- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCsaplak
tag
válasz
Mr.Csizmás #3347 üzenetére
Azt kifelejtettem hogy az öv act 4 első fehér mobjából, 0 NV-vel, a chest 1 NV-vel, ACT 3 második elite pakkjából pottyant, úgyhogy eddig az élet rácáfolt az MF körüli misztikumra...
Viszont Para level első előtt lett 10-es, másodiknál 11-es volt.
De ez már egy másik elmélet... :-D -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Gondolkoztam, hogy megírjam-e a történetem, látom vita is kialakult.
Röviden: Eddig Én is abba a táborba tartoztam, akihez fortuna nem volt szerencsés, a múlt hétig a legnagyobb eladásom 1,5 milka volt, 1 cuccból.
Múlt héten esett egy Blackthorns öv, amit használni nem tudtam a statok miatt(str int vit), de elkélt. Hétvégén pedig esett egy Inna's chest, ami tökéletes a monkomnak.
Bár nagyot így se szakítottam, de megváltozott valami. Esett 2 db set item amit addig nem is láttam, sőt bevallom már nem is igen hittem hogy "létezik"(erős túlzással)
Nemtudom, hogy a played idő lépett-e át egy határt, vagy az elite kill (accounton összesen nincs 10K).
Mindezt úgy hogy dolgozok, emellett napi 1-1,5 óra jut játékra, illetve hétvégén 4-5 óra.Aki elvan csüggedve annak kitartást, szerintem így vagy úgy van egy "határ" amit átlépve esni fog set, legendary, jó cucc.
-
McCsaplak
tag
Üdv!
Tegnapi napon kiesett életem első szett-iteme, viszont az örömbe üröm vegyült.
Ez esett, de str vit-es rollal.
Ha jól tudom, akkor ezt már 1.04-ben javították, hogy csak kaszt specifikus szet cuccok eshetnek. Ezek szerint a lehető legszarabb roll-t fogtam ki, vagy ez bug? A dologhoz hozzátartozik, hogy monk karim van. Egy deka dex nincs a cuccon, így elég useless... -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
A WD szakértő fórumtársaktól szeretnék tanácsot kérni, hogy ezen a karin mit kellene változtatni? WD-nek mennyire hasznos a chc?
Minden tanácsot, tippet,ötletet szívesen fogadok, mind gear mind pedig build-ügyileg.
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Jelenleg így állok, ötleteket kérek, min érdemes változtatni.
Act2 farm szinten megy, act3 viszont igencsak döcögős, 3 elit pakkból 2 úgy megy csak le, hogy meghalok, és visszamenve leverem a maradék hp.-jukat.
Publicot próbáltam, 2 felállás volt.
1) Becsatlakozott 1-2 ember, meglátta, hogy paragon 7-es vagyok, (ők 20 felett voltak) és egyből kiléptek.
2) Összeverbuválódott egy csapat, de elitpakkonként wipe-oltunk. (ez egyedül is megy)Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok, min kéne változtatni, mert szeretném kinyírni Diablo-t, és annyira azért nem papírruhás a monkom szerintem...
Üdv:
Mc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest