. 105 FCR azért kell, mert relatív könnyen elérhető, és gyorsabb, mint a 63 FCR-es BP.
3. Ha MF-elsz, akkor előbb-utóbb összegyűlik a pénzed, namármost, ha ilvl 99-es itemeket akarsz gamblézni, akkor kell a lvl 95. De a drop tudtommal nem függ össze a szinteddel, mivel az az alvl-ből, a leütött mob lvl-jétől, valamint az MF-edtől függ, hangsúlyozom, szerintem!
4. MF-nél nincs felső határ, akár több ezer is lehet, ha összetudsz szedni annyit. Ezren ezer félét mondanak vele kapcsolatban, van aki 100-ra esküszik, van aki 200-ra, de van aki 400 alatt meg sem áll, van aki még többre, én javarészt azt hallom, hogy 300 körül kell megállnod. Bővebben a témáról [ITT] és [ITT] tudsz tájékozódni.
Egyébként könnyen kitapasztalhatod, 2 napig csak 400 MF-fel tolod, aztán 2 napig 300-zal, aztán 200-zal, és így tovább, ahol érzed a jó dropokat, ott van a jó határ.
-
mcsabee
senior tag
"Nihi, Countess, shenk, eld sajnos nem megy, mert cold immunok :S"
De megy, merckill >>>>>>>> Nem neked kell őket leölni, ha merc öli le, az ugyanolyan, vagy jobb, mintha te tennéd, mert akkor összeadódik az ő és a te MF-ed is.
(#4948) Cyberbeni:
Nekem március: Összes tranzakció: 20 · Fórum gold be/ki: 1,403.00 / -260.00
Április: Összes tranzakció: 8 · Fórum gold be/ki: 125.00 / -101.00 -
for3l
senior tag
szerk.:
félre olvastamszal hibryd soso.. hmm.. hát végülis nem rossz, de annak kell vagy lvl92-3, hogy ki legyen maxolva, amit meg nem árt megcsinálni dmg miatt.
igazaból ha hybrid soso-t akarsz mf-re, akkor én orb + fire wall-osra csinálnám, mert a fire wall-nak van a legnagyobb dmg-e, meteor sztem használhatatlan, mert kijönnek alóla a mobok. (egyedül br-ben lehetne értelme, de ott meg c/i-t csinál).próbáld ki, de sztem blizz soso-val el lehet player1-ben mf-elni, később meg, ha lesz cuccod, majd átskillezed olyanra, amilyen szeretnéd, aztán lehet tolni br-t 99-ig!
-
mcsabee
senior tag
-
Equinoxe
csendes tag
szerintem mana+ES
#4824 betyarr:
Mastery-ből csak az egyiket húzd fel maximumra. Ha főleg szörnyeket ölsz próbáld ki a polarm vagy spear mastery-t,sok life és mana steal-el megtoldva szinte halhatatlan vagy miközben Wirhlwindezel. Leapet (ugrálás) főleg PVP-ben használják mert amíg a levegőben vagy addig nem sebződsz. Battle Command 1 pont = +1 all skill, több nem is kell rá. Increased Speed, Natural Resistance és Iron Skin-re szoktam 1 pontot adni mert +all skillel szép passzív értékeket lehet elérni.#4826 Cyberbeni:
trapassa, hammerdin, summonekró+corpse explosion, javazon -
mcsabee
senior tag
Az Infinity rw viszi le az ellenállást csak, vagy a necnek valami átka, a LM sebzést növel. Ajánlom kezdésnek a hammert, azzal Hell CS-t okosan ölve nagyon hamar jó cuccokhoz juthatsz.
Esetleg Blizz sorc, folyamatosan tolni kell vele az Andy + Mephi + Pindleskin triót. Esetleg Light sorc, ami még jöhet, azzal tudsz menni az Eld + Shenk élettársi kapcsolatban élő kettőshöz is.
betyarr:
Érdemes feltenni az 1.13c patch-et majd, ha kijött, a közelharci karakterek sokkal életképesebbek lesznek általa, de ha mondjuk csak hammerrel tolod, akkor ne tedd fel, mert azon egy picit gyengítettek
.
-
Equinoxe
csendes tag
változtatások bár ez csak az 1.13b. Véglegest még nem találtam.
Ha Energy Shield akkor kell mana is.
-
Equinoxe
csendes tag
Tipp: Minden életképes amit szeretsz és van hozzá tapasztalatod. Mondjuk az nem árt ha épp PvM-re jó a karakter.
Lighting Mastery a sebzést növeli. Ladder reset elején Pala Conviction aurával vagy Nekró Lower Resist képességével lehet csökkenteni az ellenfelek ellenállását. Később lesznek rúnák is.
MÁS: Free cuccok! Akad Enigma, Anni, EBOTD és sok más apróság. Akinek esetleg kell valami írjon.
-
bolcsodal
addikt
Concentrate. Berserkben szét fognak szedni. Nekem most van egy IK babám..igaz torch nélkül. WW+Concentrate+BO. Ezeket fejlesztgettem. Két Shael az IK hammerbe és van +75% Increased Attack speed oszt mehet a hent...
Nem egy erős build, de lehet vele játszani egyedül Hell-en. Überhez kevés..próbáltam...
-
bolcsodal
addikt
Előbb olvasd el a berserk leírását! Valójában azt csinálja, hogy konvertálja a fizikai sebzésedet Magic típusú sebzéssé egy jó nagy bónusszal, valamint az ütés után kb 1 másodpercig 0-azaz 0 a Defense! Ahogy nő a berserk lvl egyre csökken ez az idő. Ez inkább Hell fokozaton kellemetlen, mivel egy egyszerű fallen is eltalál...főleg ha tizen vesznek körbe....
Act2/5-ben pedig vannak "immune to magic" szörnyek sajna..azok ellen a berserk semmit nem ér...
Persze az "immune to physical" szörnyeket kiválóan lehet vele kaszabolni...Jah..és az Iron Maiden alatt is lehet vele ütni, nem nyírod ki magad, mivel nem okozol fizikai sebzést....
Milyen fegyverrel tolod most?
-
mcsabee
senior tag
Általában egy féle babát éri meg fejleszteni, az pedig a Berserk. Ha baalrunokra kell a barb, akkor egy eni rá, serkre skillezve, sok fire res, vagy abs, és tolhatod hell cs-t 8 játékosos játékban, illetve telézheted throne-t, vagy ölheted nihlát. Van pár barb ismerősöm, alacsonyabb szintűek is, magasabb szintűek is (pár 99-es), de ha runra kell, mindegyik a serk babát javasolja.
-
bolcsodal
addikt
A Double throw felejtős. Frenzy-s Barbár a menő kétkezes kardokkal (ezek tán a legerősebb fegyverek: Doombringer, Godfather..stb..) illetve lehet tápolni 6sox kardokkal is....
Sword Masterity max, Double swing max (Bash synerg..), Frenzy max..esetleg Berserk a Phys immunok ellen...És persze BO max fontos...
Egyébként az IK barbár is elég korrekt. Én WW-re és Concentrate-re gyúrtam 5-6K sebzés Full IK set-ben...
-
AtHoS
nagyúr
"leveszi aLight Immunok immunitásának asszem 50%át"
majdnem így működik
A lényeg, hogy csökkenti a szörnyek lightning rezisztanciáját. Mivel Blizzardék ügyesen megcsinálták az immunitás-t, így van olyan szörny ami 140...160%-os rezisztanciával immun, de van olyan is ami 100...105%-kal. Az előbbiekről nem fogja levenni az immunitást, míg az utóbbiakról leveszi.
A pontos működését nem tudom a conviction-nak, de 100% felett másképp működik mint alatta.
100% alatt annyi rezisztanciát vesz le, amit a conviction skill ad, tehát ha a convi ad -20%-ot, akkor 20-at vesz le a szörnyek rezéből. 100 fölött viszont már másképp működik, mivel jelentős büntetés van rá. kb 10%-onkénti 1% rez csökkentés vagy mi, de nézz utána, ha pontosan akarod tudni. Engem annyira nem érdekel a pontos képlet, elég az a tudat, hogy pár monszta marad csak aminek nem veszi le az immunitását.A másik pedig, hogy 18k dam light sosóval nem nagy szám, sőt még a duplája sem a max .sebzés amit el lehet érni vele. Egy 42..44k sebzésű light sosóval igencsak szépen lehet irtani. Ezt tapasztalatból tudom
Mondjuk a light-nál az átlagos sebzés ugye egyből a max. fele, mivel a minimum sebzése nagyon alacsony, de még így is szépen lehet vele irtani. Infinity a csicskára pedig kötelező, ha nem csak 1-2 helyen akarja az ember használni ezt a sosót.
Persze, ha MF-hez használja az ember, akkor 40k-s sebzésből picit alább kell adni, de még úgy is jó sebzése lesz.
-
AtHoS
nagyúr
Én Blizzard+FW sosót favorizálom Orb helyett.
Amúgy meg meteor helyett elgondolkodhatsz fireball-on is az Orb mellé. Nagyon szép sebzést lehet vele elérni és jó FCR mellett géppuskaként tolja az áldást
FW-nek egyetlen hátránya, hogy szépen át/ki sétál belőle néhány szörny. Persze, ha csicsó megfogja, akkor nincs esélye.
Szép sebzést lehet elérn FW-lal is. Volt mikor 8-as játékban light sosó mellett aprítottam és a srác megkérdezte: hogy a fenébe öl ilyen gyorsan a FW
Kombinált sosónál arra kell figyelni, hogy minél több ALL illetve Sorc skilles cucc legyen, tehát +3 cold skill amu és sapi nem jó, mivel az nem tolja a fire ágat vagy fordítva. Emiatt ormus sem a legjobb ilyen sosóra. Mondjuk én a blizz+fw sosónál FW-s ormust tettem rá, mivel +10% cold dam is 2 skill környéki sebzést adott a blizzre (igaz mastery-t nem tolja), de FW meghálálta, mivel a 8-9k blizz dam 3-4 emberes játékban bőven elegendő, sőt még nagyobb létszámúban is. Bár a több azért ott is jobb
-
AtHoS
nagyúr
Sorcinak 156 erő kell, hogy a spirithez szükséges monarch pajzsot tudja viselni. Cuccoktól, charmoktól függ, hogy mennyit kell tenni neki erőre.
De wartravi ad 10 str-t, shako 2-t. Többit saccold meg. Nem lehet megmondani, hogy márpedig 128 kell neki. Szerencse kérdése épp hogy jönnek össze a charmok.Dexre csak akkor kell rakni, ha mindenképpen akarsz AliBaba-t használni
-
AtHoS
nagyúr
Egy mindenhol ütni tudó jó mf-es kari lehet pl. egy enigma-s hammer pala. 200...300 mf-et elég rá rakni. Itt semmi trükk nincs csak nézz meg egy alap hammer leírást.
Sosó is jó, mivel alapból van TP-je. Én a Blizz+FW sosót preferálom, mivel nem kell extra űber cuccokkal felvértezni mf-hez. Csicsónak, ahogy írtad Insight és Energyre egy pontot sem kell tenni. Dex-re szintúgy nem. Bár ha az mf-et végletekig akarod vinni, akkor AliBaba-hoz kell majd dex is. Oculus ideális fegyvernek, esetleg megtoldva egy Ist-tel.
Mf barbár-t is lehet csinálni. Energyre szintúgy nem kell tenni. Erőre csak annyit, amivel a cuccokat tudkja viselni. Dex az kell neki, hogy találjon is, de pl. WW-nél az sem számít. Vita meg persze nem árt ha van neki jó sok. Ezt meg ugye BO-val elég szépen lehet növelni, tehát harci ordításra is kell tenni, ami a manát is fogja növelni a hp mellett. Barbárhoz sem kell sokkal több str, ha egyáltalán kell, mint pl. sosóhoz. Ugye spirit pajzshoz 156str mindenképp szükséges
MF-et tolni a lvl85-ös területeken érdemes. Ebből cold sosóval gyorsan irtható a Lost City-ben lévő Ancient Tunnel, ws lvl2, ws lvl3, throne of destruction. Persze a változó szörnyek miatt az utóbbiak picit rázósabbak lehetnek időnként.
Szokták ütni még Andariel-t, Countesst, Duriel-t, Mefi-t és persze River és chaos-t ill. nihlathak-ot.
-
n_gy_k
aktív tag
Sok fajta build létezik, de amíg annyira nem tudod kezelni a karaktert, nem szoktad meg addig szinte olyan, mint egy classic soso. Tehát Enigma, valami low req-es armorban, hogy ne kelljen túl sok str-t nyomni, ezzel tudsz tp-zni, ami sokat dob az egész karakteren. Spirit, mert skill-t ad és kell az fcr a teleport miatt. Hotot, szintén skill, fcr, és persze @res, Shako skill life + mana add, dr, Mara skill és @res miatt, Soj-ok vagy Bul-ok vagy mindkettő, Waterwalk, TrangOul gloves az fcr miatt, Arach skill fcr. Nagyából ennyi, ilyen egy classic trap assa. Ezt persze lehet sokféleképp variálni, de ebben az összeállításban kevés str-t kell nyomni, tudsz tp-zni, all skillek miatt van dam, van resisted hellen is és elegendő fcr a rendes sebességű tp-zéshez. Szerintem..
-
Vole
aktív tag
En mindig is BNeten jatszottam es a lenyeg, hogy nem az account nevet nezi, hanem a hozza tartozo cd key -t. Nekem is volt tobb accountom, de mind ugyan azzal a cd-key -el ugyebar.
Egy cd key -el semmikepp nem tudsz belepni ket gepen egyszerre, a masodiknak ki fogja irni hogy mar hasznaljak a key -t.Ha mondjuk haveroddal akarsz jatszani bneten, akkor neki is kell vennie egy LOD -ot.
En ugy tudom hogy eleg a LOD kiegeszites, mert felulirja a masik key-t. Eloszor telepited ugye a D2 -t, aztan a LOD -ot, es csak utana mesz bnetre.De mar nagyon olcson meg lehet szerezni a D2 + LOD -ot egyben, szoval szerintem erdemesebb egybol ugy venni, az a tuti. D2 lemezeket elrakhatod jo melyre, a LOD egyiket sem hasznalja a jatekhoz, csak a LOD lemezt.
-
n_gy_k
aktív tag
2 életképes assa van szerintem. Ebből az egyik a ww assa, aminek inkább pvp-be van nagyobb haszna. A másik, amiről te is beszélsz a trap assa. Ennek is két fajtája van a fire és a light. Mivel hell-en sok a fire immu és ezt az ellenállást nem szedi le a csicsó infije a conv aurával, így marad a light. Érdemes kimaxolni a a legerősebb light trap skillt és azok synergyjeit. A shadow master mindenféleképp megér egy pontot, mivel az assa és az all skillek miatt így is elég nagy lesz a lifeja és így eggyel több célpont van a mobok számára. Fade-re elég szerintem egy skill, de szerintem jobb ha a magam szájtépése helyett elolvasod ezt a guildot:
PvM Trapper
-
Vole
aktív tag
Hat nemtom, az enyem meg nincs kesz, szoval meg nem tudok biztosat, de en Vita sorcit csinaltam.
Mivel a Fire Immunokkal nekem is gondom van, ezert elkezdtem Nova -t hasznalni. Ahoz nem kell semmilyen plussz skill, csak Nova + Light Mastery -re rakni. Gyenge lesz, de static -om ugyis van, talan az elegge lehuzza majd a szornyeket hogy a Nova eleg legyen.
Mondjuk a Merc sokat segit mar most is, pedig meg semmi normalis ruha nincs rajta ( ezen is dolgozom meg :-).
-
mcsabee
senior tag
Spiritet Monarchba tudsz tenni. Annak van a legkisebb STR követelménye a 4 sock non-paladin pajzsok között.
Egyébként sosora Viper (upped-ummed), CoH, esetleg Enigma való, ízlés szerint. Én a CoH-ra esküszöm, de megkaptam már a 15k damos blizzeremre (86% fhr, 75% allres + stacked resist, 105 FCR), hogy low. Úgyhogy olyat úgysem tudsz csinálni, ami mindenkinek elnyeri a tetszését. Ha engem kérdezel, olcsó buildra upped-ummed Vipert ajánlok, Spirit Monarchal.
-
mcsabee
senior tag
Teljesen mindegy melyik páncélt használod, kinek melyik jön be, én az egyest szoktam meg, van akinek a kettes, vagy épp a hármas a zsánere, ahogy én kipróbálgattam szignifikáns különbség nincs a 3 fajta páncél között.
Konkrétan MF kari akkor kell, hogyha ráállsz valamire, például ha neked mindenképpen hammer kell, akkor érdemes MF-elni. Nekem volt olyan, hogy 300 baalrun alatt egy értelmes itemet sem dobott baal.
Vagy akkor is kellhet, mikor jön a ladder reset ugye, mivel jó darabig normális baalrun nem lesz publicban, akkor - ha csak nincs teamed - rá leszel kényszerítve az MF-elésre.
-
AtHoS
nagyúr
Akita és mcsabee leírását mindössze ennyivel egészíteném ki:
Régebben már írtam egy kétágas soso buildet ide, amit itt tudsz megnézni: Blizzard+FW
Annyit fűznék hozzá, hogy lvl96-97-re van kb. kimaxolva, onnantól Cold Mastery-re mehetnek a pontok.
mcsabee
Ha megnézed, akkor 1pont a Cold Mastery-ra és az IceBolt-ra is 5% plussz damot jelent a Blizzardra. Illetve a Mastery ugye szörny rez minusz 5%-ot, de ennek nem sok jelentősége van. Lényegében ugyanakkora damot adnak. De ugye Glacial Spike és Ice Blast is 5% skillenként, tehát akkor azok is csak kis mértékben emelik a sebzést? NemhinnémAkita
Elfogadnám az üzleti ajánlatod, ha bneten nyomulnék. Ez viszont nem így van. kanin szoktam játszani nem bneten. Picit másabb, mint bnet (talán nehezebb elérni ugyanazt mint bneten, mivel nem játszanak annyian és cuccok jóval drágábbak illetve rúnák sincsenek tömkelegével). Itt pl. Enigma elég kuriózum, de még lehetne sorolni -
mcsabee
senior tag
Nem emlékszem, te bnet-en tolod? Ha igen, akkor ki kell rakni egy Insight rúnaszót:
Insight
4 Socket Polearms/Staves (érdemes etheral Colossus Voulgeba, vagy Cryptic Axe-ba rakni)
Ral + Tir + Tal + SolLevel 12-17 Meditation Aura When Equipped (varies)
+35% Faster Cast Rate
+200-260% Enhanced Damage (varies)
+9 To Minimum Damage
180-250% Bonus to Attack Rating (varies)
Adds 5-30 Fire Damage
+75 Poison Damage Over 5 Seconds
+1-6 To Critical Strike (varies)
+5 To All Attributes
+2 To Mana After Each Kill
23% Better Chance of Getting Magic ItemsEzt tedd egy Nightmare Act 2 Defense Merc kezébe és meg van oldva a mana gond
.
Hát és a build, cold az sok mindenre jó, én szívem szerint Blizzardosat javaslok, 2 éve azzal tolom bneten, mondhatni értek is hozzá valamelyest. Ha MF-re kell, akkor:
Shako Ptopazed -> 74 MF
2 soso skilles amu
Occulus -> 50 MF -> 30 FCR
Viper Ptopazed -> 24 MF -> 30 FCR
Spirit -> 25-35 FCR
Magefist -> 20 FCR
2 * Nagel -> 40-60 MF
Goldwrap - MF öv -> 30 MF
War Traveler, vagy valami MF cipő -> 30-50 MFEz 250-310 MF, érdemes 290-300-ig felhúzni, állítőlag, az az ideális, megvan a 105 FCR is, ami teleporthoz kell, llesz 7 allskilled, kb 4k dam szerintem, de pontosan nem emlékszem. Ezzel kellemesen és nyugodtan lehet MF-elni, szerintem (!!!!).
Ha nem vagy Bnet-es, akkor is ugyanezek, csak Spirit nélkül, mert az Ladder Only rúnaszó.
Statok ugye egyszerűek, DEX-re egy pont sem kell, STR-re annyi, hogy cuccokat elbírd, VITA-ra mehet az összes, NRG-re meg egy pont sem kell.
Skillezés végtelenül egyszerű:
1 pont első jeges armor
1 pont teleport
1 pont static field
1 pont warmth
MAX blizzard + synekA végére hagyhatod az Ice Boltot és a Masteryt. A Mastery ugye passzív skill, míg az IBo csak kis mértékben növeli a sebzésed.
-
Akita
tag
Én időtlen idők óta sorcival játszok. Ez persze a világon semmit nem jelent, mert nem követtem a trendet, és soha nem csináltam lighting-os sorcit hanem mindig Blizzard-ot és Meteort használtam. Az a véleményem hogy kizárólag Blizzard-al gondjaid lesznek hellen mert igen sok a cold immunis lény. Persze tisztáznod kellene magadban hogy mit is akarsz kezdeni a sorcival? Ha mondjuk kulcsokat akarsz keresni vele, arra kiváló. Ha mágikus tárgyak keresésére akarod használni arra is kitűnő. Az én blizzard+meteor-os sorcim viszont sosem volt valami terminátor mint a lighting-os sorcik, de mindig élveztem a vele való játékot, mert akár egy fallen is leüti pár másodperc alatt ha nem figyelek rá, tehát szakadatlan figyelmet igénylő karaketer. Szerintem a Tal Rasha set tökéletesen megfelel egy sorcinak. Szégyen gyalázat, de meg nem tudom mondani mi a neve annak az Uniq pajzsnak ami +1 all skillt ad, meg 20% faster cast rate-t. Cipő gyanánt törekedj olyanra ami minél több magic find értékkel rendelkezik, na meg resist-ekkel. A cipő def értéke teljesen lényegtelen. A kesztyű, hasonlóképp a cipőhöz, minél magasabb Magic find értékkel rendelkezzen. Beszédem alapján gondolom érződik hogy mindent alárendelek a mágikus tárgy találási képességnek, mert kesztyűként jól használható egyébként a Magefist ami +1 fire skillt ad és erősen gyorsítja a mana regenrációt. Ha meg nagyon meg szeretnéd növelni a mana-d, akkor használhatsz Frostburn kesztyűt ami 40%-al növeli a mana értékét. Itt jegyezném meg, hogy minél több mana-d van, annál gyorsabb a regeneráció. A warmth skillre, ami a mana regenerációt gyorsítja én 10 pontot szoktam tenni, ami alacsony szinten kevésnek, magasabb szinten soknak tűnik. Nekem ez bevált. Közben megnéztem milyen pajzsom van, jelentem Lidless a neve
Ha jól elláttad magad különböző charm-okkal akkor ha lyukat ütsz pajzsodba, nem perfect diamondot kell bele tenned, ami tudvalevő emeli a resist-ek értékét, hanem Ist-et ami növeli a magic find értékét. Gyűrűknek szintén a minél magasabb magic find érték a lényeges. Tal Rasha plate erőigénye 84. Ennél többet nem szükséges erőltetned, bár nekem most 110 van, de mondom, elég a 84. Ügyességre egyetlen pontot se pazarolj! Kizárólag az energy-re és a vitalitire tegyél. Nekem 89-es szinten 700 az életem és 1100 a mana-m. Ez tökéletesen elegendő mindenhova. Static skillre feltétlen tegyél 1 pontot, de többet ne. 1 pont a frozen armorra, de többet ne! Ha kimaxoltad a blizzard-ot és a meteort, akkor told a cold és a fire masteriket, én legalábbis ezt csinálom. 1 pont a teleport-ra és egy az energy shield-re. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Brave
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest