-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Pitymaszter #92995 üzenetére
Fields of misery a legjobb T11-en. Pet legyen bent és csak menni kell előre goldos gemmel.
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Pitymaszter #92849 üzenetére
Az nekem tökéletes lenne
És megköszönném
Csak a héten vagyok szabadságon, viszont éjjel nappal azért nem tudom tolni. Felveszlek és akor este 8 fele felmegyek
-
kökény
aktív tag
válasz
Pitymaszter #92652 üzenetére
Köszi neked is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Pitymaszter #92488 üzenetére
Ez volt az!
Bird: Neked is köszönöm a segítséget!
-
GoTReX
őstag
válasz
Pitymaszter #92118 üzenetére
Ezek most a season vége miatt vásárolhatóak akkor csak úgy Goldért?
-
GoTReX
őstag
válasz
Pitymaszter #92114 üzenetére
Ezek olyan "fülek" mint most a megvásárolható chest tabok?
-
szupermacs
veterán
válasz
Pitymaszter #91913 üzenetére
Köszi. Ebben a seasonban még nem bountyztam, mindenképp bepótolom majd.
Egyébként kegyetlen nehéz a set dungeon, most vagyok 306 plvl és még így is akkora sebzéseket kapok be, hogy nem igaz. Dam reductiont tudok encsizni vagy reforgeolni (vagy nem tudom itt hogyan hívják) a kövér nőnél? Érdemes minden cuccomra azt nyomatni? Vagy honnan szerzek ilyen statot(?)? -
babak
csendes tag
válasz
Pitymaszter #91875 üzenetére
köszönöm a segítséget
a kampányt ma délelőtt toltam végig ( melynek végén megküzdöttem magával Diabloval és legyőztem), ennek ellenére az Adventures mode - t nem engedi kiválasztani
-
Bird
addikt
válasz
Pitymaszter #91408 üzenetére
Ennyire nem akartam aljasodni.....
Amit linkeltem abból amúgy is egyértelmű szvsz.
-
Grafirka
őstag
válasz
Pitymaszter #91258 üzenetére
Meglett,szep formas maca Nem harcol , allitolag a moralt erositi
Szarnyakat honnan lehetne szerezni ? ( ossze kell rakni , vagy valami Boss dobalja el ?) -
Edge
veterán
válasz
Pitymaszter #90873 üzenetére
nem hiszem hogy más oka lehet mint az hogy egyszerűen fegyverből sokkal kevesebb típus eshet dhnak így jobb a fegyver lootja.
-
Thrawn
félisten
válasz
Esik, mintha muszáj lenne
Nemrég mikor már azt gondoltam ennél jobb nem fog már esni seasonban, mégis beadott egy upgradet. Manticore ellenben eddig csak egyetlen egy darab esett, pocsék rollokkal
Shadowguard: Szép lett!
Cinderrel igazi glasscannon leszel, ez egy ilyen build. Leginkább T10-re való - oda némi átalakítással piszokgyors - de kisebb köveket is lehet vele húzni, 60-65-ös GR-eket 5 perc körül le lehet vele hozni. High GR-re túl papír, oda kényelmesebb a Mara, ultrahighGR-re meg LoN Shi-Mizu kell(ene). -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ADt nem fegyveren kell hozni UEnél.
Szerintem nem esik több, mint a korábbi seasonban, ez tényleg szép darab.
-
Peppo
őstag
válasz
Eleinte nagyon sok hullott, de vacakabbnál vacakabbak. Egyetlen anci esett (vagy Zoli adta, már nem tudom), az egész tűrhető, de mind az előző seasonben, mind PTR-en esett már sokkal jobb. Mostanra annyi változott, hogy már a vackok is ritkábbak lettek.
Szerintem Zoli kockája a legjobb esély, úgy vettem észre, ő viszonylag gyakran adja.
-
D5
aktív tag
válasz
Pitymaszter #90496 üzenetére
Akkor nagyon elkerülték a figyelmemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest