Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Kitöröltem amit írtam, nincs értelme folytatni, gondoljon mindenki amit akar.
    A végét meghagytam:

    Látom többen nagyon a szíveteken viselitek a Diablo 3 sorsát... nem lenne valakinek kedve Topikgazdának menni? Az Összefoglaló tele van régi infókkal.

    Lehetne csinálni egy Discord szervert is. Tudom ott a Hungarian community, az előbb néztem volt ott 5 ember velem együtt. Tudom ilyenkorra sokaknak már rég kimerült a szezon. De a Discorddal össze lehetne fogni több játékost más fórum(ok)ról is, ráadásul lehet akár franchise szinten, nem fontos csak Diablo 3-nak lennie. A Communityhez hasonlóan lehetne partyt szervezni, stb. Aki ragaszkodik a Diablohoz, de már lerakta a 3-ikat és pihenteti a szezont, nosztalgiának ott a most újra megjelent első rész, vagy a Diablo 2 valamelyik MODja. Vannak lehetőségek. Elvégre sokan játszottunk a Diablo 1-2-vel is a maga idejében.
    Mert (ezt korábban többször írtam) szerintem a még mindig Diablo 3-at játszó emberek fogják az új Diablo játék játékosainak a magját alkotni. Az, hogy mennyi visszatérő vagy új ember lesz pár év múlva nem lehet tudni, a jelenleg aktívakat lehet tudni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák