Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quex

    tag

    válasz persil #20885 üzenetére

    Nem lehet tőled hozzászólni semmihez, mert egy igazi torll vagy.

    Cyberbeni eléggé ellenszenves, de nem mindig mond hülyeséget. Nagyon szépen, korrektül leírta itt: #20866-itt a véleményét. Erre jössz ezzel: "Senki nem is mondott ilyen hülyeséget, hogy alaptámadást használ."
    Szó szerint senki! Cyberbeni sem állított ilyet, miért adod a szájába?

    És akkor itt jövök én. Amit írsz rám vonatkozóan, hogy az én megközelítésem, attól elhatárolódnék, mert nem ezt írtam, nem is gondoltam ilyen hülyeséget.

    Nem értetted meg a lényegét, vagy szándékosan magyarázod félre, hogy a többiek hülyének, te pedig okosnak tűnjél? Nem tudom. Te vagy itt király, leborulunk előtted, de azért néha maradj csöndben, amikor csak ostobaságot tudsz hozzá tenni, mert nem lehet tőled beszélni. Miért nem lehet a hozzászólásaid normálisan, a többiek véleményére odafigyelve tenni? Mit gondolsz, miért van itt csak néhány ember? Biztos nem több mint 50, aki rendszeresen ír, pedig biztosan játszanak diablót ennél jóval többen Magyarországról. Elüldözitek őket. Így nincs kedve senkinek sem hozzászólni.

    Egy kibaszott szórásról beszéltem. A várhatóérték a példában ugyan az, a szórása zöld kőről piros kőre cserére csökken. Ennyi. Nem kell hozzá lehülyézned senkit, pedig annak a virégnyelven való kivitelezésében igazán profi vagy. Tegnap is bunkó voltál, ma is.

    Tudom, hogy a személyeskedés tilos itt a fórumon és lehet hogy ban-t kapok miatta, de jó lenne, ha kicsit persil vissza venne az arcából, mert megfojtja vele a fórumot és akkor már megérte.

    I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

Új hozzászólás Aktív témák