Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Dark Archon #1392 üzenetére
Ha az Nvidia támogatta volna akkor 10 percenként fagyna.
Szóval örülj neki. -
Huma
addikt
Kár. Nem tom miért hagyták ki ezt a ziccert. Feldobta volna a játékot. Fallout 3-ban imádtam berendezni a lakásom. Egy csomó lomot gyűjtöttem oda.
Vagy ha legalább már berendezni nem lehet akkor rakhattak volna bele használható tárolókat. Pl szekrény, fiókos asztal, stb. A földre dobálás olyan snassz.Na. Már elégedetlenkedek pedig még egy percet sem játszottam a játékkal.
-
Huma
addikt
Jól olvastam, hogy ebben a játékban van saját lakásom? Lehet rendezkedni mint pl a Fallout 3-ban?
-
Huma
addikt
válasz
JCD.Gyros #1353 üzenetére
Hát én a múltkor letöltöttem. Gondoltam végignyomom a szériát és sorban megyek. De az első rész annyira brutál elavult, hogy nem bírta bevenni a gyomrom. Pedig még egy graf javító modot is felraktam. Játszottam vele egy órát aztán kiléptem.
A sztori biztos remek. De minden kihalt és kopár. Az ellenfelek zombikként kóricálnak, stb.
Mivel elég sokat játszottam régebben ezért össze tudom vetni az akkori játékokkal és régen biztos hogy nagyon jó játék volt. Pl elég kevés játékban lehetett akkoriban minden tárgyat felvenni a földről. Nekem spec most egy sem jut az eszembe.A Human Revolutiont viszont biztos végignyomom. Már a gépemen pihen pár napja, de még nem játszottam vele.
A második részt azért hagyom ki mert arról mindenhol azt olvastam, hogy közepes játék lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest