- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Panaszkodni jöttem. Két hét munkája lett oda egyetlen másodperc alatt. Össze gyűjtöttem a kulcsokat, szerveket, tobbszori halal Mefinél, halal Baalnal aztan vegre csak Diablo maradt akit 80%-ig mar levertem mire elmegy a net
((((((
2 perc múlva visszajön de addigra elveszett a játék((
Le vagyok törve -
Akita
tag
Csabi, fantasztikus vagy
Megnéztem a linkedet és csak hüledezek. Hogy miket nem tudsz?
Persze én valószínű egy fillért nem fogok keresni diablós cuccokon mert lusta dög vagyok
.
-
Akita
tag
Athos, Csabi, örülök hogy leírtátok miket dobtak nektek MF közben, legalább tudom minek kell örülnöm ha nekem is dobnak
Persze, amiért nekem semmit nem dobtak amiket felsoroltatok, azért a múlt héten Andit a szívembe zártam mert dobott egy VEX rúnát
Más. Mi az a joolok? -
Akita
tag
Athos, kisebbrendűségi érzésem van , mert az én sorcim csupán 1500 körüli blizzarddal és 4-5000 körüli meteorral rendelkezett állandóan. Ennek ellenére, nekem ezek a sebzési értékek mindig elegek voltak, hozzáteszem, egyedül játszok. Ha Baalrunozok akkor meg tök mindegy mennyit sebzek, úgyis beáll középre egy hammerpala és mindenkit legyilkol.
-
Akita
tag
Én időtlen idők óta sorcival játszok. Ez persze a világon semmit nem jelent, mert nem követtem a trendet, és soha nem csináltam lighting-os sorcit hanem mindig Blizzard-ot és Meteort használtam. Az a véleményem hogy kizárólag Blizzard-al gondjaid lesznek hellen mert igen sok a cold immunis lény. Persze tisztáznod kellene magadban hogy mit is akarsz kezdeni a sorcival? Ha mondjuk kulcsokat akarsz keresni vele, arra kiváló. Ha mágikus tárgyak keresésére akarod használni arra is kitűnő. Az én blizzard+meteor-os sorcim viszont sosem volt valami terminátor mint a lighting-os sorcik, de mindig élveztem a vele való játékot, mert akár egy fallen is leüti pár másodperc alatt ha nem figyelek rá, tehát szakadatlan figyelmet igénylő karaketer. Szerintem a Tal Rasha set tökéletesen megfelel egy sorcinak. Szégyen gyalázat, de meg nem tudom mondani mi a neve annak az Uniq pajzsnak ami +1 all skillt ad, meg 20% faster cast rate-t. Cipő gyanánt törekedj olyanra ami minél több magic find értékkel rendelkezik, na meg resist-ekkel. A cipő def értéke teljesen lényegtelen. A kesztyű, hasonlóképp a cipőhöz, minél magasabb Magic find értékkel rendelkezzen. Beszédem alapján gondolom érződik hogy mindent alárendelek a mágikus tárgy találási képességnek, mert kesztyűként jól használható egyébként a Magefist ami +1 fire skillt ad és erősen gyorsítja a mana regenrációt. Ha meg nagyon meg szeretnéd növelni a mana-d, akkor használhatsz Frostburn kesztyűt ami 40%-al növeli a mana értékét. Itt jegyezném meg, hogy minél több mana-d van, annál gyorsabb a regeneráció. A warmth skillre, ami a mana regenerációt gyorsítja én 10 pontot szoktam tenni, ami alacsony szinten kevésnek, magasabb szinten soknak tűnik. Nekem ez bevált. Közben megnéztem milyen pajzsom van, jelentem Lidless a neve
Ha jól elláttad magad különböző charm-okkal akkor ha lyukat ütsz pajzsodba, nem perfect diamondot kell bele tenned, ami tudvalevő emeli a resist-ek értékét, hanem Ist-et ami növeli a magic find értékét. Gyűrűknek szintén a minél magasabb magic find érték a lényeges. Tal Rasha plate erőigénye 84. Ennél többet nem szükséges erőltetned, bár nekem most 110 van, de mondom, elég a 84. Ügyességre egyetlen pontot se pazarolj! Kizárólag az energy-re és a vitalitire tegyél. Nekem 89-es szinten 700 az életem és 1100 a mana-m. Ez tökéletesen elegendő mindenhova. Static skillre feltétlen tegyél 1 pontot, de többet ne. 1 pont a frozen armorra, de többet ne! Ha kimaxoltad a blizzard-ot és a meteort, akkor told a cold és a fire masteriket, én legalábbis ezt csinálom. 1 pont a teleport-ra és egy az energy shield-re. Ennyi.
-
Akita
tag
Athos, üzleti ajánlatom van
Említetted hogy találtál Guillaume's Face-t. Mint minden smiter palának, nekem is ilyen van, és beletettem egy UM-ot. Azonban szereztem egy 15 all resistes grand charm-ot és így lehetőségem nyílik hogy kiszedjem az Um-ot és mást rakjak a sapkámba. Csakhogy ebben az esetben elveszik az Um. Ha neked szándékod van Um-ot tenni sapkádba, kérlek ne tedd, hanem cseréljük el a sapkánkat. Persze cserekor kérnék egy Um-ot is az üres sapid mellé. Mit szólsz ehhez?
-
Akita
tag
Csabi, küldtem privát üzenetet.
Athos, szuper hogy megosztottad convis palád tapasztalatait. Ha magam nem is tervezem hogy végigküzdjek 80 szintet, de van pár barátom akik eltátották a szájukat milyen klassz Über elleni palám van, nekik ajánlani fogom a te variációdat is. -
Akita
tag
válasz
mcsabee #3968 üzenetére
Csabi, némi gondolkodás után, ami nem erősségem, azt gondolom a PM= privat message.
Az biztos jó dolog de fogalmam sincs eszik-e vagy isszák. Az is eszembe ötlött, hogy az efféle üzenet az e-mail címemre jön. Azzal az a probléma, hogy fogalmam sincs milyen e-mail címmel regisztráltam ide.Kérlek kreálj egy e-mail címet kizárólag erre az egy alkalomra és azt a címet írd be ide a fórumra hogy írni tudjak rá. -
Akita
tag
Csabi, belefulladok a jewelekbe. Csináltam egy account-ot ahol egy karinak bepakoltam 40 darab jewelt. Azt mondtad adsz érte pult. Ha leírod ide az e-mail címed, megírom az accountot és a jelszavát, és akkor kiveheted a 40 darab jewelt. Ha beteszel érte egy pul-t akkor örülni fogok, ha nem, akkor is annyit segítettél már hogy jogosnak érzem ha felhasználod a jeweleket .
-
Akita
tag
Csabi, kösz az infót, én inkább olyan barbárt szeretnék aki ladderes. Majd beleásom magam ebbe a weblapba, amit neked is tudok ajánlani Cellpeti :
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=25806417&f=87
Annyit tudok még mondani neked Peti, hogy nálam tapasztaltabbakat is érdemes megkérdezni, de egyben mindenki egyet fog érteni, majnem lehetetlen elrontani egy karaktert, hogy legalább nightmare-en megállja a helyét. Viszont hellen kizárólag azok a karakterek tudnak örömet is okozni amelyeket jól fejlesztettek. -
Akita
tag
Csabi, most hogy említed "klasszik" barbárod, talán lesz kedved leírni mit is jelent a klasszik? Athos nemrég adot egy linket ahol minden karakterhez több fejlesztési útmutatót lehet olvasni. Ott megtalálom a te klasszikodat? Ezt azért kérdem, mert nagy telhetetlenségemben, hogy már van über elleni paladinom, kulcskereső sorcim, kacérkodok egy barbárral. Valami legyőzhetetlen fajtára gondolok, aki mellesleg mágikus tárgyak keresésére is alkalmas. Van ilyen? A fentebb említett weblapon szerepel ugyan gold kereső fajta, de az nem feltétlen azonos a mágikus tárgy találási képességgel.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3942 üzenetére
Csabi, neked teljesen igazad van
) Épp most léptem be egy játékba ahol cta5-öst kínáltak mégpedig 7 istért
Egy CTA2-est meg odaadtak volna Ohm, Mal, Ist, ért ami érthető. Szóval szerencsém volt
Egyébként megpróbáltam újabb lyukat ütni olyan plate-ba amibe egyet kaptam előzőleg, de másodszorra már nem engedi.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3940 üzenetére
Csabi, magam is éreztem a helyzet fonákságát, de mégis. Olyan düh lett úrrá rajtam mikor rájöttem hogy elkapkodtam hogy az ereimet is képes lettem volna felvágni indulatomban. Szerencsére nem tartok bicskát a monitor mellé szúrva
Ami CTA-t illeti, elég nagy csalódás, 2, 5, 4. A szerencse a szerencsétlenségben hogy a lényeg 5-ös. Azért, jegyzem meg csendesen, tiszta lutri ez a játék, ami nem feltétlen baj, mi több talán ez a legnagyobb erénye. Nézzük ezt a CTA-t. Valószínű egyetlen istet is nehezen kapnék érte, mert elég silányak az értékei, de nagyjából 4 istbe került az előállítása. Efféle negatív élményben volt részem tegnap is, amikor egy 1180-as def-el rendelkező 4sox etheral plate-ért, elfogadtam egy pult meg egy 501-es def-el rendelkező nem etheral archon platet. Gondoltam majd én csinálok belőle 4 lyukas Honort és azzal leváltom a Smoke-t amivel egyébként tökéletesen elégedett vagyok és épp elég az überek ellen. Laza csuklómozdulatokkal dobáltam a tal, thul, perf topázt a cube-ba és vártam hogy mint eddig mindig legyen egy jó kis 4 lyukas archon plate-m. Lett. Csak 3 lyukkal kevesebb a szükségesnél.. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.
-
Akita
tag
El kell mondanom valami fontosat. Nagy kínkeservesen összekapartam a CTA-hoz szükséges rúnákat. Vettem egy 5 lyukas flailt, csakhogy amilyen hülye vagyok, elkapkodtam és nem vettem észre hogy nem sima 5 lyukas hanem 2 különböző plusz tulajdonsággal rendelkezik mert superior. Nem mertem beletenni a rúnákat, lévén az Ohm Mal Ist elég drága játék. Viszont megütött volna guta ha még egy pult ki kellett volna adni egy sima 5 lyukas flail-ért. Végül dühömben mégis beledobáltam a rúnákat a superior flailba, vesszen ha így kell lennie. Láss csodát, működött benne
Ezt azért tartom fontosnak leírni hogy másoknak segíthessek ha kétség merül fel bennük, működik-e a rúnaszó superior tárgyban. Jelentem működik. Pár hónapja, amikor még Smoke plate-ra gyúrtam, ajánlottak egy 600 fölötti def-es superior 2 lyukas archon platet, amit nem mertem megvenni. Most már tudom hogy nem kellett volna félnem. Működött volna benne a rúnaszó és most nem 810 def-es Smoke platem lenne, hanem 1000 fölötti. Mondjuk nem akarok telhetetlen lenni, mert elégnek tűnik az a 800 def is, hála Bolcsodal-nak mert tőle kaptam ingyen, csupán újra leírom mindenki okulására, a superior, akár több mágikus tulajdonsággal rendelkező szürke betűs superior tárgyakban működik a rúnaszó!
-
Akita
tag
A sors úgy hozta hogy egészen idáig nem olvastam fórumot. Csabi, whisperel majd próbálkozok, igérem nem adom el senkinek, előbb utóbb összetalálkozunk.
Bolcsodal, kösz az infót. Ez nem jutott eszembe, bár éppen pár napja nézegettem a crafted itemeket, de biztos felületességből átszaladt a szemem a jókon, mert olyat egyet sem láttam
Más. Találtam egy nature's peace gyűrűt. Felpróbáltam über elleni paladinomra mert igen megtetszettek a tulajdonságai amelyek így festenek:
Slain Monsters Rest In Peace*
Prevent Monster Heal
Poison Resist +20-30% (varies)
Damage Reduced by 7-11 (varies)
Level 5 Oak Sage (27 charges)Nem tudom pontosan mit is jelent az első sor aminek a végén egy csillag is van, na meg érdekelne, vajon az Überek ellen hatnak-e? Annyi bizonyos, hogy az 5-ös szintű Oak Sage klassz dolog, mert ha megidézem 50%-al növeli az életem ami most alapból 1223 és lesz belőle 1800. Sajnos egy fallen is lecsapja ezt a kis piros gömbszellemet ami mellettem repked, viszont ahogy megfigyeltem csak akkor bántják ha sokkal előbb kerül útjukba mint én. Szerencsés esetben az Übereket körülvevő monsterek nem őt tekintik elsődleges célpontnak hanem engem és akkor nem kell újraidézgetni, na persze Über Mefit püfölve erre sajnos nem nagyon van idő, bár ha jobban belegondolok enélkül is megálltam a helyem.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3922 üzenetére
Csabi, kösz a választ. Közben eladtam pul-ért az etheral plate-t, de legközelebb türelmesebb leszek, talán többet is ki tudok sajtolni belőle.
Ha komolyan gondolod hogy kell neked a 40 különféle jewel pul-ért, ami összegyűjtöttem, írj levelet oldakita@freemail.hu-ra és megpróbáljuk összehozni. Persze azért furdal a kiváncsiság mit lehet kezdeni 40db látszólag teljesen értéktelen jewellel, és ugyanez a kiváncsiság furdal a 20 ral/pul ügyében is
Közben dicsekvésként megjegyzem, amikor rohangáltam a toronyban terror kulcsért, amit valahogy 2 napja nem akar dobni, harcba keveredtem egy minion íjász csapattal ahol ajándékképp gondolom a íjász boss dobott egy mal-tIlyen még nem fordult elő velem. Um volt a max amit Hephasto-tól kaptam.
-
Akita
tag
Sziasztok
Olvaslak Csabi hogy loader miatt törölték karaktered. Mi az a loader? Én kizárólag a kulcsok kereséséhez használok térképet, ami gyakorta ki is fagyasztja a játékot. Ezt nagyjából 3 hónapja teszem, de egyelőre nem töröltek.
Más. A múltkor gyors egymásutánban találtam 2 olyan etheral plate-t amit cube-ban 4 lyukasra alakítottam. Az egyiket viszonylag gyorsan eladtam, de a másikkkal nincs szerencsém, valahogy nem kell a népeknek, azaz kéne de csak pult akarnak adni érte azzal a kifogással hogy "no ed". Ezzel kapcsolatban figyeltem fel olyan hirdetésre hogy eladó 40 ed jewel. Történetesen én is összegyűjtöttem 40 jewelt, egyik sem rare, hanem csak kék színű a felirata. Mielőtt megpróbálnám eladni, kérlek világosítsatok fel mi az az "ed"? -
Akita
tag
Belehalnék ha nem újságolnám el, ma délelőtt összeszedtem a szerveket és újra megpróbáltam Tristamot. A Lillithez vezető úton szenvedtem meg leginkább, végül sorcival ment a legkönnyebben. Aztán nagy félelemmel a szívemben indultam a megtisztított úton paladinommal Lillith ellen, mert volt már tapasztalatom vele amikor necroval esélytelen voltam ellene. Szerintem az a legizzasztóbb pillanat amikor a life tape-ot cast-olja rá az ember, mert az alatt a másodperc alatt már fújja a mérget veszettül. Reszkető ujjakkal a full rejuvékon támadtam neki és akkor már rendben volt, működött a life tap, de kellett is mert olyanokat ugrált a bezöldült életem fel-le mint a vérnyomásom
Duriellel a világon semmi gond nem volt most hogy rajtam volt a Dracul, Izuelnél meg szintén az odavezető út volt macerás, maga Izu példamutatóan kinyúlt
Jött Tristam, ahol most szerencsére semmi lagg, de hozzáteszem most is igen zavart hogy a csontik hamarabb vettek körül mint ahogy Mefihez érhettem volna. Meg is haltam. Második nekifutásra jobban sikerült nekimennem Mefinek, és bár mint az őrült rángott fel le az életem, azt hiszem a life tape megmentett és szépen ledaráltam. Lehet hogy csak nekem tűnt úgy, de mintha utána a csontik is megjuhászodtak volna mert nem követtek amint lejjebb futva kicsaltam Baalt és minden gond nélkül kivégeztem. Diablot meg úgy kellett keresgélnem nem akart előjönni, végül a belső téren kellett lekalapálni. Időket képtelen lennék megsaccolni, mert úgy a torkomban dobogott a szívem hogy majd kiugrott, de azt hiszem elég gyorsan ment. Viszont nagy tanulság volt hogy bár nem a hátizsákomban, csak fent a ládámban volt a tegnapi amatorch, mégse engedte felvenni. Másik karakterrel be kellett jönnöm, átadni neki az amatorchot és csak úgy vehettem fel paladinkámmal. Most szerencsésebb voltam mert 12/16.os sorctorchot dobott aminek szívből örülök. Ne haragudjatok amiért ilyen gyermeteg hevülettel írom élményeim, de ez az élmény nekem még új.
-
Akita
tag
Tegnap este írni se volt kedvem. Szörnyen leégtem. Megnyitottam a portált Trtistan-ba és nagy óvatosan lementem, végig a pálya szélén körbe és próbáltam a bal felső romházhoz szaladni és vissza, hogy kicsaljam Mefit.Semmi. Újra, újra semmi. Egyszer csak körülöttem ezer csonti és Mefi. Még a Life Tape-ot se tudtam rátenni halott voltam. Próbálom azzal vigasztalni magam hogy erős lagg lehetett. Behoztam másik karakterem hogy ki és vissza tudjak lépni a paladinnal, majd újra lementem és próbáltam elcsalni Mefit a csontiktól aminek az lett a vége hogy változatlanul erős laggban teljesen kontrollálhatatlanul jelentek meg körülöttem hol a csontik hol Mefi. A végén a portálhoz húztam az egész bagázst. Ettől kezdve az történt hogy amikor kiléptem lent a portálból, azonnal meghaltam. Ezt csinálgattam kicsit mindhárom karakteremmel aztán szégyentől vörös fülekkel kiódalogtam a chat-re ahol elsírtam a bánatom. Egy 92-es hammerpala segítséget ígért és jött is. Jelezte hogy nem smiter, én meg mondtam hogy az vagyok csak láthatóan szart se érek. Szóval úgy higgyétek el, lement a portálon és pár másodperc múlva mondta hogy safe. Igaz, Mefihez nem nyúlt, de a csontikat eltakarította másodpercek alatt. Szégyenemben majd elsűlyedtem hogy nekem ez miért nem sikerült. Az egyetlen vigaszom az lehet, hogy utána mindent tankönyvi módon sikerült végrehajtanom, tehát másodpercek alatt kivégeztem Mefit, Diablot és Baalt is. Hammerpala segítőm ekkor már nem is kívánt részt venni csak néző volt, mégis őt éreztem győztesnek magamat meg vesztesnek. Ez a paladin, akinek az accountja aux.1 Nickje pedig police_man volt, köszönö szavaimra reagálva szavaival és tetteivel is úgy viselkedett akár egy igazi herceg, és az is volt. Nem kapkodott a kihulló torch-ért hanem sikert kívánt hogy a beazonosítás után nekem tetsző legyen a torch. Sajnos amazon 15/16-ot dobott, amit majd eladok mert amazonom nincs. Röviden ennyi a történet. Egy dolog világos, a paladinom minden további nélkül alkalmas az Überek ellen, pedig a lighting resist még hibádzik vagy 50-et, de úgy látszik én vagyok béna. Azért nem adom fel, némi kulcs cserebere után meglesz újra a 3x3 és megint megpróbálom.
-
Akita
tag
Marci ez igazán megnyugtató, mert nekem 85 a lighting resist-em és össze tudok hozni még rá kb 50-et. Ha tehát le is szed rólam 100-at mefi aurája, akkor is marad 35 ami ugye nem sok, de gondolom neked se volt több mégis milyen gyorsan ki tudtad végezni őket. Azt hiszem veszek egy nagy levegőt és belevágok.
-
Akita
tag
válasz
bolcsodal #3879 üzenetére
Bolcsodal, kicsit szégyellem magam, de képtelen vagyok legyőzni az önzőséget magamban és szeretném először egyedül megcsinálni. Igérem, ha csak egyszer is sikerül, szívesen játszok csoportban és akkor már nem is azért hogy én kaphassam fel a torch-ot, hanem az együttjáték öröméért. Viszont újabb mesélni valóm van. Mindenem eladtam már hogy felöltöztessem a paladint és most kipróbáltam Csabi receptjét az etheral plate lyukasztását cube-ban. 600 fölötti def-es Dusk-ot találtam tegnap amit 964-esre emelt a cube mikor beleütötte a 4 lyukat. Eléggé elszomorodtam hogy nem ment 1000 fölé és értéktelennek gondoltam, de valakivel beszélgetve azt mondta ne lógassam az orrom mert még így is ér 1-2 ist-et. Ebben nem nagyon bízva, az előbb meghirdettem és 2 mp múlva jöttek is. Kérdik mit kérek érte? Nagy levegőt vettem és beírtam UM+PUL. nem volt Umja de kirakott a pul mellé egy highlord amut meg valami uniq cipőt ami nekem értéktelennek tűnt, míg a végén mindent visszavett és kirakott egy ist-et
Szóval mégsem olyan értéktelen
Végül Pul +Higlord amuban egyeztünk meg mert rágerjedtem a resist lighting 35% miatt, ha már Amber Charm-ot nem ad el senki. Azt meg nem is mondtam, mielőtt ezt az üzletet csináltam volna, találtam még egy etheralt 641-es deffel. Irány a cube 4lyuk bele. Sajnos megint 961-es defje lett csak. Úgy látszik magasabb alapérték kellene hogy 1000 fölé menjen lyukasztás után. Viszont most már tudom hogy istet minimum ér
A most kapott pul-on veszek drakult.
-
Akita
tag
Nagy izgalmamban vérszemet kaptam és megnyitottam egy újabb portált most már paladinnal és Durielt adta.Elmondom a tapasztalataim. A necro bent ált a játékban, tehát elvileg kétszer olyan erősnek kellett volna lennie, vagy az csak akkor érvényesül ha a másik játékos is lemegy a helyszínre? Nem tudom. Szóval life tape Durielre és nekiláttam. Első nekifutásra azt kell mondjam, a Raven Frost Cannot be frozen-je semmit nem ér. Végig jégkékbe fagyva lelassulva tudtam csak smite-zni. Még így elég szépen levittem az életét vagy 5%-nyira, de onnan az istennek se akart lejjebb menni. Ordítottam hogy lépjenek ki a másik géppel a necroval mert akkor biztos könnyebb lesz, de utána se változott számottevően. Már legalább az 5. life tape-ot nyomtam rá, természetesen az alatt az 1 mp alatt életének10-15% százalékát regenerálta. Kész pánikban voltam hogy soha nem hal már meg, mire végre,végre,végre elfogyott az a hajszál élete is
) Azt gondolom, az okozta a fő gondot hogy egyetlen tárgyamnek sincs open wounds tulajdonsága, lévén nem Drakul kesztyű van rajtam hanem egy sok dex-es sok resist-es rare. Ha nem 80% lenne az incrasy attack speed-em, valószínű nem sikerült volna. Gondolom az a tanulság hogy kell az a drakul vagy más tárgy ami nyílt sebet okozva nem engedi regenerálni. Érdekes hogy Izu nem regenerálta magát. Szerencsére most baal szemét dobta, szóval akár mehetnék is Tristanba a 3 gazfickóhoz, de nem merek, egyrészt most beszerzek egy drakult előbb, másrészt ahogy Csabi írta über Mefi aurája 100-al leveszi a lighting resist-emet és napok óta hiába játszok olyan nyílt játékot hogy Anber grand charm-ot vennék 28-30 resist lighting-al, a kutya nem jött hogy lenne neki eladó. Azok nélkül meg azt hiszem kinyúlok.
-
Akita
tag
válasz
bolcsodal #3876 üzenetére
Igazad lehet Bolcsodal, biztos segítseg lettem volna CB-al. Ezt némi önérzettel mondom
)))))))))) mert 1 perce sikerült levernem Über Izuelt. A dolog úgy kezdődött hogy 2 gépünk van itthon. Egyik géppel bejöttem a necroval másikkal a sorcival. Egyik géptől a másikig rohangáltam mert a lakás egymástól távol eső részén vannak. Hol sorcival ritkítottam hol necroval mire gyszer csak ott volt IZU, akit necroval már 3x levertem, de sokkal nehezebben mint most a sorcival felváltva. nagy okossággal átadtam a necronál lévő agyat meg diablo horn-t hogy legyen paladinkámnál ez a 2 szerv és most majd neki fogja dobni a 3.-at. Egy szó mint száz, rátettem Izu-ra a life tap-et és kb 15 mp alatt ledarálta a smite
))))))))) életem meg sem rezdült. Gyakorlatilag semmivel nem jelentett nagyobb gondot mint egy átlagos act-5 ös monster. Majdnem a sorci staticjának sebességével fogyasztotta az életét a CB pedig nekem csak 68%. Az is igaz, hogy a fegyverem 60% incrasy attack speed, a Cateye +20% incrasy attack speed, így összességében 80%-al levegőt nem tudott venni IZU
)))). Mindez természetesen nem az én érdemem, hanem javarészt a tietek, lévén útmutatásotok szerint, külön kiemelve Csabi leírását lett fejlesztve kis paladinom. Üröm az örömben, hogy megint agyat dobott. Így aztán van két agyam meg egy horn-om.
-
Akita
tag
Bölcsödal, most olvastam segítségkérésed és bár az én kis paladinom nem rendelkezik még tökéletes felszereléssel és nekem sincs sok tapasztalatom de ha ránézek a fórumra, szívesen kipróbáltam volna magam. Azért érdekelne milyen karakterekkel próbáltátok Lillith-et kinyírni? Nekem necroval annyi sikerült hogy szintén letisztítottam a terepet és csak Lillith élt egyedül, de olyan erősen mérgezett hogy szinte azonnal elhullott a csonti sereg. Persze lehet hogy a revive-k jobban bírták volna.
Más. Újfen kösz a 2 sox-os platet. -
Akita
tag
válasz
bolcsodal #3863 üzenetére
Köszönöm, Bolcsodal barátom. Azt eszeltem ki hogy megadok itt egy account-ot, ha oda lecuccolnád az lenne a legegyszerűbb.
Account név: ingyencuccok
jelszó: 12
Szerintem aki erre a fórumra jár nem fogja ellopni, mert magamból kiindulva soha nem tennék ilyet és minden ellenkező véleménnyel szemben holtig hiszem "az ember jó". De az is igaz, rajtam kívül a kutyának se kell
)
-
Akita
tag
Bolcsodal, az "élő istenre" kérlek el ne dobd a 2 lyukas plate-t, nekem kéne hogy nef+lum rúnaszós plate-t készíthessek míg nem telik Honorra. oldakita@fremail.hu-ra kérlek írj mikor tudnám megvenni a plate-dat.
-
Akita
tag
Ma délután nekem is kiírta hogy cd kulcsomat használja: és a saját account nevemet olvastam
Volt már ilyen és némi idő után újra játszhattam. CD kulcsot elvenni valakitől azért mert map hack-et vagy bármi mást használ szerintem nem tisztességes. Nem mintha csalni tisztességes lenne
Ha rám lenne bízva hogy büntessek amiért valaki csalt, karaktertörlésnél tovább nem mennék, biztos az is nagyon tud fájni. Szerencsére nekem még azt sem töröltek soha.
Bolcsodal, nagyon kedves vagy hogy félre akarsz tenni nekem destruction kulcsot, de nem fogadnám el. Tudom hogy 2 terrorért vagy 2hate-ért cserélhetek destructiont, és cseréltem is már, csak valahogy olyan szerencsésen jött 2 napig a kulcsjárás hogy csak gyűjtöttem, gyüjtöttem, a cserét meg majd meglépem ha végre sikerül 2 lyukas platet vennem vagy találnom. -
Akita
tag
Athos, jól értem amit mondasz. Engem is borzongató izgalom tartott hatalmában mikor elkezdhettem játszani D2-vel. Nekem akkor már volt netem. Emlkészem, nem értettem miért szaladnak majd meg-megállnak a játékosok normal act1-ben. Persze hamar rájöttem hogy kifogy a stamina. Ez újdonság volt a D1-hez képest, amit szintén sokat játszottam neten, mi több akkor ízleltem meg először, milyen érzés tőlem igen távoli emberekkel kommunikálni írásban. Ha tehetném, agymosáson vennék részt és újra szeretném ezt az érzést átélni. Ma már senki nem jön izgalomba amikor mondjuk a Chat.hu-n beszélgetésbe elegyedik bárkivel, de annak idején ez volt számomra a világ legnagyobb élménye.
Bolcsodal, nagyon kedves vagy hogy info linket adsz nekem, de próbáld elképzelni hogy az általad vágyott infó mondjuk szuahéli nyelven érhető el, tehát értéktelen mert nem érted. Na így vagyok én az angollal. Viszont hiszek nekedEgyelőre nem veszem meg a kék színű 600-as def-el rendelkező Archon plate-t, hanem órákon át olyan játékot játszok hogy 500def2sox plate-t keresek míg gyűjtöm a kulcsokat. Lassan nem férek tőlük mert annyi van
Na nem destruction, mert az egy darab se, de terror meg hate-val Dunát rekeszthetek
-
Akita
tag
Hello Athos, ez szuper infó. Ezek szerint ha egy lyukas flailt vagy más olyan alacsony erő igényű fegyvert amit használni sorcim CTA rúnaszavas fegyverré változtatok akkor ez hatalmas segítség sorcinak
Én ezt a játékot a Magyarországi megjelenés napján délután 5 óra óta játszom, nem is tudom hány éve, de most látom csak milyen tudatlan vagyok. Viszont, nem szégyellek kérdezni
Bolcsodal, kösz a választ, de pontosítás miatt újra kéreznék. A 2 lyukas Archon plate amit megvételre nekem kínáltak superior, de egyben kék színű is. Ez esetben a kék színű mágikusság értéktelenné teszi a szuperiorságot? Vagy ha egy tárgy szuperior, akkor lehet akár kék is mégis működni fog benne a rúnaszó? Gondolom set itemekben sem lehet rúnaszavazni? Vagy igen? -
Akita
tag
Aki biztosan tudja, attól kérdezném. Erősen küzdök olyan plate-ért ami 500 körüli def-el rendelkezik és 2 lyuk van benne hogy Smoke runaszavas páncélt készíthessek belőle. Valaki felkínált egy 600 def-es Archon plate-t amiben van ugyan 2 lyuk, fe nem fehér hanem kék színű a felirata de a listája szerint is akárhány %-al növelt def-et ír ki. Van egy olyan gyanúm hogy ebbe hiába teszem be a nef és a lum rúnákat, nem fog működni a rúnaszó. Mi a véleményetek erről?
-
Akita
tag
Vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak tehát az ő véleményüket is hallgasd meg, de én úgy gondolom, 10-es szinten Diablo-nál kevés pontra számíthatsz mert alacsony a szinted. Bogarászd vissza az előző hozzászólásokat, nagyjából 100 hozzászólás alatt meg fogod találni Csabi listáját hogy milyen szinten hol érdemes runozni. Saját kútfőmből azt mondanám, 10-es szinten a Tristrun hozza neked a legtöbb pontot, kicsit felerősödve meg a Tombrun.
Vigor aura pedig igen gyors futást ad paladinodnak és összes csapattársadnak. -
Akita
tag
Csabi, egy alkalommal írtál ilyet hogy sorci is kibírja hogy ütik vágják míg thron-ba teleportál csak 75%resist +bo kell neki. Mi az a "bo"?
-
Akita
tag
Csabi, most hogy megemlítetted a 15 all resist-es Grand Charm-ot kikívánkozik belőlem én hogyan jutottam egy ilyenhez. Baalrunban valaki simán eladta Malah-nak én meg megvettem pár ezerért pedig biztos adnának érte Pult.Érdemes minden baalrun után benézni Malah-oz mert gyakran fawless ékkövek és a legkülönbözőbb klassz cuccokat adogatják el. Ennek igazolására lehet látni különböző ismeretterjesztő csatornákon hogy a szeméttelepre kihajigált cuccokból működőképes berendezéseket képesek előállítani ügyes kezű emberek. Szóval nem minden szemét ami a szemétdombra kerül
Na de most tényleg játszok egy kicsit mert egy hete egy percet se tettem
-
Akita
tag
Köszönöm Athos, magam is így gondoltam,de megerősítésed végképp képbe helyezett. Persze azért a "csicskának" se mindegy mit hord. Mivel nekem a sorci a szívem közepe, úgy vigyázok emberemre mint a szemem fényére, tehát egyáltalán nem sajnálnék ráadni akármilyen aranyat érő plate-t. Már ha van rá fedezetem
. Na de hamarosan lesz, mert ha beindul az Überirtó kis paladinom, akkor térdig fogok gázolni a torch-okban
Ehhez még annyit tennék hozzá, erősen izgat az a rúnaszavas plate amit ajánlottál Athos, mert jelenlegi felállásban 60% az incease attack speedje paladinomnak. Ha ehhez hozzáadódna annak a platénak a 40%-a az eszméletlen lenne
Az egyetlen probléma hogy kb egy hete csak gondolatban diablózok itt a fórumon veletek, mert azzal vagyok elfoglalva hogy életben maradjak itt a való világban, ahol kevésnek bizonyul elhalálozásom esetén egy "ESC" nyomása -
Akita
tag
Csabi, köszönöm. Ez szuper infó volt. Angolul némi túlzással annyit tudok hogy OK.
, tehát nekem ez nagy segítség. Ezt a bug-os lyukasztást feltétlen kipróbálom, hátha 2 lyuk lesz, ha meg 4, akkor meg eladom és amit kapok érte azon veszek 2 lyukast.
Athos, az általad javasolt plate is jó ötletnek tűnik, amíg megszerzem a megfelelő páncélt, addig eldöntöm melyik rúnaszú lesz a nyerő.
Bolcsodal, változatlanul fenntartom hogy odaadom a 3 lyukas flailt.
Jut eszembe, ha javíthatatlan plate-éba rúnaszó kerül, akkor is javíthatatlan marad? Mert akkor csak a segítő embernek jó, akin tényleg nem rongálódik sem a fegyver sem a páncél.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3773 üzenetére
Csabi, mondasz valamit páncél ügyben
. Most alaposan átnéztem a rúnaszavakat és az Uniqum, platékat, de ha nagyon szeretnénk a resist-et akkor az általad használt Honor páncél után, tényleg a Smoke a legjobb. Szóba jöhet még a Gloom is ami 45% all resis-et ad, viszont a Smoke 75%-os def növekedése helyett akár 260%-al is növekedhet a páncél védelme. Ezekkel a gondolatokkal a fejemben, az is eszembe jutott, vajon 500 környéki def-el van 2 lyukas plate? Mert a normal plate-k általában 2 lyukasak, az exepcional plate-k általában 3 lyukasak, az elitek meg 4. Legalábbis listát nézegetve ezt láttam. Sajnos, eddig sosem koncentráltam a talált lyukas páncélokra, ezért nem is tudom, vajon a listán szereplő lyukak száma csupán az elérhető max lyukak számát jelentik-e, vagy azt hogy ennél kevesebb nem is lehet.
Bolcsodal, ha eljön az idő hogy kelleni fog fegyverként mondjuk a Black, szívesen adok barátságból egy 3 lyukas flailt, mert közben találtam egyet -
Akita
tag
válasz
mcsabee #3770 üzenetére
Csabi, köszönöm hozzászólásod, közben magam is kipróbáltam és valóban, a fegyver gyorsasága határozza meg smite esetén a pajzsos ütögetés gyorsaságát. Történt ugyanis, hogy próbáltam 3lyukas flailt szerezni, de mindenki Pul-t kért érte, szóval hanyagoltam és nézegettem a cuccos karaktereim miket tettem el csak úgy tudatlanul. Találtam egy Heavens vagy mit, ami egy 3 paladin skillt adó uniq mace 2 lyukkal. Ad 33%CB-t ez ugyan 7%-al kisebb mint a Black, viszont betettem a 2 lyukba 2 shaelt így 60%IAS sebességű lett. Mit ne mondjak, elképzelhetetlen sebességgel csapkod azóta a pajzsával kis paladinom aki közben 75-ös már
Elfogadom hogy nem kell túllihegni az IAS értéket, de nekem nagyon tetszik milyen cséphadaró lett így
. Aztán csak úgy mesélősdi kedvemből elmondom, azért egy ilyen viszonylag "olcsó jános" paladin sincs ingyen. Orphan sapkáért pul-t kellet adnom, Marrowwalk-ért szintén azt kellett volna de nagy üzletelgetés révén 22 pgms-ért is odaadták. Zaka ára minimum 2 ist ami nekem valószínű nem lesz egyelőre, viszont van egy ko,ko,mal rúnaszavas pajzsom ami 400 fölötti def-et 75%block-ot 20 Faster hit recovery-t meg mit tudom én milyen blokkokat ad, na meg resist all 61%. Szóval ez lesz Zaka helyett. Majd kiderül mennyit ér. Páncélnak Durest gondoltam, mert olyan rúnáim vannak. És van is egy 428-as def-el rendelkező 3 lyukas dusk, ha jól emlékszem. Kérdésem az lenne, kell nekem nagyon gyúrni arra hogy olyan 3 lyukas páncélt szerezzek aminek 500 fölött van a def-je? Mert egy afféle Archon plate biztos minimum pul vagy Um ért szerezhető csak meg. Ha mindez meglesz, lehet kiizzadni a gyűrűk meg az amulet árát
Ja, és elképzelni sem tudom, mit fognak kivasalni belőlem a 30% lighting resist charm-okért Mefi ellen. Szóval küzdelem
. Viszont, élményként élem át, hogy lassan kimaxolt holy shield-el képes vagyok nightmare-en baalrunt vezényelni, akarom mondani, képes vagyok végigfutni a trónig és portált nyitni a fent várakozó 7 embernek
Mivel állandóan sorcival játszottam, nekem ez most élmény hogy a pala kibírja hogy ütik vágják míg fut
na persze, mikor 30 kis töpörödött nyavajás kezében konyhakéssel elállja az utat az gáz
Bocs hogy terhellek benneteket, számotokra teljesen érdektelen szöveggel, de olyan jó elmondani -
Akita
tag
wmarci, én nem vagyok nagy király necro-val de azért 87-es szintig felfejlesztettem egyet. Enyém mindenhol megállta a helyét, még über Izuel ellen is, viszont Über Lillth megfektette a csontikat, de kizárólag azért mert eszméletlen erősen mérgezett. Magam is tettem minden gólemfajtára egy pontot, de már nagyon bánom, mert kizárólag a Clay gólemet használom. Ha rám hallgatsz megspórolsz 3 pontot és csak a Clay-re teszel 1-et. Gólem mastery-re tettem vagy 5 pontot de tiszta hülyeség volt, 1 pont bőven elég lett volna. Skeleton témát én is kimaxoltam ahogy te is szeretnéd és nem is bántam meg. Ami a revive-ket illeti, dilemmában vagyok. Én egy pontot tettem rá ami a trnag oul set meg a Leoric wand segítségével jelenleg 8-on áll, és bár szoktam őket feltámasztgatni, soha nem éreztem hogy kellenek. Ennek ellenére, amikor Lillith kifektetett, az jutott eszembe hogy le kellett volna menni cristalling passage-be, vagy más act5-ös helyszínre ahonnan poison immunis lényeket kellett volna revive formában magammal vinni Lillith ellen. Ami a summon resist-et illeti, 5 pontot tettem rá, így most 13-on áll és ez resist all 61%-ot ad minden csontinak és revive-nek. Ha újra kezdeném, megpróbálnám maxolni a summon resist-et, hátha jobban bírnák az überek ellen. Bone armorra én is tettem 1 pontot, de semmi értelme. Talán normalban az elején ad valami védelmet, de hellen nagyon jelentéktelen. Viszont a corpse explosionra tettem 5 pontot és szívem szerint tettem volna még ha lett volna lehetőség
A nagy helyzet ugyanis az hogy amikor a csontik már jól bírják, de kimaxolva is gyakorta alakul ki állóháború és a hajam kihullik mire leütnek egy szörnyet, akkor isteni ajándék a corpse explosion mert másodpercek alatt olyan vérfürdőt csinál hogy kő kövön nem marad. Csak alacsony szinten olyan kicsi a hatósugara hogy nem elég hatásos. Szerintem bone spear, bone spirit, bone wall, bone prison a summonos necronak nem kell. Illetve kéne, de akkor az isten pontja nem lenne elég. Én úgy gondolom, ha lövöldözős karaktert szeretnék akkor csinálok egy íjászt. A 10-es bone spirit még mindig nem olyan erős hogy értelme lenne 10 pontot pazarolni rá. Azt a 10-et inkább tedd a summon resist-re. Curses táblán mindegyikre tettem 1 pontot, de szinte kizárólag a decrepify-t használom, de azt szakadatlan. Mindenkire hat, Diablo-ra Baal-ra Überekre. Lelassít, legyengít mindenkit. Szívből tudom ajánlani. igen hasznosnak gondolom még az attract-ot amit szintén gyakran használok ha többfelől támadnak seregek rám. akit megátkozok vele azonnal első számú ellensége lesz minden szörnynek akik othhagyva csapot papot, engem, csontikat, revive-t rátámadnak erre az egyre. Így lélegzethez lehet jutni. Sajnos elég rövid ideig tart még 8-as szinten is. Ehhez hasonló még a confuse ami sokkal tovább tartó átok, viszont nem olyan hatékony, bár összezavarodnak a szörnyek és véletlenszerűen kezdik csépelni egymást és engem. De tény hogy a confuse is felszabadít a nagy nyomás alól. Lower resis-et alig használtam. Akkor próbáltam amikor a decrepify ellenére alig sebezték a csontik a szörnyeket, de a lower resist-re se gyorsult számottevően. Life tape-ot egyáltalán nem használtam, bár egy pont volt rajta. Viszont ezzel lehet hogy hibát követtem el, mert Lillith-nél lehet hogy ért volna valamit. Csak úgy hellen játszva, kimaxolt skeletonokkal, jó summon resis-el olyan jól bírják a csontik hogy nem kell élettel tápolni őket. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Ruha gyanánt nekem bevált a Trang Oul set, és a vele járó tűzfal bónusz amit állandóan használok. Cipő gyanánt egy Silkweave van rajtam ami 200 def missile ellen, bár néha ez is kevés, pedig a trang oul set is ad 100-at. Gyűrűkből resist all -osakat használok és egy resist all 28%-os amuletet, szóval semmi extra. Ancient-ekkel sincs gondom, kizárólag az Über téma gond, de ahhoz most fejlesztek egy smite-és paladint.
Egyúttal itt kérdeznék paladin fegyverének gyorsaságáról. Kérdésem: Ha a smite-et használom tehát a pajzsával dolgozik nem a fegyverével akkor van-e értelme a fegyver gyorsaságára gyúrni? -
Akita
tag
Sziasztok, segítségeteket kérném. Mikor elkezdtem kulcsokat gyűjteni, letöltöttem egy map hack-et, de mikor aktív igen sokat kifagyok. Jelenleg valami mMap_v0.3-at használok. Másikat szeretnék. Tudtok ajánlani valami megbízhatót?
-
Akita
tag
Szívből örülök hogy rátok találtam ezen a fórumon. Nagy élmény nekem ez a sok hasznos infó amit leírtok.
-
Akita
tag
Köszönöm a hozzászólásaitokat, igazság szerint kicsit rossz passzban írtam azokat a sorokat amivel leszóltam saját paladinom
Feltoltam 75%-ra a block-ot és olyan szörnyek ellen, akik nem villámoznak, tüzelnek, mérgeznek semmilyen gondom nincs, cold resist-em meg 75. Egyébként ahogy olvastam Athos-t Mefi aurájával kapcsolatban, felötlött bennem hogy egy alkalommal összeszedtem olyan cuccokat amikkel a méreg ellenállást lehet 75 fölé vinni. Andarial siskja meg még valami amire már nem emlékszem. Gondoltam a cuccok plusszolós tulajdonságai összeadódnak majd és teljesen immunis leszek, de nem ez történt. A legmagasabb értékű tárgy hatása érvényesült, az öv vagy mit tudom én milyen tárgy plusz ellenállása nem jelentkezett. Kérdés, ha mondjuk 2 tárgyba lyukat ütünk és belerakunk mondjuk 2 lo rúnát, akkor vajon 5 vagy 10%-al viszi 75 fölé a villám ellenállásunkat?
-
Akita
tag
válasz
sirdond #3732 üzenetére
Sirdond, köszönöm hozzászólásod és felajánlott segítséged. Az igazság az, hogy ezt a pala-t kizárólag Überek ellen szeretném használni, és most a fejlesztés alatt is halálosan unom
A sorcival szeretek játszani. Visszatérve a fegyverre, ma délelőtt találtam egy egyszerűbb uniqum mace-ét és összehasonlítottam azzal a gagyi karddal amivel most 37-es szinten vagdalkozok és mivel éppen 5 perccel előtte döntöttem úgy hogy bal gombra smite jobbra Fanatism-ot használok, meglepődve vettem észre hogy a sebzési értékem tökéletesen azonos maradt. Szóval ezek szerint akár egy fadarabot is a kezembe vehetek? Nagyon úgy néz ki, lévén a smite-vel a pajzsát használja nem a kardját vagy egyéb fegyverét. Persze hagyományos kardozgatásnál azonnal látszik a két fegyver eltérő sebzése, csak gondolom Überek ellen úgyis a smite lesz használatban. Alig várom hogy 80-as legyek, mert ez a pala téma nem nekem való. Míg sorcizok kicsit irigykedve nézegettem a pala-kat, akik beállnak baalrunnál középre, baal nyakukba dobja a mínion bandát ők pedig rezzenéstelen élettel 1 mp alatt kivégzik a csapatot. Na gondoltam, most én is megmutatom a világnak, hozzáteszem normálon. Ez a nagy esemény nálam úgy zajlott, hogy amint rámdobta baal a csapatot, az életem kb 90%-a eltűnt én pedig futottam el a tömegből mint a nyúl .)) Nyilván kéne némi resist is mert cold-on kívül minden elég szánalmas
Na mindegy, valahogy kikínlódom hogy 80-as legyen és az addig összegyűjtött tapasztalattal kipróbálom a nyavajás überek ellen.
-
Akita
tag
Még valami eszembe jutott. Smite eszi a mana-t. hogyan fogom azt visszanyerni? Iszogatom az övembe lévő mana-kat?
-
Akita
tag
Csabi, köszönöm válaszod. Végigolvasva mostani megjegyzéseid felfigyeltem hogy hammer nélkül több idő a szervek megszerzése. Leírásodban a hammerre 1 pontot javasolsz. Elég az?
A defiance-on én is gondolkodóba estem, de persze nem használtam az eszem és csak most néztem utána hogy ténylegHiába na "a gondolkozás a legnehezebb munka, ezért csinálják olyan kevesen"
Most sem kívánom erőltetni, inkább rád hagyatkozva kéredzném még: 3 sox fegyvernek flailt javasolsz az alacsony str igény miatt. Sorcizás és necrozás alatt összekapartam egy Sigon's-t amihez 85 erő kellett amit rá is tettem. Ez persze sokkal több mint ami a flail-hoz vagy bármi egyszerűbb 3 lyukas fegyverhez kell. Vagy ezt az erő dolgot másképp kell értelmezni? Az igazsághoz tartozik, hogy eddig azt sem tudtam hogy a defnél ha ráteszem a kurzort a sorra akkor kimutatja a block értékét %-ban. Efféle összefüggést kell keresnem a fegyverek erő igényénél is? Ez azért érdekel, mert szeretnék minél nagyobb sebzési értékű 3 lyukas fegyverből Blac-et csinálni. Vagy a smite használatakor nincs is jelentősége milyen nagyot sebez a fegyver?
Még egy kérdés lustaságból) A saját palád felszerelését figyelembe véve mennyit pakoljak a dex.re? Egy palával beszélgettem tegnap, aki azt javasolta 75%-os block értéknél nem kell több amit nem csak a dex érték befolyásol hanem a holy shield is. palám most 31-es szintű 85 erőnél többet egylőre nem tettem, a dexet meg pakolászom csak úgy ész nélkül találomra, a többit meg életre.
Csabi, ha nem untad halálra magad míg ezt olvastad, igazán örülnék ha elmondanád a gondolataidat.
Előre is köszönet érte. -
Akita
tag
Csabi, belinkelt irásod a smite-s paladinról, mint a szentírást tanulmányozom
Két sorral kapcsolatban merült fel kérdés bennem.
Ezt írod:"Inventoryba kell egy 10/20/5-os anni, valamint sok light resi charm.
Annyi helyed legyen, hogy a cube + 3 organ beférjen"
Miért hordjam magammal a dobozt? Mi az az organ és minek kell belőle 3? Az anni gondolom az 1 all skillt adó charm.
Válaszod előre is kösz. -
Akita
tag
Szomorú pofával, de be kell látnom, nekem necroval nem megy Lillith. Olyan erősen mérgez hogy túl hamar elhullik a csonti sereg. Pedig Über Izu gond nélkül ment. Na mindegy, kezdek egy paladint azzal biztos sikerül majd.
-
Akita
tag
Csabi, én is blizzarddal nyomulok, bár pont olyan erősségűre van fejlesztve a meteor is. Így aztán hybridnek mondható a sorcim, de az is igaz, egyetlen olyan hely sincs ahol egyedül nem boldogultam volna. Mondjuk az anciantek ellen elég küzdelmes, pláne ha véletlenszerűen olyan hogy kizárólag lightinggal lehetne ellenük harcolni. Egyébként mi az a hell cs amit említesz?
Ja és köszönöm hogy rendelkezésemre bocsátottad a munkád, a paladin fejlesztésével kapcsolatban. Meglehet kipróbálom, de csak és kizárólag Überek ellen, mert alaphelyzetben félénk és visszahúzódó vagyok éppen ezért játszom sorcival és kicsit necroval. A harc sűrűjében brillírozó pala vagy barbár nem nekem való. De azért izgat a torc szerzése és lehet hogy muszáj lesz kifejlesztenem az általad leírt palát. -
Akita
tag
Köszönöm a hozzászólásaitokat, egyelőre össze kell gyűjtenem a kulcsokat, amit eléggé utálok mert olyan idegőrlő rohanás azaz teleportálás. Kicsit ráizgultam hogy csináljak egy olyan palát amilyet mindenki említ és azzal viszonylag könnyűnek mondjátok az Überek elleni küzdelmet, más részről viszont muszáj kipróbálnom a necroval, ha másért nem csak hogy meggyőződhessek róla lehetséges-e. Ha én lennék a blizzard diablóért felelős karakterspecialista, mindenképpen az vezérelne hogy minden karakter képes legyen egyedül legyőzni a legnehezebb ellenfelet is. Ennek némiképp ellentmond a sorcis tapasztalatom, lévén diablós szereplésem kb 90%-ban sorcival játszok, és a sorcit erősen képtelennek érzem az Überek ellen. Na persze, hozzá kell tennem, egyszer próbát tettem sorcival és Über Durielt adta. Természetesen 3 mp. alatt végem lett. De nem adtam fel hanem megpróbáltam kitalálni hogyan is győzhetnék. Ha hiszitek, ha nem, sikerült. A pálya jobb felső sarkában két fejreállított W betűt formázó homokdűne alakzat van.odacsaltam Über Durcit és az alakzat arra kényszerítette őkelmét hogy amikor ki akarja kerülni az alakzatot akkor érzékeli hogy távolodik tőlem és visszafordul, majd újra távolodni kezd és ezt ismétli a végtelenségig. Én meg kényelmesen ránehezedtem a meteorra és szépen kivégeztem
-
Akita
tag
Athos, köszönöm! Aludni nem tudtam, állandóan ez a probléma zakatolt a fejemben. Nem tudom miért így alkották meg a játékot, lévén elég sok ideig tart az Über legyőzése, pl. a 3 alkalom közül az utolsóban kb 3x annyi időmbe telt Izuel kiiktatása mint az előzőekben. Szóval jól esne némi pihenő. Na mindegy, szívből örülök hogy válaszoltál és remény költözött belém, így szenteste napján
Egyébiránt Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Közben eszembe jutott, aki már járt Tristanban biztos fel tudta mérni, van e esély rá hogy szétválassza az ember az Übereket, mert el se tudom képzelni miképp bírkózna meg hárommal egyszerre a csontváz hadseregem. -
Akita
tag
Hello!
Segítségeteket kérném. Nagy kínkeservesen összegyűjtöttem 3x3 kulcsot sorcimmal. Átpakoltam necromhoz és nekiláttam hogy most nagy ÜBER irtást rendezek. Necrom és csapata sikeresen le is győzte über Izuelt, aki agyat dobott. Második nyitásra szintén Izuelt adta és harmadikra is. Most van 3 agyam. Gondolom ez így nem normális. Arra tudok gondolni, hogy a kulcsgyűjtés előtt letöltöttem egy maphack-et mert anélkül az életem ráment volna a kulcsok gyűjtögetésére. Lehet hogy ezt a csalást detektálja a program és azért büntet állandóan Izellel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged