Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dreimus #15723 üzenetére
Én is itt olvasom,hogy reggel senkit nem engedett be, erre elindítom és úgy megy, mint az álom.
Néhány dologra viszont így negyed óra alatt nem jöttem rá. Valahogy nem lehet nagyobbra nyitni a képet? tehát hogy eltávolodjak kicsit a karakteremtől, nagyobb területet lássak be alapból?
Illetve nem lehet beállítani gombot, hogy felszedje autómatikusan a körülötte lévő cuccokat, aranyat?
-
gyga
senior tag
válasz
Dreimus #15453 üzenetére
hagy ne én mint olcsójános legyek az oka annak hogy a blizzardosok balfaszok
és tudod mit ma reggel megfordult a fejemben hogy csak azért is megveszem hazafele, de aztán rájöttem hogy ez még szívás lesz mint a wownál és nem vettem meg és most béke van , nem idegeskedem szúúúúszá -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Dreimus #11497 üzenetére
Ez azért érdekes. Pl mi számít majd non-unique itemnek? Mert a 2-ből kiindulva az aranyszínű tárgyak eléggé ritkán hullottak még Hell-en is, és ott azok voltak a unique cuccok, no meg a set-tárgyak szerintem. Így már azért elég keményen bukod amajdnem a felét az árnak, ha pay-pal-ra utaltatsz.
-
Jazz
veterán
válasz
Dreimus #9136 üzenetére
Tudsz egy olyan értéket nézni (kíváncsiságból, komolyan kérdezem...), hogy:
- Amikor 4-en zúztok egyszerre egy nagy kupac élesztgetős csontit, sima csontit, a legnagyobb effekt kavalkád közepette?Tudom az én gépem nem nem hogy nem atomerőmű, de még egy ólom-akkumulátor sem, azonban a monk meg a DH effektjei kicsinálják.
-
Jazz
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest