Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Na, emberek, én most untam meg ezt az egészet. Elegem van már, hogy semmit nem akar beadni a játék, ami kellene. Semmit. Nagy nehezen összehoztam a Firebird setet a Wizardomra, most már gond nélkül megy a T11, viszont a T13-hoz kellenének a legek is, amik nélkül hiába van DMG, egy-két találat után fekszek, ami roppant idegesítő.

Sehol egy Unity (pedig abból kettő is kellene), se egy Aquila Cuirass, de legalább akkor a Halo of Arlyse gyűrűt adná, ám ehelyett mindig a másikat, a Halo of Karinit dobálja, már egy tucattal esett, de a másik az istennek sem jönne be.

Aztán valamiért az Endless Walk setet sem akarja dobni, pedig sokkal jobb lenne, mint a Bastions of Will, ám eddig mindössze kétszer esett Traveller's Pledge amulett, de mindkétszer DEX volt rajta... legalább socketet adott volna bele, akkor áttekerem INT-re, de nem...

Nem tudom, mit csinált a Blizzard a loot rendszerrel, de ez már nevetséges, hogy semmi nem akar esni T11-en. S6-ban TX-en csak úgy záporoztak a legek, tömve voltam alapanyaggal, most meg, amikor szükségem lenne rá - azt mondanom sem kell, hogy a Firebird setből is elég szar rollosak vannak eddig -, alig-alig esik valami.

Nem állítom, hogy szándékosan szívat a játék, de azért kezd elfogyni a türelmem lassan. Így semmi értelme az egésznek. Egy-két órára idejutok, megyek pár riftet, összejön annyi mati, hogy egyszer-kétszer tudok pörgetni vagy Kadalánál pár cuccot venni, és ennyi. Semmi sem jön be. Már lassan egy hete. Nem tudok elmozdulni T11-ről, sokszor inkább visszaveszem TX-re, hogy gyorsabban haladjak, de az sem segít. Se a kockában nem jön össze semmi, se riftekben.

A GR-ről ne is beszéljünk. Mentem pár GR50-t, mert kulcsom annyi van már, mint a szemét, de soha sem ad semmi használhatót a végén. Komolyan, olyan legek esnek ki a RG-ből, amit tucatszám találni máshol is. Bezzeg ami kell, azt nem adja be. Vicc ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák