- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tényleg, ha le vagy sérülve és leveszed az amuletet, ami életet is adott, akkor meg fogsz halni?
G^zC^mp€r: Kb 1 hete még 20k felett volt a flawless square-ek ára AH-n. Szerintem azért lett ilyen olcsó, mert elkezdték gyártani a játékosok.ű
Ilyen árak mellett tényleg nem éri meg fejleszteni. (az enyém már level 5-ös). Max achievement miatt fejleszted őket...AS: azt két darab egykezessel csinálja?
-
-
rznk1986
tag
Nem Hell-en, ott két ütés is kell... Inferno játszhatatlan kb....
Én nem is tudom hogy gondolták ezt. Véleményem szerint (de remélem tévedek!!!) nagyon a real money-s AH-ra helyezték a hangsúlyt, mert ördögi kör az egész. Én infernón járok már bőven a közepe-vége fele, de ne tudd meg.... Minden pénzem javításra megy el, jó cuccokat nem dobál semmi csak iszonyat szarokat, pedig a magic findom is fel van turbózva + infernon ha megölsz egy champion csoportot vagy egy arany színű boss-t akkor kapsz magic find buff-ot (fél órásat) és felmehet a buff level 5-ig és nekem már 180 % így az MF-em... És olyan itemeket dobál hogy 200-as dmg meg ilyenek, szóval röhej. És rengeteget farmoltam secret levelen is, hell-en is végigmentem minden acton vagy 3x és semmim nincs... Vagyis van, mert a dps-em 14k körül van, 2 havernak DH-ja van 26k DPS-sel, van monk is, szóval mondhatnánk h tápok vagyunk, de konkrétan fekszünk kelünk. Tegnap direkt számoltam, 1 óra alatt valami 37x haltunk meg. Mindenki. Rengeteg helyen csak úgy tudunk továbbmenni, ha skip-eljük a champiket, egyikünk fut amig él, aztán ráteleportál másikunk, az is fut, stb....
Na de amit ki akartam belőle hozni h valszeg amikor a real money ah bevezetésre kerül akkor tele lesz über imba cuccokkal és sokan meg fogják venni és én azt is gyanítom h fel fog tűnni 1-1 olyan item amit maga a blizzard rak fel... De ne legyen igazam és legyen oriási hülyeség amit írtam.
-
Genji
őstag
A force armor lényege, hogy ha olyan találat érne aminek sebzése nagyobb a max hp-d 35%-ánál akkor is csak a max hp-d 35%át szenveded el. Rgo minél kevesebb a hp-d annál ütőképesebb vagy, magas lifereggel (1K+) + diamond skinnel elpusztíthatatlan tank volt eddig a wiz. A fórum szerint hellen működik csak infen vették el, gondolom mert nem akarták nézni h 4K-s wizzek farmolják a bossokat gond nélkül
"És mennyi a Detail DPS-ed?" --> 5K
-
persil
nagyúr
Igazából azt leszámítva, hogy az első két nap nem tudtam/nehezen tudtam belépni, azóta semmi problémám nem volt egyáltalán.
A leállások bosszantóak, de nem viccből vannak, ezek nagy része maintenance, mérséklődni fognak, szinte biztos. Persze zavaró, hogy először nállunk áll le minden és itt is indul el legutoljára, de ezzel meg együtt kell élni, senkit nem fog érdekelni európa az usában.
-
persil
nagyúr
Csak nehogy a gyökér petíció miatt valahogy kivegyék a szigorú védelmet és elárasztódjon a játék csalókkal... Én akkor adnám el.
Az összes probléma a játékkal, hogy akadnak leállások és egyesek lagra panaszkodnak.(nálam nincs. Lehet sírni, hogy 200ms latency sok, de ez a játék tökéletesen játszható 150-200al)
Könyörgöm 8 napja jelent meg, persze, hogy vannak karbantartások. 1 hónap múlva nem lesz. -
AtHoS
nagyúr
Milyen digitális verzió amiről beszélsz?
Blizznél vásárolt verziónál minek neked kód? Nem elég, ha bekerül a Blizz accountodba és tudsz vele játszani?
Kephamos
Bocs kicsit elmerültem az AH rejtelmeiben. Majdnem sikerült vennem egy ultra jó gyűrűt óccóért, de sajnos későn kapcsoltam, hogy ez marhára jó vétel lenne, így el is happolták
Win7-nél C meghajtó Users könyvtár és azon belül Battle.net majd Blizzard Entertainment alkönyvtárak.
Le is írhatnád hogyan sikerült megoldanod, ugyanis a legtöbben csak annyit írnak be ide, hogy "sikerült megoldani", amivel mások nem sokra mennek, ha hasonló probléma lépne fel
Az ilyen tapasztalatokat össze lehetne gyűjtögetni első hsz-ba, a későbbi gyorsabb probléma megoldásokhozSzerk.
Tbs8230-as szinten?
Azért azt sejted, hogy "csak" a történeti szálat vitted max végig. Van még 3 nehézségi fokozat és olyan skillek, melyek csak magasabb karakter szinten aktiválódnak.
D2-nél is annyit szoktak írni: a játék HELL-en kezdődik
Jelen esetben Inferno-nszóval GoTo lvl60
-
mcsabee
senior tag
Haver 80k fg-t adott el kp-ra ^^. Biztos nem lesz vége a jsp-nek, amíg még a d2 is él, és d3-ban is biztos lesz szerepe, de az átlag gamer nem ezt fogja használni, mert ugye az AH kényelmesebb és biztonságosabb is
. Ahogy mondtam korábban, nekem az összes friendem, aki átjött D2-ből D3-ra, leszámolt a jsp-vel, mert egyszerűen könnyebb AH-ban kereskedni.
-
mcsabee
senior tag
Nem mondom, hogy kevesen jsp-znek, csak azt mondom (utaltam rá a mainstream jelzővel), hogy az aktív játékosokra nem ez a jellemző.
Plusz arra a staffra nincs lead, az FT ára 4k, és ugye írja a trader is, hogy: Bumping 1 last time before I put it up on AH.Ennyi, kb ez a sorsa a jsp-nek.
-
persil
nagyúr
De még mindig nem értitek...
Teljesen mindegy, hogy milyen oldalon mennyiért lehet venni goldot, akkor is lesz olyan, nem egy, meg kettő, hanem ezrek és tízezrek, akik beleszarnak, hogy 50 vagy 200 euro az adott kard, megveszi, mert megteheti. Ennyi.
Nekem meg csak jó, mert lesz kinek eladni, amire nincs szükségem.Elég csak megnézni az ingyenes mmorpg-ket, hogy olyan pénzeket tolnak bele némelyek, amiből én élek havonta. Van, akit nem érdekel, hogy mi hány euro, mert egyszerűen megteheti.
-
moonguru
őstag
Teljes helyfoglalás:
összesen 8 343 522 905 byte 40 fájlban,
14 almappában(= 8 147 971k, 7 957M, 7G)
Tényleges helyfoglalás (tekintettel a kluszterméretre)
a forráslemezen: 8 343 617 536 byte,Természetesen ez a Diablo III mappa mérete, ha máshol is foglal helyett annak a méretét nem tudom!
-
persil
nagyúr
Én azt mondom, hogy semmilyen efféle következtetést nem lehet levonni a bétából, pláne 13 szint alatt.
Pont úgy mint a 2-ben, itt is lesznek helyzetek, amikor 1-1 karival vért fogsz hugyozni a továbbjutásért, főleg infernon majd.
Nem a normal fokozaton elért 13 szint alapján kell megállapítani, hogy könnyű egy karakterrel.
Majd 55-60as szinten meglátjuk melyik karival "nem kihívás nyomulni"Persze mindenkinek más helyzetek lesznek húzósak. Emlékezzünk csak a 2-ben egy barbira, ha beleütközött egy phys immunis mobba, aki mondjuk tök véletlen pont arra az elementálra is immunis, amivel még tudnál esetleg operálni
Tudom, itt nem lesz immun, de mondjuk 90es resist biztosan lesz, szóval senki ne féljen, lesznek itt is csontival körbevett, sarokbaszorított karakterek, meg anyázó játékosok, e felől semmi kétségem. -
Cadal
őstag
Nincs min csodálkozni. A beta nincs optimalizálva. Erről volt is hír több oldalon. A végleges gondolom majd sokkal jobb lesz.
ehh, most nézem már megelőztek. sorry reggel van még...
-
Cybertrone
veterán
A gepigenyen nem kell csodalkozni... adatlapod szerint te maradtal le a cuccoddal! Ez nem d2, ha nivosan akarsz jatszani igen is kicsit koltsel a gepre! Mit varsz a p4 tol? Lerohad a fizikai szamitasoknal csoro, a vga meg mikr kijott se volt power. Te hat szalljunk vissza a foldre es ne varjuk azt hogy egy comodore on is elfut 2012ben!
-
proci985
MODERÁTOR
ez még mindig nem feltétlenül igaz minden esetben. pl 512megás vidkarival + 64megás hangkarival is 3.2giga marad a címzési sajátosságok miatt.
egy darab alkalmazás gyakorlatban 1670mega (ez kevesebb, mint 2gb, gyakorlatban ez jelentős eltérés) körül tud user modeban címezni, erre jöhet még a rendszer mode. utóbbit nem szokás nagyon túlzásba vinni.
a flag létezik, de a gyakorlatban lehetnek mellékhatásai. arról nem is beszélve, hogy ha van 3.2giga mem, abból lejön a win, és olyan 2.4g memnél több nem fog maradni, ennél meg bőven van olyan program, ami lazán megenne többet is. legalábbis úgy emlékszem még 4giga ram + x86 kombóval kb 800MB memóriám volt szabadon, win7 memória függvényében foglal többet és többet. 16gigával az asztalon olyan 2,5-3,9 körüli értékeket látni.
gyakorlatbana nagyobbik baj az 1670es korlát szokott lenni, egy csomó előjel nélkül asztalra kiugráló játéknak ez volt a baja (Crysis, Stalker, Supreme Commander, Far Cry 2 -ez a vram miatt is-, C&C Generals ZH). speciális eset volt a Sacred2, az már 835nél asztalra ugrott a memkezelése miatt.
megoldás 64bitre migrálás, win7 kiforrott, stabil, egy négymagossal és 4giga rammal már gyorsabb a win7nél.
más: VRAM és memfoglalást nézett valaki? mi a szűk keresztmetszet? tényleg nem támogat 19x0 fölötti felbontásokat szélességre?
-
Scooby Dou
aktív tag
-
Dreimus
senior tag
Szia,
Igen tudok majd nézni de csak április 22n mivel akkor leszek soron.
Illetve még ígértem egy mobilinternet tesztet is, amit majd akkor meglesek és leírom a tapasztalatot de mivel ez amerikai szerver és eddig kétszer toltam mind2 alkalommal 2Mbit esetén 220-240 ms volt a pingem persze volt egyszer hogy felugrott 1k-ra de az csak véletlen volt.
-
Muton
addikt
jó, hogy írod, mert akkor tök fölösleges folytatnom vele, mert nem pvp-zek. meg azon is filóztam, hogy pl Baal termében ha leöli a csontikat, akkor tetemek nélkül miből lesznek az újak?
Bazzzs: pont a gameplay végén jöttem rá, h basszus, most lőttem el a játék elejét
tuti, hogy több videót nem fogok megnézni...
-
Nekem volt poison necrom.
Igaz nagyon táp cuccai voltak de lower resist el (hell) még a poiosn immun os mobokat is megölte pillanatok alatt (105 vagy 110% ot vett le) + poiosn nova vagy hullarobbantás de jó is volt
De a petek tényleg csak golyófogónak voltak jók. + a zsoldos aki ugye aurák miatt kellett igazából -
CooLM@$TeR
tag
???
Ennyi idő alatt amíg ezt megírtad, addig megnézhetted volna a Ray of Frost rúnáit és realizálhattad volna, hogy nem törölték csak felrakták 38. szintre a Sleet Stormot.
Csakúgy, mint a monknál a ThunderClapet és a WD-nél a az Unbreakable Graspet.
"1 hónappal a megjelenés előtt ilyen drasztikus változtatásokat csinálnak?
"
"És úgy ahogy van, megjelenés előtt 1 hónappal egy ilyen komplett skillt kiemeltek.
"
Ez a két smiley neked is jár:
-
JSaN
addikt
16:10ben tolom, de csak 1680x1050ben (adatlapomon is latszik).
4 szemelyes co-opban is meg van a 50-60 fps, feljebb nem engedem. De regebben akkor is meg volt az atlag 70fps, soloban 100 fps.
Ha pedig mind a 4en be ronditunk egy huzosabb nagy tomegbe akkor leesik 30-40 fps-re. De csak egy pillanatra.
Oszesegeben fps problemam sose volt az elmult 1 honapban, es csak 2 magos procim van. -
-
ProEvoFan
nagyúr
"lményekkel teli több száz órának (ezernek
) nézünk elébe."
Én vagy 3-4 évig tervezem játszani a Diablo 3at.Elvileg lesznek kiegészítők is, szvsz 1000+ óra simán meglesz
(#8207) havasa
"Jobban örülnék, ha később jönne, de minden elvárásnak megfelelne. /ezért lehet kövezés lesz/"
-
havasa
aktív tag
A béta alapján én inkább a rettentő sok bugtól (tele van a béta;a craft-olás nem jó, a szintkezelés se néha, a Battlenet-et ne is említsük
), az átgondolatlanságtól és a túl op karektrektől tartok.
A Wizz. aoe skillje annyira nagyon imba lett. Kedvenc karakterem, de mikor DH-val játszottam, szóhoz se tudtam jutni a Wizz-től, mert leölt mindenkit előlem.
Remélem a május 15. release date nem lesz túl rossz hatással a játékra. Jobban örülnék, ha később jönne, de minden elvárásnak megfelelne. /ezért lehet kövezés lesz/
-
-
havasa
aktív tag
Vedd figyelembe, hogy 3 aktív skill slot-al, low lvl skillek-el és rúnákkal játszottál. A rúnázható skillek nagyon sok build-et tesznek majd lehetővé. Én semmilyen "konzolszagot" nem éreztem a bétán, vérbeli PC-s game, mint a Blizz összes többi játéka.
Gépet mindenképpen bővítened kell majd, mert inferno-n coop-ban kb. 10 fps-ed sem lesz.(c2d szintű CPU és 9600 GT szintű VGA bőven elég lesz a maximális élményhez, persze szűrők nélkül)
Ezzel azt akarom mondani, hogy az optimalizálatlanságra nem lehet panasz, low-end desktop gépen vagy mainstream notin is kiválóan fut a béta.Az, hogy ID, TAG alapján lehet csetelni, egyáltalán nem idegesítő, mivel főként ismerősökkel játszom majd. A kick hiánya viszont zavaró lehet, ha a véglegesbe sem kerül be, akkor a public coop számomra kilőve. (gondolom senkinek nem szorul magyarázatra, hogy miért.
)
-
Ptech
addikt
Az emberek nagy része szerintem elveszett a chat menükben is, meg zavaros volt neki, hogy jujj külön neve van a játékoknak. Nem volt elég agyatlan a kazuároknak, mert kommunikálni kellett, és az nemgyerebe.
Szerinted miért 4 a party max, ha egyszer 5 kaszt van? Optimalizáció, képernyő méret, gameplay concerns, balance, avagy esetleg netalántán kizárólag a konzolokra portolás...
Naugye. -
Ptech
addikt
Az meg, hogy a pve írtás bármely kaszt-al egyszerre legyen balancolt, úgy, hogy bármely kaszt vs. kaszt vele párhuzamosan szintén tökéletesen balancolt egymással (mint egy SC 1 három faja pl.), szóval ez így egyszerre szinte lehetetlen.
Nem csak lehetetlen, de akárki akármit mond, ez a Blizzardnak nem is érdeke. Sajtókommunikációban persze hangoztatni kell, hogy ez a cél, de a valóságban az rengeteget növel az újrajátszhatóságon, ha 2-3 havonta mást a fotm.
-
Jazz
veterán
-
Hanok
senior tag
"De lehet hogy az 1280x1024-es felbontás is bezavar" Én is így toltam egy darabig,(1280x1024 17") csütörtökön vettem egy 23"-as 1080-as monitort, (be volt tervezve hogy ha megjelenik a D3 akkor váltok) és ég és föld a kettő, nagyon k@ki az a felbontás már a játékhoz...
Amúgy szerintem 1-2 óra alatt nem lehet messzemenő köetkeztetéseket levonni, kicsit nekem is furcsa volt az elején de ez csak azért van mert máshoz van szokva az ember. (D2) Valami változásnak kell lenni, nem lehet minden ugyan olyan..Szerintem a grafika messze elmarad a szép-től, nálam manapság a szép egy Witcher 2-nél kezdődik full HD-ba, ez inkább olyan elmegy kategória, de így több heti bétázás után az a benyomásom hogy nagyon nem erre fogunk figyelni mert a játékélmény legalább annyira jól sikerült mint a d2-nél.
Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest