- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
akela91 #13936 üzenetére
jah igen, te is nyugodtan mutathatsz egy sajat forditast, ha mar szanalmasozol - csak hogy lassuk, nem divatbol fikazzatok a forditas (szinte kotelezo), hanem csak mondjuk megkozelito minoseget tudtok produkalni (termeszetesen kizarolag az eredeti angol felhasznalasaval, nem a mar leforditott magyart ujrafogalmazva)
-
mcsabee
senior tag
válasz
akela91 #13840 üzenetére
Ez az egész darkos téma egy jó nagy bullshit. Én személy szerint nem tudom mit lehet abban élvezni, hogy az esetleges Full HD felbontásnak a fele sötétség... Ha már fizettem egy játékért, akkor én elvárom, hogy a teljes élményt kapjam, amibe az én számításom szerint nem tartozik bele a konstans darkness. Ha sütnie kell a napnak, akkor süssön, ha zöldellnie kell a fűnek, akkor zöldelljen, ha hupilila csillagoknak kell potyogniuk az égből, akkor potyogjanak hupilila csillagok.
Nem tartok vissza senkit attól, hogy használja ezt a DarkD3 okosságot, de részemről egyértelműen élménycsorbító hatással bír.
(#13847) errorcode06: nem is mondtam, hogy baj, mindenki úgy játsszon, ahogy neki kényelmes, ezért is szép ez a játék, van aki MF-el, van aki inkább "runol" (bár ugye a háromban ilyen nem nagyon lesz), van aki PvP-zik (ez sem lesz egy darabig), van aki csak mókázik. Mindenkinek ahogy kényelmes
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
akela91 #13818 üzenetére
Diablo II-ből kiindulva kb 4-5 óra végigszaladva, 8-12 óra a D2+LoD kényelmesen játszva. Egyik ismerőssel estem neki most resetkor, Normal szinten kb 4 óra volt, Nightmare hamar ment, 2 óra alatt végeztünk (legkönnyebb nehézségi szint D2-ben), Hell sem volt sokkal hosszabb, talán 3 óra, de ott már keményen teléztünk ahova lehetett, mert harmadjára nem sétálunk végig mindenen, de nem siettünk sehova, elég sokat öltünk is, mivel Fire + Cold sorccal voltunk, így kényelmesen tudtunk ölve is haladni. Nem néztünk be minden bokor alá, de azt sem mondanám, hogy eszement tempóban siettünk.
-
válasz
akela91 #13682 üzenetére
Én is sokat problémázok a névválasztásoknál.
Sőt, ez tovább szokott tartani, mint megalkotni a karakter külalakját - már, amennyiben RPG-ről van szó, itt ugye ilyen nem lesz.
Nálam általában a könyvekben olvasott karakterek - amikkel tudok valamilyen párhuzamot vonni, vagy csak megtetszett a jellemük- szoktak beválni. Netán azon nevek anagrammái, módosulatai. Pl. b-tag-em is ilyen.(#13697) Sonja :
-
freelanced
addikt
válasz
akela91 #13691 üzenetére
Nem....
Nagy valószínűséggel barbár vagy esetleg DH
Viszont én ezt még a Diablo előtt találtam szóval máshoz is fogom használni...
Még a Nightraven jutott eszembe egy hollóról ami egyik nap elszállt fölöttemEz ugrott be róla próbáld így szemlélni te is a világot hátha beugrik valami ami tetszik... szerintem az a lényeg, hogy magadban elfogadd
más neve úgyis mindig jónak fog tűnni
-
freelanced
addikt
válasz
akela91 #13682 üzenetére
Nem tudom nekem is vannak ilyen gondjaim általában sose tudtam jó nicknevet találni mivel sose fogadom el igazán egyiket sem
nem tudom lehet már beteges. A generátorok nem túl jók mivel szerintem az nem te vagy igazából... keresd magadban vagy nem is tudom.... Viszont most megállapodtam egynél: Azteke
Ha más nem nézz át angol szavakat ami jól cseng vagy ilyesmi.... szerintem az a lényeg, hogy neked tetszen... -
-
olymind1
senior tag
-
Pekkk
aktív tag
válasz
akela91 #13083 üzenetére
Ja elmentünk Off-ba, de mondjuk azért azt még megkérdezem, hogy milyen alapon nevez engem álszentnek a kedves kolléga, mikor nem is ismer... Leírom a véleményemet, aztán rögtön támad...
On: Tesóm is megvette a játékot és szeretnénk együtt tolni. Ő mindenképp barbárral szeretne lenni, én szeretnék mellé egy DH-t vagy Monkot. Szerintetek melyik illik mellé jobban?
Én a Monkra tippelek.13086: Igen lejár a szavatossága, de a két dolog nem egyforma szerintem.
-
-
Andie
őstag
válasz
akela91 #12471 üzenetére
Köszi skacok!
Az mit jelent, hogy "low beállításokkal"? Olyan lesz, mint a D2? (mer annak sincs sok értelme). Vagy azért tudom élvezni az új látványvilágot? (ami bejön, mert D2 game filing ide, vagy oda, azér a Titans Quest szépsége engem elbűvölt)mephi666: namost képzeld el én mit szóljak 46''-al ?
Dehát arról álmodni sem merek, a tv megvásárlása után rádugtam az asztali konfigot, lecsekkoltam fullhd-ban a titanst meg a stalkert, de fél óra után tojást lehetett sütni a geforcon, ráadásul 10-15 fpsem volt
Hát ez van. Ha volna időm játszani annyi, mint régen, legalább heti 10-20 óra, akkor nem érdekelne egy 300ezres kiadás gamer gépre, de sajna mostanában max 1-2 órám van / hét, ezér meg sajnálom ezt a pénzt. -
Helmoras
őstag
válasz
akela91 #12215 üzenetére
Senki sem mondta hogy degenerált vagy... csak érdeklődtem.
Az is egy megoldás ha mondjuk forintosítod a barbár cuccait meg a goldodat
(a barbár cuccai mondjuk maradhatnak, jelen szituációban lényegtelen.)Bár a jeweler a láda meg a bs uppolást nem tünteti el
Jobbat nem tudok.
-
Helmoras
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
akela91 #12198 üzenetére
Meg lehet osztani. A gold közös a quest nem, mert az a karakterhez tartozik, nem accounthoz. Az már más kérdés, hogy ezt figyelik-e a bilzzardos srácok? Nyilván ki lehet térni olyan indokkal, hogy most itt vagyok 5 perc múlva meg már máshol és akkor onnan szeretnék játszani, de konkrét tapasztalatom nincs. Annyit tudok mondani, hogy a beta idején az accommal legalább 6-8 emberke is játszott (persze nem egy időben) és nem volt semmi gondom belőle.
-
válasz
akela91 #11891 üzenetére
Mindig ki tudod választani, hogy melyik quest-től folytatod a játékot.
Ezáltal, hiába van neked meg +8 küldetés, és folytatnád a 9.-től értelemszerűen a barátnőd nem fog tudni veled menni, mert neki hiányozni fog az a 8 küldetés.
De, te nyugodtan mehetsz vele és végignyomhatjátok együtt azt ami neki még kell ahhoz, hogy beérjen.
Az ellenfelek szintje pedig a területtől függ, nem pedig a te vagy a másik karakter szintjétől.
(meg persze a nehézségi foktól - Normal, Nightmare, Hell, Inferno) -
Healbacsi
őstag
válasz
akela91 #11891 üzenetére
Ugyanugy lesz mint a betaban, ha te krealod a jatekot, akkor beallitod honnan induljon. Ha becsatlakozol, akkor onnan folytatod, ahol a tobbiek allnak. Az ellenfelek a teruletre jellemzo szintuek maradnak meg akkor is ha egy lvl 60-as lep be, max csak annyit erosodnek, hogy 1 jatekos helyett mar tobben vannak a jatekban.
-
szepi79
őstag
válasz
akela91 #11806 üzenetére
egyébként a legdurvább HC arcok pont nem ölnek bele annyit, amennyit egy átlagember gondolna, egyszerűen csak ők ennyivel hatékonyabbak. egy normális képességű játékosnak kell az általad leirt mennyiségű időt belefeccölnie ahhoz, hogy elérje vagy megközelitse a HC szintet.
-
Ilsyde
őstag
válasz
akela91 #11611 üzenetére
Viszont kenyelmesebb es gyorsabb (en is androidossal kezdtem). Csak nem ingyenes.
mobil verzio:
1) telefon kijelzojet bekapcsolod
2) engedelyezed a billentyuzetet
3) lerajzolod a titkos jeled
4) kattintasz a progira
5) picit varsz
6) megkapod a kodotfizikalis verzio:
1) megnyomod a gombot
2) megkapod a kodot -
Wolverine
félisten
-
válasz
akela91 #11397 üzenetére
Tisztában vagyok vele, ahogy azzal is, hogy 60nál kéne a vonalat meghúzni, nem 30nál. Ezt nem értettem már akkor sem, amikor először kölcsönbe megkaptam Jsantól próbára a beta-t. De, mint írtam, ha bekapcsoltam, akkor fix/max 30 volt (1-2 résznél néha 60ra felment), ha kikapcsoltam, akkor felment 30/60 fölé is.
Más játékban ilyen gond nem volt.
AtHoS: Úgy legyen.
Azért nem gondoltam volna anno, hogy megérem azt a mondatot, hogy az 1680x1050 nem egy egetverő felbontás.
-
thesound
addikt
válasz
akela91 #11395 üzenetére
nagy vonalakban
-telepíted az appot a telefonodra
-az battle.net accountodon beállítod, hogy te bizony autentikárort szeretnél
-követed a lépéseket a képernyőn
-az app a telefonodon szinkronizál (itt kell egyszer wifi/3g) a blizz szerverekkel
-készen vanMajd ha a webes battle.net account-odra lépsz be, mindig kérni fogja a kódot, ha játékba lépsz be, akkor x időközönként kéri, ha nem változott a környezet ahonnan belépsz.
-
Helmoras
őstag
válasz
akela91 #11345 üzenetére
Biztos megvan rá az oka, nem trollkodni akarok... kellet akkor a pénz vagy akármi most meg lett meló azt így be tud újítani egy erősebbet, én csak arra célzok hogy a Dio-nak nem feltétlen kell ilyen erős kártya, attól még hogy van pénz nem muszáj elkölteni,
Amit az egyik Healbacsi linkelt 6870 viszont bestbuy 35-ért
-
warcat
veterán
válasz
akela91 #11032 üzenetére
Na akkor már neki is állhatsz ,amúgy meg nettó hülyeség,vegyétek le Act V-öt Diablo 2 ről és ugyanennyi a játékidő
( maradjunk komolyak és ne vegyük bele azt amikor 2 órán át kergettük a falun kivül a falleneket fel s alá miközben a sámán támasztgatta őket)
Nem kötelező infernon játszani,de a karaktered összes tulajdonságát képességét 60-as szinten éred el ami hell vége,ami x3. -
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest