Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha én vagyok a haverja, tévedsz. Ettől még lehet olyan véleményem, hogy én így már kevésbé élvezem a játékot és a patch-ek számának növekedésével sem látom, hogy javulna. Lerágott csont? Meglehet, de most lett csömöröm tőle.
Nem vagyok irigy, mindenki olyan karaktert épít, amilyet akar és nem érdekel az sem, hogy ki vesz kocsit az RMAH-ban keresett pénzéből, csak az zavar, hogy AH nélkül képtelenség már haladni és a játékot butítják le inkább. Na mindegy, nem szólok hozzá inkább, maradjon meg a nyugalom.

-
Agro
senior tag
build csere megoldotta a túlélési esélyeim a3-ban és még gyorsabban is ölök

Nem kellett egy fillért se befektetnem, úgyhogy gyúrhatok a Vile Wardra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
priti
addikt
válasz
Gothmog
üzenetére
Ismerős. Act2-ben olyan instant killek várnak, hogy elfog majd a röhögőgörcs, bár ha jól tudom azóta már kivettek pár elitet onnan is. Lehet manapság már elég a drop, jó szerencsét! Az itteniek többbségének attól a sajátja a karakter, mert ő kereste meg rá a goldot (jó esetben). Jó ha egy-két iteme talált, a többit vette, pontosabban béreli, mert minden online és ha kapcsolódási problem vagyon, akkor biza nem marad belőle semmije. Amcsiknál szokás mindent beperelni, már várom hogy mikor lesz per az RMAH miatt és állítják le az egész játékot. Szinte meglep, hogy még nincs gond vele. Igazából nem értem jogilag valós pénzért milyen használati jogot vásárol, amikor megvesz egy itemet. Biztos ki van találva, de biztos bele is lehet kötni.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ritkán írok be, de én is hozzászólnék úgy általában az AH nélkül nem lehet témakörben.
Én AH nélkül játszom. Soha nem is használtam még.
Öt karaktert (minden osztályból egyet) fejlesztettem párhuzamosan Hell Act2-ig. Ott beleuntam ebbe, és csak a kedvencem karakteremmel (a monkommal) haladtam tovább.
A szerzetesem behalás nélkül érte el a level 60-at, kraftolt és talált holmik segítségével, mindenféle nehézség nélkül. Annyi volt a dolog titka, hogy ugye egészen Hell Act2-ig kvázi öt végigjátszás talált/kraftolt holmijaiból válogathatott, mert a karaktereimet úgy vittem, hogy ha mondjuk a WD-m talált egy jó karmot, akkor azt rakta a ládába, mondván, hogy jó lesz a Monknak.
Hell Act2-től már nem ez volt. Ott a szerzetesem már saját magára hagyatkozott csak.Gond nélkül megvolt Hell végigjátszás, gondoltam hát, nézzük meg ezt az Infernót! Leoric koronájának összeszedéséig mentem el, de háromszor is meghaltam közben. Ez bizony nem járja, nem ehhez szoktam hozzá, hümmögtem, s visszamentem Hellre kicsit izmosodni. Némi plusz élet, valamint egy használható LoH-es fegyver kell, döntöttem el magamban, amikor végignéztem, hogy mik a karakterem legfájóbb gyengéi. Act3-ban nyomtam négy vagy öt Azmodan runt a hídtól kezdve, úgy, hogy Siegebreakerhöz is 5-ös NV-vel érjek már el. Ez a 4-5 run elegendő volt ahhoz, hogy kraftoljak magamnak két használható karmot, köztük az egyik LoH-es (Dex, Vit, ChD tulajdonságokkal még), valamint a runok alatt találtam is egy-két olyan holmit, amelyek nyomán a rezisztjeim és az életerőm javult.
Úgy voltam vele, térjünk vissza Infernóra, nézzük meg, most mire jutok! Nos, a kriptáktól Butcher megöléséig behalás nélkül jutottam el, mindenféle nehézség nélkül. Természetesen a terep minden szegletét bejártam mindenhol, és nem hagytam ki egyetlen szörnycsoportot sem. Szerencsém volt, mert az első félórában találtam egy egészen használható, szintén LoH-es (socket, Dex és Vit) baltát a másik kezemre. Nem über cucc, AH-ban fillérekért kapnék jobbat, de egyrészt ott az elvem, hogy oldschool módon viszem végig, másrészt pedig tökéletesen megfelel, s ha találok egy jobbat, annál nagyobb lesz az öröm
Meg persze találtam még egy-két holmit, ami jobb volt, mint a rajtam lévők, így Act1 végigjátszása közben is fokozatosan erősödtem.Ez volt (Butcher megölése) kb másfél napja. Azóta farmolgattam, kripták, watchtower, Butcher vonalon. Kb. 8-9 ilyen runom volt. Ezek közben behaltam háromszor-négyszer, de itt nem óvatoskodtam, a hatékonyságra helyeztem a hangsúlyt, így néha - goblint üldözve - több elit/ritka csoportot is magamra húztam. A dropok nagy része tényleg fos, de azért találtam hasznos holmikat is. Most készülök átmenni Act2-re. Majd meglátjuk, hogy megy.
Itt van a szerzetesem (Semmilyen buff nincs rajta)
PH-s mércével egyértelműen gizda
, de 100%-ban AH mentes. És nem kellett vele/érte szenvedni. Csak annyit farmoltam, amit fentebb leírtam.
Hol van ez anno a sokszáz Mefi runhoz képest 
Én kifejezetten élvezem így a játékot. Félreértések elkerülése végett, semmi bajom az AH-ban üzletelőkkel, még a "nagybanizósak" sem zavarnak, de nálam ez másról szól. Valahogy, ha mondjuk fél milláért vennék egy sokkal brutálabb fegyvert, mint ami most a kezemben van, már nem érezném úgy a magaménak a karaktert. Nem tudom ezt jobban megmagyarázni, elnézést.

-
mikromanus
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ha mindent a kicsi pospsid alá tesznek (vagy dropként érkezik neked) akkor mi értelme lenne egy online játéknak? Semmi online tartalom "csak" közös run? Semmi olyan amit a netről lelopva egy kalózszerveren vagy lanban simán ne tudnál nyomni mondjuk 20-30 órát? Hamar megunnád azt. Sok jellemző - sok kombináció. Nem fix számérték - még több lehetőség. Ha magadnak eső itemet akarnál, akkor:
- kevés kaszt lehetne
- kevés jellemző lehetne az itemeken
- szűk határok között mozoghatnának az itemek
vagy csak egyszerűen lenne garantált item. Brr. Szörnyű. Semmi változatosság. Mindenki szürke egyenruhás kiskatona lenne a seregben tökátlagos képességekkel. Miért nem nagyon vannak ilyen hack and slash, vagy szerepjátékok?
(bár lehet vannak,d e én aztán nem venném meg) -
priti
addikt
Pár héttel a megjelenés után emberek gyakorlatilag utolérhetetlen magukat degeszre kereső veteránokról beszélnek. 2000-3000 dolláros előnyről egy 50 dolcsis játékban? Már ez önmagában nem egy fejlövés szerinted? Ebbe a játékba készítik az egymás elleni harcot, mint kiegészítőt? Kiváncsi vagyok hogy lesz, mint a kettőben, hogy egy mapra fogja betenni a másikkal a kockát aki majd egyszercsak menet közben megtámadja a csóringer karakterét aki act3-at még farmolni sem tudja? Emlékszem annó beléptem a kettőbe, jött egy karakter, illetve nem is karakter, hanem egy fényfolt és egy hitre elfektetett. A különbség, hogy ez a kettő megjelenése után évekkel történt, nem egy pár héttel és nem egy hivatalos szerveren és mint utóbb kiderült ott lehetett csalni mókolt charmokkal amikből egy megszázszorozta kb. a csávókám erejét
-
BaLee
addikt
Írtam, hogy volt olyan, hogy 120 óra játék alatt nem esett Legendary. Nos, ma esett 2 is, 2 act2 runból (csak a vége).
Mindkettő 5ös NV-nál egyik valami tucatszörnyből másik egy elite csoportból.Egyik egy 61-es amulett másik egy 60as egykezes kard. A dolog szépséghibája, hogy a kettő együtt nem fog elmenni 500k-ért. Szóval a bankrobbantás még várat magára.

Ja meg esett egy Perfect Star Topaz recept, azt el is vitték 5 perc alatt 600k körül.
-
Ren Hoek
veterán
Ugyan már, te sem hiszed el, hogy kvantummechanikai véletlenszám-generátor van a játékban, ami totálisan véletlen eloszlást generál (bár mint tudjuk, az sem teljesen véletlenszerű) Szépen van köré egy algoritmus írva. Az alapja lehet random, de attól még AH-ra van kihegyezve. Így kerek a történet. Nem a szerencsés/szerencsétlen acc konteóról beszélek...
Komolyan nem is emlékszem, mikor találtam barbáromnak valami használhatót... Nagyon kevésszer. AH/RMAH nélkül, úgy lenne hangolva a drop, hogy lehessen találni magunknak cuccot, jóval nagyobb arányban mint eddig. Ha nem így lenne, kb casual sose játszaná végig a játékot.
...de felesleges a téma, mert AH/RMAH lesz a játékban, örökké. Itt le is zárnám részemről.
D2 más világ volt. Soha nem kereskedtem, mégis frankón elvoltam vele. Igaz nem is játszottam vele 1000 órákat. Kb annyit mint ezzel 100-150 órát. Valahogy mégsem arra emlékszem csak, hogy a gazdaságon, árfolyamokon, meg AH eladásokon pörgök. Ebből nekem sajna csak ez maradt meg... de ez legyen az én gondom.
(#3387) ProEvoFan Az, hogy te a Blizzard marketing igazgatója vagy, az nem zavar. Legyen ez a legnagyobb örömöd az életben
A témát nem én dobtam fel, mint láthattad, csupán reagáltam pár dologra. Ahogy a "trollok" veséjét szokás leverni, úgy másik oldalról is nehéz megállni, hogy ne reagáljon az ember pár dologra. Az, hogy a te kis lelkedet ez zavarja, őszintén nem érdekel. Azért nézek heti 1-2x vissza, hátha valami változás történik, de mindig ugyan úgy elveszi a kedvemet az olvasgatás... -
ProEvoFan
nagyúr
-
mikromanus
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
És pontosan mi lenne szerinted a jó? Kontrolált "véletlen" drop lenne? Ugyanmár. Mi az alap ami neked annyira bejött? Csak mert a Diablo 2 tuti nem. Ott is ugy cseréltél/adtál el ahogy tudtál csak nem volt normális piac és fizetőeszköz ezért holmi becsszóra működő d2jsp és egyebekre voltál rászorulva. Minnél több az item és az affix (meg a kaszt) annál kisebb az esélye hogy épp azt találjad meg ami neked kell. Magatalálósan is végigvihető minden csak lassabban. Holmi offline játék lenne ami neked megfelelő, de ott meg úgy csalhatnád össze magadnak a dropot ahogy akarod. Éljen a karakterszerkesztő! annak se sok értelme lenne, de van akinek az jön be. Ez online játék online funkciókkal. De téged ez már úgysem érint
És igen, csak téged frusztrált ez. Na jó, meg esetleg pár más játékost. De az jobban frusztrálna ha olyan dolgok esnének amik jók, csak más karakternek és semmi hasznom belőle, nem lehet "eladni", vagy megosztani és el kellene sózni vendornak. Ezt meg nem lehet nagyon kizárni. Max ha nincs semmi véletlen, de az meg dögunalom lenne minimális játék élettartalommal.
-
Ren Hoek
veterán
Értem, de ezzel már többen jöttek. Attól mert nem MMO, még miért kell ötlettelen gagyi megoldásokkal előrukkolni? Nem fér a fejembe. Ez baromira nem mentség semmire. Arra sem, hogy miért nem lehetett (random) side questeket belerakni? Miért lett volna bűn egy értelmes craft rendszert belerakni? Miért nem lehetett sok kis apró rejtett felfedeznivalót? (TL2-ben vannak ilyenek)
Erre csak azt tudom mondani, ha nem MMO, akkor miért van benne AH/RMAH? Akkor az se legyen benne... Mintha másban halál ragaszkodnának egy H&S specifikációihoz? Egyáltalán micsoda baromság lenne egy adott műfajt beskatulyázni...Pont jó, ha kicsit néha feszegetik egyes határait.
De elfogadom, attól mer' H&S egy játék, kötelező a lineáris eke sztori, kizárt hogy némi összetettebb változatos dolog belekerüljön. Ami belekerül, az is legyen faék egyszerű.
-
userxy
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Az embereket azért zavarja az AH rendszer mert nincs annyi goldjuk, hogy felgeareljék a top szintjére a karijukat és ha már nekik nem lehet jó akkor akinek bejött annak se menjen.
Esett cuccokbol is lehet játszani csak nem biztos, hogy act3-at fogod vele farmolni.
ÉS hiába állítják sokan, hogy nem irigyek.
Akkor kérdem én miért zavarja akkor az embereket, hogy a legjobb cuccokat nem tudják megvenni ? --> Azért mert mégis irigyek a többire aki megtudja venni, hogy nekik ilyen nem lehet soha.....MEg sokan a streamerekhez meg a top plvl szintezőkhöz akakrnak hasonlítani de akkor ne sajnálják azt a 2000-3000 dolcsit sem beleölni a játékba.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Engem semmiben, mert nem játszom már. Csak ehhez van hangolva a drop, erről szól kb a játék és a fórum is. Ez elismert tény. Nekem nagyobb élvezet volt cuccokat találni saját magamnak, és úgy haladni.
Vagy csak engem frusztrál, hogy a dropot soha nem magamnak használom fel a main karakteren,, hanem kénytelen vagyok eladni, és azon remegni, hogy mikor minek mennyi ára van, és mikor fog elértéktelenedni a francba?
Az egész játék hangulatának globálisan sokkal nagyobb kárt okozott ez az egész gazdasági függés, mint előnyt adott volna... de tökmindegy, változni úgy sem fog, ez fix, mert tömni kell a Blizzard zsebeit...
(#3378) D1Rect:
Megnézném, hogy magatalálósan hány óra alatt vinné el valaki... a végéig.
Lehet nyereségesen craftolni, de egy casual játékos közel képtelen kitermelni jelenleg az árát. Plusz AH függő rendesen ez is. Planokat is úgy kell venni, találni nagyon nagyon nehéz közel jókat. AH/RMAH nélkül egy felhúzott plan találási rátával, sokat dobna a craftoláson. Kiegészítve többféle nyersanyaggal... Érdekes más játékokban sokkal jobban meg tudták oldani, és használhatóbban.
-
Ren Hoek
veterán
Attól még végig lehetett vinni a játékot, bármiféle cserebere nélkül.
Akinek meg az kellett, hát csinálta.Kihagytam még egy dolgot: Az AH/RMAH gyakorlatilag kinyírta az NPC-k funkcióit... Craftolásnak van valami értelme kb a játékosok 95%-nak? Semmi... Mert atom drága, és nem éri meg. Vendor cuccainak úgyszint semmi értelme nincs. AH/RMAH nélkül ez a két funkció simán kaphatna hangsúlyosabb szerepet.
-
Ren Hoek
veterán
Teljesen egyetértek. A lényeg ott van, hogy az AH és RMAH elszúrta a játékot.
Mi lenne AH/RMAH nélkül?-Teljesen más drop. Milyen öröm lenne, ha saját magamnak találnám a cuccokat, egészen a játék végéig!
-Nem függene az egész játék a rohadt gazdasági spekulációktól, patch-ek gazdasági hatásaitól, új játékosok számától és a botoktól sem.
-Az itteni fórum 90%-a sem arról szólna, ki hogy AH-zik, és milyen a drop, mennyit keresett, hogy flippelt, milyen szar az itemek ára, megint szétnerfelték a gear-em stb...
-A játékot inferno végéig végig lehetne vinni magatalálós dropból, mert a random loot így lenne beállítva (Nem a mostani adj el, vagy nem tudsz fejlődni) Igen, a programozásban nincs random.
-Aki akarna tudna cserélgetni, mint D2-ben, szerintem még poénabb is volt. Aki hülye, meg vegyen valós pénzért itemet, mivel az előző pontban le van írva, hogy végig lehet vinni anélkül is.
A játék végtére a játékról szólna, nem pedig a pénzről. Így már mindjárt más lenne az egész hangulata, nem a bosszúságról szólna sokaknak. Nem egy közgazdász programot vettünk meg, hanem egy játékot... Szépen egyenesen arányosan fejlődve végig lehetne vinni a játékot, aztán aki még durvulni akar, ott a monster level + kb.
Ezért vagyok kíváncsi nagyon, hogy a Torchlight 2-ben hogy működik ez. Ex D3-asok jókat írnak róla... érdemes lenne kipróbálni milyen a D3-hoz képest AH/RMAH kényszer nélkül.
-
lakisoft
veterán
Ha van kedvetek: http://hu.twitch.tv/dworen
-
mikromanus
veterán
Talán azt a részét nem vetted észre, hogy az AH és RMAH használata nem kötelező, hanem opcionális. Bizonyos szintig megkönnyíti a játékot, segít az itemeket eljuttatni ahhoz akinek szüksége van rá, de ennyi. Nem kötelező, nem "csak erről szól".
Azon itemek ára amikkel az inferno teljesíthető simán kitermelhetőek, vagy csak előre haladván lesz annyi gold és item drop amiből megveheted. Persze a legjobb itemek drágák. Azért legjobbak. Ha van valami reális ötleted a szűkös erőforrások (a legjobb itemek) megfelelő elosztására a teljes játékos közösség közt, akkor szerintem nem csak mi, de a bliz is örömmel venné. Csak úgy ötletelés/brainstorming jelleggel...
Addig is maradjunk a faék egyszerűségű "Majdnem jó" megoldásoknál!
Mellesleg az AH-ban elérhető mefgfizethető itemek összességében egyre jobbak. A kezdeti "közepes" és jó itemek már nem versenyképesek. A dropok se rosszabbodnak. Tonnaszám hajigálom ki az olyan fegyvereket pl amik az első hetekben (vagy 1-2 hónapban) simán milliókat-tízmilliókat értek volna.
-
Hmm, nem mindig van időm azonnal válaszolni, de így 1 nap csúszással: amit írtam, tagolt volt és érthető: a diablo 3 nem jól van kitalálva. Ezt nem én mondom, hanem egyre többen. Ja, pénzt csak arra költöttem, hogy megvegyem a játékot, a többi goldban értendő.
Aki ismeri a diablo 2-t, tudja, hogy az azért jobb volt és tényleg hónapok, évek múlva is megérte elővenni, de ezt a részt akkor fogják tudni fenntartani, ha lesz kieg, meg mindenféle DLC, meg új kaszt, meg ilyenek, mint most a második kör XP gyűjtögetés. Rengeteg órám van benne és nem csíra a karakterem, éppen ezért (vagy ennek ellenére) nagyjából normál fokozat fele után a kereskedőktől semmit nem lehet venni és eladni nekik is már fáj néhány goldért, miközben a javítás egyre többe kerül. Nincs ezzel semmi baj, de tegye fel a kezét, aki inferno-ban gondolkodik és az AH-ból semmit nem vett. Ez is rendben van, de hogy már csak az AH/RMAH van, az kicsit gáz. A drop egyre szarabb, ahogy gyengítik a játékot és még inf diablo is csak az achievementek miatt éri meg a rengeteg javítási költséget, semmi másért.
Teljesen jó néha farmolgatni, elütni az időt, meg minden, de kicsit kezd ijesztően anyagi oldala lenni a játéknak egy rossz modell köré építkezve.
Tudom, nem nekem találták ki, meg ilyenek. Megyek már...

Ja, azt tudtátok, hogy a programozásban a random szó ismeretlen?
-
Huma
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még van lehetőség csatlakozni?
-
JSaN
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na varj akkor megyek is, mert nekem nincs meg.

-
JSaN
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor surgosen menj le a 4ik-be, ott lesz Jay Wilson. El verheted a valagat.

-
Mr.Csizmás
titán
act1 temetőben 4 lejáró van. ez wtf?

-
DonMedve
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Rendben,ma már sajnos nem leszek gyerkőcöket meg kell vacsiztatni.
Majd holnap... 
-
DonMedve
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Megkaptad az invite-ot?
-
DeckardCain
senior tag
-
TavariS85
csendes tag
Ritkán szoktam beírni ide, de elég szörnyű látni mennyien panaszkodnak a loot miatt és találnak ki hülyébbnél hülyébb elméleteket... nem értem mit nehéz azon megérteni, hogy baromira random a drop és órákat kell effektíven farmolni azért hogy jó cuccokat találj. és igen, nem fog 2es meg 3as nv-nél rare-t dobni, valamint a bossokhoz is csak úgy érdemes menni hogy felstackelted az nv-t. Tényleg ennyire buták egyesek? Minden el lett mondva már ezerszer és mindig nem értitek?
Megy a panaszáradat hogy múltkor is farmoltam 2 órát és nem esett semmi... és mégis hogyan csináltad? Megálltál minden blue item miatt és kivitted őket? Vagy rohantál és csak a rare ilvl 62+ os cuccokat vetted csak fel(na meg set és legendary)? Ezeregy féle módon lehet eltölteni azt a két órát, szarakodással csak a saját esélyeid rontod. -
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain
üzenetére
Találtad vagy vetted?
-
DeckardCain
senior tag
Na adjunk egy kis esélyt az mf-nek

-
Agro
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mobilon remote desktoppal nem futtat jatekokat. A ceges gepekre meg a security nem dijjazna

-
McCsaplak
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azt kifelejtettem hogy az öv act 4 első fehér mobjából, 0 NV-vel, a chest 1 NV-vel, ACT 3 második elite pakkjából pottyant, úgyhogy eddig az élet rácáfolt az MF körüli misztikumra...
Viszont Para level első előtt lett 10-es, másodiknál 11-es volt.
De ez már egy másik elmélet... :-D -
Agro
senior tag
Az csak az en perverziom, hogy azt szeretnem, hogy jatek nelkul is tudjak AH-t nezni? Valami webes alkalmazas segitsegevel?
-
vhunor
őstag
Beszarás, csak sírni kellett a drop miatt és esett egy Strongarm Bracers (persze allres nélküli), meg egy elég jó Lamentation, meg egy 6-7 misis sisak. Kell lennie ebben valami "nagyonelegemvan" detektornak, hogy ilyenkor még elhúzza előtted a mézesmadzagot.
-
DonMedve
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Külön eshet mindenkinek.Pont tegnap este néztem a diablohungary-s streamet a PTR-ről ahol az überbossokra hajtottak.
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Gondolkoztam, hogy megírjam-e a történetem, látom vita is kialakult.
Röviden: Eddig Én is abba a táborba tartoztam, akihez fortuna nem volt szerencsés, a múlt hétig a legnagyobb eladásom 1,5 milka volt, 1 cuccból.
Múlt héten esett egy Blackthorns öv, amit használni nem tudtam a statok miatt(str int vit), de elkélt. Hétvégén pedig esett egy Inna's chest, ami tökéletes a monkomnak.
Bár nagyot így se szakítottam, de megváltozott valami. Esett 2 db set item amit addig nem is láttam, sőt bevallom már nem is igen hittem hogy "létezik"(erős túlzással)
Nemtudom, hogy a played idő lépett-e át egy határt, vagy az elite kill (accounton összesen nincs 10K).
Mindezt úgy hogy dolgozok, emellett napi 1-1,5 óra jut játékra, illetve hétvégén 4-5 óra.Aki elvan csüggedve annak kitartást, szerintem így vagy úgy van egy "határ" amit átlépve esni fog set, legendary, jó cucc.
-
mikromanus
veterán
Van arról infó, hogy a kulcsok és organok 1.0.5-ben csapatjátéknál hogy esnek? Egy boss (vagy keywarden) - össz 1 organ (vagy kulcs), vagy mindenkinek a saját dropja esik, azaz egy kill több csapattagnak is dobhat organt vagy kulcsot? Jó lenne tudni. Lehet kulcs és organgyűjtögetésben hasznosabb lesz a csapatjáték. Egy kill - négyszeres esély. Lenne haszna...
-
davidsz
senior tag
Linkelne valaki egy DH-t aminek meg tudom nézni a cuccait, meg hogy mit használ. ACTIII farm képes karakter legyen. Köszönöm!
-
Sheol
aktív tag
Ha kijön az új patch, tervezek egy új karaktert indítani.
Lehet HC is, vagy SC is.
Lenne kedve valaki(k)nek majd együtt játszani?
Ilyen megfontolt, nem rohanós játékstílusban, minden nap néhány órát. -
Agro
senior tag
Pontosan olyan stílusban beszélek veled amilyenben te a többiekkel.
Kevered a szezont a fazonnal. Felesleges neked bármit is magyarázni, mert olyan vagy mint a 80 éves nagyapám. Mondhatsz amit akarsz mindig neki van igaza. Ez többnyire azért van, mert vagy nem érti mit mondok neki vagy elfelejtette a mondatom elejét.
Halgatok a többiekre és ez az utolsó hsz-em a számodra
-
mikromanus
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Nem az, csak amire reagáltál az volt gyanus. Azért is írtam. Ha valaki makacsul fújja a hülyeséget és telespameli a fórumot, akkor jobb nem bíztatni. Ismert (?) mondással élve:
"Ne kezdj birkózásba egy disznóval. Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is.”Hm... Lassan lehet én is megkapom válaszként valamelyik képet ha nem fogom vissza magam...

-
kokov
tag
Neked ahhoz mi a frász közöd van, hogy ki mennyit keres a játékkal vagy hogy egyáltalán keres rajta
"Lehet hogy szerinted nem jó a drop rendszer, de nekem azért tetszik, mert pénzt lehet vele keresni." Ez egy őszínte érv. Le lehet írni. Egyébként majd ha rákérdezek akár csak egy embertől is, hogy mennyit keresett a játékkal akkor tehetsz fel ilyen hangnemű kérdést, hogy nekem ahhoz mi közöm.
Itt egyedül te remegsz a drop miatt kb 30 hsz óta
Nagyon sok ember panaszkodott a drop-ra és ti szépen egyesével el is küldtétek a topicból mindegyiküket a náthásba, de olyan offense ment az arcukra azonnal, hogy meg se mertek szólalni. Ha jön egy csalódott hsz azonnal négyen válaszolnak rá egyszerre. Az egyikben az van, hogy hülye. A másikban az van, hogy béna. A harmadik meg a negyedik meg random magic properties

-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Igyekszem, de nagyon nehéz megállni, hogy ne kommentezzem
-
DonMedve
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Értelek.Általában act3-ba egy elitpakkig goblin biztos vagyok,akkor érdemes próbálkoznom?

Sajnálom,ha trollkodásnak tűnt a hsz-em,nem annak szántam.

-
-
kokov
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
De már megin kezded ezt a "ha neked nem megy ez, akkor inkább nyomj egy uninstallt" dumát amikor most írtad le, hogy neked se ment gear nélkül.
Ez a duma mér kell? Ezt mondd már meg nekem!Már miért ne menne? Úgyanúgy megy, csak még nincs annyi órám benne, hogy meglegyen a gear-em hozzá. Most mit kell ezen rugózni? Századszorra írod le.
Ha lesz időm játszani akkor a jövő héten kb. megveszem az új páncélom és azzal végigtolom egyedül is. Úgy Act4 fele van még hátra. Pontosan tudom mi a szitu, mert multiban végigvittem.
Egyébként szerintem átugorva a szivatós részt még tán ezzel a gear-rel is ki tudnám nyírni diablo-t, de 3 kékért nem fogok szívni vele fél órát az tuti, mert semmi értelme.
-
mikromanus
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
A treasure goblink kiváló DPS kalkulátor. Ahol nem tudod lecsapni ott nem érdemes runolni az adott felszereléssel. Ennyi az egész. Megbízható, egyszerű módszer

Ha Goblin-kompatibilis terepen runolsz akkor meglesz az 1-5 NV és annyi sárga cuccot harácsolhatsz össze amennyit akarsz. (persze a nagyja vendor kategória, de ez természetes)Mellesleg nekem szar a drop mostanában de lesz még jobb is. A game nem szar. A gem meg jó. Az összes ami foglalatban van

Igérem ez volt az utolsó áttételesen trolletető hozzászólásom. Legalábbi ma.
(#3321) Agro
alternatíva hasonló helyzetre (használd belátással a képet):
-
Agro
senior tag
"...de nincs gond azzal ha keres, keressen érted csak ne oltson már, hogy nincs probléma a játékkal, meg béna vagyok, meg mit tudom én, hanem írja le az igazat, hogy neki ezért tetszik ez a játék. Ennyi az elvárásom, semmi több."
Neked ahhoz mi a frász közöd van, hogy ki mennyit keres a játékkal vagy hogy egyáltalán keres rajta
"Itt remegnek a dropjukért. Tőlem féltik "
Itt egyedül te remegsz a drop miatt kb 30 hsz óta. Mindenki más csak azt írta le, hogy baromság amit írsz, mert vissza lehet élni vele a játékban, a jelenlegi rendszer megnehezíti a botok dolgát. Nekem 30 próbálkozásból ment le diabló... TUDTAM hogy nem fog dobni semmit se, mert nem volt Valorom. Szerintem te is tudod és mindenki más is tudja. 2 eset van
1. Tudta, hogy nem fog dobni semmit, de azért ölte meg, mert kihívás és megakarta ölni, mint én és mint sok 100 ezer másik játékos. Nem is sír senki a dropért.
2. Ha abban a reményben ment neki diablónak mert reménykedett a dropban valor nélkül akkor ne haragudj, de ez vagy tudatlanság vagy naivság. Ezért sírni szerintem gyerekes dolog. Ez kb olyan mintha iskolában rinyálnék, hogy kaptam egy karót a dolgozatra pedig a nevemet ráírtam.... Ja csak 5-ből 5 kérdésre nem válaszoltam...És még mielött megjegyeznéd, hogy védem a magam kis RMAH-s pénzét és egyéb elméleteket bele szürnél. Elárulom, hogy még paypalom sincs és RMAH-ban 0 az eladásom
-
DonMedve
addikt
Ebben igazad van szerintem.Sőt messzebb megyek.Múltkor volt itt egy hsz az egyik kollégától,aminek a lényege az volt,hogy szerinte meg vannak jelőlve a játékok,és valakinek dobál ész nélkül valakinek meg semmit.(Sajnos utóbbiba tartozok én is.)Őszinte legyek ez már nekem is eszembe jutott,elven valahogy az AH-kat fennt kell tartani.Ha mindenkinek dobálná az über set,meg legendary cuccokat,akkor befuccsolna.Namost ugye akinek adja az persze,hogy azt mondja frankó a gém.De aki sikertelen az kedvtelen lesz,ez természetes.
Főleg amit írtál,ha 17x megyek neki egy elite pakknak és kiszúrja a szemem 3 kékkel enyhe depresszió kerít hatalmába,legalább egy kicsit segíttene a játék rajtam,de nem.Hozzáteszem,ez csak az én elgondolásom,nem szeretnék flame-t generálni,valószínű nem így van,de mire következtessen egy magamfajta?

Szerk.:Látom közben született pár hsz. ami pont a nem kívánt irányt vette fel pont a témában.Félre ne értsetek jó gáma,nem hülye vagyok csak kétségbeesett,hogy mit csinálok rosszul?
-
userxy
őstag
Én DH-val azt az elvet követtem, hogyha én ölöm meg előbb nem kell pofonokat elviseljek

Ezért sem volt soha több mint 3k armorom és 300 alresnél se volt több.
Ellenben volt 120k dps SS-el 210k és 45k hp
Nem állítom, hogy halhatatlan voltam viszont egész jól lehettett menni vele. A Gloomal 40k hp felett éreztem azt hogy ér vmit. Szerintem fölösleges allrest meg armort fölhalmozni max 1 ütéssel bírsz ki többet de nem is az a baj, hogy megütnek hanem amikor "lézer sóóó" van meg minden szar a földön és nincs hova futni. Az ellen meg a 800 allres sem véd meg innentől kezdve én ezt az utat hanyagoltam.
-
Sorry, dupla
-
Nem bírjátok ki úgy látom. Privátba kérnénk ha lehet egymás világnézeteit megvitatni.
-
mikromanus
veterán
Apróbb finomítások kellenek, lesznek is. Ennek ellenére játszhatóa játék és élvezhető. Ha neked nem megy ez akkor inkább nyomj egy uninstallt! Ehhez nem kellenek milliós itemek tucatjai.
A javaslataid meg nem azért voltak eddig agysorvasztó baromságok mert jól keresünk most, hanem mert átgondolatlanok, alaptalanok és több kárt okoznának mint hasznot (de ezt már írtam).Mellesleg az elején eladtam pár itemet. SC2 Hots szerintem kijön majd belőle, meg jó egy évnyi premium tagság holmi filehostingon ha töltögetni akarnék (és találok olyat amit nem blokkol a paypal és nem beszari amerika és jogvédő párti rabszolga cégek)
-
kornel76
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Hiába írsz neki, nem fogja az adást csak nyomja a saját unalmas szövegét + turkál mások életében és pénztárcájában, mintha bármi köze lenne hozzá, vagy esetleg az APEh.. akarom mondani a NAV-nál tolná az ipart (mondom ezt úgy , hogy egy darab itemet nem tudtam még eladni RMAH-ban, cserébe viszont nem is vettem még semmit ott). Felesleges reagálni úgy sem hisz el illtev fog fel semmit.
-
kokov
tag
válasz
DonMedve
üzenetére
...de nincs gond azzal ha keres, keressen érted csak ne oltson már, hogy nincs probléma a játékkal, meg béna vagyok, meg mit tudom én, hanem írja le az igazat, hogy neki ezért tetszik ez a játék. Ennyi az elvárásom, semmi több.
Mi fenéért nem lehet őszíntén leírni? Minek ez a duma, amit ha a kutya megenne is kihányná? Annyira átlátszó. Szánalmas.
Itt remegnek a dropjukért. Tőlem féltik
-
mikromanus
veterán
"...de tudod miért? Mert béna vagy. nem azért mert kevés volt a gear-ed, hanem azért mert béna voltál. "
Ja. Béna voltam. Meg nem volt opció, se pedig felszerelés se kialakult buildek. De másnak se nagyon. Úgy totóztunk és teszteltünk ahogy tudtunk. Azért nem ezek a mostani kislánykák voltak ám akkroiban a bossok sem. Akkor még tudtak üttni és nem is kényeskedtek. Legyintés-alvás-restart

És nem faszság. Akkor a quest volt a cél és nem a szajré. Azért estem neki, mer' nehogy má' ez nekem nem megy soloban amikor Athene lenyomja DH-val 10 másodperc alatt milliószor drágább cuccban
Meg hogy csapatban és év végéig nem lesz diablo kill. Persze-persze Mesemondó (ezzel jöttek eleinte infernoval kapcsolatban, aztán pár nap alatt meglett az inferno diablo kill). Ha már egyvalakinek ment akkor nehogy má' én akadjak el. Amúgy is átlagos képességeimet makacssággal ellensúlyozom játékokban.
Edit: most már vanank olcsó jobb itemek is. Ha jobb dropot akarsz a bossokon, akkor szedj össze pár elit killt is! Ha közismert akkor minek sírni ha szar hullik nélküle.
-
Agro
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Allres növelésre most nincs keretem...

Max a bracerst tudnám cserélni, de azt dex veszteség nélkül nem tudok beszerezni jó áron. Minimum 160 dexnek, 4% chc-nak rajta kell lennie. Bár CHC-t már nem nagyon akarok 6% alattit venni mert ha már új bracert veszek azt is növelni szeretném
-
kokov
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Itt vagy te is. Ne tömjénezd magad!
Ez jó volt. Felröhögtem.és vagy nyolcszor lecsapott mielőtt egyszer sikerült
...de tudod miért? Mert béna vagy.
nem azért mert kevés volt a gear-ed, hanem azért mert béna voltál. Remélem érzed, hogy miért írom ezt.
Mostmár vannak olcsóbb gear-ek, de azért egy olyan, amivel wizzel röhögve lehet farmolni act3/act4-et azért még mindig nem olcsó. Ha meghalsz párszor akkor meg csak kéket dob, ergó alig farmolsz goldot, nem lesz pénzed jobb gear-re, szóval ha könnyebb is manapság az alapfelállás nem változott. Gear nélkül nagyon nehéz tud lenni. Nálam az van, hogy act4-ben nekemfut a boss és azonnal kereszt. Attól függ mikor fut nekem, de volt hogy csak az élete egynyolcada volt már csak meg így magasabb DPS-el le tudnám nyomni, lehet hogy most is lenyomnám tizedszerre, de annyira nem izgat. Lehet hogy páran azért csalódnak a gémben, mert nem ismerik fel a nekik való gear-t én nem tudhatom, de ha valaki "csakazértis" jeligére nekifut kilencedszerre is és lenyomja annak azért illene dobni egy nyomorék sárgát nem? A fröcsögés onnan indult, hogy a modi srác azon akadt ki, hogy nagy nehezen lenyomta diablo-t és még egy sárgát sem dobott és ha ez szabály akkor ez szerinte hülyeség. Erre mondom én, hogy igaza van. Ez, hogy csak 5 elite után garantált a sárga azoknak kedvez, akiknek magasabb a DPS-e és időben nem gond nekik végigfarmolni az actot.
A vért izzadó kitartó lúzer júzer, aki meg órákat elszar arra hogy irdatlan küzdelem után kilencedszerre lenyomja a boss-t meg kap 3db lvl58 kéket. Iagaza van a modinak. Ez egy faxság. Ilyen hülye szabályt még egy játékban sem láttam csak itt. Ez arra motivál, hogy a könnyebbik végét fogd meg és ott farmolj, ahol semmi kihívás nincs már.
Ezért itt sokan képesek mondatokra szedni "hogy képzelem, hogy igazat adok neki" jeligére, mert ez így van jól és mekkora baromság már az, ha dob egy nyomorék sárgát mert akkor mindenki a bossokat farmolná. Naés akkor mi van? Így meg mindenki az eliteket farmolja. Nem mindegy? Tökmindegy. Így is meg úgy is RMAH-ra farmol minden veterán, meg eladja a goldot mert "a játék része". Tisztára vicc az egész szájtépés ami itt megy. Olyan mint ha a saját kis havi 50k-ját féltené tőlem, mert ha nekem is esik item akkor több eladó item lesz az AH-ban, esik az ár és akkor neki csökken a bevétele. Most akkor ki az irígy? Én? Egy rakás ember azon remeg, hogy mennyi lesz az árfolyama a goldnak.
Átlátszó a téma srácok. Nem kell ez a púder, nyugodtan ki lehet írni, hogy nekem a múlt hónapban volt 80k HUF a Diablo3-ból, szóval nekem így bazira megfelel minden és nem akarok változtatást. Így jó ahogy van, mert így jön a pénz. Most mit kell vakítani engem vagy bárkit így hátulról keresztbe, hogy ezé meg azé nincs igazam. Gondoljátok a Blizznél tud valaki magyarul és a PH-s fórumot lesi? Ne vicceljünk már. -
DonMedve
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja,megvagy.El is küldtem.
Vendingo?Hát megeshet.Rajtam nem múlik,act3-ba elvagyok de elég lassan tudok csak haladni.Itt a barbikám,ha esetleg tud valaki tanácsot adni,hogy tudnám olcsón feltolni a dmg-met azt megköszönném.
Mert mint írtam,végigmegyek aránylag simán act3-on de lassan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg persze találtam még egy-két holmit, ami jobb volt, mint a rajtam lévők, így Act1 végigjátszása közben is fokozatosan erősödtem.
Hol van ez anno a sokszáz Mefi runhoz képest