- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én még nagyon nem érzem a helit, teljesen más, mint a bc2-ben volt, ott ha olyan kedvem volt, csak transzport helivel is végigtaxiztam a kört+top közeli assist pontok a végén egy lövés nélkül
Hát itt egyelőre még fejjel lefelé is sikerült leszállni
Majd belövöm az invert y axist, mert még arra is lusta voltam. Amúgy medic+lőszer, a 2 supportos a main+járművadászat, de az irányítható rakétát jól tolom gyalogság ellen is, a triple launchert még nem érzem, hova kéne lőni, páran ezt mesterien tolják, alagútban persze más. Sniper posztokat se nagyon tudom még, mindig kiszúrnak "kommersz" helyekről, inkább mást viszek, ami hasznosabb. Sima riflék gyengék, 3 hit kell, akkor már inkább AR 4,SMG 4-5 hit, nemgyerebe. Shotihoz a sok triple+gránát miatt nincs ingerenciám, kevés a jó lehetőség 1-nél több killre, mert elvisz valami robbanó izéke... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát itt egyelőre még fejjel lefelé is sikerült leszállni
Majd belövöm az invert y axist, mert még arra is lusta voltam. Amúgy medic+lőszer, a 2 supportos a main+járművadászat, de az irányítható rakétát jól tolom gyalogság ellen is, a triple launchert még nem érzem, hova kéne lőni, páran ezt mesterien tolják, alagútban persze más. Sniper posztokat se nagyon tudom még, mindig kiszúrnak "kommersz" helyekről, inkább mást viszek, ami hasznosabb. Sima riflék gyengék, 3 hit kell, akkor már inkább AR 4,SMG 4-5 hit, nemgyerebe. Shotihoz a sok triple+gránát miatt nincs ingerenciám, kevés a jó lehetőség 1-nél több killre, mert elvisz valami robbanó izéke...