Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Igen ez a best monk farmoläsra.Quinn is megemliti a videoban, hogy paragon pontok nelkül is speed volt neki a 60as gr, ami ugye t13 ha jol emlekszem.t10ig az ugyancsak sunwuko monk a jo, de a harangos (a tüzes kepernyöt letörlö harangra gondolok).Ha valaki magasabb gr-re akar menni, solo-t peldäul annak a rainment-es monk kell, az nagyon durva sebzesre kepes.Viszont en tenyleg nem ajänlom monkot kezdö karinak, inkäbb dh-t azzal majd esnek dex-es cuccok a monknak ha majd azt is fel akarsz huzni.Nagyon nehez vele az elet addig amig meg nincs a teljes rainment set-ed es pär specifikus item-ed a kockäba.En most azon szenvedek, hogy meg csak az egyik fegyverem van meg hozzä, a teljes set ugye, megvan a pullos vällas, a generätoros bracer de a vällast nem tudom betenni mert meg mindig nem esett egy rohadt rorg amit a kockäba dobhatnek b e...Para 250nel järok es 45-ig jo csak igy a monkom...Persze meg csak 2. nap jön es nem kene elegedetlennek lenni, de mäs kasztok (wd, wizz) mär sokkal jobban apritanak ha csak a set-jük van meg.Eletembe elöször kezdtem monkot szezonba elsö karinak, szerintem utoljära is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest