Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz mikromanus #3379 üzenetére

    Engem semmiben, mert nem játszom már. Csak ehhez van hangolva a drop, erről szól kb a játék és a fórum is. Ez elismert tény. Nekem nagyobb élvezet volt cuccokat találni saját magamnak, és úgy haladni.

    Vagy csak engem frusztrál, hogy a dropot soha nem magamnak használom fel a main karakteren,, hanem kénytelen vagyok eladni, és azon remegni, hogy mikor minek mennyi ára van, és mikor fog elértéktelenedni a francba?

    Az egész játék hangulatának globálisan sokkal nagyobb kárt okozott ez az egész gazdasági függés, mint előnyt adott volna... de tökmindegy, változni úgy sem fog, ez fix, mert tömni kell a Blizzard zsebeit...

    (#3378) D1Rect:

    Megnézném, hogy magatalálósan hány óra alatt vinné el valaki... a végéig.

    Lehet nyereségesen craftolni, de egy casual játékos közel képtelen kitermelni jelenleg az árát. Plusz AH függő rendesen ez is. Planokat is úgy kell venni, találni nagyon nagyon nehéz közel jókat. AH/RMAH nélkül egy felhúzott plan találási rátával, sokat dobna a craftoláson. Kiegészítve többféle nyersanyaggal... Érdekes más játékokban sokkal jobban meg tudták oldani, és használhatóbban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák