- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
megint én #41254 üzenetére
hát igen. Ennyi idő van kb a játékban ami értelmes. A többi játékidőt már csak a fanatikusok tudják élvezni. abszolút fööslges idegesítő farmolás a semmiért és totál izgalommentes kereskedés a semmiért. Vagy adták már ki hozzá pecset ami változtat ezen? mert ha nem akkor a játék ennyi volt. Semmi kreativitás, semmi hasznos monitor elé szögező plusz küldetések, csak farmolás és farmolás és még több farmolás. Még ha jó volna a droprate..
Sorry..
-
mikromanus
veterán
válasz
megint én #41264 üzenetére
Ismerős. Nekem a Cs szerepét a starcraft tölti/töltötte be, bár azt most kissé elhanyagoltam. Jó pörgős 15-75 perc harc aztán legközelebb újabb véres kezdet tiszta lappal. Haverok ellen mindig is jó volt, csak a régi társaság sóher volt és nem szerzett sc2-t (aztán kimagyarázta némelyikük, hogy "nem jött be". A többi ki se próbálta eddig). Ez így alakult. Azért a ladderes móka is jó ott is. A diablo amolyan pacifista kis lazítás hozzá képest. Néha azért hiányzik az érzés mikor kicsiny virgonc zerlingek lepik el a terranok bázisát és mindent felzabálnak vagy széttépnek. Jó nagy adag kárörömöm volt a Starcraft mindkét részében eddig. Hiányzik a heti adag belőle (a kárörömből)
-
mikromanus
veterán
válasz
megint én #41254 üzenetére
kac-kac. Ami nem izlik azt megeszed még tízszer hátha majd jobb lesz? Értem. Korábban mintha csak a 100 órát említetted volna. Nem tudom mit erőlteted ezt a "kiábrándultam, csalódás" részt. Meguntad száz óra után azt' annyi. Nincs ezen mit magyarázni. Úgy tűnik felnőttél és ennyi az élettartalma az ilyen játékoknak nálad (vagy kevesebb)
edit: azaz lehet nem szar a játék, csak már nem köt le. Volt mostanában olyan ami ennyi időt elrabolt tőled?
-
scott_free
senior tag
válasz
megint én #35819 üzenetére
5NV-vel 200 MF fölött megyek - mostanában Butcher-farmot -, a sárgák valóban potyognak, csak épp kaki mind - nekem eddig 1 volt, ami értékes és elment RMAH-ban (bár lehet, hogy szerencsém volt az eladáskor - a csizma, amit korábban betettem), ezenkívül esett 1 db használhatatlan unique öv (lvl 18 szint) még normálon, meg tegnap 1 immortal kesztyű, sz.r statokkal.
mondjuk én nem tudom, hogy milyen lehet mf nélkül, mert végig azzal mentem eddig is. (szóval nekem az 1-2 sárga simán elvárás egy elittől
)
-
KonzolKartel
őstag
válasz
megint én #34248 üzenetére
1. Nem igazán érdemes.
2. Nightmare Act III The Core of Arreat (300.000/órát össze lehet hozni)
3. Ne ezeket az itemeket vedd meg. A második sapi egész jó,de nincs rajta allres.
Kesztyűre kell attack speed, critical hit chance, esetleg crit hit dmg, de neked az annyira nem kell, hacsak nem fekszel rá a crit chancere. -
S e t h
nagyúr
válasz
megint én #34181 üzenetére
1.Fegyvert tart a fejedhez a Blizzard, hogy játsz a játékával?
2.Milyen játék az ahol csak idegeskedik az ember?Kapcsold ki a gépet és menj ki strandra.
3.Inferno kimondva is csapatjátékra lett készítve, én is úgy élvezem igazán, soloban érnek meglepetések.
4.Kripparian bizonyította be, hogy alulgearelve is lehet játszani, de a sok casual gamer csak sírni tud, hogy neki 30 milliós felszerelésre van szüksége, hogy tudja élvezni a hentelést.Ez is olyan mint a fogyasztói társadalom, mindenkinek a legjobb kell, nem látják be, hogy nem lehet mindenkinek 1000+ os dps-es fegyó és társai. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
izé, a napi 8 órát farmolók köztünk járnak. ha valakinek nincs családja, ott a 40órás munka/az alatt letolható suli, hobbiba még belefér ügyesen tolva még 40-50 óra diablo, bár az alvás kicsit megsínyli. ld mégegyszer az előbbi észrevételem, hogy wcpapírba csavarva is 100k/hnak mennie kell hell végén max 100k aranyból, a1nél pedig ez kb a duplája, bár oda némi gear is kell. max 1m aranyért, ami megint megvan pár este alatt casualként is.
persze, én se örülök neki, hogy már vagy egy hete itt rostokolok inferno a1ben esténként (ebben a pár órában, ami a célra jut), de idegeskedni felesleges. azt meg nem szabad elfelejteni, hogy azokkal, akik heti 100 órákat tolnak, nem lehet és felesleges is versenyezni.
ProEvoFan: ja, nézem hogy eddig kb a3-a4-ia1-ia2 között nagyságrendi volt a gear különbség. ha inferno a1 1m, akkor a2 10m, a3 100m, a4 1000m? durván hangzik.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Jogos amit írsz, ez már elejétől a pénzről és az undorítóan magas profitról szólt.
Én is nagyon a farmolás ellen vagyok, akkor már inkább fizetek pár eurót és kis köcsög RMAH-ssá válok, és befektetésnek fogom fel, ami később megtérülhet. Inkább ez mint a drága időmet elfecséreljem, amit amúgy valós bizniszek építésére fordíthatnék, mint kényszeres farmolós tevékenységre (normális kereteken belül amíg szórakoztató addig oké)
(#34183) ProEvoFan Jelenleg
15 mil csak 2.4 euró ebay-en... aztmondom akkor inkább kifizetek 2 sör árát, vagy az RMAH-s cuccaim után nem veszem ki egyből a pénzem stb... Mint hogy agyhúgykövet kapjak a farmolástól. Euróban nézd, úgy szinte minimális érték lenne az előrelépés.Bocs benéztem egy nullát...24 euró... na az mondjuk már elég sok... Jelenleg nem tudok a3-4-ről nyilatkozni... -
Ren Hoek
veterán
válasz
megint én #34175 üzenetére
Úgy kivágnak érte mint a franc, bannolják az acc-od, buksz minden cuccot, karaktered, és az acc árát is... amúgy ez itt nem túl kedvelt dolog, hiszen utáljuk a bottereket, és totál jogosan.
Az fix, hogy előbb utóbb most már lebuksz, mivel erősen figyelik. A Warden cheat-bot ellenes cucc jelent bármit, amit csinálsz és ez third-party program, vagy modolása a software-üknek.
Az egyszerűbb injekciós, autoit botokat meg könnyen kiszűrik. Szerintem eddig is simán szűrhették volna, tudtak mindent, mégis hagyták, mert a sok acc = sok bevétel.A legprofibbak meg úgy is csinálják tovább, lebukás nélkül (Vagy ha le is buknak, mit számít egy acc, van nekik 100) De ők saját maguknak írják a botokat, mesterséges intelligenciákat... és soha nem fogják kiadni.
Szóval ha botolsz, lebuksz. és ezt csupa jószándékkal mondom, örülök is neki, hulljanak a csalók...
-
Ghoosty
őstag
válasz
megint én #31111 üzenetére
Nem unod a sírást?!
" 2x-15% azaz 30%os deficittel indulsz, biztos meg fogja érni "
Ez nem igaz, ha battle.net balance-on tartod a pénzt, akkor tárgyanként 1 EUR a levonás. Ha egyéb terméket adsz el akkor is csak 1x 15%. Szóval ha valaki türelmes, lehet nyerészkedni ott is.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
megint én #31140 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de...
...ha van két karid lvl60-on akkor az max 8 dio ölés(már ha inf szinten is megölted). Ha kihasználtad a 10 karakter-slotot(amikkel eljutottál hell szintig - ebbe nincs benne hell dio ölése, mert csak 2 60-as karaktered van), akkor is csak 32 lehet összesen a két 60-as karakterrel(feltéve ha azokkal megölted már inf. diablot). Ha ennyi időt beleöltél, akkor már nem értem miért most jött elő ez a probléma, hogy csak farmolásról szól ez a játék? No offense, csak legyünk már pontosabbak
D1Rect:
-
LucifeI2
őstag
válasz
megint én #31140 üzenetére
Ez most lehet rosszul fog érinteni, de ennek a játéknak a lényege a farmolás. Semmi mást nem tudsz csinálni, szóval ha ez nem tetszik jobb ha abbahagyod és játszol mással.
PvP-re meg várhatsz, mert még nem most lesz és semmit sem tudni róla konkrétan.
#31145) Wolverine Tudom, hogy 1.1-ben jön, de még 1.0.4 is lesz előtte.
-
maross
nagyúr
válasz
Meg ha teged csapna le, megertenem az aggodalmad, de virtualis szarokat pufol a lovejaval, amibol vehetett volna maganak egy ibizai utat. Ugyanigy van neki 150ezres telefonja, meg legujabb szerias audija, soha semmit nem tett erte. Az egesz csak irigyseg. Ha neked ennyi loved lenne, te is ugyanugy vennel.
A masik reszre meg, biztos vagyok benne, hogy itt a forumon is joparan kitermeltek a jatek arat, minusz szazalekok ide vagy oda.
-
Djuree
félisten
válasz
ebben neked mi az újdonság? a világ pénzzel működik, egyre jobban méghozzá. mindig lesz akinek jobb kocsija van, nagyobb háza, szebb nője, mert több pénze van. ha ez neked fáj, akkor neked nagyon rossz lehet
ha valaki beleöl 100k-t hát lelke rajta, ha van pénze miért ne, ha ez őt boldoggá teszi. én játékba biztos nem ölnék ennyi pénzt, de valamennyit hajlandó vagyok, a későbbi megtérülés reményében.
kovsol: tőlem semmit nem vesznek meg, pedig már vagy 60 órát én is beletoltam
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
megint én #30681 üzenetére
Sajnos semmilyen kimozdító skillre nem reagál(se stun, se snare a leap hatására). Gyorsan le is tettem a barbárt. A3 nekem játszhatatlan 15k dps-el. Zsinórban a 2. rare csoport enragel, esélyem sincs időben lecsapni őket időben. Jelen helyzetben hagyom a faszba az egészet.
. Szétverték 2x is a cuccaimat, 50k/teljes javítás, így már -70k-ba vagyok a tegnaphoz képest. Elegem lett a barbárból...
-
Jazz
veterán
válasz
megint én #30503 üzenetére
Én már a kezdetektől IAS nélkül megyek. Milyen jól is tettem.
Persze ha akarok, felrakom az IAS itemeket, de jóformán semmi értelmük....mert:
Signature spell-re érvényes csak az DPS, mivel ott ingyen van a varázslat, vagy mondjuk úgy: végtelen az AP hozzá.Minden más ami manát eszik, ugyan anniy manát fog fogyasztani, csak gyorsabban cast-olod a spell-t, és gyorsabban fogy a mana. De ha egyszer elfogyott, és folyamat kite-olsz, 200% IAS-al is ugyan annyi lesz a DPS-ed mint 0%-al, hiszen annál többet nem tudsz castolni, mint ahogy az AP-d töltődik vissza....ezt sokan elfelejtik a nagy ias kergetés közepette.
Jó dolog hogy nerfelték mert nagyon imba. Mindenki csak signature spell-el rohangászott volna.
És a DPS számítása is nevettséges, mert ugye a program 50% ias-t +50% DPS-nek számol, átlagot von, noha a valóság ennek a közelében sincs a fent említett non-signature spellekre vonatkozóan....vagy csak addig érvényes az a DPS amíg van AP-d.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
megint én #30514 üzenetére
Elárulok egy nagy geciséget: -15% után kevesebbet kapsz, mint flawless square-ből összerakva csak a craft költséget számolva. Ráadásul senki nem veszi meg.
@akela91: én meg 3 valor után véletlen megfogtam az egyik skillt, és elhúztam a helyéről, utána meg új játékban 5 valor után jöttem rá, hogy nem állítottam át a küldetést, és kulle és belial is halott.
-
Ptech
addikt
válasz
megint én #30514 üzenetére
Kis gemeket összerakni egyre nagyobbakba és nagyobbakba sikító baromság, ötször annyiba kerül mint AH-ban megvenni.
FL SQ alatt ott az AH, felette meg lehet azzal keresni, hogy összepattintod őket, de akkor sem sokat épp.
Amúgy most pláne nem éri meg craftolni nagyobbakat sem, mert holnaptól nerfelik a craft költségeket rendesen, fel is fog menni az összes FLSQ gem ára, főleg az Emerald-é.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
megint én #28458 üzenetére
Nem jól közelíted meg. A gold is átváltható valódi pénzre, tehát most is valódi pénzen kereskedsz. Árfolyam lesz.
Az RMAH-ban 5-6 euró felett lesz érdemes kereskedni, azalatt pedig gold AH. A balance-on pedig nincs 15%-os kivételi adó, emiatt a valódi pénz megfeleltethető virtuális pénznek.
Magyarul, innentől nem azt kell nézni majd, hogy gold vagy euró, hanem hogy mennyi az árfolyam, és mit kapsz ezért az összegért. Valószínűleg, aki haladni akar annak muszáj lesz RMAH-zni. Nem kell ehhez befizetned, elég ha cuccokat adsz el 5-6 euró felett.
Jó cuccokkal magasabb szinten tudsz tárgyat farmolni (1.03-as patch csak segíti ezt), így beindul az élet.
(#28464) mistixx: Normálon már látni fogsz mindent
Nightmare meg Hell is viszonylag könnyű, és szórakoztató. Inferno meg szopó (eddig). Az már a farmolásról, kereskedésről, csapatmunkáról szól.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
megint én #28458 üzenetére
Lehet, viszont ahhoz meg megint kurvasok gold kell, hogy rendes mf-es cuccokat vegyél, amihez megint farmolni kell a goldot ész nélkül, amiből sokaknak már elegük van. Nem beszélve arról, hogy kvázi szerintem lópikulát sem ér az mf(teljesen mindegy, hogy 0,0001% vagy 0,001%), és ezzel nem vagyok egyedül. Amúgy meg itt az a legnagyobb gond, hogy hiába megyek végig újra meg újra act2-n, esélyem sincs magam felszerelni/felkészíteni act3-ra. Ez nevezem én szar dropnak, nem azt, hogy más kasztok cuccai potyognak folyamatosan(tököm ki van a tegezekkel
), mert 1,2M gold-ból semmit sem tudok még ah-ban sem csinálni.
adamkaa777: Majd légyszives szereld már fel a barbáromat 1M-ból Act3-ra, oda is adom a goldot hozzá
-
DjDanee87
addikt
válasz
megint én #28420 üzenetére
Ez a köv patchtől lesz ilyen %, most ki tudja mennyi nincs róla hivatalos adat.
Mellesleg annál több, mint amit te írsz. Nem tudom milyen karakterrel játszol, ha barbárral akkor fel fogod ismerni szerintem a következő kinézetű itemeket: [link]
Ez az item level 61. A leggyengébb statokkal rendelkező level 60as cucc. Nekem ebből igenis sok esik az már más tészta hogy egyrészt sok a fehér stat nélküli, másrészt nagy része használhatatlan mondjuk int strength kék item, vagy cold resist only kék item stb.
Az hogy level 60as szintű, ilevel61 nem azt jelenti hogy jó item. -
DjDanee87
addikt
válasz
megint én #28397 üzenetére
Már nem azért, de ha ilyen kis szintű gemeket raktál össze nagyobbra, és arra költöttél el egy millát akkor azt többszörösen benézted.
Az egy dolog, hogy csökkentik a későbbiekben az árát a JCnek, de AHt nem nézted? Flawless dquare gem vehető 1000-1500 goldért. Minek költöttél 1 gemre 20k goldot ha AHn megveheted már most is 1kért? Az csak a te hibád ha szórod a pénzt
-
-
-conrad-
addikt
válasz
megint én #26764 üzenetére
A DH-val ugyanez lesz, ha egyszer is elérnek akkor véged. Akármi. Inferno act1-ben megöl egy félzombi, ami a dagadt zombi után marad, act2-ben egyszer talál el szúnyoglárva, és annyi
Meg kell tanulni mindegyikkel játszani, az egyik kite-ol mert semmi védelme nincs, a másik (barbár) meg tanknak öltözik. -
DjDanee87
addikt
válasz
megint én #26760 üzenetére
1H fegyver lehetőleg 700as DPSes minimum + pajzs amin van legalább 20% block chance meg blockol legalább 2000ret. Emellé 3 passzív skill (2 ami armort ad, 1 ami magic sebzést csökkent). Szerintem érdemes még betenni a WotB-t (berzerk) és alap ütésnek frenzy. Ha így sem megy, akkor valami más gond lesz ott a cuccaidban.
Mellesleg jobb gearben (értsd: 300+ all resist) nem is kell pajzs sem act1be infernon az elitekhez/bossokhoz sem.
A HPd elég sok, tehát ha kis vitality bukással tudsz all resitet szedni olcsón, érdemes volna. Én ACT2 tolom 48k HPval. -
Helmoras
őstag
válasz
megint én #25274 üzenetére
Lehet hogy lemaradnál jó dolgokról, de semmibe nem kerülni egy opció amivel + szűrőket állítasz be, így mindenkinek jobb lenne szerintem...
(#25275) Ptech Értem én csak ezzel az a baj azt látod egy cuccnál hogy 30k nál jár a bid pedig valójában már 800k ig is elmegy mert valaki azt jelölte meg maximumnak, ez megtévesztő.
Miért ne lenne köze hozzá? Ha frissítesz is ezt nem látod, ez a gondom hogy ezekben az esetekben nem az aktuális licitet látod csak a legnagyobb adott licitlépcsőt, és azt nem hogy valaki egészen 800k ig nyomta be akár a terméket
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest