Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cincinatus
aktív tag
Tapasztaltok a Necroval a Season 37,-ben, ha valaki kedvet érezne. Akár 1300 (!) paragon körül be lehet húzni a GR 150-et jó builddel és mázlival. Trag’Oul Death Nova builddel nehezebb megcsinálni, de könnyebb összerakni a buildet., viszont minden statnak a helyén kell lenni. A LOD Death Nova build jó statokkal nagyon-nagy szerencsével jöhet csak össze (nekem nem is adta). Bár LOD-dal is le tudtam nyomni GR 150-et, de a build közel sem volt ideális. Nagyon gyorsan nagyon magas szintekre lehet jutni, csak a farminghoz más kaszt kell.
-
cincinatus
aktív tag
Ez a season sajnos csak necromancer kasztnak kedvez. Bár azzal elvileg 1400 paragon körül be lehet húzni a GR150-et.
-
cincinatus
aktív tag
Hátha valakinek jól jön a következő soul shards szezonra. A H90 Frenzy Barb abszolút S tier. Lenyomtam pár buildel a GR 150-et és ezzel volt bőven a legkönnyebb.
-
cincinatus
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszi!
Ha valaki még rápróbálna ezzel a builddel, akkor a maxroll és icy-veins leírásban is van egy anomália. Az item-eken alacsony paragonon a Condemn Damage-et érdemes elhagyni és mást (Vitality-t, All Resistance-t tenni), mivel nagymértékben növeli az életbenmaradást és a Phalanx-ok által okozott Condemn Damage-et nem növeli. (Csak a saját a Condemn Damage-et, ami viszont csekély mértékben számít.) Ellenben a Phalanx Damage-et minden item-en érdemes kimaxolni. -
cincinatus
aktív tag
Ha valaki érez magában kedvet még D3-azni és teljesen ki szeretné játszani, a Season 36-ban Solo módban a Soul Shards-ok felhasználásával Crusader Akkhan Condemn Build-del 2000 Paragon alatt be lehet húzni a GR 150-et. Most sikerült 1986 Paragonon
De láttam a Rankingson, hogy jó szerencsével 1500 (!) Paragon körül is össze lehet hozni, mert kb. már nekem is alkamas volt rá akkor a build, de GR 146-tól az összes Rift Guardiant Pylon nélkül kellett bedarálnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valaki még rápróbálna ezzel a builddel, akkor a maxroll és icy-veins leírásban is van egy anomália. Az item-eken alacsony paragonon a Condemn Damage-et érdemes elhagyni és mást (Vitality-t, All Resistance-t tenni), mivel nagymértékben növeli az életbenmaradást és a Phalanx-ok által okozott Condemn Damage-et nem növeli. (Csak a saját a Condemn Damage-et, ami viszont csekély mértékben számít.) Ellenben a Phalanx Damage-et minden item-en érdemes kimaxolni.