- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mpierre #42484 üzenetére
nem kell pajzs act3-4-ben sem, mert ami igazán durva, az ellen nem nagyon véd.
@radi8tor1: én már találkoztam egyébként vele, mert ki volt pipálva a merchant előtte, de a könyv nem volt meg.
még act2-t kell majd runolnom sokat, mert az ancient device még csak 5/10-en van, meg 2 helyen nem voltam, ami onnan jöhet, meg az írásoknak utána kéne nézni.
viszont act3-on már egy párszor próbáltam az egyszerre megölőset, de az nagyon durva -
Cyberbeni
addikt
válasz
mpierre #41856 üzenetére
pl ilyen
@mikromanus: nemrég act2-ben láttam egy 8500hp-s wd-t, akinek 5-9 sebzésű volt az offhandje (8 vagy 9 mf-el), azután már nem merem megnézni a geareket.
@Chiller: ő a katonai barbival tolja, nem a ninjával, mert szerinte az noskiller/1 ütésből meghal. (nemtudom eldőnteni melyik, mert minden kommentjében mindkettőt leírja) -
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #40855 üzenetére
Arról volt szó a fájercsénesek nem gond.
Amúgy meg hit-and-run módszer. Kettő saller - helyezkedés - 3 suhintás-félrespuri. Nem szabad hagyni hogy körbevegyenek, vagy becsalogassanak maguk közé. A másik lehetőség hogy elég a resisted, bekapcsolod a mega-giga-kingsize-atom-húdekiller módot és legyakod a csapat egy vagy két tagját (vagy mindet) mielőtt komolyan kezdene irritálni a lánc. Barbár A La Yeti módszer -
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #40849 üzenetére
A fire chain szimplán kellemetlen (bár elég gyilkos az is). Mindig ugyananynit sebez. Ha az arcane-ben sétálgatsz akkor viszont azt hiszem egyre jobban csökken az életed. A lézer káros az egészségre ... A desecrator pirospacmnia láb alá ugyanilyen. 1-2 másodperc míg beélesedik onnan jön a könnyed halál arra aki benne marad. Nem szabad ilyesmiben ácsorognííí!!!
-
Sirandrish
legenda
-
vhunor
őstag
válasz
mpierre #40507 üzenetére
A tornado build cuccain nettó 14 millió hasznom volt amikor meguntam vele a játékot, az pedig nem tartott sokáig, talán 1 hét. Tyrael's Might-on 3m, offhanden 2m, kesztyűn 1,5m, amun 1m stb. Nem csinálom nagyban, mert nem érdekel, franc fog ott kuksolni órákra az AH előtt (de még a dio3 előtt se), de erőlködés nélkül kalapáltam össze közel 50 misit. Ebben lehet szerepe annak is, hogy alig vettem magamra cuccokat AH-ból amíg végigtoltam a játékokt (= diablo inferno kill), meg annak is, hogy volt néhány jobb dropom amik elmentek 1-5 millióért, de hát az élet már csak ilyen, szerencse is kell hozzá.
ui.: jó csapattal infernót középszar cuccokban is végig lehet tolni, egyedül meg nem játszom vele, ergo bennem semmi késztetés nincs 50-100 milliókért pixelkardot venni, mert nincs rá szükségem.
Nordic: tartom, hogy ha casual játékos vagy, nem napi 10 órát otthon ülő farmolós, és/vagy nagybani AH-s, a csapat a kulcsa az egésznek. Én régi barátokkal játszom, bármi über esik, ha valaki használni tudja, egyből megy neki. Ha drága cucc, már nem kell neki és eladja, a pénz megy háromfelé. Ha valaki meglát valamit AH-ban és nincs nála elég, bármikor adok tízmilliót is neki, mert ez csak játék, virtuális pénz és pixelmotyók.
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #40507 üzenetére
Ha más IP címről lépsz be akkro kéri az Authenticator kódot (ha van ilyened). Azt hiszem mások mondták, hogy kérte a biztonsági kérdést/választ is, de az szerintem akkor szokott előfordulni, ha IP alapján külön országokból lépsz be vagy sokszor megkiséreltek belépni a felhasználóneveddel (?). Magyar IP váltogatásoknál szerintem nem lehet gond. Mobilnet - UPC váltogatásoknál a mobilos dinamikus IP-nél kéri csaka kódot. A vezetékes fixnél nem.
-
-
persil
nagyúr
válasz
mpierre #39853 üzenetére
Nekem most lett 21-es, kis szinten valóban nagyon lehet vele menni, de hát 20ason mivel nem?!
F-ECT$
Nem egyszerűen tankra gondolok, hanem kifejezetten közelharcosra. Semmi blizzard, semmi desintegrate stb.5 percig tartott leírni a neved, mert mire a szerkesztéshez jutottam, elfelejtettem...
-
oxox
addikt
válasz
mpierre #39791 üzenetére
ez a hasrautos tipp volt...volt olyan aki meg egy hete lvl40-es fegyvereket kereset, aztan ra ketnapra megmar valami uberbrutal cuccot hirdetett....szopoagon vagy ha ugy tetsztik...azt hiszem vagyunk igy meg joparan.
Amugy inkabb egyaltalan ne dobna infernon sagat, mert annak aztan semmi ertelme, hogy 100-200-300dps-es fegyvert adogat (unnepnapon kapok 4-500-ast...hurra)...meg amitol neha elhajintanam az egeret, mikor lvl62-es gyurut vagy amut ad...ugy erzem magam mint karacsonykor ajandekbontas elott...aztan szembesulok vele, hogy megint kaptam valami hasznalhatatlan vackot...az 59-es szintu ekszerem meg 30x jobb...
-
Sirandrish
legenda
válasz
mpierre #39637 üzenetére
Egyszerűen nem megy!
Volt 30K HP-m, 25K DPS-el 800as all ressel, öltem ugyan de a tank abilitásom act2-n is kuka volt.
Most csak 15K DPS-em van...viszont 53K HP-m...900-1100 ALL res...act2 már megy de act3 a mesébe sincs...2szor geareztem át magam...előbb full mainstat, utánna critical+res, most meg HPHPHP, de egyik sem működik..egyszerűen a balanszolt karit, én nem tudok kihozniradi8tor1: egyedül MÁR abbahagytam volna.
Nekem a lényeg a csapatmunka és a coop...ehhez hasznos karit szeretnék..és szerintem egy jóféle tank az lehet
-
F-ECT$
titán
válasz
mpierre #39225 üzenetére
Csak nekem tűnik úgy, hogy a3-ban az elitekből kevés globe esik, vagy ez csak placebo / random?
Ti használtok pickup növelőt? Nálam egyszer véletlenül összejött vagy 20 yd, az eléggé gáz volt, most viszont a szokásos 6-7 helyett 0 van. Eleinte szokatlan volt, de kezdem megszokni. Nem is a HG-nál zavar, hogy nincs, hanem a goldnál.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mpierre #38058 üzenetére
na majd ha jönnek a faltörők keep depthsben meg a dagadt buzogányosok
tegnap mellesleg rámentünk páran Ghomra. Azmodan megvolt már múlt héten lazán, de Ghom kimaradt. Hát tényleg nevetséges. Beraktam minden heales dolgot, OP, Revenge, IP healesre, mellé WOTB meg Battle Cry (volt másik barbi ő rezt shoutolt). Csak az IP alatt tudtam tartani a HPm, nélküle esélytelen. épphogy a feléig tudtuk leverni, de ennyi...
Pedig volt vidi is, hogy csinálja a barbár, de nem jött be. Próbáltam betenni az 5% crites passzívot is, hogy OP cdje jobban csökkenjen, de attól meg még jobban foygott a HPm...935 LoH.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #37921 üzenetére
Az a baj, hogy ketten kétfel menekülünk és úgy gyorsan összerántjuk a 4 pakkot. Zsákutca kutatás után ez megy a legjobban.
Am meg hiába vezettem én, akkor is zsákutcába futottunk látod... Ez a karmánk.
Este majd odtesszük magunkat és Kula bá' testrészeit össze szedjük végre. Oázist már unom, folyton ott ülün a szpoórolleren. Nem mintha nem lenne jó hűsölni a pinyóban de ugye...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #37036 üzenetére
Használni. Sebzésem így 17k (egykezessel nyomom + pajzs) ami elég korrekt növekedés a 14k-ról.
Meg most alkudtam egy gatyára, rem megnyertem, mert dobna az is a resimen. Csak reggel nem mertem elindítani a játékot mert még most is ott ülnék előtte.
Az mák. Azért lehet jót kifogni olcsón.
-
vhunor
őstag
válasz
mpierre #36044 üzenetére
Arra a csapatra értettem, amivel elmentünk Rakanoth-ig szombaton este
, abban csak Gorneck volt. 2 tank + 2 dps qrvajól működött.
Én act 1-ben nagyon rég nem voltam, ha egyedül vagyok, act 2-t szoktam végigfutni, mert 30-40 perc alatt le lehet szabni 10-15 elitet.
Qru: este megnézem, mintha esett számodra használható bracer (80+ dex, vit, 40+ allres, 50+ poison res).
-
persil
nagyúr
válasz
mpierre #34447 üzenetére
"Nem szoktam minden globot összeszedni. Hagyok a pályán mindig elegendőt. Volt, hogy jól jött. Az tény, hogy ha pálya elején kapom ki az elit pakkot, akkor az nekem rossz."
Ez hellen, meg legfeljebb act1-en beválhat, de nem szabad ilyesmikre hagyatkoznod. Nem futkoshatsz vissza mindig 3 kilométert, mert ott maradt egy globe.
Pláne, ha jön valami jailer, desecrator banda, akkor nincs az a globe, ami megment.fuck, mindig glove-ot írok
-
persil
nagyúr
válasz
mpierre #34445 üzenetére
Hát nekem alapból annyi.
Barbárral mondjuk egy cry után azért illik e fölé menni.De max 800-900 mindenre elég kell legyen. Többet nem is nagyon lehet szerintem normális kereteken belül összeszedni.(mármint ilyen 1600-2000-et, mint írtál biztos nem)
"Szóval: 9k armor, 15k dps, 45k hp, 400 allresi tuningolva."
Ezzel végigkéne táncolni act 2-őt."Mindig potyog a globe"
Random. És az ilyesmivel nem nagyon szabad számolni. Van, hogy kiesik 10, de van, hogy 3 percig semmi. -
persil
nagyúr
válasz
mpierre #34439 üzenetére
"Bár LoH nincs egy szál se, life regen van, meg globe plusz, de elfekszem henyélni."
Life regen, amolyan kis kötelező plusz, de igazából nem fog megmenteni semmitől, csak két csata között helyrehoz. A globe bónusz meg kb semmit nem ér.
Barbárral a life on hit a nyerő sokak szerint.A lézeres az inkább arcane enchanted lesz. A health link pedig a legkevésbé szopó spec képesség, imádom, ha olyan szörny jön
-
vhunor
őstag
válasz
mpierre #34439 üzenetére
Dehogy kell 1600-2000 resist act 3-4-hez... Nekem 800-900 között van 28k dps-sel, pajzs nélkül. Pajzzsal 1000 felett. 1.03 óta act 2 jóval könnyebb, simán lehet menni dps builddel, a legtöbb elit pakk nem éli túl a WotB-t. Néha becsúszik egy halál mert tényleg sokkal könnyebben halok, de kb. négyszer gyorsabban haladok mint tankként.
-
persil
nagyúr
válasz
mpierre #34439 üzenetére
"Ha nem akkor, akkor szopacs lesz act 4-hez a 1600-2000-s reziszt"
Az nem szopacs, hanem képtelenség
Act 3 első feléig elég kell legyen 750.(ezt tapasztalatból mondom) Legalábbis monkkal.
És mint itt írták nálam tapasztaltabbak, act 4-re sem kell sokkal több, hanem inkább hp.
-
persil
nagyúr
válasz
mpierre #34428 üzenetére
Igen ott valóban elég nagy a szakadék, még a nerf után is. Bár előtte volt igazán finom.
Más:
Korábban linkelt valaki, egy amolyan glasscannon barbárt, aztán mindenki lehurrogta, hogy biztosan egy ütés a moboknak meg stb.
Van egy frissen dingelt 60as barbárom, szóval brahiból kipróbáltam és elképesztő móka, pártízezres stash-ből eladásra szánt, meg ah-ból fillérekért kikukázott cuccokkal felszereltem úgy a barbárt, hogy minden 3.-4. ütés 70-100k crit inferno act 1-ben.
Könnyen meg lehet halni, de legtöbb esetben egyszerűen nincs idejük megölni, mert az earthquake és wrath kombó szétporlaszt mindenkit, legtöbbször a magában lángoló EQ-t nézem a földön, mert a 8 sec sok az adott csapatnak.(néha eliteknek is)Act2-ben biztos szarabb lesz, de első fejezetben nagyon életképes az elgondolás. Meg úgy kell vele lenni, hogy ahol tényleg meghalok, ott 2x ennyi védelemmel is meghalnék, legfeljebb csak két perc futkosás után.
Szóval fun build, bejött.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #33437 üzenetére
Gyüvök-gyüvök.
Picit voltam csak de így is 45k-t kerestem. Ha többen vagyunk több gp-t dob.
Viszont volt ott egy amulatt a közösben arra sajálom, hogy végül nem csaptam le. Ütésenként +800HP az jó lett volna. De cserébe az amúgy is nagyon kevés DPS-em tovább csökkent volna.
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #31600 üzenetére
Jaja. B*tchbreaker előtti területen valami mezei durcás kisgömböcből. Komolyan úgy érzem gúnyolódnak. A craftnál is potyogtak a DH-s tulajdonságok olyan armorra amihez int, vagy str-t adott, de dexet semmit. Meg az a gyönyörű pajzs Dh képesség bónusszal: Sanszos, hogy pajzzsal és nyílpuskával vonul majd harcba a sunyi íjászfajzat...
B*tchbreaker meg egy vicc. Úgy üt mint egy kislány. Korábban volt tekintélye. Odamentem, elkezdett hadonászni és 2-3 csapással leszedte az élet 80%-át. Erre ez? Kemény 3-4k sebzések találnak be és ebből kb 1-2k azonnal vissza is töltődik LoH, regen és az Ignore Painnek hála. Amikor felkap, közelebbről szemügyre vesz és földhözcsap akkor szinte meg se moccan a health pacni bal alul. Vagy csak szerencsés helyre hagytam magam beszorítani és durváb alak most is?
-
Huma
addikt
válasz
mpierre #31383 üzenetére
Ezek nem is olyan rosszak. Ha 250-300-ra felnyomod az all resistet. (+war cry) Akkor semmi komolyabb problémád nem lehet Act 1-ben. Szerintem 200-as ress-el is kb halás nélkül le lehet nyomni Act 1-et. A buildedet alakítsd majd át. Szerintem a probléma nagy része amiatt van.
-
Huma
addikt
válasz
mpierre #31374 üzenetére
Próbáld ki az én buildemet amit linkeltem. Garantálom hogy ha jól használod a skilleket akkor nem fogsz túl gyakran meghalni.
Én konkrétan úgy viszem végig az Act 1-et hogy egy darab gyógyitalt sem kell innom. És Act 2-t is végigviszem úgy, hogy kb 3-4 szer halok meg. Akkor is csak azért mert elbénázok valamit.Milyen statjaid is vannak?
(#31381) radi8tor1 :
+ sebzés, hp, armor, attack speed -
Huma
addikt
válasz
mpierre #31367 üzenetére
Szerintem nem jó ez a build.
Boon of Bul-Kathos-t felesleges berakni egyetlen skill miatt főleg ha az a Call of the ancients. A relentlesst sem érdemes berakni. Régen rossz ha 20%-ra levernek.
Ezt a két passzívot érdemesebb lenne lecserélni a superstitionra és a Tough as nails-ra.
A call of the ancientset meg valami másra. Pl charge vagy leap. Esetleg ha kevés a sebzésed akkor Battle rage-ra. -
Huma
addikt
válasz
mpierre #31346 üzenetére
Nem is állítottam ez ellenkezőjét.
Amúgy a sebzéscsökkenés nem egyenesen arányos az armorral és a resisttel. Minél több van belőlük annál kisebb mértékben növelik a damage reductiont.
Ha valaki felnöveli 100-ról 300-ra az ellenállásait az kb háromszor többet ér mintha 9k-ról 12k-ra emelné az armort.#31348) Cingáriusz:
Több res. Esetleg az ősöket cseréld le ignore painre 7 sec-es rúnával. Sokkal többre mész vele.Ja és passzívra rakd be azt a skillt ami 20%-al csökkent minden nem fizikai sebzést. Nagyon hasznos tud lenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest