Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszla
senior tag
batlenyet már megint kivágott játék közben
mostmár tényleg húzzanak el a -
DopeBob
addikt
valaki ránézre a karimra?
S7 monk, első karim. DPS már már túl jó, de úgy összecsuk egy komolyabb csapat szörny, hogy öröm nézni, pár mp-ig élek... már ha... GR40 körül.
S7 Set van meg, amit még találtam. Bármilyen tippet szívesen fogadok

-
_ocsisajt
őstag
thornos kérdésemre a választ köszönöm!

-
kökény
aktív tag
Nekem kockából rare upgraddel esett, de sima rifteken is esett már vagy 3, egyik sem anci természetesen. Ha teheted 4fős rifteket csapasd, hullik a lego, és előbb-utóbb kiesik
Nekem egyébkén Uhkapian Serpent nem esik, egyet kikockáztam, azóta semmi, de lexar...om, majd esik, nem szabad rágörcsölni, meg ide kell írni,h mi nem esik és másnapra hopsz már ki is farmolod 
Dargelot kollegát kérd meg, együtt mentünk múltkor és fosta neki a rendszer ezt a fegyót

Egyébként T hanyason mész? T10-en nekem nem dobta, de T13 4 fősben már gen, ez is számít, illetve nyilván hamarabb jön úgy, mintha soloban farmolgatja az ember.Kuncsorogjál be olyan szintekre, amt még nem bírsz, de jobban esik a lego...
-
Ellia
addikt
Srácok a Sacred Harvester most komolyan hol esik?
Dropban még nem jött egy darab sem, kadala már megint bas... k. játszik, a kockába meg több 1000 alapanyagot felhasználtam már, de nem adja be :/ Ötletek? -
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, autentikálásnál ezt kapom: "Code 74 - Temporary Outage of the Battle.net service"
Másnál is ez van?

-
SQX_Barto
addikt
válasz
GoTReX
üzenetére
A nonseason-season nem atjarhato, egy cucc vagy itt van, vagy ott. Paragon, karakterek minden kulon van.
Amikor lezarul egy season, akkor az osszes karakter, cucc, paragon minden atmegy nonseasonba. Paragont visszaalakitjak XP-ve es hozzacsapjak a nonseasonhoz, van hozza kalkulator
A Hardcore pedig a softcore-hoz hasonloan van. Tehat, amikor van aktiv season, akkor 4fele karaktert tudsz letrehozni. Softcore - Season/NonSeason, HardCore - Season/NonSeason. Ket season kozott pedig ertelemszeruen csak softcore/hardcore karakter van.A rebirth azoknak kell fokent, akik mar kimaxoltak a hero slotot es igy egy nonseason karibol csinalnak seasont. Vagy pedig egy karakternel ragaszkodnak a nevhez meg az eddigi jatekorahoz (mert az is megmarad)
-
MrCsiT
addikt
Mi van a bnet szerverekkel?
Nem akar elindulni a játék..
..és a weboldaluk is hol be akar töltődni, hol nem, de inkább nem.
Karbantartás van, csak nem figyeltem?

GoTReX: az NS item, azaz, Non-Season cucc, nem lesz használható Season-ben.
Mint fentebb írták, ha season karira állítasz egy korábbit, akkor 1-es szintről kezdi, és a nevén kívül semmije nem marad meg, sem a szintje, sem a spellek, sem a non-season felszerelése.. -
dargelot
senior tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
+thorns sebzésre szavazok. Gondolom már bőven 200k felett van a thorns-od, de még így is. A kérdés hogy pontosan hogy adja a +15% sebzést? a több ezres mellé még +15% vagy az egészet fejeli meg?

@GoTReX
Rebirth - NS karit át tudsz tenni seasonba. Lvl1-re rakja és minden cuccot ns-ben hagy. -
DaveHutt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Thorns csakis. Minden cuccon, amin beadhatja a 9500-at (asszem chest, belt meg még vmi/shoulder?), azt kell tekerni. A többi szorzóval többet ér, mint 1000-1300% mellé még 15%.
Kökény: mi tegnap 4en toltuk Torment XIII-at, 2 VyrRasha Archon wizzel (Nemesis, CoE helyett Ancient Parthan Defender+Halo of Arlyse), plusz egy LTK monk Nemesissel. A negyedik karakter egy leecher volt. Nekünk is ment szépen a rift.
-
GoTReX
őstag
Gondolom még nem késő karit indítani:-) Amùgy mi ez a rebirth?Ladderé teszi a régi karit?
-
_ocsisajt
őstag
skacok!
lonbombinak kiesett végre anci aquila... kérdés, persze, hogy nem ideális, de nem baj, lényeg:
15% bombard primary? vs 9500 thorn secondary?
-
kökény
aktív tag
Valaki, ha publicon csapatná a T13 rifteket és speedet akarnak T13-on javaslom egy supp monk csapatba való integrálását
tegnap így mentünk és háát, mint kés a vajon, legalább 2 órát ugyanazokkal a csapattagokkal végig, én és egy DH osztottuk az áldást, monk szépen összehúzta, tette alánk a talp alá valót
Ez így nagyon rendben volt, utána szenvedés volt átmenni a másik csapathoz, ahol estünk keltünk supp nélkül.Biztos nem mondtam sokaknak újat, de részemről erősen ajnálott ez a felállás és dőlt a lego, több cuccomból is kiadta az ancit, más kérdés,h xar statokkal, de azért volt upgrade 
-
Edge
veterán

-
tibee77
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szerintem elbeszeltetek egymäs mellett, te veded a suppot mert azt hitted öket szolta le, de közbe ö csak azokat a suppokat szolta le akik pubon, ugy jätszanak ahogy a noob kezikönyvben elö van irva.
Amugy igen, vannak meg furcsa dolgok igy helyreälläs utän is, konkretan sz@rrä lagoltatott minket a jatek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ellia
addikt
Most toltam kb egy órát, gond nem volt csak a loot fos...

-
SQX_Barto
addikt
válasz
DaveHutt
üzenetére
En alapba nem pubozom, van klan, van baratlista, nem nehez osszedobni egy partit. Publikos(vagy community-s) supp monkot en is lattam rohanni, nem is ertettem mi a baja.
Engem csak az zavart, hogy leszoltad a suppot
Nem tudom mas hogy van vele, de nem hiszem, hogy olyan marha nagy elvezet supportkent grezni. (bar anno WDkent elveztem), de most ez a barb nem az igazi. -
SQX_Barto
addikt
válasz
DaveHutt
üzenetére
Erdekes nalunk nincsenek "hulye supportok" es 90-93 akarhanyakat lehozunk keves halallal/halal nelkul...
Ha a "hulye supportok" nem aldoznak be az idejuket vinni a seggedet a partiba, akkor leshetned, mekkorat mesz... Mert mi/ok tartjak eletben a dpst.. Hiaba a 8000 paragon meg 20 millio sheet dps, a fakeresztnek a dpse NULLA. Tobbet latom, hogy a wd vagy mas dps kiall az Inner sanctuarybol, arreb megy az IP hatosugaran es minket szid, hogy bameg meghaltam...
DPS ha magasat akar menni, akkor kell a paragon, kell a gemezett gear, mert nem lesz eleg dps. En is nemhiaba csinaltam support barbart, (bar nem vagyok tulzottan oda erte) -
kökény
aktív tag
Egy ilyen támadás után mikorra áll vissza a rend?Este már nyomnám, pont most érek rá, erre ilyen kotsogok támadnak

-
Kódos
aktív tag
[Újra DDOS támadás érte a Blizzardot]
Majd akkor ezért döglenek a hc-s karakterek

-
DaveHutt
őstag
válasz
tibee77
üzenetére
Na és pont ezért nem fogok group GR-ezni. Már bocsánat a kivételnek, de a hülye supportok mindig elszaladnak, engem onehitelnek a mobok.
Ja egyébként azzal is a tököm televan, hogy paragon 650-nel GR75-öt soloban letolok, de Gr80 groupba vagy gear, vagy alacsony paragon indokkal senki nem akar bevenni. Gr75-öt meg minek menjek groupban, ha soloban is megy.
Azt hiszem nekem ennyi volt a season.
-
tibee77
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Totäl felejtös, mint irtam monk es barb (vagy wizz) nelkül eselyed nincs eletben maradni.Konkretan ha nagyon elöre mennek a supportok gr közben es te/ti dps karik lemaradtok akkor a feher mobok kb mind egyhitelnek.
Ugy kell közöttük lavirozni, ami nem veszes a meele mobok ellen de amikor 100 iränybol jönnek räd a nyilak meg egyeb repülö finomsägok akkor csak imädkozni tudsz. 
-
tibee77
őstag
En nem voltam jo soha a garga-s wd-vel, valahogy hiäba helyeztem oda a gargäkat az elithez, hiäba csinältam mindig ugy a dolgot ahogy kell, a dmg-em nem volt sose akkora mint most ezzel a bat-essel.Tegnap vegig 90+os gr-t mentem egy garga-s wd-vel (ö meg en voltunk a 2 dps) es ahogy figyeltem a mobok hp-jät, mindig akkor csökkent nekik drasztikusan amikor a tömegben en kedztem el tolni a bat-et.De akkor nagyon durvän.Nem mondom, hogy a garga nem erös de szerintem bat durväbb, plusz azzal nincsenek helyezkedesi gondok, mindig azt ütöm amit en akarok.Nem ugy mint amikor a petek valahol 5 meterrel odebb ütnek valami feher mobot az elit helyett.Jo persze jol is kell vele jätszani, mert nagyon törekeny, marha könnyü vele halni, ha a support nem figyel räd oda.Pittinek könnyü ö wd buzi, ugyanaz mint edge wizz-ben, neki fexik bärmelyik wd-s build, nekem idäig csak a support szerepkör jutott, bele kell tanulnom a dologba.
-
tibee77
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
Az igen!En is tegnap nyuztam a firebat-es wd-t ezerrel, igaz en meg csak kicsibe nyomom de nagyon bejövös.Egy kerdes, bossnäl ugye eleg egyszer megküldeni a haunttal meg a locust-tal az elejen, utäna a dot rajtamarad, vagyis mindig kapom a 300%os dmg bonust ugye?Max akkor kell neha löne a hauntot, ha fogyoban van a mana.Nagyon durva sebzest lättam a guardianon, konkretan 2 trilliärdos sebzesek voltak rajta mikor az elete vege fele beproccolt a coe.

-
Amartus
senior tag
Másnál is meghalt a Battle,net?
-
pardeee
csendes tag
Nekem eddig csak a sima Diablo 3 volt meg, ha megveszem a RoS-t és mondjuk van már egy Season7 karakterem amivel már a 3. actnál tartok, akkor előről kell kezdenem a játékot, ha igen akkor legalább az itemeket át tudom valahogy vinni az esetleges új karakterhez?
Köszi
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Pitymaszter
üzenetére
Az nekem tökéletes lenne
És megköszönném
Csak a héten vagyok szabadságon, viszont éjjel nappal azért nem tudom tolni. Felveszlek és akor este 8 fele felmegyek 
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sárpac
üzenetére
HCnal egyebkent rift guardianokra van egy lista, hogy mi az instaleave?
300m toughnessel elkapott eskandiel lassu lovedeke es beutott az awareness GR69en, jelenlegi setuppal pedig kell 45sec kb a guardianra, szoval nem nagyon lehet kizarni, hogy egyaltalan ne tudjanak megutni. vaultozni tudok, de nagyon rovid a sebezhetetlen idoszak vaulthasznalat kozben szoval azzal inkabb nem vedekeznek ha nem muszaj.
-
kökény
aktív tag
válasz
dargelot
üzenetére
OFF: meglett tegnap este a GR70, 10 perc alatt, álomrift volt, conduit pylonnál kér elitpack is seperc alatt megpörkölődött végén a patkánykirállyal, imádom, hogy szinte nem is látom az ellent miközben a hp-ja szépen közelít a nullához
Amúgy kis apróságok megdobták a karit rendesen, pölö cold dmg tekerése bracira ne meg a Bane of Stricken, az azért már nagyon hiányzott. -
pardeee
csendes tag
Sziasztok,
Van valami mód a játékban, hogy megszerezzem a Tyrael szárnyakat a karakteremhez, vagy csak megvenni lehet?
(pár éve játszottam végig a játékot, ma hosszú idő után elővettem játszogatni, ahogy látom elég sok minden elég sok minden megváltozott)
köszi
-
Zoshi85
aktív tag
Szasztok. Az elöző szezont kihagytam, de a mostanit elkezdtem. Változtattak valamit a multin? Pár napja hiába akarok csatlakozni, nem sikerül.. Akármelyik módot választom..
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem is férek el sosem

-
nagybá
senior tag
Srácok...azt jól értem, hogy a kockánál a 3 legendary tulajdonság amit beraksz, az olyan mintha rajtad lenne és aktív? :-|
ui.: Nem rég van meg a RoS és még sok új dolog van nekem itt. -
dargelot
senior tag
Én még a hasztalannak tűnő, de jó statokkal rendelkező legendet is elrakom, pl Frostburn. Ki tudja, hogy mikor lesz része egy ilyen legend egy top buildnek. Mivel már nem játszok annyit, jó érzés, hogy jön a következő patchben egy új build s azzal is egyből tudok menni. Pl anno így jártam a Sacred Harvester fegyóval is. El volt téve anciban, bár nem volt jó semmire, majd top fegyó lett. Azonban ez már semmire nem jó, mert ezt kikerülve a Blizzesek az új buildekbe új tárgyakat csempésznek, avagy rework-ös tárgyakat.
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A bökkenő ott van, hogy BiS cuccot nem zúzunk be

-
DaveHutt
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nekem 3 napnyi farmolásba tellett egy k. Focus ringet kifarmolni Torment X-en. Megvolt már minden Flashfire-höz, még egy jobb non-ancient Wand of Woh (!) is.
Azóta eltelt egy hét, lett egy másik wizardom. Az egyikkel Torment XI speedfarm megy (továbbra se látom értelmét a XIII-nak, egyelőre csak szenvedés a legtöbb karakternek, speedfarmra nem való), felváltva gr55 2-3 perces gemupokkal. A másikon 4/6 ancient Firebird set, amire még nincs ancient Chantodo fegyverem. Ezzel random, alig odafigyelek módbab GR70 simán ment, és sztem menni fog 75-80 között is, ha odafigyelek.Ergo: farmolj, és ne add fel.
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Hát ja. A Diablo az egy hack&slash tárgyvadászat vég nélkül, és a felső határ Lim n->∞ -be.

(#92824) Thrawn

-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ebből a definícióból kiindulva én töménytelen mennyiségű BiS cuccot zúzok be abban a pillanatban ahogy kibontom

-
Lézerparaszt
őstag
Ha jól emlékszem akkor WoW-ban hozták be ezt a kifejezést, ezért használom én is azt a jelentését. Annyiban más ott hogy a statok fixek. Ezért jelenti nálam a vites/life regenes/life%-os Witching Hour is a Best in Slotot, hiába teljesen használhatatlan a rossz rollok miatt. Ez csak magára a tárgyra vonatkozik. Arra, hogy abból a tárgyból kell majd a lehető legjobbat megtalálni arra a slotra.
Abszolút maxos item eddig asszem 3 esett amin minden maxos volt, még a secondary is. Természetesen ilyen goldskin meg hasonlók, ami még úgy se jó
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem tudom az általad említett wow hogy működik. Kiesik egy item, az itemen a rollook fix-ek, csak a nagyságuk változó?
Itt a rollok nem fixek, még a main stat se. Az, hogy kiesik egy XY típusú legend amilyet szeretnél, attól még lehet hogy egy kalap nudli.
Legyen mondjuk ideális a következő main stat neked vállason.: Dex, Vita, AoD, CDR, és Ancient-ben persze. Neked meg esett Dex, Armor, RCR, All resist, és non-ancient. Ez nyilván egy xar, nem hogy BiS. És a rollolás se segít rajta.
Abszolút maxos stat: nem lehet elvárás az olyan ami nincs, de ettől még lehet egy item BiS. Ha ancient a tárgy, az ideális statok vannak rajta, viszonylag magasak is, főleg a fontosabbak, akkor az már az. Legalább is mi megelégszünk ezzel is.

-
Edge
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
igaz ami igaz
max statos cucc igen ritka d3ban 
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Kérdezném, hogy PC-n lehet XBOX kontrollerrel irányítani a játékot?
Elérhető ugyanaz az interface, mint BOX-on? -
kökény
aktív tag
Én sem tudtam, h a BiS a fullos cumót jelenti, az tuti, hogy chaten ha használjuk a BiS-t akkor azt úgy értelmezzük, mint ahogyan azt Lézerparaszt kollega is írta

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Maxos stat Diabloban egy helyen van. Ugy hivjak d3planner
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oke lehet embereknek egy ket makos item ami, maxos/maxkozeli, de kb ennyi. -
Lézerparaszt
őstag
Diabloban akkor nincs BIS, mert nem nagyon látok olyan cuccokat amin minden stat maxos. WoW-ban azt jelentette a BIS mint amit a wiki is ír, de mivel Diabloban a stat mértéke is változik, így csak akkor van értelme a kifejezésnek ha ezt nem nézzük. Ha megkérdezi valaki hogy övben mi a BIS, akkor azt fogjuk mondani hogy Witching Hour, és nem azt hogy minden statja maxos és ancient. Neked is igazad van mert lehet azt is BIS-nek hívni de inkább maradjunk a realitás talaján

-
Edge
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Hát az lehet hogy te azt érted alatta de a BiS az a Best in Slot vagyis a legjobb item ami azon a sloton lehet ez alatt a rollt is értik és az enchantot is. No offense, nem vitatkozni akarok csak sztem nem jól használtad a kifejezést és így félreérthető, senki se higgye azt hogy pár száz para alatt kiesik minden tökéletes rollokkal anciba, mert ez nem így van.
wowwiki: "Best in slot (also "best-in-slot"; usually shortened to "BiS") is a term meant to describe the very best item, enchant and/or gem available to a character for a specific slot. "
diabloban is ugyanezt jelenti.
-
kökény
aktív tag
Kellemesen csalódtam NS-en publik gameban. Bepofátlankodtam T13-ra WD-vel, ami köbö T10 képes csak, mondom hátha esik ez+az
Nagyon normálisak voltak, látta emberke,h szenvedek elitel visszajött segíteni, anci manjumát dobott meg ilyesmi. Több csapatba is belekóstoltam, mindenhol ezt tapasztaltam, nagyrészt para1000+-ak és gondolom egyrészt vágják a miújságot és az idióták kikoptak vagy sezlonyba rondítanak bele
Szóval most egy nagy pirospont a NS-ben játszóknak 
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A chatondo's "golyó" nekem is kiesett első re anciba kadalától, de aztán semmi csak törni való itemek.

-
Lézerparaszt
őstag
-
Edge
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Akkor a kivétel erősíti a szabályt? mert megnéztem az S7 karidat de 1 db BiS itemet se látok rajta

-
-
Joezyka
senior tag
pl nekem is a wizz a favorit, pláne az archont régen nem szerettem, viszont most nagyon bejön! végre élvezem újra a játékot, remélem nem fogok megint úgy járni mint s6-ban, hogy mindenki csak speed90-et akar menni és akinek meg nincs klikkje vagy nincs para 5000-en azt leszarják.
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Próbáld meg, hogy haverral mész. Én pl unity-t tőle kaptam mert nekem se kadala se grift/rift nem dobta. Uliana chestet meg most se találtam pedig 1100 shardot lövök el egyszerre már sokadik alkalom óta csak chestre, de ugyan ez a helyzet a witching hour-el és a compass rose-al pedig van egy top travelers pledge-m.
A kezdő set amit a játék az elején kiköp neked részletekben azt én teljesen lecseréltem mert kabaré milyen gagyi statokat rakott rá. Ha mókoltak is a loottal azt nem kötötték az orrunkra vagy csak bezavar most ez a +3 torment szint.
-
Edge
veterán
Egy- egy kaszt népszerűsége nem az erejét tükrözi.
Mi klánunkban sincs sok wizard, de ettől még erős, a legmagasabb top1 eredménye a wizardnak van soloban euban, 2playerben detto, többiben is ott van a top 15ben, a te statisztikád alapján a dh erős, pedig egyik lbn sincs sehol.
Annyi van hogy sokan nem szeretik az archont, mert most csak az jó magasabb grre a wizardnak a buildek közül, vagy csak túl bonyolult sokaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem egyébkén Uhkapian Serpent nem esik, egyet kikockáztam, azóta semmi, de lexar...om, majd esik, nem szabad rágörcsölni, meg ide kell írni,h mi nem esik és másnapra hopsz már ki is farmolod 

de inkább az van, hogy a képen sikerült megörökíteni azon ritka esetet amikor van IP rajtunk és azt a gyakori esetet is amikor a powa végére rántasz oda fullhpval sárgát

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)