Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz mikromanus #3258 üzenetére

    Itt vagy te is. Ne tömjénezd magad!

    :DDD Ez jó volt. Felröhögtem.

    és vagy nyolcszor lecsapott mielőtt egyszer sikerült

    ...de tudod miért? Mert béna vagy. :DDD nem azért mert kevés volt a gear-ed, hanem azért mert béna voltál. Remélem érzed, hogy miért írom ezt.
    Mostmár vannak olcsóbb gear-ek, de azért egy olyan, amivel wizzel röhögve lehet farmolni act3/act4-et azért még mindig nem olcsó. Ha meghalsz párszor akkor meg csak kéket dob, ergó alig farmolsz goldot, nem lesz pénzed jobb gear-re, szóval ha könnyebb is manapság az alapfelállás nem változott. Gear nélkül nagyon nehéz tud lenni. Nálam az van, hogy act4-ben nekemfut a boss és azonnal kereszt. Attól függ mikor fut nekem, de volt hogy csak az élete egynyolcada volt már csak meg így magasabb DPS-el le tudnám nyomni, lehet hogy most is lenyomnám tizedszerre, de annyira nem izgat. Lehet hogy páran azért csalódnak a gémben, mert nem ismerik fel a nekik való gear-t én nem tudhatom, de ha valaki "csakazértis" jeligére nekifut kilencedszerre is és lenyomja annak azért illene dobni egy nyomorék sárgát nem? A fröcsögés onnan indult, hogy a modi srác azon akadt ki, hogy nagy nehezen lenyomta diablo-t és még egy sárgát sem dobott és ha ez szabály akkor ez szerinte hülyeség. Erre mondom én, hogy igaza van. Ez, hogy csak 5 elite után garantált a sárga azoknak kedvez, akiknek magasabb a DPS-e és időben nem gond nekik végigfarmolni az actot.
    A vért izzadó kitartó lúzer júzer, aki meg órákat elszar arra hogy irdatlan küzdelem után kilencedszerre lenyomja a boss-t meg kap 3db lvl58 kéket. Iagaza van a modinak. Ez egy faxság. Ilyen hülye szabályt még egy játékban sem láttam csak itt. Ez arra motivál, hogy a könnyebbik végét fogd meg és ott farmolj, ahol semmi kihívás nincs már.
    Ezért itt sokan képesek mondatokra szedni "hogy képzelem, hogy igazat adok neki" jeligére, mert ez így van jól és mekkora baromság már az, ha dob egy nyomorék sárgát mert akkor mindenki a bossokat farmolná. Naés akkor mi van? Így meg mindenki az eliteket farmolja. Nem mindegy? Tökmindegy. Így is meg úgy is RMAH-ra farmol minden veterán, meg eladja a goldot mert "a játék része". Tisztára vicc az egész szájtépés ami itt megy. Olyan mint ha a saját kis havi 50k-ját féltené tőlem, mert ha nekem is esik item akkor több eladó item lesz az AH-ban, esik az ár és akkor neki csökken a bevétele. Most akkor ki az irígy? Én? Egy rakás ember azon remeg, hogy mennyi lesz az árfolyama a goldnak.
    Átlátszó a téma srácok. Nem kell ez a púder, nyugodtan ki lehet írni, hogy nekem a múlt hónapban volt 80k HUF a Diablo3-ból, szóval nekem így bazira megfelel minden és nem akarok változtatást. Így jó ahogy van, mert így jön a pénz. Most mit kell vakítani engem vagy bárkit így hátulról keresztbe, hogy ezé meg azé nincs igazam. Gondoljátok a Blizznél tud valaki magyarul és a PH-s fórumot lesi? Ne vicceljünk már.

Új hozzászólás Aktív témák