- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Meg tudod ám nézni miből mi lehet. Kis kérdőjelecske az enchantoló felületen az affix mellett és kinyitja a lehetőségeket. Az egyedi resist az secondary affix, az all res pedig primary. Nincs köztük átjárás. Sőt. Alaphelyzetben ha az egyik megvan, akkor a másik nem lehet rajta (all res mellett nem lehet egyedi resist). Legendaryban van kivétel. Talán a Thundergod öv ilyen. Van rajta nagyon magas lightning resist és lehet all resist is. Talán ez a lightning egyedi/legendary affix és nem a "szokásos". Olyan mint az oculus ringen az attack speed.
-
mikromanus
veterán
Ok. 6-700 a friss 70-es DH-m is. Clusterral tarolós és tartható T1 is simán. Mondjuk van egy kis "hozott anyag" (craft alapanyag, gold, 1.0.8-as item), így picit könnyebb helyzetben van minden karakterem. A csapatjáték mindenképp fontos. Azonos időben több cache jöhet össze (split bounty farm), vagy épp hamarabb vagy magasabb nehézségen azonos idő alatt meglehet a rift is. Az exploithatáros XP hajhászós mókák egy része is csapatközpontú. A Khazra denes móka (ha még működik) az is csapatban értelmezhető csak.
-
ChME
tag
Az 'armory' több, mint fura. Ennél a monknál még csapatban is meg van a 10 millió Toughness, followerrel majdnem 11; és persze a többi érték sem stimmel.
T1 már alig ~300k körüli DPS-sel is ment (nagyon moderált Toughness és társaival), a fenti gearben T3 csinálható, T2-ben pedig esélytelen a halál, hacsak el nem alszom...
-
mikromanus
veterán
A sárgákat betörve meg könnycsepp lesz. Mi ez a fekete ubermensch szemlélet és pozitív diszkrimináció? Feketéket be se lehet már törni?
muton: mindenképp a kis karakternek kell a leadernek lennie(az ő szintjehez kell igazodnia a gamenek). Ha így se látványos eventekkent az XP, akkor nagy karakter csak árt. Bar kis karakternek a 10-enpar k XP is jo. Egy egész szintnel tobbet semmi se adhat.
-
mephi666
nagyúr
lvl50en 70k fölött kicsivel
...de majd t2-3 környéke lesz a mérvadó, hogy addigra hogy esik cumó neki... ezeket úgyis le kell vedleni, kézbe meg egy 2k fölötti lukas 2h illik majd
alig várom, hogy hazaessek munkából: pandaszintekre most léptem, adok malternek bosszúból, amiért a dh-mmal köcsögösködött keményebb fokozaton
#52627: ez is dropból van ...csak a dh-nak esett 1 hete
...ja és nagyon smart ez a loot: női karaktert indítottam és sorban esnek neki a legend cipők meg gyűrűk
-
mikromanus
veterán
LoH, regen, globe. Majd jól megkedvelik a pirospöttyös barbit. Beáll aztán ömlik a globe. Mindenki jól jár. Még ha kicsit suta és gyenge is egyébként.
Speckó eset is lesz töltésre. Amolyan monkos. Élet * Erőforrás költés. 70-en barbinak lehet ez is jó lesz, de 60-ason komolytalan. Fury ínség van. Alig lehet megtermelni a komoly skilleknek a furyt. A költekezés fel se merül.
Meg max élet *x%/hit i slesz. Meg x% life regen/sec a max élet füffvényében Lesz értelme az elszálltabb life értékeknek.
-
Jazz
veterán
Wkl-ben nem gonolkoztál? A karilap által mutatott dps-t még szorozd be a wkl light skill bonusz-ával, és annyi lesz a valós unbuffod. Szerintem már a legolcsóbb wkl-el is sokat nyernél.
(Az én esetemben ez +45k dps, amit a wkl ad)Jah, a gatya kb. efféle legyen. Majd a pénztárcád beszabályozza a vita mennyiségét. [link]
-
Gorneck
legenda
Miért kéne?
Thunderclap teleportos...szal lehet vele portolni másik mobra és azt csapkodni (jó tornádó és spirit generáló)...akkor már a passzívod éles lesz +8%dmg, oszt Blazing az jó kis AS és tovább 8% dmg buff. Nem kell semmi össze vissza nyomkodni...Blazinggel tarolsz másikkal helyezkedsz...
Szal rengeteg build van, amivel lehet menni Monkkal...többségük mind régi...Mondjuk dupla LSsel fura, hogy ki kell állnod bármiből...de ez sztem az egyetlen úgymond támadó skilled miatt van...iszony lassú...
Én azt régebben csak dmg buff miatt használtam 3dik passzív buffolónak...
-
Gyuri27
félisten
Javaslom a skornt hozzá a harangot + way of- blazing fist-t.
Alacsony mp-n jó a mystic. Magasabbra palm vagy blinding.
Skornál az aurákkal is lehet/érdemes játszani.Mikro: van 30 millám. Nem fogom felét vagy több mint felét elkölteni egy skornra. Kivéve ha ad 10+-k dps-t.
-
Gyuri27
félisten
A kesztyűd alapból nem jó. Vállast is kraftolhatsz jobbat. Az amum is jobb. A nacim is és csizmám is.
De a lényeg nem ez. Hanem, hogy a tied 3x annyi volt mint az enyém. Ha pedig a két gear kb azt tudja. Akkor az enyém 100m-ből tudja azt amit a tiéd 300-ból. Ez itt a gond, illetve nem gond, csak be kell látni, hogy drágán vetted.
Az armorunk kb egál, life is. Nekem kb 200 resistel több van. Szerintem az se mindegy. -
mikromanus
veterán
A fegyvereket kellene lecserélned. Ez simán vendor kategória szerintem, bár szép értékek vannak rajtuk. Csak a sebzésük egy kisebb, vagy nagyobb kupac k@ki. Ha gyengék az alapok, akkor aztán izmozhatsz rá bármennyiből. A DPS alapja meg A Fegyver (helyesebben kétkezes harcmodornál A Fegyverek)
-
F-ECT$
titán
Hát szerintem csak mpl10-en érdemes. Ha ehhez a karaktered kevés, akkor 2 lehetőséged van:
-megkérsz 1-3 olyan embert, aki úgy is lehozza, hogy Te kvázi csak fekszel
-megpróbálod alacsonyabb mpl-en, de akkor kb agyfaszt lehet attól kapni, hogy a 3 összetevőből általában 2 esik, és már lesz mindkettőből 8-10 db, míg a harmadik baszik esniÉs természetesen ha meglesz a 3 összetevő, akkor is kicsi az esélye, hogy jó gyűrűt kapsz. Az enyém kb 50 után jött ki, és szerintem mákom volt, hogy dmg, chc és as is van rajta (persze a 4-ik stat így is kuka), de a többi 49 még ennyit se ért.
-
mikromanus
veterán
Nyugodtan mellőzd a LS-t. Nagy gond nem lehet. Csak elhullasz a reflectes falleneken is
A monkey magic nem működik olyan jól életszlopálás nélkül. Fergyveren kívül meg nem szerezhet. LoH lehet, de skornnal az mosolyogtató hatékonyságú.
Azért nem találsz szerintem, mert túl szűkre veszed a keresési kritériumot (pl csak skorn, 175chd felett, minimums 300 dex, 6 ls és 1470 átlagdam. No, ilyen NEM lesz) -
Gorneck
legenda
-
jpeetr
aktív tag
a jelenlegi karaktered alapján +1% Critical Hit Chance 1574.91 DPS
a setből jövő +7%, az 11000dps. a kevesebb mint 100k dps-edhez képest, az több, mint 10% növekedés.
vehetsz esetleg egy dexes WH övet, az nem túl drága, ha extrák nem kellenek rá.
a builded sem az igazi, ha kevés a dps-ed, és lassúnak érzed"A mantrát és a BoH-t mindenképpen megtartanám, mert +dam-ot és AS-t adnak."
Overawe mantra sokkal többet ad, csak az adatlapra nincs kiírva, mert tulajdonképpen nem Téged buffol, hanem az enemyre debuff.
24%-al több dmg-t szed be, vagy lenyomástól 3mp-ig 48%
A transgressionnál jobb, nem véletlenül használja majdnem mindenki. -
Gorneck
legenda
Javasolhatnék egy másik buildet? Vagy próbáltál mást, de az nem jött be? Mert amit látok nálad elég fura számomra...
Illetve a haladás már trash mobok esetén is lassúcska?
(#29141) Tombi: Pedig anélkül nezékes lesz a fejlesztés...mármint vmit tuti be kell majd áldoznod...
-
nightmare13
őstag
Nem tudom, skillekhez nyúlnál-e. Fists of Thunder Thunderclap rúnával, Sweeping wind Cyclone rúnával (vagy mi az utolsó). Seven side maradhat, de én a dashing strike helyett beraknám a deadly reach forsight rúnával.
Mantra maradhat végül is. Az én monkomnak nem nagyon szenvedős, mondjok annak egy gagyi (socket nélküli) won khim lauja is van.
-
killerjohn
addikt
na, kipróbáltad, jó lett? egyébként ha IK setre gyúrsz, és nem kell az az Ice Climbers, akkor kérlek add oda FECT-nek, hátha az ő budget barbjának jól jön
mikromanus: khmm, erre most majdnem mondtam valamit
fogalmazzunk úgy, hogy nem mindenkinek van olyan ikonja. Jajj de gonosz vagyok, Istenem
Szatesz.: 55K DPS-ből valami 150K lett neki, de nem a szám érdekel, hogy jó lett-e, hanem hogy tud-e így vele érdemben játszani. gyanítom hogy 55K-val még hell is necces
-
mikromanus
veterán
Kb az, hogy olyan itemeid vannak, ami tipikusan "ki se érdemes rakni az AH-ba ilyen bóvlit" kategóriák? Azaz veszett alacsony az áruk és még el se lehet adni. Ennél sokkal jobbakat össze lehet szedni pár tíz, vagy százezer goldból. Persze lehet van 1-2 jobb item rajtad, de nagyon sok ilyen van (fegyver, pajzs, gyűrűk, amu. Ezek szerintem nem igazán ütik meg a minimum elvárás szintjét. )
edit:
ja, tényleg az öv is komolytalan. A nadrágon jó a main stat,d e itt ki is merült a pozitívum. Nem érdemes ilyet tartani. Akkro már vagy valami irdatlan viota-allres-kevés main stat kombós rare, vagy valami set/legend(#25881) radi8tor1
Szerintem ez a napirendi pont, hogy brutality karaktert gyártson ebből -
-
mikromanus
veterán
Ha van authenticator a jelenlegi telepítésen, akkor arra vigyázz, hogy vagy ne töröljed, vagy mentsed át máshova a "vezérlő fájlt" (azt hiszem valami xml), vagy szedd le az authenticatort a bnet fiókodról amíg megvan a gépen, vagy pedig írjad ki valahova a restore kódot, amivel visszaállíthatod az új telepítésen. Ha ezek közül egy megvan, vagy nincs authenticatorod a gépen, akkor nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest