Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
_ocsisajt
őstag
válasz
czpitti
üzenetére
pont ez volt nekem is igy latatlanban az elmeletem: addig retry amig "normalis a rift"... ezt lehet hc-n is bevezetjuk klanon belul

oxox: koszi a korabbi RIP-es hszt! amugy nekik sokkal konyebb, mert vegtelen eletuk van igy meg addig probalkoznak amig a gem up sikerul (normalis rift+akar meghalas aran is, ez nalunk nem lehet, luxus)... igy (tet nelkuli probalkozasok altal kiszenenvedett) borzaszto magas gemekkel mar jobbak az eselyeid... eddig amugy nem voltam benne annyira biztos, hogy kellenek a magas gemek... hat kellenek

Reinhardt: Az szep roll

-
Reinhardt
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Gondolom a gyurudon csak nem tudtad, hogy secondaryt nem lehet primaryra forgatni, mert ha nem igy van akkor nagyon fajdalmas ott a gold find.
Nadragra mehet regen helyett allres es a koveket is kicserelheted diamondra, bracerre pedig allres helyett fire %, kesztyure allres helyett chd. A fegyeveren kivul a kockaban is lecserelhetsz mindent kb barmi masra es jol jarsz
(#81488) prokxy: Akkor megse jo nekem, 9-kor vegzek, es kb fel ora mig hazaerek. Keressetek mast, vagy varjatok

-
Gyick
őstag
válasz
-conrad-
üzenetére
[link] Nálam is elöjött sajnos.Mióta ezt megcsináltam nincs ill blizzardos kék posztot találtam arról hogy jobban ajánlják a 15.8 beta amd drivert.(csak a driver frissités nem oldotta meg a problémát csak a kettő együtt).Azóta mintha kisebb lenne az fps lagg és nem teker annyira a hütés a kártyán ahogy hallom.
Driver rollback is jó csak a win10 mindig visszafrissiti magától a legujabb driverre és kicsit idegesitő minden játék inditás előtt megnézni a verziószámot
Inkább a dll-es módszert ajánlom -
Cadal
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Épp tegnap kezdtem el építeni a support monkomat, de még közel sincs kész. De így is brutál life regent tol. pár skill elsütés és 500K regen/sec!!! és még se gemek, se Crimson set nincs. Brutál mikre képes most a monk... imádom

Ha kész lesz majd jelentkezem egy két hGR-re! ;-) -
KubanitoS
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Egy Golden Flense flail nagyon kellene + ha megvan, akkor egy Taeguk gem. Na meg a Denial pajzs alapcucc ehhez a buildhez.
Itt az én karim, ezzel azt hiszem 52-ig voltam jó. Nagyon kellenének az ancient itemek a továbblépéshez. (GR-re rorg helyett Unity van bent.)
-
TBT
addikt
válasz
Dinasti
üzenetére
Adventure mód és riftezés ezerrel. Csapatos Riftezést javaslom (Expert, Master, Torment 1-2) szinten, persze ha táposabb a karakter, akkor mehet a T4 vagy a T6 is. T7-hez Paragon 100 kell, T10-hez pedig Paragon 250 (ez a non-plus ultra, itt egy kör alatt 3-4 set itemet garantáltan dob). Gyorsan lehet haladni és úgy is dobni fogja a cuccokat. Greater Rift is nagyon jó, bár ott csak a Boss dob cuccokat, viszont ott Orsi ad különleges gemeket, amiket fejleszteni lehet (és kell is, mert egyik-másik csudajó). 3 fejlesztésre van lehetőség egy Greater Rift alatt, nem érdemes elfelejteni, mert sokan vannak, akik az első fejlesztés után hazamennek, aztán meg nem tudjuk bezárni (teljesíteni) a Rift-et, mert a tökinek függőben van a dolga Orsival.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Friss 70es karival mi lenne a farmolás módja? Merre kezdjek? Megköszönnék pár tippet.
-
Djuree
félisten
srácok az utóbbi 2 napban nagyon sokat erősödött a crusaderem, néztem roland set buildeket, GR30 már megy de lehet nagyobb is, nem kicsit örültem, 2 napja még a 25 is lehetetlennek tűnt.
bár esett pár jó cucc, meg ki gambleztem a setet ami hiányzott hozzá. egyébként ez a gamble nagy eséllyel dob setet is. 
itt a karim:
[link]
legendary gemeket még most húzom hozzá, egy van benne ami marad a bane of the trapped.
mit tudnék még ezen változtatni h még erősebb legyen? vagy milyen item kéne. hellfire amulet sockettel gondolom, meg az övem ami szar még.
szerintetek így ahogy most van mennyi GR szint fér bele? fél mrd-okat critelek kb. shield bashhel.
jó lenne még vmi ami tölti a wrathet h folyamatosan mehessen a bash.czpitti: lvl70?!

-
prokxy
veterán
Supp Monkot keresünk GR60+ra szinte minden napra 20:30-tól!
Ill. 1 Über hely még kiadó péntek estére, feltétel, h legyen infernal mashine mindegyikből kb. 7-10 db.
-
Reinhardt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Amikor meg en HC-ztem nem tudtam olyan magas kozelebe menni, hogy egyhiteljenek, nem volt eleg a sebzesem, hogy 15 perc alatt eljussak a rg-ig, inkabb a toughnessre mentem.

Es tudom azt mondtam, hogy persze tudom, hogy sosem lesz maxos a dmg porgetes, erre:

Meg csak nem is kellett vegtlenszer enchantolni. -
czpitti
senior tag
Itt már a halál nélkuli karika kb 500:1 de ezen a riften pl 2x haltam csak a support pedig egyszersem pedig volt hogy 2 pakk is a nyakunkban volt.De kivitelezheto halál nélkul mert ha winged-anarch stb kombo van neki se megyunk és a monk addig fogja a mapot amig a gyenge wd esetleg visszaportál egy passzivnyi idoreHA itt lett volna kondu ahogy nemvolt a városban várva a passzivot is meglett volna. T.M. kocce

-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
olyan gondom van, hogy a kiegben ha eljutok blood marsh-ra akkor a kép nálam kifagy... a játék maga megy, csak a kép merevedik ki. Tudok ütni stb. illetve vissza tudok HS-elni a town-ba, és ha itt tolok egy alt+tabot és vissza akkor megy. Ha ilyenkor belelépek a teleportba akkor már a visszatöltő screen kifagy, de ugyanúgy mozog a karim, megint tudok tp-zni vissza... mi lehet a gond?
-
diegho
nagyúr
Nem vagyok wizardos, de:
- a hydra fos, meteor metero shower sokkal jobb
- energy armor force armor must have
- mm glacial spike
- slow time-hoz kell egy lightningos ancient parthan defenders bracerMellesleg miért nem csinálsz AW-t? Rare wandot úgyis találsz, 50db-ból csak beadja.
-
Jazz
veterán
54 fölé nem igazán tudok menni wizával (non-season). [link] Itt a kari. Valakinek van valami javaslata?
SS-t elbontottam, nem akarta beadni az Ancit. AW-t meg véletlenül.
Esni nem esik fegyó. Kadela meg ritkán dob, de az is Wizardspyke.
Köszi! -
hemaka
nagyúr
Kérdés: Ha van egy fegyverem, amin van socket alapból, de azt enchantolnám mondjuk +dmg-re, utána lyukasztóval tehetek bele új socketet a gemnek?
-
oxox
addikt
válasz
Reinhardt
üzenetére
mikor 54-el probalkoztam elsonek, kb 3percem volt a vege elott (vertem is a seggem a foldhoz
) mikor bekaptam azt a teleportalo k.csogot...elso hit critical, elszaladtam, felteleportaltam, kivartam az idot, mig ujra egyhittelhet...visszamentem, egyhittelt, felmentem, es leave game...nem lehet vele mit kezdeni (biztos van valaki aki kiszamolja, hogy mikor teleportal, es akkor nyom valamit ellene)...en inkabb inditottam egy ujjat, es a kovetkezo foboss megcsak a kozelembe sem kerult. -
Reinhardt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Rip. Ezt már akartam kérdezni HC-soktól, hogy mit csinálnak ha magas grift végén rakanothnak megfelelő rg jön (most nem jut eszembe a neve), mert ugye első hit pukk második hit fakereszt.
Amúgy azt figyeltem meg, hogy a grift mögé kiírt torment szint nem olyan kemény mint az igazi torment szint megfelelője. -
oxox
addikt
ugyanez a szitu crusadel...roland, arkhan, blessed hammer...es ugye rolandra ket build is epul....de mondhatnam a DH-t is...vagy a barbit mar....mocskok ezek

-
Mirman
őstag
Hát ezt muszáj megosztanom veletek. Egy meg nem nevezett egyetem meg nem nevezett szakán előttem 3 sorral ülve egy ifjú kolega végig diablo 3-azta az összes mai előadást , ami így első évesként első héten igen meredek.

-
oxox
addikt
szerintem solora jobb a helltooth (de nezd meg a toplistat), kopim is eleg zora (HC), de ugy latom o inkabb teamben hozza. (bar macihoz is vannak anci cuccom, de nekem a acid szimpatikusabb...lassan az 50grift-et is speedben nyomom
8perc alatt lement ma (vegre kaptam egy ancit a setbe)Mondjuk gondolkozok ezen a kopin, hogy az 5darts-os miatt erdemes egyaltalan poison dmg-re menni, nem lenne-e jobb a physical dmg (ugye a kesesek azzal apritanak)??? WD szakertok? ill focus+rest vagy soj + conventionra szavaztok???
ill. meg egy kerdes: ha set-et forgatok at set-re, az lehet vajon anci? (szerintem nem...forgattam vagy 15x de nem adta)...gondoltam sporolok egy kis soult
, meg matit(#81460) _ocsisajt
RIP..legyen neki konnyu a (pixel) fold
amugy rakhatnanak be vagy +6slotot, ha ennyi build van...nem (merek) kidobni semmit, ki tudja, hogy a jade, a pokos buildbol mit lehet most, vagy a jovoben kihozni, meg akkor macit is probalgatnam....meg adhatnanak meg lada kapacitast is.
-
_ocsisajt
őstag
En idiota... bementem vaganykodni uberdiohoz TX-re unity nelkul... es rosszul timingoltam a lecsapos tuzenel az egy csatt... majd elmentem kolbaszolni a sarokba, hat persze, hogy rakanoth ramchargeolt a vilag vegerol (erdekes regi ubernel ue volt) eddig ketszer haltam ubernel, detto szitu

amugy erdekes nekem lement frankon GR45 soloban unity nelkul csati nelkul, majd Gr49 unityvel is...
mindegy...
kivancsi vagyok mire szavaztok, kerdesem TX+-ra:
UE Fire DH ->
-Esoteric vs Molten?
-Stricken vs Zei?koszi

-
Gyick
őstag
Wd-ből most melyik a legjobb solo gr-re? Köpi vagy a helltooth?Ha az utobbi akkor azonbelül a macis vagy az acidos?
Tulajdonképpen van mindegyik azért kérdezem 
-
Vistaboy
veterán
Köszi szépen - és mindenkinek, aki azóta válaszolt -, átvariáltam picit azok alapján, amiket mondtatok. Sajnos az armory azóta sem frissített, pedig már lenyomtam közben egy 35-ös GR-t is, ami sokkal jobban ment, hála azoknak a módosításoknak, melyeket eszközöltem.
Sajnos a legnagyobb gond szerintem, hogy a Paragon szintem még túl alacsony, és lassan elérek odáig, hogy P300 fölé kell előbb mennem, hogy haladhassak vele... de majd alakul.
Köszi szépen még egyszer mindenkinek a segítséget.

-
Edge
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
A chantodo az set

Kavar van a fejekben:
- van az a reci amikor 1-ik set darabbból lehet másik set darabot csinálni(ugyanazon seten belül és csak a 4-es 6-os seteket) ez nem lehet anci oda van írva.
- de van a legend reroll reci az lehet anci és az működik set itemekkel is. -
C4mp3r
addikt
miert kezdtek el wizard cuccok esni dhval? mar a harmadik leg staffot meg set kezest dobja
persze egy yang vagy cindercoat nem tudna kiesni. -
KubanitoS
veterán
Kicsit más téma: nézegettem ebayt és poénból rákerestem a Diablo 3-ra. A PS4-es verzióban a mai napig lehet adni-venni a cuccokat. Ebay tele van velük. Link
Tom5: A fegyó alapsebzése valóban nagyon gyenge, plusz már van rajta 9% dmg, szóval mindenképpen előbbit érdemes tekerni.
-
Tom5
addikt
Ezen mit tekerjek? Tól - ig damage vagy Int. Int lehet max 1000.
Tól - ig damage elég alacsony. Szerintem azt kellene.
-
KubanitoS
veterán
Az előző seasonok jutalmát, amely egyedi csizma, naci stb transzmorg volt meg lehet szerezni most valahogy? Csak azért kérdezem, mert valami seasonos acsi során kaptam egy sisak + egy vállas traszmorgot. Kicsit fura lenne, ha csak ezeket lehetne megszerezni.
-
prokxy
veterán
Péntek vagy szombat este haverral űberezünk, keresünk 2 embert még, akiknek van masinája is hozzá (5-10 db mindegyik Wardentől).
Ha összejön a csapat, akkor este lesz minimum 50-60HF amu, amiből már lehet válogatni!
-
kovsol
titán
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Második kardba direkt nem pörgettél socketet amúgy? Most már vagy 5 vagy 6 esett ebből az egykezes kard setből, de egyik se ancient sajnos nekem, így 2100-as dmg -e van csak.
Egyébként az off-hand fegyver sebzése az hogy adódik hozzá? Az is teljeset sebez? -
CzKaresz81
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szia!
Én mindenhová gyémántot raknék, magasabb greaterre úgy is kell... Taeguk gem, Trapped vagy Enhancer, esetleg az új gem, magas greaterre az új gem kell...
Bracers Strongham ha megvan, Crit hit + Physical
Helm str, crit hit + ww skill dmg 15%
Boots str, vit, allres, ww skil dmg 15%
Gloves str,vit, chc,chd (vit itt fontos)
Chest stv,vit, life 15%
Pants str,vit, all res
Belt str,vit, all res, life 15% (cassius öv kötelező!!!)
Shoulders str,vit, all res, itt is jöhet 15% lifePassív cube : furnace, +20% os pants nem tudok a nevét már
Én így nyomom, ez most speed farmos gear nem a greateres...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CzKaresz81-2550/hero/64397555
-
Djuree
félisten
a life on hit akkor is műxik ha mondjuk shield bashhel támadok? ha igen és mondjuk 5 ellent csapok el vele akkor 5x life on hitet ad? vagy ez túl szép lenne?

-
Huha81
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ha csak GR40 a cél, akkor annak le kell mennie simán frenzy nélkül is. Ha fury problémád van, akkor a WW-hez tedd be a Wind shear-t. Aztán csak pörögni kell folyamatosan és feltartani a Taeguk stack-et. Nálam a 20 milla körüli toughness simán felmegy 100 millára a Taeguknak köszönhetően. Ha meg akarsz állni és csapkodni, akkor vagy sokkal több dam kellene vagy több toughness. Ahogy Cadal írta, a kesztyűre vit és unity, ha van. GR-ezni nekem befér még egy string or ears is. Ha nincs frenzy, akkor az övvel is tudsz játszani. Wind shear-rel pedig töltöd a fury-t, frenzy erre sem kell. Max a F+R miatt jó, de csak emiatt szerintem felesleges megállni

-
Djuree
félisten
ja értem, szval akkor eshet ilye ring vagy csinálok a cube-ban. hát sztem nem voltam partyban mert nem láttam h nyitják csak mindig volt ott egy.

kockábam mi a recept? megéri lecraftolni jó cuccok vannak bent? -
Djuree
félisten
na ez a shield bashes roland build nagyon jó, torment 3 mint kés a vajon, most érzem az erőt ami magasabb GR-ek felé is el fog vinni.
tegnap egy kincses kis goblin kidobta azt a pajzs receptet ami 50%-al csökkenti a shield bash wrath igényét. na ezzel mit fogok művelni?
már csak le kell gyártanom vagy 40-et mire kidobja amit én szeretnék. 
esett egy sisak is ami a belerakott gemmel azonos tipusút dob ki ha gem esik, tehát azon felül még egy olyat ami a sisakban van, így ha 1 gem esne 2 esik. gem problémám nem lesz, egy rift alatt kiesik 30-40 gem, ha van manó meg 100 is...
de olyan is esett hogy ha megütök egy ellent aranyat szór. gold farm megoldva!

tegnap jó napom volt. bár annyira nem, a keywardenek kulcsot véletlen se dobtak, és persze a pálya utolsó kis fekete részére tette őket hagy mászkáljak.

van 2 jó anci fegyóm, nem tudom eldönteni a ramaldinit melyikbe tegyem, csak nem enged print screent a játék paintbe berakni. valahova nem menti ki a játék a screenshotokat?
-
Cadal
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ami nekem szemet szúrt elsőre: Kesztyűbe ~750 vitát LoH helyett. Nem az a 8K LoH fog életben tartani. Én kivenném avalanchot és jöhetne WarCry - Impunityvel. ha még kell life regen, akkor Juggernaut passzív helyett Inspiring Presence (Juggernaut passzívot mindenképp kivenném, vannak sokkal értékesebb passzívok). Többek közt Frezyvel ütsz így az öv miatt kb. mindig termelsz furyt. Így az Unforgiving passzív is hanyagolható helyette GR-re Nerves of Steel vagy Tough as Nails. Ha sokat szólózol és esett már unity ring akkor cube-ba és követőre is azt tenném (50% dam. red.). A cube-ban levő amut amúgy is cserélném másra, mert nehogy már az arcane sebzés legyen a fő gondod. ha "jedikardos" elite jön akkor odébb ww-zel. Kb ennyi.
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek. Barbár szakértőktől kérdezném, hogy nem-e lehetne egy kicsivel több Toughness-t kihozni a karakteremből, anélkül, hogy drasztikusan megváltoztatnám a jelenlegi buildemet? (Amikor linkeltem, még nem frissített az armory, remélhetőleg mire nézi valaki, aktualizálódik. Jelenleg már a dupla set kardot használom és a gemek is mások.)
Azért kérdem, mert egyelőre GR33-nál járok, de bőven lenne még benne tartalék, mert 5-6 perc alatt szoktam végezni. Viszont hiába van meg a sebzés, érezhetően kevés az ellenállásom a sérülésekkel szemben. Már próbáltam pár skillt változtatni, ami védelmet ad, és egy gyémántot is betettem rubin helyett, viszont jó lenne még egy kis plusz, mert szeretném elérni legalább a GR40-et, hogy meglegyen a következő achi.

Tudom, még nem sok anci cuccom van, és azok fogják meghozni az áttörést, de addig is gondoltam megkérdezem a jobban hozzáértőket, mit lehetne javítani rajta. Köszi előre is.

-
T. M.
aktív tag
Alakul a dolog szép lassan

-
rumkola
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Az, hogy a primary AS-t akartam lecserélni de nem engedte pörgetni.
-
Djuree
félisten
srácok crusadernek melyik a legjobb szett most? roland?
van 4 roland darabom. tudtok egy jó rolandos geart mutatni, skillekkel mindennel? ti csak jobban vágjátok.

találtam egy ramaldinit!

-
zsotesz81
senior tag
Destroyer season journey-ben a complete 1 conquest in this season- t hogy lehet megcsinálni? Mi az a conquest egyáltalán?
-
TBT
addikt
Kadala van oly rendes, hogy a hiányzó Firebird cuccok helyett (2 db) elkezdte dobálni a Tal Rasha cuccokat minden mennyiségben (5 cumót kidobott már).

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
KubanitoS
üzenetére
A F.A.Q. alapján annyira azért nem.
Q: How work?
A: It hooks the OS part of game memory and intercepts call to SetCursor
Q: sounds like a BAN!
A: It does no more than what FRAPS does. If that wont get you banned this shouldnt either.KJ esetleg?

Fraps miatt sem hiszem, hogy bannolnak. Viszont szerintem azért az elég szégyen,ha azért bannolnak valakit, mert gyengébb a látása és a megjelenés óta nem tettek bele ilyen opciót. 2013 óta ígérgetik...
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez szerintetek mennyire elítélendő dolog a Blizzard részéről? Évek óta ígérgetik, hogy a színtévesztőknek csinálnak kurzort (mondjuk anélkül is el lehet veszíteni a kurzort), ezzel viszont könnyen átalakítható és látható, egyebet nem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de gyorsan tanulok. 

bár esett pár jó cucc, meg ki gambleztem a setet ami hiányzott hozzá. egyébként ez a gamble nagy eséllyel dob setet is.

(a loh az a leginkább szükséges stat és lohos lett, baromira örülök neki
persze egy yang vagy cindercoat nem tudna kiesni.