Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shotika

őstag

Variáltam picit a Jade WD-t, 60-as simán lemegy vele (mehet ez feljebb is, dps az van, a védelemmel vannak bajok):

Jade set (5), a fejes helyett Quetzalcoatl
    öv: Haunting Girdle (opcionális - helyette mehet a fétises, vagy String, vagy Witching is)
    amu: HF amu (nálam Confidenc Ritual passzívval)
    wrists: Lacumba Ornament (5% dam red minden Soul Harvest stack után)
    ring: Ring of Empitness (75-100% nagyobb sebzést minden Haunt és Locusttal fertőzöttre)
    ring 2: Unity (opcionális, én Convenctiont is raktam be, de a Traveller is működhet, de akkor bukó a HF amu)
    fegyo: Sacred Harvester (10 stack-ig mehet a Soul Harvest/alapesetben a 25% damred, de a Lacumba miatt +50% - részben opcionális, láttam 70-es PTR videót, ahol pl Kukrival és hozzá BBV/fétisekkel nyomult)
    mojo: Vile Hive (Locust Swarm megkapja a Pestis rúnát, és 60% damage-t)

Kockába:

fegyo: Wormwood (automatikusan fertőzi a közeli egységeket Locust-tal, enélkül elég macerás castolgatni, mert drága - Vile Hive miatt megkapja a pestist is) / láttam buildet, amiben a Wormwood volt a kézben, +30% Posion ddamage elég beteg rá, csak akkor bukó a Vile Hive (mondjuk azt meg be lehet tolni kockába)

páncél: itt több lehetőség van, Strongarm bracer/ Tiki fejes/ Aquila (50% damred simán tarható, mert alig-alig lesz fullon a mana)/ Grin Reaper

ring: RoRG, ez meg kell a fejes miatt.

Gemek: Bane/Trapped/Eso

Skillek:

Haunt - Poisoned Spirit/ Locust Swarm - Diseased Swarm
    Lehet helyette Pychical ág is, hauntból a manatöltős, locustból a +25% damredes

Soul Harvest (Jade miatt összes rúna) / Horrify - Frightering Aspect (Tikivel jó páros lehet, még nem próbáltam)

Spirit Walk - Jaunt (alap) / Piranhas - Piranhado (összerántja a mobokat, proccolja a Strongarmot, van rá passzív, + sebzés)

Passzív: Creeping Death (a build alapja)
    Grusemoe Feast
    Grave Injustive
    Pierce the Veil

A build lényege, hogy köpködöm a Haunt-ot, ha közelebb megyek, akkor hat a Wormwood/Locust, Piranhadoval berántom a mobokat, berohanok, elütöm a Horrifyt majd a Soult Harvest-et - ha necces a helyzet, akkor SW. Ha jól ütemezzük, akkor folyamatosan lehet nyomni az összes skillt.

Új hozzászólás Aktív témák