- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Hmmm... érdekes, mert egyrészről többen aggódtak, hogy most aztán megint eltolódik a kiadási dátum, mert sok a változtatás. Ezt alátámasztja az is, hogy a rúnarendszer még mindig nincs kész, valamint a skillrendszerrel is akarnak még babrálni.
Másrészről viszont pont azt írták, hogy a Mystic majd csak később tér vissza újragondolt formában, illetve a tekercsekkel történő variálással sem akarják húzni a megjelenést. Ez a rész viszont azt sejteti, hogy most már szeretnék minél előbb kiadni, és majd a megjelenést követően kerülnek be valamikor ezek a részek. Nem tudom, hogy melyik felvetés lehet közelebb az igazsághoz.
-
maross
nagyúr
Mit csinaltak eddig amugy? Olyan erzesem van, hogy az elmult 5 evben megirtak a motort, es kesz vannak a mapok meg a modellek. A tobbi meg ilyen osszedobalt otlet, aminek a fele eletkeptelen. Pont az a kis plusz, amitol jo egy blizzard jatek, abbol nincs benne semmi. Nem tul biztato.
-
pomk
őstag
Ha jól láttam Darc1n [stream]-jében, akkor a játékban nem a mások által adott "Jóskapista" nevet fogod látni a karakterek feje fölött, hanem a Battletag-ban szereplő nevét. Pl. Darc1n partnerének Battletag-ja valami Tychus#.... volt, karija neve "Akármi", és Darc1n szemszögéből a partiban lévő karaktert Tychus néven látta.
Ezt lehet befolyásolja az, hogy friendnek felvette. Azt nem tudom, hogy ha egy nem friend-el játszol, abban az esetben melyik nevet írja ki.
Köszi Darc1n! -
-
Ptech
addikt
Szerintem igen.
Blizzard has dug a grave for itself by publicly committing to a simultaneous global, region-free launch for the first time in company history. Because every country will receive identical software, the Korean board’s decision is keeping the global game giant in chains.
Bár nem fogják publikusan elismerni, de szerintem ez az első dolog, ami miatt nincs kiadási dátum még.
Bashiok is csak ködösít meg mellébeszél, amikor amikor valaki megkérdezi twitteren, hogy emaitt késik-e a bejelentés.
-
-conrad-
addikt
Bennem az volt eddig, hogy wowozok és a diablo miatt meg befizetem az annual passt, és amikor nincs raid akkor megy a diablo, mivel wowozni kb. csak raidek alatt szoktam, nincs mit csinálni a játékban.
Ez a sok “nem mondjuk meg mikor jön ki nye-nye-nye” rétestészta-nyújtással odaáig jutott, hogy próbálom lemondani az annual pass-t, hogy ne legyen kötelező fizetnem egy évet. Mivel még semmi dátumot nem tudni, így valószínűleg megveszem a swtor-t, tolom mikor nincs raid, aztán kiderül milyen. A 3 közül valamelyik nem lesz meg az biztos, és valószínűleg az egyik blizzard játék lesz az.(annual pass lemond, wow a kieg. kiürítésével frozen, swtor elkezd, diablo-t mellette megvesz – eddig ez a nyerő, csak ehhez meg kellene mondanom az annual pass lemondást amit még nem tudok hogyan csináljak)
CactuS:
Visszarángatja, de hova is? Akkor már nem lesz semmi a contentből a wowban, most is csak azért nem ment le az utolsó 2 boss hc-ban mert bugos az egész - és vannak olyan pletykák, hogy a javítás direkt késik, hogy a hc guildek ne végezzenek dec. 20ig és ne menjenek át swtor-ozni. -
Wolverine
félisten
-
-
Motar
tag
Csak a PVP részéhez szeretnék hozzászólni! "Állítólag" nem lesz olyan nagy különbség gear és gear között hogy olyan nagyon kitűnjön. Arra akarnak rámenni hogy a skillesség számítson, ne a gear! Bár ebbe én is eléggé kételkedem látván azt a videót ahol a barbár 2 "throw axe"-val megölte a béta főbossát
De elvileg ezért van a béta
-
#PeTeY#
aktív tag
Cicero: grat.
Igen ez a cast itt zavaró. Gondolom olyan skillekre gondoltak, mint például barbárnál a bash vagy cleave, ahol oké, hogy számít a fegyver gyorsasága, de mondjuk egy WD nem fog attól gyorsabban békákat hajigálni mert egy gyorsabb kard van nála szerintem.
A kétkezes dolgokra meg akkor minden fegyver típusnál bevezethetnék a +x% class only sebzést, hogy ne érje meg wizarddal bazi nagy kalapáccsal rohangálni.
-
#PeTeY#
aktív tag
Szerintem az attack speed nem számít castnál. Egyrészt mert hülyeségnek tűnik így elsőre, másrészt az összes wandnak 1.2 az attack speedje, pontosabban az attack per second értéke. Viszont létezik +x% casting speed, pl.: itt. Mondjuk az nekem nem teljesen világos, hogy ez hogy működik, hiszen ahogy látom a varázslatoknak nincs casting time-ja. A channelled cuccok pl.: Disintegrate sem adott idő alatt tol el x sebzést, hanem amíg nyomom az egérgombot, vagy míg el nem fogy a mana. Esetleg a cooldown-t csökkentené?
Azt meg remélem azért csak nem hagyják, hogy egy wizard kétkezes bárddal rohangáljon.
Mondjuk lehet erre találták ki a +x% wizard only sebzéseket?
-
Cyberbeni
addikt
ha vannak tanky karakterek a bandában, akkor semmi, viszont ha egyedül megy infernon, akkor egy közepes csapat mezei monster
akkor viszont úgy kell fegyvert választani, hogy ne 5attack/sec-je legyen, mert akkor nagyon hamar elfogy az arcane power. meg ugye ne 0,1 attack/sec, mert akkor meg ha az első csapással nem találsz el mindenkit, akkor elég sokat megütnek, amíg újra tudsz ütni/varázsolni -
CooLM@$TeR
tag
Remélem tudod, hogy bármikor önkényesen módosithatnak az árakon, igy hiába rendelted elő azon az áron, semmi garancia nincs arra, hogy annyiért is fogod megkapni. Ha árváltozás lesz tájékoztatnak, aztán eldöntöd, hogy kell-e annyiért. Nyilván a 60 dolláros alapárral kalkuláltak a 25 fontnál, de ha drágulna mondjuk 70 dollárra merthogy 2012 blablabla és romlana a font akkor nem gondolod, hogy odaadják neked vesztességel ... ráadásul külföldről akár 2 hetet is csúszhat a postázás, persze ha kibirod, hogy megjelenés után 2 hétig mindenki erről beszél folyamatosan, te meg csak malmozol akkor nyugodtan rendeld meg kintről.
-
Wolverine
félisten
A családtagokban megbízhatnak, hogy nem szivárogtatnak ki infókat, amikor még nem lehet; és random noobokra is szükség van, mert a végleges játékkal is játszani fognak - és a véleményük ugyanannyit fog nyomni a végső értékeléskor, mint az überkockáké, akik csukott szemmel szólózzák Diablót.
-
wikings2
őstag
10 év Diablo 2 után ha előveszed a Diablo egyet befosol hogy mekkora hangulata van. Egy sikerjátéktól amit folytatnak persze hogy sokat vár el a következő részben az ember. Szerintem a 2 vel is kielégítette a játékosok vágyait a Blizzard. Kicsit más, de remeknek mondható. Így lesz ez most is
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest