Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Variáltam picit a Jade WD-t, 60-as simán lemegy vele (mehet ez feljebb is, dps az van, a védelemmel vannak bajok):
Jade set (5), a fejes helyett Quetzalcoatl
öv: Haunting Girdle (opcionális - helyette mehet a fétises, vagy String, vagy Witching is)
amu: HF amu (nálam Confidenc Ritual passzívval)
wrists: Lacumba Ornament (5% dam red minden Soul Harvest stack után)
ring: Ring of Empitness (75-100% nagyobb sebzést minden Haunt és Locusttal fertőzöttre)
ring 2: Unity (opcionális, én Convenctiont is raktam be, de a Traveller is működhet, de akkor bukó a HF amu)
fegyo: Sacred Harvester (10 stack-ig mehet a Soul Harvest/alapesetben a 25% damred, de a Lacumba miatt +50% - részben opcionális, láttam 70-es PTR videót, ahol pl Kukrival és hozzá BBV/fétisekkel nyomult)
mojo: Vile Hive (Locust Swarm megkapja a Pestis rúnát, és 60% damage-t)Kockába:
fegyo: Wormwood (automatikusan fertőzi a közeli egységeket Locust-tal, enélkül elég macerás castolgatni, mert drága - Vile Hive miatt megkapja a pestist is) / láttam buildet, amiben a Wormwood volt a kézben, +30% Posion ddamage elég beteg rá, csak akkor bukó a Vile Hive (mondjuk azt meg be lehet tolni kockába)
páncél: itt több lehetőség van, Strongarm bracer/ Tiki fejes/ Aquila (50% damred simán tarható, mert alig-alig lesz fullon a mana)/ Grin Reaper
ring: RoRG, ez meg kell a fejes miatt.
Gemek: Bane/Trapped/Eso
Skillek:
Haunt - Poisoned Spirit/ Locust Swarm - Diseased Swarm
Lehet helyette Pychical ág is, hauntból a manatöltős, locustból a +25% damredesSoul Harvest (Jade miatt összes rúna) / Horrify - Frightering Aspect (Tikivel jó páros lehet, még nem próbáltam)
Spirit Walk - Jaunt (alap) / Piranhas - Piranhado (összerántja a mobokat, proccolja a Strongarmot, van rá passzív, + sebzés)
Passzív: Creeping Death (a build alapja)
Grusemoe Feast
Grave Injustive
Pierce the VeilA build lényege, hogy köpködöm a Haunt-ot, ha közelebb megyek, akkor hat a Wormwood/Locust, Piranhadoval berántom a mobokat, berohanok, elütöm a Horrifyt majd a Soult Harvest-et - ha necces a helyzet, akkor SW. Ha jól ütemezzük, akkor folyamatosan lehet nyomni az összes skillt.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest